babadan kızına doğum günü / Kızıma Doğum Günü Mesajları - Takvim 2023

Babadan Kızına Doğum Günü

babadan kızına doğum günü

Kızıma Doğum Günü Mesajları

Kızıma Doğum Günü Mesajları

Anne ve babalar için bu hayatta sahip olunabilecek en önemli servet ya da zenginlik  ve aynı zamanda da en büyük hediye evlattır. Her anne ve baba çocuklarının kendilerine armağan edildiği günün yıldönümünde yani doğum günlerinde güzel bir hediye alarak evlatlarının doğum gününü kutlamayı ister. Bu özel günü çocuklarının yanında sevgilerini göstererek hatta mümkünse güzel de bir doğum günü partisi organize ederek kutlamayı ister. Annelik ve babalık bitmek tükenmek bilmeyen bir sorumluluk ve yaşam boyu devam eden bir olgu olduğu için diğer insanlardan bağımsız olarak "evlat sevgisi" bir başka seviyedir. Gülümsemeleri, ağlamaları, hastalanmaları, mutlukları, hüzünlenmeleri kısacası evladın her şeyi anne ve baba için özelliklidir. Sizin de kız evladınız var ve Ona doğum gününde unutamayacağı bir sürpriz yapmak ve bu özel günde kendisine sevginizi ifade edecek güzel bir doğum günü mesajı sunmak istiyorsanız bu yazımızı kaçırmamalısınız. Yaşı her ne olursa olsun, erkek çocuklara kıyasla duygusal anlamda daha hassas varlıklar olan kız çocukları, doğum günlerinde anne ve babalarından gerek hediye almaları konusunda, gerekse de birkaç çift güzel laf duyma konusunda beklenti içerisinde olurlar. İşte biz de bu yazımızda özellikle kız çocukları için hediye notu veya kısa mesaj olarak düşünülebilecek anlamlı ve güzel doğum günü mesajları üzerine merceğimizi çevirmek istedik. Bu yazımızda kız evlada anne ve babası tarafından gönderilebilecek harika doğum günü mesajları bulacaksınız. Hediyenizi anlamlandırabileceğiniz, kızınıza SMS veya WhatsApp mesajı olarak gönderebileceğiniz kızıma doğum günü sözleri başlıklı yazımızla siz de duygularınızla örtüşecek ve evladınızı mutlu edebileceğiniz mesajlar bulabileceksiniz.

 Kız Çocuğa Gönderilebilecek Doğum Günü Mesajları

# Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerinde birlikte olmak dileğiyle canım kızım…

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Doğum gününde bir sürü hediyen ve gerçekleşmiş dileklerin olsun.

# Beni yaşama bağlayan her zaman senin gülücüklerin oldu canım kızım. Bu yüzden iyi ki doğdun.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın güzel kızım, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Mutlu yaşlar.

# Kararlı ve disiplinli kızıma mutlu yıllar diliyorum! Sen benim gururumsun neşem, mutluluk sebebim. Canım kızım.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Bir kızı olmalıydı insanın, insana can veren, gül yüzünden gülücükler katan. Senin gibi. Canım kızım doğum günün kutlu olsun. Biriciğim.

# Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına. Doğum günün kutlu olsun.

# Pastanın etrafında her zaman sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında da en güzel hayallerin olsun. Doğum günün kutlu olsun biricik yavrum.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Kalbimin bir yarısı senin benim güzeller güzeli kızım. Bu özel gününde, yaşamın boyunca mutlu ve huzurlu olmanı diliyorum. İyi ki doğdun, Seni çok seviyorum.

# Hayat karşına hep güzellikler çıkarsın değerli kızım. İyi ki doğdun.

# Benim mini minnacık kızımın doğum günü kutlu, yeni yaşı hayırlı olsun. Bundan sonraki her yaşı onu çok mutlu etsin.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğmuşsun canım kızım...

# Bugün seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara kızım...

# Hayatıma değer ve neşe kattın. Doğum günün kutlu olsun meleğim!

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Gülüşün ile birlikte evimizin biricik neşe kaynağı olan kızımız, annen ve baban olarak doğum gününü kutluyoruz.

# Seni görene kadar mucizelere inanmam. Bu dünyaya geldiğin anda bize çok mutluluk getireceğini biliyordum. İyi ki varsın canım kızım. Doğum günün kutlu olsun.

# Babasının prensesi, bu mutlu gününde, tuttuğun dileğin, gelecekte kurmuş olduğun hayallerinin gerçekleşeceği, özel yaş gününde sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum sana canım kızım. Doğum günün kutlu olsun.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Bu kadar küçük bir şeyi bu kadar sevebileceğimi hiç bilmiyordum, ama hayatıma girdiğin gün sana olan sevgim den çok etkilendim. Ebeveyn olmanın ne kadar harika olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim. Sevgili kızımın doğum günün kutlu olsun.

Babasından Kızına Doğum Günü Mesajları

# Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun canım kızım!

# Dünyaya geldiğin günden itibaren hep bir neşe kaynağı ve hep bir mutluk kaynağı olabildin. Daha nice yaşlara canım kızım.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Sen benim hayata gülümseyerek bakan gözlerimsin, bakınca mutluluk saçan gülüşlerimsin. İyi ki varsın canım kızım doğum günün kutlu olsun.

# Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun canım kızım.

# Doğum günün kutlu olsun tatlı kızım. Çoğu baba ve kızları çok özel ve güçlü bir bağ paylaşır. Senin için en iyisini istiyorum bu yüzden sonsuza kadar sana göz kulak olacağım. Umarım özel gününde ve ömrün boyunca hayatın en güzelini yaşarsın.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Kızım, bana doğum günü pastanı hatırlatıyorsun; Tatlılık la dolusun ve hayatımı sevgiyle serpiştir. Umarım özel günün de en az senin kadar tatlıdır. Doğum günün kutlu olsun canım kızım.

# Hayatımıza anlam katan kızım, yeni yaşının da senin gibi güzel olmasını diliyorum. Mutlulukların ve iyiliklerin her zaman en iyisini hak ediyorsun, daha nice yaşlara!

# Kızım, sen tatlılıkla dolusun ve hayatımı sevgiyle doldurdun.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Canım kızım. Doğum günün kutlu olsun. Çok sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yılların olsun…

# Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun. Nice mutlu yıllara birtanecik kızım.

# Belki yanında değilim ama bil ki bugünü kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara canım kızım.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Kızım, bu doğum gününde seni yine dünden daha çok seviyor ve daha huzurlu olmanı istiyorum. Doğum günün kutlu olsun, hayat sana hep en güzel mutlulukları getirsin. Can parçam.

# Bugün ne dilediysen gerçek olsun kızım. Yeni yaşın sana mutluluk, neşe ve başarı getirsin. Güzel kızım doğum günün kutlu olsun.

# Doğum günün kutlu olsun biricik kızım!

# Hayatın sana özel gününde hayalini kurduğun ve her güzel şeyin seninle birlikte olmasını rabbimden diliyorum canım kızım. Doğum günün kutlu olsun.

# Sen dünyamızdaki en değerli şeysin, canımsız ve iyi ki doğurmuşum seni. Her şey seninle güzel olabiliyorken daha çok doğum gününü kutlamadan dileğiyle seni çok seven annen.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Sensiz yaşamak senin olmadığın bir ortamda bulunmak çok zor. Sen aldığım nefes kadar gerekli, sol yanımda atan kalbim kadar değerlisin. Doğum günün kutlu olsun güzel kızım.

# Kız annesi olmanın mutluluğunu tarif edemem sana ama senin gibi bir kıza sahip olmanın tadını anlatabilirim. Doğum günün kutlu olsun kızım. Sen cansın.

# Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesi dileğiyle… Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

# Doğduğun gün bütün karanlık söndü. Aydınlıkla beni müjdeledin Doğum günün kutlu olsun kızım.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Bugün benim için özel, benim için çok güzel birinin doğum günü, güzel kızımın doğum günü kutlu olsun.

# Bir gün değil her gün mutlu olman dileklerimle. Beraberce nice mutlu senelere bir tanecik kızım.

# Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle sevili kızım… Doğum günün kutlu olsun!

# Senin kadar sevgi dolu ve tatlı bir kız bir daha dünyaya zor gelir ve ben senin gibi muhteşem bir kız ile mükafatlandırılmam sebebiyle çok şanslı olduğuma inanıyorum.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# 9 ay boyunca babanla ben senin aramıza katılmanı sabırsız bir şekilde bekledik ve güzel kızım sonunda dünyaya gelip ailemizi oluşturdun. Anılarımızın her biri seninle daha fazla zenginleşti ve çok daha güzel bir hale geldi. Sen daha doğmadan önce biz seni çok sevdik kızım, doğum günün kutlu olsun.

# Kalbindeki güzellik ve iyilik hayatına yansısın. Tüm güzellikler hep seni bulsun. Doğum günün kutlu olsun.

# Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun. Çünkü sana çok yakışıyor. Hep birlikte daha nice mutlu yıllara kızım...

# Hayatımdaki en önemli can parçam kıymetli kızım! Benim için kelimelere ifade edebileceğimden çok daha önemlisin ve böyle mükemmel bir kızım olduğu için çok şanslıyım. Baban olmak gerçekten bir onur. Doğum günün kutlu olsun.

# Canımı gözümü kırpmadan senin için ortaya koyabilirim. Dünyaya geldiğin andan beri hayatımızı güzelleştirip, daha da eğlenceli bir hale getiren sendin. Senin o ufacık dudaklarının kenara kıvrılmasıyla içimizde her saniye kelebekler uçuşuyordu. İyi ki doğdun birtanecik kızım.

# Nice seneler, benim mükemmel küçük kızıma!

# Doğduğun gün daha dün gibi olsa da artık kocaman bir kız oldun. Ancak her zaman benim küçük bebeğim olarak kalacaksın. Seni çok seviyor ve doğum gününü kutluyorum.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Yeni yaşında bedenin tığ gibi olsun, ye ye kilo almayasın, güzelliğin ile herkesi kıskandırasın, dünyanın en mutlu insanı sen olasın. Prensesimin doğum günü kutlu olsun.

# Önce can sonra canan derlerdi o insanın kızı olana kadarmış. Kızı olduktan sonra önce canan sonra can oluyor. Canım kızım doğum günün kutlu olsun.

# Sevgili kızım, hayat düşündüğümüz kadar kolay değil, sorunlar gelebilir, zorluklar yolunu kesebilir, aşk seni ağlatabilir, ama merak etme, ne olursa olsun kendini asla kaybetme. Kendini benim yanımda asla güçsüz görme. Rabbim sana hayatın en güzelini nasip etsin. Doğum günün kutlu canım kızım.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Sen hala benim küçük prensesimsin. Kalbimde her zaman özel bir yerin olacak. Her zaman hayatıma neşe getiren küçük kızım olacaksın. Doğum günün kutlu olsun birtanem.

# Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun. Doğum günün kutlu olsun güzel kızım.

# Sen bizim bitanemizsin, sen bu hayatta her şeyden daha çok sevdiğimiz varlığımızsın, sen yüreğimin neşesi, kalbimin atışın, sen en büyük aşkımsın. Nice mutlu yıllara kuzum.

Anneden Kızına Doğum Günü Mesajları

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Ümit ederim ki doğum günün de tıpkı senin kadar tatlı geçer. İyi ki doğdun!

# Aşkım, güzelim, değerlim benim. Doğum günün kutlu olsun. Benim kızım olduğun için Allah'a şükürler olsun. Seni çok seviyorum.

# Hayatım boyunca bana verilen hediyeler arasında şimdiye kadar aldığım en güzel hediyeydin. Hayatımdaki varlığın ona değer ve neşeden başka bir şey katmadı. Doğum günün kutlu olsun kızım.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Canım kızım, bugün senin doğum günün yani yıllar önce bugün dünyaya geldin ve yaşamımıza neşe kattın. İyi ki doğdun kızım, seni çok seviyoruz. Senin varlığın bu yaşamdaki en değerli şeyimiz, Nice yıllara!

# Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, sevgili kızım doğum, günün kutlu olsun.

# Her ne kadar kızımız bizim doğum günlerimizi hatırlamıyor olsa da annesi ve babası onu hiçbir zaman unutmuyor. Doğum gününü kutlarız melek kızımız.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Sen dünyaya gelmeden önce neler yapıyordum, zamanımı nasıl harcıyordum hiç bilmiyorum. Sen geldin geleli dünyam çok renklendi ve daha da güzelleşti. İyi ki doğdun canım kızım. Doğum gününü kutluyorum ve sevgimin derinlerde olduğunu unutma canım.

# Hayat hiç ummadığınız anda mucizedir aslında. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa. İyi ki doğdun kızım.

# Doğduğun o gün yaşamımdaki en güzel andı. Sana o kadar minnettarım bilemezsin. Senin kadar dürüst, zeki ve güzel bir kızım olduğu için çok şanslıyım.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Annesinin biricik kızı, sen benim doğduğundan beri her zaman canımdan bir parça oldun. Ben seninle hayallerimi gerçeğe dönüştürdüm. Umarım sen de yaşamındaki hayalleri her zaman kolayca gerçeğe dönüştürebilirsin. Daha nice mutlu yıllara!

# En büyük destekçim canım kızım doğum günü kutlu olsun. Gelmiş geçmiş en mutlu, en muhteşem doğum gününü yaşa kızım.

# Prensesim doğum günün kutlu olsun. Bu güzel ve özel günde, yeni yaşının sana mutluluk, huzur getirmesini, tüm dileklerinin de gerçekleşmesini dilerim. Seni çok seviyorum.

Kızıma Doğum Günü Mesajları

# Küçük prenses şimdi kocaman bir prenses oluyor. Yıllar geçse de sen her zaman benim kalbimin prensesi olacaksın, canım kızım, doğum gününü en içten şekilde kutlarım.

# Bugün senin en mutlu, en güzel günün olsun. Bundan sonra yaşayacağın her günün bugün kadar güzel olsun. Bugün dileğin tüm dileklerin gerçek olsun. Canım kızım doğum günün kutlu olsun.

# Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor kızım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

Son Dakika Haberler

Güzel SözlerKızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri

Haberin Tamamını Oku

33/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
34/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
35/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
36/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
37/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
38/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
39/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
40/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
41/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri
42/43Kızıma Doğum Günü Mesajı 2023: Anneden, Babadan Kızına En Güzel Doğum Günü Kutlama Sözleri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır