beyaz saray et lokantası / Beyaz Saray Et Lokantası

Beyaz Saray Et Lokantası

beyaz saray et lokantası

Öz Beyaz Saray Et Lokantasi

Değerlerimiz arasında, müşteri odaklı çalışma ilkesi, çevre dostu, insan dostu ve topluma olan sevgimiz ile birlikte güvenli markalar arasında en zirvede yer alma isteğini, sıkça dile getirmekteyiz.Çalışma alanlarımızda en kaliteli ve en pratik çözümleri sunmak ve müşterilerimize karşı saygı ve hoşgörülü olmayı ilke edinmekteyiz. Lider ve güvenli marka olmak için en doğru bilgiler ışığında hizmet vermekte ve müşteri, aynı zamanda da sektördeki diğer firmaların bizler ile iyi ilişkiler kurmasına da özen göstermekteyiz.

Tüm hizmetlerimize müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yön vermiş olmamız sayesinde sektörün en önemli değeri olan müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için büyük adımlar atmış ve müşteri memnuniyetini başarılı bir şekilde firmamızın temeline oturtabilmiş bulunmaktayız.

Sunduğumuz kaliteli hizmetler firmamız tarafından yılladır başarılı şekilde sunulmaktadır. Bu konuda sizlerden çok ilgi gören firmamız bu çalışma sistemini yıllardır başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Bundan sonrada başarılı şekilde ve sürekli geliştirilerek bu hizmetlerimizin sürdürülmesi devam edecektir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız sürekli hizmetlerini geliştirmektedir.

Firma Etiketleri

Beyaz Saray Et Lokantası, Yeniocak

Özellikler, Mutfak

Paket Servis Yok, Fiyat (₺)

Çalışma Saatleri

Pazartesi:

11:00-22:00

Salı:

11:00-22:00

Çarşamba:

11:00-22:00

Perşembe:

11:00-22:00

Cuma:

11:00-22:00

Cumartesi:

11:00-22:00

Pazar:

11:00-22:00 (Şu Anda Açık)

Bilgilerde Hata mı Var?

Beyaz Saray Et Lokantası'nın Menüsü

Beyaz Saray Et Lokantası'nın henüz menüsü yok, menüyü ekleye tıklayarak sen de ekleyebilirsin.


Yorum Yaz

Yorumlar

Beyaz Saray Et Lokantası hakkında yorumlar ve incelemeler. 20 tane yorumdan oluşturulmuştur.


Avatarsız

nuray komurcu 4 puan vermiş.


r-sul

r-sul 4 puan vermiş.


Avatarsız

filiz91 5 puan vermiş.


Beyaz Saray Et Lokantası'nı Paylaş

Beyaz Saray Et Lokantası, Yeniocak'ın adresini, kordinatını paylaşın, listenize ekleyin.

Listeme Ekle
Listeme
Ekle
Facebook Paylaşımı
Facede
Paylaş
Twitter Paylaşımı
Twitterda
Paylaş
Konumu Paylaş
Lokasyonu
Gönder

Reytingi

Bir restoranın ne kadar popüler olduğunu gösterir. *Ayrıntılı ölçümler 2019 Ocak ayı başlamıştır.


Mart 2023: 1

Ocak 2023: 1

Ağustos 2022: 1

Kaç Kişi Buradaydı?

Bu sayfaya kaç kişi baktı, ölçüm başlangıcı 13 Nisan 2016.

2047

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası