parselsorgu / Parsel sorgu sistemine ilgi artıyor

Parselsorgu

parselsorgu

Parsel sorgu sistemine ilgi artıyor!

Kerem Nükte Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Aksay, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Parsel Sorgu sistemine yoğun ilgi olduğunu ve günlük 3 milyonun üzerinde arama yapıldığını belirtti.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Parsel Sorgu Sistemi, uzun yıllardır hayatımızda olmasına rağmen belki de bugüne kadar bilmediğimiz ama emlak piyasasının en büyük yardımcılarından biri.

Bu sisteme günlük 3 milyonun üzerinde arama yapıldığını söyleyen Kerem Nükte Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Aksay, yılından beri taşınmazlara ait temel bilgilere erişim hizmeti veren parsel sorgu sisteminin çok yoğun kullanıldığını belirterek şöyle konuştu:

"Geliştirme süreci içinde çoklu parsel sorgulama, favoriler, analiz sekmesi altında yıllara göre gayrimenkul satış analizleri, katmanlar altına ortofoto ve fiziksel haritalar, hatta alan ölçümüne kadar birçok yenilik ilave yapılmıştı. İngilizce dil desteği de bulunan parsel sorgu sisteminde bulunduğunuz yerden seçili parsele gitmek için yol tarifi bile oluşturulabiliyor."

parseljpeg

Hasan Aksay, sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Gayrimenkul aracılık faaliyetlerimizde yoğun olarak kullandığımız sistemdeki Analiz sekmesi ile yılı dahil güncel birçok veriye ulaşabiliyoruz. Örneğin, seçili ilçede yıllara göre alım satım yoğunlukları, bağımsız bölüm ve bu satışlardan ipotekli olanları, ana taşınmaz satış ve gene bu satışlardan ipotekli olanları küme ve yoğunluk haritaları üzerinden görebilmek mümkün. Hatta Öznitelik sekmesine yeni eklenen Bina - Bağımsız Bölüm listesi ile de ana yapının kat irtifaklı mı kat mülkiyetli mi olduğu, bina kat sayısı, bağımsız bölüm sayısı ve bunların nitelik bilgilerine de artık ulaşılabiliyor."

Etiketler :

TKGM Parsel Sorgu APK için Android

Softonic olarak, cihazınıza gelebilecek tüm olası zararları değerlendirmek ve önlemek amacıyla platformumuzda yer alan tüm dosyaları tarıyoruz. Ekibimiz her yeni dosya yüklendiğinde kontroller gerçekleştirir ve dosyaları durumlarını doğrulamak veya güncellemek için periyodik olarak gözden geçirir. Bu kapsamlı süreç, aşağıdaki gösterildiği gibi, bize tüm indirilebilir dosyalar için durum belirleme olanağı sağlar:

Temiz

Bu yazılım programı son derece yüksek ihtimalle temiz.

Bu ne anlama geliyor?

Bu yazılım programıyla ilişkili dosyayı ve URL'leri dünyanın önde gelen 50 anti-virüs servisinde inceledik ve herhangi bir muhtemel tehlike saptanmadı.

Uyarı

Bu yazılım programı muhtemelen kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım içerebilir.

Bu yazılım programı neden hala mevcut?

Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen gerçek pozitif olduğunu belirledik.

Gerçek pozitif nedir?

Bir anti-virüs programında fazla geniş bir saptama imzası veya algoritması kullanılması nedeniyle yanlışlıkla zararlı olarak işaretlenmiş olan zararsız bir program anlamına gelir.

Engellendi

Bu yazılım programı büyük ihtimalle kötü amaçlı veya istenmeyen donanımla gelen yazılım içeriyor.

Bu yazılım programı neden Kataloğumuzda artık mevcut değil?

Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen gerçek pozitifler olduğunu belirledik.

Bazen kötü niyetli olma potansiyeli bulunan bir yazılımı gözden kaçırabileceğimizi hatırlatmak isteriz. Ekibimiz size kötü amaçlı yazılımdan arınmış bir program ve uygulamalar kataloğu sunmaya devam edebilmek amacıyla, her katalog sayfasına geri bildiriminizi bize geri yönlendiren bir Rapor Yazılımı özelliği entegre etti.

Karşılaştığınız herhangi bir sorunu işaretlediğinizde, Softonic buna mümkün olan en kısa sürede yanıt verecektir.

Parsel Sorgu, Parsel Sorgulama Nasıl Yapılır?

Parsel Sorgu, Parsel Sorgulama Nasıl Yapılır?
Eskiden belediyelerin harita kadastro ve imar uygulama birimlerine giderek yapılan ada parsel sorgulamayı şimdi internet üzerinden kolayca yapmak mümkün.

TKGM Parsel Sorgulama Nasıl Yapılır?

TKGM parsel sorgulama, tapu sorgulama işlemini yapmak için öncelikle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne ait funduszeue.info adresinin ziyaret edilmesi ve ada persel sorgulama yapılması gerekiyor. Bu sayfada idari, coğrafi, adres ve analiz sekmelerini kullanarak harita üzerinde tkgm parsel sorgulama, tapu parsel sorgulama aramanızı özelleştirebilirsiniz. Sorgu sonucunda kendi parsel bilgilerinize, başkasına ait tapu sorgulama yaparak ilgili parsel bilgilerine ulaşabilirsiniz.

TKGM Parsel Sorgulama Nasıl Yapılır?

E-devlet Kullanarak Parsel Sorgulama

E-Devlet üzerinden tapu sorgulama, tapu kadastro sorgulaması da yapılabilmekte. Bu sistemi kullanabilmek için e-devlet sistemine T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile girdikten sonra e-Hizmetler bölümünden Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nü tıklayın. Tapu Bilgileri Sorgulama linkine tıkladığınızda kayıtlı bilgileriniz ekrana geliyor ve harita servisi kullanabiliyorsunuz.

Yine e-devlet üzerinden kendinize ait tapular için tapu sorgulama işlemi gerçekleştirerek üzerinize kayıtlı taşınmaza ait tapu bilgilerine ulaşabilirsiniz. 

Endeksa Üzerinden Parsel Sorgulama

TKGM ada parsel sorgu (funduszeue.info) ekranından yaptığınız sorguların m2 birim değerlerini Endeksa sisteminden öğrenebilirsiniz. Bunun için ada parsel sorgulama veya koordinat bilgilerini kullanabilirsiniz.

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz; funduszeue.info

Endeksa ile ada parsel seçerek emlak değerini öğrenmek için;

Emlak Değerini Hemen Hesaplayın

Bir önceki yazımıza funduszeue.info adresinden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası