antalyaspor konyaspor bein sport / Fraport TAV Antalyaspor ile seafoodplus.info Konyaspor Arasında BeIN Sports'ta Heyecan Dolu Maç!:

Antalyaspor Konyaspor Bein Sport

antalyaspor konyaspor bein sport

Fraport TAV Antalyaspor ile seafoodplus.info Konyaspor Arasında BeIN Sports'ta Heyecan Dolu Maç!:

Fraport TAV Antalyaspor ile seafoodplus.info Konyaspor Arasında BeIN Sports'ta Heyecan Dolu Maç!:"Fraport TAV Antalyaspor ile seafoodplus.info Konyaspor Arasında BeIN Sports'ta Heyecan Dolu Maç!":

Fraport TAV Antalyaspor ile seafoodplus.info Konyaspor arasında Spor Toto Süper Lig'in haftasında oynanacak heyecan dolu maç, BeIN Sports kanalından yayınlanacak. Maçın yönetimini Direnç Tonusluoğlu üstlenecek ve VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun olacak. İki takımın kadroları belli oldu ve her iki takım da kupada olduğu gibi bu maçta da mücadeleye hazır. seafoodplus.info Konyaspor’un kadrosu Sehic, Guilherme, Uğurcan, Calvo, Ahmet, Soner, Bruno, Marlos, Çekici, Muhammet, Mame’den oluşuyor. Yedekler arasında Erhan, Yasir, Muric, Mahir, Kahraman, Pozuelo, Oğulcan, Bouchalakis, Mehmet Ali ve Cebrail’in yer aldığını görüyoruz. Fraport TAV Antalyaspor’un kadrosu ise Helton, Bünyamin, Ömer, Emrecan, Güray, Fernando, Ufuk, Ndao, Fredy, Larsson ve Haji’den oluşuyor. Yedekler arasında Ataberk, Floranus, Cemali, Erdal, Bertuğ, Nakajima, Mampassi, Ghacha, Mustafa ve Szabo’nun yer aldığını görmekteyiz. Bu maçı kaçırmamanız gereken bir maç ve BeIN Sports'tan bu heyecanı yaşamak için sizleri bekliyor!

Kaynak: seafoodplus.info

Antalyaspor Konyaspor / Ma&#;ın &#;zeti ve golleri

Haberin Devamı

9. dakikada ceza sahası içinde Konyaspor savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı top, Bünyamin’in müdahalesiyle Luiz Adriaono’nun önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşu ağlara gitti.

dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta Endri Çekici’nin sert şutu kalecinin sağından ağlara gitti.

dakikada Fred’nin pasında kale önünde topla buluşan Ndao, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı gole çevirdi.

dakikada Fernando’nun sol kanattan ceza alanına kestiği korner atışında Luiz Adriano’nun kafası az farkla üstten auta gitti.

dakikada Fredy’in pasında ceza sahası sağ çaprazda tola buluşan Bünyamin Balcı’nın orta şut kaşımı vuruşu kalecinin bakışları arasında üstten auta gitti.

dakikada Fernando’un ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Wright’ın sert şutunu kaleci ayaklarıyla çıkardı.

dakikada ceza alanı içinde Barış Yardımcı’nın müdahalesiyle Doğukan Sinik, yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi.

dakikada Wright'in kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak ağlara gitti.

dakikada Guilherme'nin sol kanattan ortasına arka direkte Ahmed Hassan'ın kafası üst direkten döndü.

dakikada Fernando’nun uzun pasında ceza alanında kaleci ile karşı karşıya kalan Gökdeniz Bayrakdar’ın zayıf şutu kalecide kaldı.

İLK 11'LER

Haberin Devamı

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudriashov, Güray, Fredy, Fernando, Ndao, Luiz Adriano, Doğukan, Haji Wright

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Michalak, Ahmed Hassan, Bytyqi

Antalya'da saat 'de başlayan karşılaşma, Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanıyor.

Antalyaspor vs Konyaspor Takım Form

Maç detayı sayfasında Süper Lig kapsamında oynanan Yeni Antalyaspor – Konyaspor karşılaşmasına ait tarih, saat, stat, stat kapasitesi, maç haftası, takımların son beş maçlarında aldıkları sonuçlar, canlı skor, TV yayıncısı, ilk yarı ve maç skoru, gol, golleri kimlerin hangi dakika-dakikalarda attıkları, penaltının gole çevrilip çevrilmediği, asist yapan oyuncu, sarı kart, kırmızı kart ve ikinci sarı karttan kırmızı kart gören oyuncular, takımların ilk onbirleri ve dizilişleri, yedek oyuncular, oyuncuların oyuna girme ve oyundan çıkma dakikaları, teknik direktörün kim olduğu, hakem, yardımcı hakem ve dördüncü hakem bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca maç ile ilgili Opta istatistiklerini bulabilir, maçın skoru için düzenlenen ankete katılabilir, Mackolik foruma yazılan yorumları görebilir ya da yorumunuzu yazabilirsiniz. Üst menüde yer alan İddaa simgesinin tıklanabilir olması, Yeni Antalyaspor – Konyaspor karşılaşmasının İddaa programında yer aldığını ve oranlarının mevcut olduğunu gösterir. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı İddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Takım karşılaştırma simgesine tıklayarak takımların form durumlarını öğrenebilir ve iki takım arasında oynanan maçların skorlarına ulaşabilirsiniz. Bu sekmeden ayrıca iki takımın oyuncuların gol, asist ve kart bilgilerini görebilir; takımların gol dakikaları, yaş ortalaması, yabancı oyuncu sayısı, en yaşlı ve en genç oyuncuları ve puan durumu bilgilerini inceleyebilirsiniz. Grafik simgesine tıkladığınızda maç öncesinde iki takımın sezon istatistiklerini, maç sırasında ise karşılaşmanın istatistik bilgilerini görebilirsiniz. Mikrofon simgesi tıklanabilen maçlarda ise karşılaşmanın canlı anlatımını yazılı olarak görüntüleyebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir