kanal v antalya canlı izle / KANAL V - Canlı Yayın izle (Antalya)

Kanal V Antalya Canlı Izle

kanal v antalya canlı izle

Kanal V

Kanal V Antalya

Antalya'nın tek televizyonu temasıyla ve ulusal yayın yapan kanal v tv, renkli ve bir o kadar da ilgi çekici yayınlarla izleyici ile buluşuyor. Antalya'nın tek televizyonu unvanına sahip kanal v, 20 Aralık den bu yana  VİPTV, KANAL VİP ve VTV adıyla ülkemizin turizm başkenti Antalya' da yayın yapmaktaydı. İki yıl önce yani 'de isim değişikliğine gitmiş ve Kanal V ANTALYA televizyonu ismiyle yayın hayatına daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde devam etmiştir.

Antalya Muratpaşa'dan yayın yapan kanal sosyal medya hesapları ile gündemi belirleyen haberler yapıyor. Hafta içi her gün Ali Orhan'ın sunduğu Antalya Gündem programıyla güne merhaba diyen kanal gün boyu canlı ve paket yayınlarla devam ediyor.

Kanal V Yayın Akışında Neler Var?

Magazinden spora, ekonomi, sağlık, siyâset, turizm ve Antalya Haber başlıklarında birçok televizyon programı ile dolu dolu bir yayın akışına sahip. İnternet sitesinde de çeşitli başlıklar olan kanal v Antalya gündemi en son ve etkili habercilikle takip ediyor. Kanal V özellikle lifestyle, yaşam, teknoloji, siyaset ve diğer alanlara hitap eden bir hedef kitleye sahiptir. Özellikle boş zamanlarda değerlendirebileceğiniz alternatif bir kanal olarak karşınıza çıkmaktadır. Eğlenceli programları ile de sizi ekranlara kitleyecektir. 

Gündem, dünya, sosyal medya, teknoloji, haberler, ana haber, öğle bülteni, kanal v spor, kültür sanat, eğitim, televizyon, yaşam, haber kuşakları, anketler, biyografiler, röportajlar, firma rehberi, seri ilanlar, etkinlik takvimi, günlük gazete manşetleri ve taziyeler başlıları altında programlar yapmaktadır.

Kanal V Televizyonu Güncel Frekansı Nedir?

Kanal V, teknolojiyi her an takip etme ve güncellenme iç güdüsüyle HD yayına geçerek yayın hayatına başlamıştır. Antalya'nın dünyaya açılan penceresi kanal v yeni frekans bilgileri ile sizlerle. 1 Kasımdan itibaren yeni frekansıyla daha kaliteli ve daha güçlü bir televizyon yayını amaçlıyor. KANAL ayarlarını manüel olarak yapmak isteyenler için frekans bilgileri; 

TÜRKSAT 4A 
FREKANS ;
SYMBOL RATE ( SEMBOL ORANI ) ;
POLARİZASYON ; VERTICAL (V) 
 FEC; 5/6

Kanal V

KategoriYerel
İsimKanal V
Genel MerkeziAntalya

Kanal V canlı, Antalya şehrine ait yerel kanallarından Kanal V, şehir gündemi programları ve gelişmeleri yer almakta.

Antalya gündemindeki programlar, canlı telefon bağlantılarıi son dakika gelişmeleri ve turizm programlarıyla ön plana çıkan Kanal V Antalya halkının ilgi gösterdiği kanallar arasında yerini almakta.

Kanal V, Antalya'da yayın yapan uydu televizyon kanalıdır. 20 Aralık 'de Vip TV olarak Erdal Öner tarafından kuruldu, yılları arasında müzik kanalı olmuştur. 'li yılların başında Kadıahmetoğulları'nın satın almasından sonra ismi Kanal Vip olarak değiştirildi. yılında VTV adı ile yayın yapmış, sonunda ismini Kanal V olarak değiştirmiştir.

Kanal V Türksat 4A ve çeşitli platformlarda yerini almaktadır.

Kanal V Yorumla

Kanal V İzleyici Yorumları

Yorum Yok..

Hemen bir tane yorum eklemeye ne dersin ?

Kanal V - Antalya Canl&#x; &#x;zle


Canlı Yayın


Aşağıdaki linki kullanarak Kanal V - Antalya isimli Televizyon Kanalını kendi sitesinde canlı izleme sayfasında canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kanal V - Antalya Web Sitesi Canlı Yayın Sayfası




Web Sitesi

Aşağıdaki linki kullanarak Kanal V - Antalya web sitesi ana sayfasına ulaşabilir. Günün öne çıkan haberlerini, son dakika haberlerini inceleyebilir programlar ve sunucular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kanal V - Antalya Web Sitesi Ana Sayfa



WhatsApp İhbar Hattı


Aşağıdaki butonu kullanarak Kanal V - Antalya isimli tv kanalının WhatsApp İhber Hattına ulaşabilir, tanık olduğunuz haberleri ve çektiğiniz haber videolarını paylaşabilir, haber değeri olan, onemli olduğunu düşündüğünüz haber ve konular hakkında ihbarda bulunabilirsiniz.

Kanal V - Antalya WhatsApp İhbar Hattı

WhatsApp İhbar Hattı: +



Kanal V - Antalya Tanıtımı


Kanal V - Antalya
Adres ve Ä°letiÅŸim Bilgileri


AdresiMehmetçik Mahallesi, Aspendos Blv. No/C, Muratpaşa / ANTALYA
Telefon Numarası 45 44
Faks Numarası
Email Adresi[email&#;protected]

Kanal V - Antalya
Yayıncı Firma Bilgileri


YayıncıV&#x;P YAYINCILIK VE REKLAMCILIK ANON&#x;M Ş&#x;RKET&#x;
Firma AdresiUlus Mah. Orhan Veli Cad. 44/ Kepez / ANTALYA


Kanal V - Antalya
Sosyal Medya Sayfaları



Kanal V - Antalya
Dijital Tv Platform Kanalları


D-Smart Kanal No: Kanal
Turkcell Superonline TV+: Kanal
Kablo Tv Kanal No:Kanal V (Antalya) Yerel: Kanal

Kanal V - Antalya
Uydu Frekansları


KANAL V
Frekans
PolarizasyonV - Dikey
KapsamaBat&#x;
Symbol Rate(SR)
Fec5/6
V Pid
A Pid
Uydu AdıTürksat 4A


Uydu Frekansları, TÜRKSAT'a ait aşağıdaki web sitesinin tarihli görünümünden alınmıştır. Frekans değişikliği söz konusu ise lütfen ilgili siteyi referans alınız.

Türksat Frekans Listesi



Kanal V Canlı izle

KANAL V

senesinde kurulmuş olan kanal senesine dek Vip tv adıyla ilerlemesinin ardından isim değişikliğine gitmiş ve – seneleri arasında Kanal Vip ismiyle devam etmiştir. senesinde VTV adını alan kanal senesinde ise son kez kanal isim değişikliğine gitmiş ve Kanal V adını almıştır. senesinden beri Antalya’nın tek televizyonu sloganıyla ilerleyen kanalın merkezi ise Antalya Kepez’de bulunmaktadır.

Kanal – seneleri arasında müzik kanalı  olarak faaliyet göstermiş olsa da bu süreçte kanalın isim değişikliğine de gidilmesinin nedeni olan Kadıahmetoğulları’nca kanal satın alınmıştır. Kanal ’de Türksat Kablo tv yayınlarına da başlayan kanal senesine gelindiğinde ise Cumhuriyet Gazetesinin Antalya temsilcisince temsil alınmasının ardından kanal senesiyle beraber uydu yayınlarına başlamıştır.

Tv Kanalının Programları

Antalya merkezli olarak yayın yapmakta olan kanal başta Antalya bölgesine yönelik yayınlar olmak üzere ulusal düzeyde de konu, içerik ve haberlere de yer vermektedir. Kanal aynı zamanda çok farklı konularda program üretmektedir. Kanal V;

  • Magazin
  • Spor
  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Turizm
  • Gezi
  • Tarih ve yöresel konular olmak üzere birçok konuda program üretmektedir kanal.

Tv Kanalının Yayın Akışı

Kanal v’nin yayın akışı belirlenirken kanal tarafından üretilmiş olan içeriklerden oluşmaktadır. Ancak kanal yayın akışını oluştururken kanalın yayın kuşaklarında izleyici kitlesinin talep ve beklentileri başta olmak üzere izleyici kitlesine yönelik olarak yayın akışı belirlenmektedir. Kanalın yayın akışı genellikle sabah kuşağı, gündüz kuşağı, akşam kuşağı ve gece kuşağı gibi yayın aralıklarına bölünerek oluşturulabilmektedir.

Kanalı İnternetten Nasıl İzlenirim?

Televizyon kanalları televizyonun insan hayatına girmesiyle insan hayatına girmiştir. Ancak günümüzde televizyon kanalları yalnızca televizyon üzerinden de izlenmekle kısıtlı kalınmamaktadır. Gelişen teknolojinin de getirdiği internet üzerinden de izlenebilmektedir. Kanal v izle, kanal v canlı izle, kanal v mobil izle, kanal v mobil izle ve benzeri internet aramalarıyla kanal izlenebilmektedir. Kanal aynı zamanda kanalın internet sitesi üzerinden izlenebilmektedir.

Kanal V Frekansı

  • Uydu; TÜRKSAT 4A
  • Frekans;
  • Sembol oranı;
  • Polarizasyon; (V) Dikey
  • Fec; 5/6

Kanal aynı zamanda ücretli bir platform olan D- Smart üzerinden de yayınlarını gerçekleştirmektedir. Kanal V kablo tv Kanal üzerinden yayın yapsa da bu yayın yalnızca Antalya genelinde olmaktadır. kanal D- smart üzerinden de Kanalda izlenebilmektedir.

Canlı Tv - Mobil HD Yayın izle

Canlı Tv izle - seafoodplus.infoı Tv - Canlı Tv izle - Tv izle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir