bulaşık makinesi açma kapama düğmesi tamiri / Bulaşık makinesinin Başlat/Beklet tuşu çalışmıyor | Arçelik

Bulaşık Makinesi Açma Kapama Düğmesi Tamiri

bulaşık makinesi açma kapama düğmesi tamiri

BEKO Bulaşık MAkinası Açma düğmesi arızası

  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Beko marka MKY 35 BL model bulaşık makinamız var, ge&#;enlerde birden &#;alışmamazlık yaptı ve servis &#;ağırdık, servis gelip bunun a&#;ma kapama anahtarının arızalı olduğunu s&#;ylemiş (ben evde yoktum) eski bir model olduğu i&#;in par&#;asının olmadığını ve dilersek kısa devre şeklinde bağlayıp &#;alıştırabileceklerini s&#;ylemişler ama kabloları kesdikelri i&#;in fişten &#;ekmemiz gerekiyormuş kullanmadığımız zamanlarda

    Servis geldiğinde ankahtara giden kabloları kısa devre yaptıkalrında &#;alıştığını g&#;rrm&#;şler bizimkiler Bende a&#;ma kapama anahtarını s&#;k&#;p baktım, ama &#;alışmasında bir prblem g&#;remedim, kablo bağlantıları acaba doğru mu? Tek anahtar iki farklı devreyi a&#;ıp kapatıyor, ben kısa devre yaptığımda &#;alışmadı ama kablolar acaba yablış mı takıldı (servis giderken yanlılıkla yanlış bağlı bırakılmış olabilir diye d&#;ş&#;nd&#;m ama birbiri ileeşleştirmeye cesaret edemedim başka bir arıza &#;ıkabilir diye) aşağıdaki resimlere bakıp eğer bilginiz varsa doğru bağlantıları s&#;yleyebilirmisiniz?
    veya &#;neriniz varsa bekliyorum

    yenisini belki bulabilirz demişler ama bir s&#;re gerekir, ve 95 ytl gibi bir rakam s&#;ylemişler


     	 	BEKO Bulaşık MAkinası Açma düğmesi arızası







  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Yarbay
    Mesaj
    Bu modelinin hi&#; g&#;rmemiştim Beko'nun paylaşım i&#;in teşekk&#;rler. Arıza olayı konusunda size pm attım.
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    Konu Sahibi
    servis bir daha gelip baktı ve şu anda yapamayacaklarını par&#;a gerektiğini ve bulmanın uzun s&#;rebileceği s&#;yleyip yeni almanın ve garanti s&#;resini uzattırmanın daha iyi olacağını s&#;ylediler

    bu durumda bizde yeni bir makina aryılına ge&#;tik; tavsiyelriniz var mı (ytl altında)
  • Yarbay
    Mesaj
    quote:

    Orjinalden alıntı: memet

    servis bir daha gelip baktı ve şu anda yapamayacaklarını par&#;a gerektiğini ve bulmanın uzun s&#;rebileceği s&#;yleyip yeni almanın ve garanti s&#;resini uzattırmanın daha iyi olacağını s&#;ylediler

    bu durumda bizde yeni bir makina aryılına ge&#;tik; tavsiyelriniz var mı (ytl altında)

    &#;ncelikle kesinlikle Beko &#;nermem. Eski kalite artık yok Beko'da. Şimdiki bulaşık makineleri &#;ok kalitesiz malzemelerle &#;retiliyor.
    Bu b&#;t&#;eyle size tavsiyem bunlar olur. Bayilerden pazarlıkla ve spot&#;ularda YTL altına bulabilirsiniz.
    funduszeue.info?5=SMS53M02EU
    funduszeue.info?5=SN25MEU
    Bir de Bosch SGS65M02EU ve Siemens SE26MEU modelleri de tavsiyemdir ama yerlerine &#;stteki modeller &#;ıktığından pek kalmadı bu modeller.




  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Bulaşık makinesinin Başlat/Beklet tuşu çalışmıyor

Bulaşık makinenizin Başlat/Beklet tuşu çalışmıyorsa aşağıda size önereceğimiz adımları izleyerek bu konuya çözüm bulabilirsiniz.

Sorununuz devam ederse 0 numaralı çağrı merkezi hattını arayarak müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.


Tuş kontrolü

Makinenizdeki Başlat/Beklet tuşu çalışmıyorsa tuş çevresinde yağlanma olmuş olabilir. Bu durumda, düğmenin kenarlarını yumuşak bir bez yardımıyla temizleyin.


Program iptali

Program takılı kalmış olabilir. Öncelikle makinenizi açma-kapama düğmesinden açın. Elektrik geldiğinden emin olun.

Tuşların olduğu bölümde üzerinde Başla ya da İptal yazan düğmeye parmağınızı 3 saniye basılı tutun ve çekin. Yıkama, kurutma ışıkları yanıp sönecek ve yaklaşık 2 dakika içinde bitti ışığı yanacak ya da ekranda "End" yazısı çıkacaktır.

Ardından makinenizi kapatıp açın. Program sıfırlanmış olacaktır. Yeniden program seçip çalıştırın.

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu

Konya Arçelik Servisi

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinem çalışmıyor, servis çağırmadan aramadan evvel ne yapmam gerekir?

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinesi üzerindeki kontrol lambalarından cihaza elektrik gelip gelmediğini kontrol edin,

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinesinin ön tarafındaki açma kapama elektrik anahtarlarını açık konuma getiriniz.

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinesinin sigortası atmış olabilir, kontrol ediniz.

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinesinin enerji giriş fişi, prize tam oturmamış olabilir, kontrol ediniz.

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinesi üzerinde termostat (ısı kontrol düğmesi) var ise açık olup olmadığını kontrol ediniz.

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinesi kapağı açıkken çalışmaz; ön kapağın kapalı olup olmadığını kontrol ediniz.

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinasının su giriş musluğunun açık olduğunu ve suyun geldiğini görün

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinenizin emiş süzgeçlerinde tıkanık olup olmadığını kontrol ediniz.

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinesinin ilk çalışması için gerekli olan, deterjan, parlatıcı gibi ihtiyaçlarının tamamlanmış olduğunu kontrol ediniz.

BOSCH SERVİS BEYAZ EŞYA TAMİRİBulaşık makinenizin arızası ile ilgili bir değişiklik olmadıysa yetkili servisin teknik elemanı cihazı kontrol etmelidir.

Etiketler:konya arçelik servisi , konya arçelik servis , konya arçelik klima servisi , konya arçelik fırın servisi , konya arçelik çamaşır makinesi servisi , konya servisi , konya arçelik , arçelik konya servisi ,

Vestel Bulaşık Makinesi Açma Kapama Düğmesi Çalışmıyor

Bulaşık makineleri kurulduğu ilk günden sonra her zaman fişe bağlı konumdadır. Elektrik alıp almaması ise ön yüzünde bulunan açma ve kapama tuşu ile kontrol edilir. Kablolar yardımı ile sağlanan elektrik akımı, zamanla kabloların içindeki bakır uçları eriterek bir süre sonra temassızlık ve kopma gibi sorunlar yaratır. Bunun sonucunda da düğmeye bastığınızda makinenizden bir tepki alamazsınız. Tabi makinenizin açma kapama düğmesinin bozuk olduğunu kesinleştirmek için makineye elektrik gelip gelmediğini de bilmek gerekir. Makineye elektrik gelmediğinde dolayısıyla açma kapama tuşu da bir işe yaramaz.

Makinenizin hiç çalışmadığı durumlarda işinde uzman kişilerin desteğini almanız her zaman daha yararlı olacaktır. Vestel bulaşık makinesi açma kapama düğmesi çalışmıyor veya genel olarak makine çalışmıyor diye bir şikayet var ise birkaç nedeni inceleyerek bilgi verelim.

&#; İlk olarak makinenin fişinin takılı olduğu priz ve prize gelen sigorta hattı kontrol edilir. Burada bir sorun var ise prizin kablolarına bakılır, onarılır veya piriz değiştirilir.

&#; Hatta sorun yok ise güç düğmesine bakılır. Komut düğmelerinin olduğu ön kapak sökülerek açma kapama düğmesinin bağlantılarında bir kopukluk, temassızlık var mı diye bakılır. Var ise kablolar onarılarak sorun çözülür.

&#; Açma kapama düğmesinde bir sorun bulunamadığı zaman çamaşır makinesinin ana kartında veya diğer elektronik aksamlarında problem olabilir.

Makinenizin ışığı hiç yanmıyor ise bu konularla ilgili bilgi sahibi değilseniz teknik destek almanızı öneririz.

Diğer Arızalara Göz Atın!
Beko Bulaşık Makinesi P1 P2 Yanıp Sönüyor
Arçelik Bulaşık Makinesi Program Düğmesi Çalışmıyor
Bosch Bulaşık Makinesi E25 Hatası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası