hull city acun ne kadara aldı / Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı, Shelbourne FC'nin Hisselerini Satın Aldı

Hull City Acun Ne Kadara Aldı

hull city acun ne kadara aldı

Son dakika! Acun Ilıcalı resmen Hull City'yi satın aldı

Ünlü televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi resmen satın aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Hull City'nin Acun Ilıcalı'nın kurucusu olduğu Acun Medya tarafından satın alındığı ve işlemlerin İngiliz Futbol Ligi tarafından onaylandığı duyuruldu. Kulübün tam kontrolünün ise direkt Acun Medya'ya geçeceği aktarıldı.

Kulübün yeni sahibi Acun Ilıcalı'nın bugün oynanacak Hull City-Blackburn Rovers maçını tribünden takip edeceği de belirtilenler arasında yer aldı.

Hull City'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamalarda Acun Ilıcalı, satın alımla ilgili şu sözleri söyledi:

"Bugün en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum. Hull City ile güzel bir yolculuğa başlıyoruz. Taraftarlarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz çok büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bu süreçte gösterdikleri dostluk ve samimiyet için Allam ailesine teşekkür ederim. Bu güzel şehrin muhteşem taraftarlarıyla başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum."

20 milyon Sterlin

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Hull City'nin yeni sahibi olan Acun Ilıcalı'nın kulübü satın almak için takımın eski sahibi Allam ailesiyle 20 milyon Sterlin'lik bir anlaşma sağladığı iddia ediliyor.

Acun Ilıcalı bu kez İngiltere’den Hull City takımını aldı

Daha önce Hollanda'dan bir kulübün hisselerini alan ancak bu ortaklığı uzun süreli olmayan Acun Ilıcalı, İngiltere Championship (funduszeue.info) ekibi Hull City'nin hisselerini aldı. Ilıcalı'nın hedefi takımı Premier Lig'e yükselip kulüpte Türklere de görev vermek.

Yayınlanma: - 29 Ekim Güncellenme:

Acun Ilıcalı bu kez İngiltere’den Hull City takımını aldı

Yapımcı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı, geçen sene hisselerini aldığı Hollanda ekibi Fortuna Sittard’da işlerin istediği gibi gitmemesinin ardından ortaklıktan çekilmişti. Ilıcalı bu kez gözünü İngiltere’ye dikti.

Hull Daily Mail’in haberine göre, 52 yaşındaki Ilıcalı, İngiltere Championship ekibi Hull City’yi 30 milyon Sterlin ödeyerek satın aldı. Eğer takım Premier Lig’e çıkarsa 20 milyon Sterlin ek bir ödeme daha yapılacak.

TAKIMA TÜRKLERİ KATMAK İSTİYOR

İngiliz basını, Acun Ilıcalı’nın Hull City’yi devralmasının ardından Türk teknik direktör ve bazı Türk futbolcuları kulübe kazandıracağının altını çizdi. Ilıcalı’nın bu konuya ilişkin sözlerine de yer verildi. Acun Ilıcalı “Hull City’nin gelecekte teknik direktörden futbolculara kadar Türklerden oluşacağını umuyorum. Amacım dünyada ses getiren bir ekip yaratmak” sözlerini kullanmıştı.

sezonunda Premier Lig’den düşen Hull City, bu sezon Championship’te 14 maç sonunda 22 sırada yer alıyor.

“HULL CITY HAYALİM” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı, “Hull City’yi almayı düşünüyorum, güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek” ifadelerini kullanmıştı.

Ilıcalı yaptığı açıklamada Hull City’yi gelecek yıllarda Türk teknik direktörlerin çalıştırabileceğini belirtmişti.

ALLAM TAKIMINI ADINI DEĞİŞTİRMEK İSTEDİ

Mısırlı Allam tarafından ’da satın alınan Hull, ’te Premier Lig’e yükselmişti. Yaptığı milyonlarca pound harcamanın ardından takımın adının Hull City Tigers yapma isteğinin kabul edilmemesiyle Mısırlı iş insanı kulübü satılığa çıkardı.

Hull City, İngiltere’de yılında kuruldu. Kehribar-Siyah renklere sahip kulüp maçlarını 25 bin kişilik KCOM Stadyumu’nda oynuyor. Kulüp tarihi en başlarılı dönemini yılında FA Cup finaline yükselerek elde etmiştir. Finalde Arsenal, rakibini ’lik skorla mağlup ederek kupaya uzandı.

AcunAcun IlıcalıArsenalHollandaHull Cityİngiltere

Acun Ilıcalı'dan Hull City açıklaması!

10

ACUN ILICALI ATEŞİ YAKTI

Acun Ilıcalı, Hull City için bir açıklama yayımladı ve "Geri sayım başladı" dedi.

Ilıcalı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Geri sayım başladı 12 Mayıs İşte bu güzel şehre ilk ayak bastığım gün. Kısa sürede çok güzel insanlarla tanıştım, mutluluktan başka hiçbir şey hissetmedim. Maçları seyrederken Hull City taraftarlarını hayranlıkla izliyorum."

8

"UMARIM HAYALİM GERÇEK OLUR"

"Deplasmanlarda gösterdikleri büyük desteğe hayranım. Ehab Allam çok değerli bir insan ve bize bu süreçte çok yardımcı oldu. Ona ve ailesine büyük saygı duyuyorum. Umarım bu süreç kısa zamanda tamamlanır ve benim bu hayalim gerçek olur."

Hull City, son dönemde Acun Ilıcalı'nın kulübü alacağına dair İngiliz basınında çıkan haberleri doğrulamış ve bir açıklama yayımlamıştı.

6

HULL CITY'NİN AÇIKLAMASI

Hull City'nin açıklamasında ise şu ifadelere yer verilmişti: "Son medya haberlerinin ışığında; kulübün devir teslim aşamasında olduğunu ve özel hakları koruma adına daha fazla detay veremeyeceğimizi belirtiriz. Bundan sonra herhangi bir açıklama yapılmayacaktır."

The Daily Mail'de yer alan habere göre; Türk televizyon devi Acun Ilıcalı, Hull City'i Assem Allam'dan milyon euro ( milyon TL) karşılığında almak üzere anlaşma sağladığı kaydedildi. Daily Mail'in kulüp içinden aldığı bilgilere göre satın alım gerçekleşti.

4

PL BİLETİ ALINIRSA ARTI MİLYON TL

milyon euro'ya ek olarak Hull City'nin Premier Lig'e çıkması durumunda milyon euro ( milyon TL) daha ödeme yapacağı belirtildi.

3

ESKİ SAHİBİ 'DA ALDI

Mısırlı iş adamı Allam, Hull City'i yılında alıp milyonlarca pound yatırım yaparak Premier Lig vizesi almıştı. yılında yükseldiği Premier Lig'de kulübün adını Hull City Tigers yapmak istemiş ancak bu talebi reddedilince kulübü satılığa çıkarmıştı.

2

'TE 3. LİG'E KADAR İNDİ

'te Premier Lig'den Championship'e düşen Hull, /17'de yeniden yükselmiş ancak 'de League One (3. Lig) kademesine kadar inmişti.

1

BU SEZON KÖTÜ GÜNLER GEÇİRİYOR

Menajer Grant McCann ile birlikte geçen sezon yeniden Championship biletini alan Hull, bu sezon 14 haftası geride kalan ligde 9 puanla sırada yer alıyor.

Acun Ilıcalı’nın Hull City&#;yi kaç paraya aldığı ortaya çıktı

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı uzun süredir İngiltere’nin Championship ekiplerinden Hull City’i alma çabaları yakın zamanda neticelenecek. İngiliz medya kuruluşu The Athletic’te yer alan habere göre 6 aydır Hull City’i satın alma girişimleri sonunda Acun Ilıcalı’nın Allam ailesiyle yaklaşık 24 milyon euro karşılığına anlaşmaya vardığı belirtildi.

DEVİR SÖZLEŞMESİ İÇİN İMZA BEKLENİYOR

Yapılacak duyurunun daha önce İngiliz Futbol Ligi'nden onay beklemek zorunda kaldığı ancak açıklamanın, 24 saat içerisinde yapılmasının artık mümkün olduğu kaydedildi. İngiliz medyasının haberde ayrıca İngiliz Futbol Ligi ile 19 Ocak'ta yapılacak toplantının ardından, devir sözleşmenin imzalanmasının beklendiği aktarıldı.

 

Ilıcalı geçenlerde verdiği röportajda, "Uzun bir süre kulüp baktım. Hangisi bana daha uygun olur, satın alma imkanım olabilir mi diyerek 5 kulübü araştırdım. Hull City'yi Premier Lig zamanlarından biliyordum. Gidip şehri ve kulübü görmek istedim. İlk olarak Haziran 'de gittim. İndiğim ilk andan itibaren kendimi çok iyi hissettim. Stadyumu ve insanları çok sevdim. Şehre karşı da büyük bir sevgi oluştu içimde. Hull'da da İstanbul'daki Boğaz Köprüsü gibi Humber Köprüsü var. Bu da kaderin bir başka işareti bence. Şehri ve kulübü gezdikten sonra yanımdaki kardeşime döndüm ve dedim ki; "İşte bu benim şehrim ve benim takımım." açıklamasında bulunmuştu.

HULL CİTY TAKIMI NEREDE?

Hull City Association Football Club Yorkshire'da yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı yılında ulaştıkları FA Cup finali. Acun Ilıcalı, İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin yeni sahibi oluyor. Ilıcalı'nın Allam ailesiyle yaklaşık olarak 24 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı belirtildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası