mecidiyeköy den istinye parka nasil gidilir / İstinye Park, Sariyer nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş veya Metro ile nasıl gidilir?

Mecidiyeköy Den Istinye Parka Nasil Gidilir

mecidiyeköy den istinye parka nasil gidilir

Görkemli günler! Bugün “İstinye Park&#;a gitmek” konusundan bahsedeceğim, ya da üşenip arattığımız şekliyle “istinye park nasıl gidilir” ? Bu tarz aramalarda hep standart ansiklopedik bilgiler çıkıyor.

Burası Görkemliyollar! 10 yılı aşkın süredir İstanbul’da yaşayan biri olarak sizlere İstinye Park AVM&#;ye nasıl gidileceğini bireysel tecrübelerimle anlatacağım, hem de en hızlı ve rahat yolla gitmekten söz ediyorum.

Index / Indeks

İstinye Park&#;a Nasıl Gidebilirim?

Öncelikle neredesin? Eğer Avrupa yakasından geliyorsan metro ve otobüs seçeneklerini düşünmelisin derim. Anadolu yakasından gelecekler de metro ya da marmarayı kullanabilir. Eğer genel hatları çizdiysek kendine uygun yolu seç ve aşağıdaki başlıklardan detaylarıyla İstinye Park Alışveriş Merkezi&#;ne gidiş yolunu öğren!

İstinye Park Nerededir?: İstinye Park, Sarıyer Pınar Mahallesi&#;nde bulunan bir alışveriş merkezi. Yazı içerisindeki haritadan tam konumu görebilirsiniz.

Yürüyerek İstinye Park AVM&#;ye Nasıl Gidilir?

İlk olarak İstinye Park&#;a yürüyerek de gidebileceğinizi anlatmam gerekiyor.

Eğer Emirgan, İstinye, Baltalimanı ya da İTÜ Kampüsü gibi noktalardaysanız İstinye Park&#;a yürüyerek dakikada kolayca ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında İTÜ Ayazağa metro durağından da 5 dakikada yürüyerek İstinye Park&#;a gitmeniz mümkün. Sadece yolun karşısına geçmeniz lazım, üst geçit var 🙂

Metro İle İstinye Park Alışveriş Merkezi&#;ne Nasıl Gidilir?

İstinye Park&#;a gitmenin en mantıklı yolu metro ile gitmek olur bence. Çünkü malum İstanbul trafiğindenden en güzel kaçış raylı sistemler.

İstinye Park, M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosunun hemen yakınında bulunuyor. İstanbul metrolarının herhangi birinden M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosuna aktarma yapın ve İTÜ Ayazağa metro istasyonunda inin, kısa bi yürüyüş ardından İstinye Park&#;ta olacaksınız.

Not: İstanbul Toplu Taşıma & Raylı Sistemler Haritası&#;nı yazı sonunda paylaşıyorum, metro aktarma seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Metrobüsle İstinye Park&#;a Nasıl Gidilir?

Eğer bulunduğunuz yer herhangi bir metrobüs durağına yakınsa İstinye Park&#;a gitmek için hemen bir metrobüse atlayın!

İstinye Park&#;a gitmek için metrobüsün Mecidiyeköy ya da Zincirlikuyu durağında inmeniz gerekiyor. Bu iki duraktan da M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosuna aktarma yapabilirsiniz. Hacıosman yönündeki ilk metroya binin ve İTÜ Ayazağa&#;da inin, geldiniz 🙂

Ayrıntılı Metrobüs Durakları (büyütmek için resim üzerine tıklayabilirsiniz)

Marmaray İle İstinye Park&#;a Nasıl Giderim?

İstinye Park&#;a Marmaray&#;la gitmek isteyenler de olacaktır. Marmaray&#;ın ne tarafından gelirseniz gelin İstinye Park&#;a gitmek için önce Yenikapı&#;da inin ve M2 Taksim metrosuna geçin!

Zaten burası M2 metrosunun ilk durağı 🙂 sadece binin ve İTÜ Ayazağa durağında inin sonra zaten 5 dakikada İstinye Park&#;a ulaşabileceksiniz.

Marmaray Durakları Listesi (büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

İETT Otobüsleri ile İstinye Park&#;a Gidiş

Ben dakika bile yürüyemem direkt İstinye Park&#;ın önünde inerim! Diyenler için İETT otobüsleri ile de İstinye Park&#;a gidiş seçeneği var 🙂

İstinye Park&#;tan Geçen İETT Otobüsleri;

  1. İstinye Park&#;a Mecidiyeköy, Şişli, Zincirlikuyu&#;dan 29Ş ile,
  2. Sarıyer tarafından 40B ile,
  3. Beşiktaş&#;tan da yine 40B ile gidebilirsiniz.

Ayrıca bu otobüs hatlarına İTÜ Ayazağa metrosundan da binerek hemen bi durak sonra inip metrodan hiç yürümeden İstinye Park&#;a gidebilirsiniz.

İstinye Park Alışveriş Merkezi&#;ne Araçla Yol Tarifi

İstinye Park&#;a özel aracıyla gitmek isteyenler olacaktır. İstinye Park&#;ın özel otoparkı olduğundan nispeten araçla gitmek de mantıklı sayılabilir. Çünkü alacağımız şeyleri toplu taşımada taşımak biraz zor oluyor.

İstinye Park&#;a her iki yakadan da gelirken önce Zincirlikuyu kavşağına ulaşmalıyız ve Levent yönünde Büyükdere caddesinden gitmeliyiz. En son İstinye ayrımından dönerek İstinye Park&#;a gidebilirsiniz. Ben sizler için birkaç noktadan İstinye Park&#;a yol tarifini harita üzerinde gösteriyorum;

Not: Sağ üst köşedeki büyütme ikonuna tıklayarak telefonunuza indirebilir ve detaylı inceleyebilirsiniz. İstinye Park&#;a bulunduğunuz yerden yol tarifi almak için burayatıklayın.

Semt Semt İstinye Park&#;a Ulaşım & Öneriler

Üsküdar ve Kadıköy&#;den İstinye Park AVM&#;ye Nasıl Gidilir?

Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Ataşehir tarafından İstinye Park&#;a gitmek istiyorsanız bence hemen M4 ya da M5 metrosuna atlayın derim. Sonrasında Üsküdar ya da Ayrılıkçeşme&#;den Marmaray&#;a geçin&#;

Marmaray&#;dan da İstinye Park&#;a gitmek için Yenikapı&#;dan M2 Taksim metrosuna geçin, işte bitti!

4. Levent, Zincirlikuyu ve Beşiktaş&#;tan İstinye Park AVM Nasıl Gidilir?

Levent, 4. Levent ve Zincirlikuyu&#;dan 29ş otobüsü ile İstinye Park&#;a kolayca gidebilirsiniz. İsteyenler bu rotada yürüyebilir bile 🙂 Ama biraz uzun&#;

Beşiktaş&#;tan İstinye Park&#;a gitmek için ise direkt 40B otobüsüne binin!

Sarıyer, Bebek ve Emirgan&#;dan İstinye Park&#;a Nasıl Gidilir?

Aslında Emirgan&#;dan İstinye Park&#;a yürünebilir bile 🙂

Sarıyer&#;den İstinye Park&#;a gitmek için 40B otobüsünü kullanabilirsiniz. Bebek&#;ten İstinye Park&#;a gitmek için de benim önerim önce sahilden İstinye&#;ye kadar 22,25E tarzı bi otobüse binin ve İstinye&#;den de yukarı 40B ye binebilirsiniz.

İstinye Sahil&#;den İstinye Park&#;a Nasıl Gidilir?

Bu biraz komik durdu ama İstinye Park, İstinye Sahil&#;e uzak sayılır 🙂

İstinye Sahil&#;den İstinye Park&#;a gidecekler direkt olarak 40B otobüsüne binerse 5 dakikada ulaşabilirler.

Ayrıntılı İstanbul Raylı Sistemler & Metro Haritası (büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

Mecidiyeköy ve Taksim&#;den İstinye Park&#;a Nasıl Gidilir?

Mecidiyeköy ve Taksim tarafından İstinye Park Alışveriş Merkezi&#;ne gitmek için bence en hızlı ve mantıklı yol M2 Taksim-Hacıosman metrosuna binmek olur.

M2 metrosunun İTÜ Ayazağa istasyonunda inerseniz zaten İstinye Park&#;a neredeyse geldiniz demektir 🙂

Eminönü ve Karaköy&#;den İstinye Park&#;a Nasıl Gidilir?

Eminönü ve Karaköy&#;den İstinye Park AVM&#;ye gitmek için önerim T1 tramvayı ile Kabataş&#;a kadar gidin ve sahilden 22,25 numaralı otobüslerle İstinye&#;ye kadar boğazı izleye izleye gidin 🙂

İstinye&#;den de 40B otobüsü ile hemen İstinye Park&#;a gidebilirsiniz. Daha hızlı yol isteyenler yürüyerek M2 metrosunun herhangi bi durağına ulaşabilir, sonrası malum&#;

Maltepe, Kartal, Pendik&#;ten İstinye Park AVM&#;ye Nasıl Gidilir?

Anadolu yakası sahil ilçelerinden İstinye Park&#;a gitmek için Marmaray ve Metro&#;ya binmelisiniz. Hangisi yakınsa olur 🙂 Marmaray tabii ki daha mantıklı çünkü direkt olarak Yenikapı&#;dan M2 Taksim metrosuna geçebilirsiniz.

M4-M5 Metrosu ile gelenler Altunizade ya da Uzunçayır&#;dan Metrobüs&#;e geçerek Zincirlikuyu&#;dan da M2 metrosuna ulaşabilir. M2 Metrosunun İTÜ Ayazağa durağı da zaten İstinye Park oluyor 🙂

Bağcılar&#;dan İstinye Park&#;a Nasıl Gidilir?

Bağcılar tarafından İstinye Park&#;a gidecekler de olacaktır. Bence M1B Yenikapı-Otogar-Bağcılar-Kirazlı metro hattı ile dosdoğru Yenikapı&#;ya gidin!

Yenikapı&#;dan da M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman metrosu binerseniz kolayca İstinye Park&#;a gitmiş olacaksınız. İnmeniz gereken durak İTÜ!

Bahçelievler, Avcılar, Bakırköy&#;den İstinye Park&#;a Nasıl Gidilir?

Bahçelievler, Avcılar, Bakırköy tarafından İstinye Park&#;a gitmek için benim önerim metrobüs! Metrobüsün Mecidiyeköy durağına kadar gidin ve sonra M2 Taksim-Hacıosman metrosuna aktarma yapın. Hacıosman yönündeki ilk metro + İTÜ durağı ile İstinye Park&#;a gidebilirsiniz.

Birkaç dakika da yürüme var 🙂

İstinye Park&#;a Toplu Taşımayla Ulaşımda & Sıkça Sorulanlar

İstinye Park&#;a En Ucuz Ulaşım Yolu Hangisi?: İstinye Park&#;a en uygun ulaşım yolu metro ya da otobüsle ulaşmak olacaktır. Bir tam akbil ya da gerekliyse aktarma ücreti ile uygun şekilde gidebilirsiniz.

İstinye Park&#;a En Hızlı Nasıl Gidilir?: İstinye Park&#;a ulaşımın en hızlı yolu metro seçeneklerini kullanmak olur.

İstinye Park&#;a Gitmek Ne Kadar Sürer?: İstinye Park&#;a ulaşım bulunduğunuz yere göre değişmekle beraber ortalama 20dk ile saat aralığında sürecektir.

İstinye Park&#;ta Otopark Var mı?: İstinye Park&#;ta belirli bir süreye kadar ücretsiz otopark ve vale seçenekleri mevcut.

Bu şekilde İstinye Park&#;a nasıl gidileceğini anlattığım yazım bitiyor. Eğer özel bir noktadan İstinye Park AVM&#;ye nasıl gidileceğini merak ediyorsanız lütfen aşağıdaki yorum bölümünden bana sorun 🙂 size özel hemen yanıtlıyorum, herkese sevgiler ?

istinyeistinye parkistinye park avm

Maslak'ın yakın çevresinde bulunan önemli çekim merkezlerinden biri de İstinye Park. Sarıyer sınırlarındaki bu alışveriş merkezine ulaşımın, Beşiktaş'takilere oranla daha zor olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü AVM içine ulaşan bir metro istasyonu bulunmuyor. Kanyon, ÖzdilekPark ve MetroCity gibi örnekler bu açıdan avantajlı Peki İstinye Park'a gitmek çok mu zor? Elbette, hayır. Detayları inceleyin, göreceksiniz.



İSTİNYE PARK NEREDE?

Adres: Katar Caddesi, No: 73, Sarıyer, İstanbul.

Telefon numarası: 0 55



ULAŞIM

Otobüs ile:

İstinyePark Durağı

29B FSM - 4. Levent Metro
29P Poligon Mah. - 4. Levent Metro
29Ş İstinye Dereiçi - Şişli
40B Sarıyer - Beşiktaş
42 Bahçeköy - 4. Levent Metro

Borsa Durağı (girişe mt.)

22RE Reşitpaşa - Kabataş 59A - İstinye Dereiçi - Şişli

İTÜ Sarıyer Durağı (girişe mt.)

29 Pınar Mah. - 4. Levent Metro

Minibüs ile:

İstinye - Beşiktaş
Tarabya - Beşiktaş

İstinyePark servisleri ile:

&#; arasında Oto Sanayi ve İTÜ durağından kalkan servisleri kullanabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası