ortaöğretim kpss bölümleri ve puanları 2018 / Memur Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları (Son 5 Yıl)

Ortaöğretim Kpss Bölümleri Ve Puanları 2018

ortaöğretim kpss bölümleri ve puanları 2018

Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları (Son 5 Yıl)

KPSS Ortaöğretim mezunu atamalarına göre Sağlık Memuru taban puanları ve ilgili kurumlar aşağıda listelenmiştir. Tabloda Sağlık Memuru KPSS atama taban puanları en son alımları bulunmaktadır. Puan bilgileri ÖSYM baz alınarak hazırlanmıştır.

Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları

Sağlık Memuru, uzman hekim tarafından hastaya uygulanması tavsiye edilen tedavi programını yürütür, hasta bakımını gerçekleştirir ve hastanın iyileşme sürecini takip eder. Kamu Personel Sınavına girerek ilan edilen kadrolara atanma şartı bulunmaktadır.

Meslek profesyonellerinin genel sorumlulukları şu başlıklar altında toplanabilir;

&#; Uzman hekim tarafından talep edilen; kan, idrar vb. tahlil örneklerini almak,
&#; Doktor tarafından belirlenen ilaç, enjeksiyon vb. tıbbi uygulamaları gerçekleştirmek,
&#; Sünnet yapmak,
&#; Aşı takvim kontrolünü sağlamak, çocuk ve yetişkinlere aşı uygulamak,
&#; İş yeri çalışanlarının düzenli sağlık kontrolünü yapmak,
&#; Önem arz eden sağlık problemlerini ilgili birime iletmek,
&#; Gerektiği takdirde acil ilkyardım prosedürlerini uygulamak,
&#; Sorumlu olunan sağlık biriminin ilaç ve ekipman stok kontrolünü gerçekleştirmek, teminini sağlamak,
&#; Hasta mahremiyetine sadık kalmak

Sağlık memuru atamalarında belirttiğimiz nitelikler kurum ve kuruluşlara göre farklılık göstermektedir. Atamalarda tercihte bulunmadan tercih kılavuzunun dikkatle okunması gerekmektedir.

Kadro ÜnvanıAtama YılıAranan NiteliklerToplam KontenjanYerleşenEn Düşük Taban PuanEn Yüksek  Puan
SAĞLIK MEMURU/1, 3389,89,
SAĞLIK MEMURU/2 ,8889,92,
SAĞLIK MEMURU/1,9977,86,
SAĞLIK MEMURU/2,,121283,86,
SAĞLIK MEMURU/1,1192,92,

Nitelik kodları açıklamaları:

 Ortaöğretim Kurumlarının Acil Sağlık Hizmetleri Alanı &#; Acil Tıp Teknisyenliği Dalından mezun olmak

 Bu kadro/pozisyonda vardiya sistemi uygulanmaktadır.

Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı &#; Ebelik-Hemşirelik Dalının,
Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı &#; Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu
Alanı &#; Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak

Güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması.

KPSS Ortaöğretim Atama Taban Puanları

KPSS Ortaöğretim Puan Hesaplama

KPSS Lisans Atama Taban Puanları

KPSS Önlisans Atama Taban Puanları

* Yazılarımız tamamen bilgi amaçlıdır. Tercih yapacak adayların Ösym Kılavuzunu incelemeleri gerekmektedir.

Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları , Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları , Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları , Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları , Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları

KPSS Atama Taban Puanları, Sağlık Memuru Ortaöğretim KPSS Atama Taban Puanları

KPSS Ortaöğretim ( Lise ) Mezunu Düz Memurluk İçin Kaç Puan Gerekir ?

Ortaöğretim Memur adayları Merkezi atama'da atanabilme ihtimallerini merak etmekte ve bunun için gemiş dönemlerde yapılan Lise mezunu memur alımlarında oluşan taban puanları merak etmektedir.

Ortaöğretim Mezunları ÖSYM tarafından Merkezi atama'da en az kadro verilen mezunlar olduğu için bu mezunların düz memur olabilmek ve ÖSYM tarafından yapılan merkezi atamalarda atanabilmesi için minimum arası puan alması gerekmektedir.

Bazı ortaöğretim mezunları mezun oldukları alana göre ya da ellerinde bulunan sertifikalara göre daha düşük puanlarla atanabilmektedir. Teknisyen alımları Ortaöğretim mezunları için en düşük puanla kapatan alımlardan birisidir.

KPSS Ortaöğretim ( Lise ) Mezunu Düz Memurluk İçin Kaç Puan Gerekir ?

 KPSS puanı ile yapılan son atama olan  /1 KPSS atamasında oluşan Ortaöğretim tabanlarına baktığımızda alımların genel olarak puan aralığında kapattığını söyleyebiliriz.

Bu atamalarda genel olarak Teknisyen alımları diğer kadrolara oranla daha düşük puanla kapatmıştır. Örneğin;

Ankara Üniversitesi Teknisyen Kadrosu ; puanla alım yapmıştır.

Afyon Karahisar Üniversitesi Şoför Kadrosu ; puanla alım yapmıştır.

/1 Merkezi atama sonrası oluşan taban puanlar tabloda görüldüğü gibidir..



/1 Merkezi Atama Sonrası Ortaöğretim Tüm Taban Puanlara ulaşmak için Buraya Tıklayınız


Hizmetli, Şoför Kadroları Kaç Puanla Kapattı ?

Geçmiş dönemlerde yapılan KPSS tercihlerinde Lise mezunları için ayrılan memurluk kadrolarına baktığımız zaman hizmetli kadrosuna 94, şoför kadrosuna 88 ve 89 puan ile atama yapılırken en düşük atama 70 puan ile Hayvan Bakıcısı kadrosuna yapıldı. 

Atamalarda,Bazı belgelere sahip olmanız sizi avatanjlı duruma geçirebilir. Bu belgeler eski ehliyet sürücü belgesi, Kalorifercilik, aşçılık, bilgisayar sertifikası gibi belgelerdir.


Açıktan Atama İle Alım Yapan Kurumlar

Merkezi atamada puanları çok yüksek olması ise puan aralığında alan memur adaylarını Açıktan atama dediğimiz sözlü mülakat aşaması da bulunan atamalara yöneltmektedir. Memur adayları tarafından Lise KPSS 70 Puan İle Atanabilirmiyim ? sorusunun cevabı merak edilmektedir. 70 puan ve üstü ile  başvuru yapabileceğiniz memur alımlarını aşağıda listeledik.

1) Zabıt Katibi Alımları
Adalet Bakanlığı tarafından açılan memur alım ilanlarında zabıt katipliği kadroları da bulunmaktadır. yılında yapılan 12 Binlik Adalet bakanlığı memur alımında kadroların yaklaşık tanesi zabıt katibi kadrosuydu. Bu alımlara  önlisans 70 puan ile başvurabilirsiniz.

2) İnfaz Koruma Memuru Alımları
Adalet Bakanlığı bünyesinde her sene binlerce yeni infaz koruma memuru alımı yapılmaktadır. Bu alımlarada lise, önlisans ve   lisans mezunları 70 puanla başvuru yapabilmekte ve memur olma hayallerine kavuşabilmektedirler

3) Mübaşir Alımı
Mübaşir alımları da Adalet Bakanlığı tarafından yapılan alımlardandır. Mübaşir alımında İKM ve zabıt katibi alımında olduğu gibi boy şartı ya da klavye sınavı şartı aranmaz. 70 puan ile başvuru yapabilirsiniz.

4) İcra Katibi Alımı
Adalet Bakanlığı tarafından yapılan alımlarda İcra Katibi kadrosu da bulunmaktadır. yılında en son yapılan alımda icra katibi memuru alımı yapılmış ve önlisans mezunları 70 puan ile başvurabilmişti.

5) Bekçilik Alımları

60 puan ile başvuru yapılabilen Bekçilik Alımları bazen KPSS'siz de yapılmaktadır. Bu alımlara herkes başvurabilmektedir.

6) Zabıta Memuru Alımları

Belediyeden belediyeye değişiklik göstermekle birlikte çoğu belediye 60 kpss taban puanı istemektedir. 

7 ) Belediye Düz Memur alımları

Belediyeler tarafından açılan memur alımlarında düz memur alımı da yapılmakta ve çoğunlukla 70 KPSS puanı şartı aranmaktadır.


Bazı alımlarda sertifikalarınız olması düşük puanla atanmanıza yardımcı olacaktır. Alım ilanı sürecine kadar aşçılık, bilgisayar sertifikası, muhasebe sertifikası, kalorifercilik sertifikası gibi sertifikaları almanız faydanıza olacaktır.

#KPSS, , ÖSYM, başvuru, alımı, önlisans, lisans, taban puanları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası