hercai dede / DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi

Hercai Dede

hercai dede

Oy:

Hercai: Nasuh kimdir, gerçek adı nedir, nereli? Hercai: Nasuh karakterini canlandıran Macit Sonkan kimdir?

Macit Sonkan'ın başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Hercai oyuncuları merak ediliyor. Hercai: Nasuh Şadoğlu kimdir , gerçek adı nedir, nereli? Hercai: Nasuh karakterini canlandıran Macit Sonkan kimdir? İşte detaylar haberimizde

Hercai dizisinde Nasuh Şadoğlu karakterini "Macit Sonkan" canlandırıyor. Macit Sonkan'ın dizideki karakterinin adı "Nasuh Şadoğlu"dur.

Ailenin en büyüğü ve vazgeçilmez lideridir. Onun sözü bir emirdir. Karar verdikleri, söyledikleri hiçbir zaman ölçülmez, tartışılmaz, asla karşı çıkılmaz.

Macit Sonkan (d. ), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İzmir Torbalı Yazıbaşı doğumludur.

Güzel Sanatlar Tiyatro Oyunculuk mezunu olan sanatçının, 'de Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde başladığı sanat hayatı, tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerle de devam etmektedir.

Çocuk tiyatrosu üzerine yoğunlaşan Sonkan, yurt dışında sergilenen oyunlarda da rol aldı. Tiyatro alanında birçok oyunda ödül kazanmıştır.

Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını : Güngör Dilmen - İstanbul Devlet Tiyatrosu -

Töre (oyun) : Turgut Özakman - İstanbul Devlet Tiyatrosu -

Ayaktakımı Arasında (oyun) : Maksim Gorki - İstanbul Devlet Tiyatrosu -

Caligula : Albert Camus - İstanbul Devlet Tiyatrosu -

Kamyon : Memet Baydur - İstanbul Devlet Tiyatrosu -

Kısasa Kısas (oyun) : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu -

Resimli Osmanlı Tarihi : Turgut Özakman - İzmir Devlet Tiyatrosu -

Köprüden Görünüş : Arthur Miller - İzmir Devlet Tiyatrosu -

Kısmet (0yun) : Erhan Gökgücü - Bursa Devlet Tiyatrosu -

Töre

Ketçaplı Spagetti Rainer Hachfeld - İstanbul Devlet Tiyatrosu -

Melekler ve Kumarbazlar -

Güneşi Gördüm -

Avanak Kuzenler -

Dilberin sekiz günü -

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi -

Abuzer Kadayıf -

İnsan Kurdu -

Acı Ve Tatlı Günler -

Camdan Kalp -

Bir Aşk Hikayesi -

Çalınan Ceset -

Kırık Zar -

Hercai -

Alev Alev -

Aşk Bir Hayal -

Dede Korkut Hikayeleri -

Hasret -

Ezo Gelin -

Alanya Almanya -

Aşkımızda Ölüm Var -

Hayalet -

Artık Çok Geç -

Deli Yürek -

Yasemince -

Tersine Akan Nehir -

Köşe Kapmaca -

Gurbetçiler -

Çiçek Taksi -

Süper Baba -

Ateşten Günler -

Dost Eller -

funduszeue.info - Gündem

Devlet TiyatrolarıİstanbuloyunlarHercaiGündemHaberler

Dede beni affet! - Hercai Bölüm

Bölüm:
Hazar’ın öz kızı olmadığını öğrenen Reyyan’ın dünyası başına yıkılır. Bunca sene Şadoğlu konağına ait hissetmeyen ve bir gün kuş olup uçmak isteyen Reyyan, dedesinin kendisine neden bir yabancı gibi davrandığını şimdi daha iyi anlamaktadır. Hayatta en çok sevdiği iki adamın söylediği yalanlar yüzünden yüreğinde taşıyacağından daha fazla acı biriktiren Reyyan’ın yardımına Şükran koşar. Hazar ve Miran, Reyyan’ın acısını hafifletmek için bir arada hareket eder ama Reyyan’ın yaralarını sarmak hiç kolay olmayacaktır. Diğer yandan Nasuh, yaptıklarının bedelini ödemesi için Yaren’i Şadoğlu konağından götürür ve hak ettiğini yaşaması için onu kimsenin bilmediği bir yere kapatır. Reyyan ve Miran’ın hikayesinin başlangıcını bilmeyen Şükran, öğrendiklerinden sonra Miran’ı köy evinden kovar. Kendi hayatını başkalarının mutluluğu için hep yarım bırakan Reyyan, bundan sonra hak ettiği hayatı yaşayıp kendi ayakları üzerinde durmak için çok önemli bir karar alır. Acaba Reyyan’ın aldığı bu karar Miran ve Hazar’ı nasıl etkileyecektir?

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi”

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" mottosuyla yola çıkan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası