yasaklarda otobüsler çalışıyor mu / Sokağa çıkma yasağında otobüs, metrobüs, minibüs, metro çalışıyor mu?

Yasaklarda Otobüsler Çalışıyor Mu

yasaklarda otobüsler çalışıyor mu

Kocaeli Yasakta Otobüs Saatleri Tam Kapanma! Sokağa Çıkma Yasağı Otobüs, Tramvay, Toplu Taşıma Saatleri Kocaeli

KOCAELİ YASAKTA OTOBÜS SAATLERİ TAM KAPANMA

Kocaeli Yasakta Otobüs Saatleri merak ediliyor. Kocaeli Ulaşımpark aracılığıyla Kocaeli Hafta Sonu Çalışan Otobüsler araştırılıyor. Tam Kapanma Kocaeli hafta sonu çalışan otobüsler yüz binlerce kişi tarafından araştırılırken, Sokağa Çıkma Yasağı Otobüs Saatleri Kocaeli, tramvay saatleri konusunu sizin için derledik. Haberimizde Hafta Sonu Otobüs Var Mı Kocaeli sorusunun yanıtıyla, Kocaeli toplu taşıma HES kodu, İzmit tramvay saatleri…

KOCAELİ HAFTA SONU ÇALIŞAN OTOBÜSLER

Ülke genelinde tam kapanma dün akşam itibariyle başladı. 17 gün sürece sokağa çıkma yasağında otobüs ve Akçaray çalışma saatleri Ulaşım Park tarafından yeniden düzenlendi. Vatandaşlar, Kocaeli yasakta otobüs saatleri, yasakta belediye otobüsleri çalışıyor mu? Yasakta dolmuşlar çalışıyor mu? gibi soruların yanıtını aramaya koyuldu.

KOCAELİ YASAKTA TRAMVAY SAATLERİ SON DAKİKA

Kabine toplantısı sonrasında corona virüs tedbirlerine yönelik alınan tam kapanma döneminde toplu ulaşım araçları da kısıtlı olarak hizmet verecek. Akçaray, 30 Nisan Cuma günü seferlerine (seyreltilmiş) devam olarak devam edecek. 1 Mayıs Cumartesi ve 2 Mayıs Pazar günleri ise tramvay hattında otobüslerle (ring) hizmet sağlanacak.

KOCAELİ YASAKTA OTOBÜS SAATLERİ SON DAKİKA

Kabine toplantısı sonrasında corona virüs tedbirlerine yönelik alınan tam kapanma döneminde toplu ulaşım araçları da kısıtlı olarak hizmet verecek. Kocaeli'de belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleri 30 Nisan Cuma günü olağan seferlerine devam edecek. 1 Mayıs Cumartesi ve 2 Mayıs Pazar günleri ise sefer saatleri seafoodplus.info & seafoodplus.info adreslerinden duyurulacak.

#ulaşımpark, Sokağa Çıkma Yasağı Otobüs Saatleri Kocaeli, tramvay saatleri , Kocaeli toplu taşıma HES kodu, İzmit tramvay saatleri , tam kapanma, Kocaeli, izmit, pazar, 1 mayıs

Sokağa çıkma yasağında otobüs, metrobüs, minibüs, metro çalışıyor mu?

Bugün otobüs, metrobüs, tramvay, minibüs, metro, vapur, tren çalışıyor mu, merak konusu oldu. Koronavirüs salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında hafta sonu günleri ve hafta içi akşam saatlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağında, İstanbul'da otobüs, metrobüs, tramvay, metro saatlerinde değişiklik yapıldı. Minibüsler ise çalışmayacak. Cuma günleri saat 'da başlayan, cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayan ve pazartesi günleri saat 'de tamamlanan sokağa çıkma kısıtlaması, ikinci bir karara kadar her hafta sonu uygulanacağını belirtelim.

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla genelgede belirtilen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacak.

BUGÜN OTOBÜS, METROBÜS, METRO ÇALIŞIYOR MU?

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı gün ulaşım hizmetleri devam edecek. İstanbul için İBB'den yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Hafta sonu için İETT sefer saatleri güncellenmiştir. Metrobüs hattında da gün içinde 3 dakika, gece 10 dakika aralıkla sefer yapılacaktır. Teleferik, füniküler, T3 Moda tramvayı ve M6 Levent-Hisarüstü/Boğaziçi Üniversitesi metrosu hariç diğer tüm metro seferleri 15 dakika aralıklarla yapılacaktır. Şehir hatları vapur seferlerinde değişiklik yapılmamıştır."

İSTANBUL'DA VAPUR SEFERLERİNDE DEĞİŞİKLİK YOK

Şehir Hatları'na bağlı vapur seferlerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Sokağa çıkma yasağı uygulanan günlerde vapurlar normal tarifede çalışmaya devam edecek. Şehir Hatları'nın açıklaması şöyle:

"Değerli yolcularımız; uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle tarifemizde değişiklik yapmadık. Gemilerimiz, iskelelerimiz ve tersanemizde toplamda personelimizle hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Sağlıklı günler dileriz."

SEYAHAT İZNİ NASIL ALINIR?

Vatandaşlar genelgede belirtilen durumların varlığı halinde toplu ulaşım araçlarıyla veya Bakanlığa ait e-­BAŞVURU ve ALO sistemleri üzerinden ya da valilik/kaymakamlıklara doğrudan başvuru yoluyla Seyahat İzin Kurulları'ndan izin almak kaydıyla özel araçlarıyla seyahat edebileceklerdir.

Belirtilen mazeretleri taşımayan kişilerin şehirlerarası seyahatleri ise ancak toplu ulaşım araçları (uçak, otobüs, tren, gemi vb.) kullanılmak suretiyle mümkün olacaktır. İşi ile ilgili illiyetini belgeleyen toplu ulaşım araçlarının görevlileri ile şehirlerarası seyahat edeceğini bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz eden kişiler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaktır.

Ayrıca, şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri de hafta sonu sokağa çıkma yasağından muaf tutuluyor.

Ulaşım araçlarının güncel saatleri için ilgili belediyenin internet sayfasını ziyaret edebilir veya çağrı merkezini arayabilirsiniz.

SEYAHAT İZİN BELGESİ BAŞVURU SAYFASI

Güncelleme: 

İlgili Haberler

İstanbul'da bazı metro seferleri durduruldu: İETT otobüsleri bedava18 yaş altı ve 65 yaş üstü şehirler arası otobüse binebilir mi? İşte zorunlu haller listesiTürkiye geneli hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma saatleriBİM, A, ŞOK, Migros ve bakkalların çalışma saatleriPTT Kargo cumartesi pazar çalışıyor mu? İşte hafta sonu çalışma saatleriİstanbul Havalimanı metrosu ne zaman açılacak, nereden geçiyor? Vagonlar raylara indirildiYasaklar ne zaman bitecek?65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma saatleriİstanbul ücretsiz otobüs hatlarıBaşakşehir-Kayaşehir metrosu ne zaman bitecek? İşte güzergah haritasıEvde ailece yapılabilecek aktivite önerileriİstanbulkart ile HES kodu nasıl eşleştirilir? Son gün 15 Ocak!İstanbul'da 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı toplu taşıma araçlarına binmeleri neden yasaklandı?65 yaş üstü ve 18 yaş altı şehirler arası yolculuk yapabilir mi?Karantina süresi ne kadar, kaç gün?Sokağa çıkma kısıtlamasından kimler muaf?Kamu çalışanlarının mesai saatlerine düzenleme

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir