general mobile selfie çubuğu ayarı / Selfie cubugu ile fotograf nasil cekilir? – funduszeue.info

General Mobile Selfie Çubuğu Ayarı

general mobile selfie çubuğu ayarı

A'den Aldığımız PİRANHA Özçekim & Selfi Çubuğu Ürün İncelemesi

').addClass('theiaStickySidebar').append(funduszeue.infoen());funduszeue.info(funduszeue.infoSidebar)}funduszeue.infoBottom=parseInt(funduszeue.info('margin-bottom'));funduszeue.infogTop=parseInt(funduszeue.info('padding-top'));funduszeue.infogBottom=parseInt(funduszeue.info('padding-bottom'));var collapsedTopHeight=funduszeue.info().top;var collapsedBottomHeight=funduszeue.infoeight();funduszeue.info('padding-top',1);funduszeue.info('padding-bottom',1);collapsedTopHeight-=funduszeue.info().top;collapsedBottomHeight=funduszeue.infoeight()-collapsedBottomHeight-collapsedTopHeight;if(collapsedTopHeight==0){funduszeue.info('padding-top',0);funduszeue.infoSidebarPaddingTop=0}else{funduszeue.infoSidebarPaddingTop=1}if(collapsedBottomHeight==0){funduszeue.info('padding-bottom',0);funduszeue.infoSidebarPaddingBottom=0}else{funduszeue.infoSidebarPaddingBottom=1}funduszeue.infousScrollTop=null;funduszeue.infocrollTop=0;resetSidebar();funduszeue.infoll=function(o){if(!funduszeue.info(":visible")){return}if($('body').width()

&#;ek bir selfie

Haberin Devamı


En fazla selfie çeken yaş grubu

%14
Selfilerde filtre kullanılma oranı

%35
Selfilerin mutlu anlarda çekilme oranı

45 derece
Selfie çekerken kolun kalkması gereken açı


HAFTANIN TRENDİ

İki kat daha hızlı şarj
AKILLI telefonların hızla biten şarjlarına çözüm bulundu. Bataryaları daha hızlı şarj etme özelliğine sahip Legion Meter adındaki cihaz, USB girişine takılıyor. Bilgisayarlar ve prizlerle yapılan şarjı hızlandırılabilen cihaz, üzerindeki ayarlarla tüm akıllı telefon ve tabletleri destekliyor. Gelecek aylarda satışa çıkacak cihaz yaklaşık 40 dolar olacak.

OYUN DÜNYASI

Operasyona geri sayım
ABD’li özel tim olan ‘swat’ ekibinin yer aldığı efsane oyun Rainbow Six’in yeni bölümü için geri sayım başladı. Oyunun geliştiren şirket Ubisoft, oyunun son serisi olacak ‘Siege’nin oynanış videosunu ilk kez kullanıcıların beğenisine sundu. PC ve tüm konsollarda yer alacak oyun, ’in başında oyunseverlerle buluşacak.

UYGULAMA

Haberin Devamı

Tek kelimelik mesaj
ÜCRETSİZ mesajlaşma uygulamalarında yeni bir dönem başlıyor. Özellikle uzun uzun mesajlaşmayı sevmeyen kullanıcıların için geliştirilen ‘Yo’ adındaki uygulama, kullanıcıların sadece ‘Yo’ kelimesiyle iletişim kurmasını sağlıyor. iPhone ve Android işletim sistemli telefonlarda yer alan uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Dafoni XPlay Su Geçirmez Bluetooth Selfie Çubuğu ve Kılıf

Özellikler
Yurtdışı SatışYok
Stok Kodu#

Su altında kullanabileceğiniz selfie çubuğu ve su geçirmez çantası ile tatilinizde en eğlenceli anlarınızı kayıt altına alın ve unutulmaz anılarınızı ölümsüzleştirin. Su geçirmez Selfie kitini aksiyon kameralarınız ve iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S6 gibi büyük ekranlı akıllı telefonlarınız için kullanabilirsiniz. 

Selfie çubuğu ile daha geniş açıları fotoğraflayabilir ya da video ile kayıt altına alabilirsiniz. Bluetooth özellikli deklanşör sayesinde herhangi bir zamanlayıcı ayar yapmanıza da gerek yok. Aparatı Bluetooth aracılığı ile telefonunuzla eşleştirin ve hazır olduğunuzda kayda başlayın. 

Özellikler:
-Bluetooth uyumlu deklanşör
-Ağırlık: gr
-Boyutlar: 35x21x cm

Ürünün Bulunduğu Kategoriler
Selfie Çubuğu, Telefon Tutucuları, Kamera Aksesuarları

Havale ile %3 indirimli ,87 TL

Tek Çekim kredi kartı ile ,34 TL

Kapıda nakit ödeme ile ,34 TL

Kargo: Ücretsiz

Taksit Seçenekleri

Yapı Kredi World
Taksit SayısıTaksit TutarToplam Tutar
2,17 TL,34 TL
3,78 TL,34 TL
4,59 TL,34 TL
5,47 TL,34 TL
6,39 TL,34 TL
Garanti Bonus
Taksit SayısıTaksit TutarToplam Tutar
2,17 TL,34 TL
3,78 TL,34 TL
4,59 TL,34 TL
5,47 TL,34 TL
6,39 TL,34 TL
Finans Bank
Taksit SayısıTaksit TutarToplam Tutar
2,17 TL,34 TL
3,78 TL,34 TL
4,59 TL,34 TL
5,47 TL,34 TL
6,39 TL,34 TL
Türkiye İş Bankası
Taksit SayısıTaksit TutarToplam Tutar
2,17 TL,34 TL
3,78 TL,34 TL
4,59 TL,34 TL
5,47 TL,34 TL
6,39 TL,34 TL
Akbank
Taksit SayısıTaksit TutarToplam Tutar
2,17 TL,34 TL
3,78 TL,34 TL
4,59 TL,34 TL
5,47 TL,34 TL
6,39 TL,34 TL

Taksit alışveriş yapabileceğiniz kredi kartları: Garanti kredi kartları, Bonus özellikli kredi kartları, Yapı Kredi Bankası kredi kartları, World Card özellikli kredi kartları, Finans Bank kredi kartları, İş Bankası kredi kartları, Maximum özellikli kredi kartları

funduszeue.info

  • Nesne
  • İçindekiler

    Selfie çubuğu ile fotoğraf nasıl çekilir?

    Selfie Çubuğu Nasıl Takılır? ilk önce kullandığınız telefona göre uygun bir selfie çubuğu alınız bunu satıcıya sormanız yeter. Telefonu Çubuğun üst kısmına yatay olarak yerleştiriniz en iyi kareler yatay çekimlerde sağlanmaktadıfunduszeue.infonun Kamerasını ön kamera kullanacak şekilde ayarlayın.

    Görünmez selfie çubuğu nasıl çalışır?

    Kompakt selfie çubuğu, cm ila cm uzunluğunda hafif alüminyum ve teleskoplardan yapılmıştır. Montaj platformunda 1/4 &#; kamera vidası bulunur. Uzunluğunu ayarlamak için selfie çubuğunu gevşetmek için, kolu çevirin. Daha sonra sıkmak için başka şekilde çevirin.

    Selfie çubuğu kablolu mu bluetooth mu?

    Özel bir gezi ya da seyahat için selfie çubuğu almak istiyorsanız kablolu modeller hem fiyat hem de performans açısından sizleri tatmin edecektir. Fotoğraf alanında ilerlemek isteyenler ise her cihaz ile uyumlu bluetooth selfie çubuklarına bakabilirler.

    Telefon selfie çubuğu nasıl kullanılır?

    Telefonunuzun bluetooth özelliğini açın ve selfie çubuğunuzla eşleştirin. Selfie çubuğunun üst kısmında bulunan, telefonunuza göre ayarlanabilen aparata telefonunuzu yerleştirin. Birbirinden güzel selfielerle unutulmaz anlarınızı ölümsüzleştirin.

    Selfie çubuğu ne kadar?

    Selfie Çubuğu Sıkça Sorulan Sorular %10 indirimle Preo MMP05 Siyah Selfie Çubuğu 44 TL&#;ye, %36 indirimle Yunteng YT Selfie Çubuğu TL&#;ye, %5 indirimle Valkyrie Bluetooth Telefon Tutucu Bluetooth Selfi Çubuğu Selfie Çubuğu TL&#;ye sahip olabilirsiniz.

    Selfie çubuğu kim icat etti?

    Çekoslovak bilimkurgu filmi Zabil jsem Einsteina, pánové (aka Einstein&#;i öldürdüm, Beyler), karakterlerden biri selfie çubuğunu kullanıyordu. Ancak yılında selfie çubuğunun resmi olarak patenti Hiroshi Ueda ve Yujiro Mima tarafından alınmıştır.

    Fotoğraf çekilirken nereye bakmalıyız?

    Selfie çekerken ekrandaki yüzünüze değil kamera lensine ya da başka bir yere bakın. 6. Ünlüler en çok nasıl poz verir? Cevap: Vücudunuzu biraz yan çevirin, bir ayağınızı diğerinin önüne atın, bir elinizi kalçanıza koyun ve başınızı hafifçe yana eğerek objektife bakın.

    Evde selfie nasıl çekilir?

    Hem arka kamera, hem de ön kamera fotoğrafları için ızgara büyük önem taşır. Selfie çekerken yüzünüzün ortada olması, daha kaliteli bir fotoğraf için olmazsa olmazdır. Ortalamayı tutturabilmek için kameranızdaki ızgara ayarını aktif edin.

    Selfie çubuğu telefona zarar verir mi?

    Kaliteli Malzeme: Selfie çubuğunun telefonunuzu ya da kameranızı taşıyabilecek bir malzemeden yapıldığından emin olmalısınız. Hafif cihazlara uyumlu bir selfie çubuğuna ağır bir kamera takarsanız selfie çubuğu kırılabilir ve cihazınız zarar görebilir.

    Self Timer selfie çubuğu nasıl kullanılır?

    &#;self timer&#; kelimesini aratın ve uygun uygulamayı yükleyin. 3 saniye, 5 saniye, … saniye kadar çok seçenekleri olan aplikasyonlardan istediğinizi seçin; uygulamayı açıp çekim tuşuna bastıktan sonra telefonu kendinizden uzaklaştırın ve seçtiğiniz süre kadar bekleyinbekleyin.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası