peggy lanetli bebek / Login • Instagram

Peggy Lanetli Bebek

peggy lanetli bebek

Annabelle ve Chucky gibi oyuncak bebeklerin korku saldığı fimleri izleyenler bilir ki oyuncak bebeklerin korkutucu bir tarafı olduğu gerçek. Filmlerde soğuk kanlı cinayetlerine tanık olduğumuz bu oyuncak bebekler sanıldığı gibi pek de masum olmayabilir. Ancak, oyuncak bebeklerin sadece filmlerde paranormal aktivitelere konu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Gerçek hayatta da şeytana taptığı söylenen lanetli oyuncak bebeklerin varlığı biliniyor. Listemizde sizin için bu lanetli bebeklerden 7&#;sini listeledik. Ne kadar gerçekçi olduklarına siz karar verin. İşte 7 lanetli oyuncak bebek.

1. Renesmee

lanetli oyuncak bebek

Alacakaranlık hayranları, filmin sonunun Bella ve Edward&#;ın bebeklerinin dünyaya gelmesiyle sona erdiğini hatırlayabilir. Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti—Bölüm 1&#;de, çiftin bebekleri için Renesmee adında tuhaf görünümlü bir oyuncak bebek kullanıldı. Sette kullanılan bu animatronik bebek tam anlamıyla korkunç görünüyor. Setteki insanların da ilgisini çeken bu bebek, lanetli olarak suçlandı. Yapılan bir görüşmelerde bebeği zaman zaman farklı yerlerde ve farklı pozisyonlarda bulunduğu dile getirildi. Hem de kimse dokunmadığı halde! Bir cam vitrin içinde kilitli olarak duran bu bebeğin nasıl çıktığı ise tam bir merak konusu. İyi bir haber vermemiz gerekirse, Renesmee çok kırılgan bir malzemeden üretilmiş ve giderek çürüyor. Bu nedenle laneti de kendiyle beraber kaybolacak gibi.

2. Robert

lanetli oyuncak bebek

Bir köpekbalığını andıran siyah gözleri olan bu saman dolgulu oyuncak bebek, Florida&#;da bulunan Martello Müzesi&#;nde ziyaretçilerini bekliyor. Bu bebeğin müzeye konmasının sebebi ise taşıdığı gizem. Robert&#;in ilk sahibi Otto adında bir Almandı ve amacı torununa bir bebek hediye etmekti. yılında Otto&#;nun ölümünden sonra Robert&#;ın pencerelerden gözüktüğü, farklı yüz ifadeleri yapabildiği ve evin çatı katında gezindiği konuşuluyordu. Yeni sahibi ise Otto&#;yu müzeye vererek kurtulmak istedi. Daha da ilginci ise, müzede bile Robert&#;ın lanetinin devam etmesi. Müze ziyaretçileri, bebekle ilgili müzede alaylı konuştuktan sonra başlarına kötü olaylar geldiğini söyledi. Müzenin hediye dükkanından replika Robert bebeklerden birini satın olan ünlü müzisyen Ozzy Osbourne, yaşadığı sağlık sorunlarına bu replika bebeğin yol açtığını düşünüyor.

3. Annabelle

lanetli oyuncak bebek

The Conjuring serisinden uyarlanan bir filmle ünlü olan Annabelle&#;in hikayesi aslında bir kurgu değil. Patrick Wilson ve Vera Farmiga tarafından oynanan ünlü paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren tarafından bildirildiği üzere, Annabelle aslında yılında bir hemşireye hediye edilmişti. Hediye olan bu bebeğin yatakta kıpırdadığına şahit olan hemşire ve arkadaşları, paranormal olaylardan şüphelenmeye başladı. Bu bebek ağzından kan kusuyor ve hemşirelere bana yardım edin yazılı notlar bırakıyordu. İlerleyen günlerde ise yaşadıkları apartmandaki 7 yaşında Annabelle Higgins adında bir küçük kızın öldüğü duyuldu. Bu ölüm olayıyla beraber bu bebeğin lanetli olduğu tescillenmişti. Paranormal olayları araştıran Warrens çifti arandı ve dediklerine göre bu bebek insanlık dışı bir ruh tarafından kontrol ediliyordu. İsmi Annabelle olarak koyulan bu bebek şimdi Occult Müze&#;sinde sergileniyor. Fakat müzeye koyulması bebeğin lanetini durdurmaya yetmedi. Müzedeki bir ziyaretçinin bebekle alay etmesinden sonra bir motor kazasına kurban gitmesinden Annabelle sorumlu tutuldu.

Anabelle bebeği hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz!

4. Mandy

lanetli oyuncak bebek

Kanada&#;da bulunan Quesnel Müzesi&#;ne giderek Mandy ile tanışabilirsiniz. Bu bebek asıl sahiplerini o kadar korkutmuş ki bebekten kurtulmak için türlü yollara başvurmuşlar. Bir büyükannenin torununa oyuncak bebek hediye etmesiyle başlayan hikaye, torununun bebeğin lanetli olduğuna karar vermesi ve kurtulmak üzere birçok müzeyle iletişime geçmesiyle sona ermiş, tabii yalnızca büyükanne ve torunu için. Çünkü yılında müzeye verilen bu bebeğin laneti günümüzde de devam ediyor. Müze çalışanları bebeğin onları gözleriyle takip ettiğini söylüyor. Bunu kanıtlamak isteyen çalışanlar, olay anını kameraya çekmeye bile çalışmış. Ancak kameraları ilginç bir şekilde bozulmuş!

5. Okiku

Listemizin beşincisi sırasında yer alan bebek ise Japonya&#;dan. Hokkaido&#;daki Mannenji Tapınağı&#;nın ziyaretçileri Okiku adındaki bu bebeği ziyaret edebiliyor ancak fotoğrafa izin verilmiyor. Efsaneye göre, oyuncak bebek ilk olarak &#;de Eikichi Suzuki isimli biri tarafından kız kardeşi Kikuko&#;ya vermek için satın alındı. Bebeğin ilk alındığında saçları kısaydı. Ertesi yıl Kikuko trajik bir şekilde vefat ettiğinde, Okiku&#;nun saçları uzamaya başladı. Aile &#;de taşındığında, Okiku&#;yu tapınaktaki keşişlere verdi. Bugünse bebeğin saçları neredeyse dizlerine kadar iniyor. Bazı müze ziyaretçileri Okiku&#;nun ağzının yakından bakınca dişlerin görülebildiğini söylüyor.

6. Oyuncak bebek adası

lanetli oyuncak bebek

Mexico City yakınlarına yolunuz düşerse oyuncak bebek adasını ziyaret etmek isteyebilirsiniz.La Isla de las Muñecas adı verilen bu ada tüyler ürpertici oyuncak bebeklerle dolu. Söylentilere göre, adanın bekçisi Don Julian Santana Barrera, bir zamanlar adada boğulan genç bir kıza rastlar. Kız kurtulamaz fakat sudan oyuncak bebeği çıkarılır. Bekçi ise bu bebeği ağaca yerleştirir. İlginç olarak, yılında aynı yerde bekçi Barrera boğulmuş halde bulunur. Bu ölümden sonra koleksiyona yeni bebekler eklenir. Günümüzde ise çürümeye yüz tutmuş birçok oyuncak bebek bu adada bütün korkutuculuğuyla maceraperest turistleri bekliyor.

7. Elsa

Frozen filminin hayranları, güçleri onu sonsuz bir kışa mahkum eden çaresiz prenses Elsa&#;yı tanıyor olabilir. Houston&#;da yaşayan aile, bir Elsa bebeği satın alarak hayatlarının hatasını yaptığını düşünüyor. Aile üyeleri bebeğin farklı dillerde konuştuğunu öne sürüyor. Bu olaydan sonra bebekten kurtulmak için onu atıyorlar fakat bebeğin bir şekilde geri geldiği iddia ediliyor. Bunun ardından bebeği iki farklı poşete koyarak tekrar çöpe atmayı deniyorlar. Elsa bebeği ise ikinci kez eve dönmeyi başarıyor. Aile son olarak Elsa&#;yı başka bir şehirde yaşayan arkadaşlarına gönderiyor. Şimdilik halen geri dönmediğini söylüyorlar. Tabii sadece şimdilik&#;

Kaynak 1

Türkiye'nin En Kolay Okunan Haber Magazin Sitesi

İngiltere'de ürkütücü görüntüsü ile metafizik araştırmalrına konu olan Peggy isimli lanetli oyuncak bebeğin videosu izleyenleri hasta ediyor

Araştırmacı Jayne Harris ise, metafizik dalgaları takip etmeye yarayan "K II Meter" isimli bir cihazı kullanarak Peggy ile iletişim kurduğunu iddia ediyor. Harris, kendisine mesaj atan en az 80 kişinin, videoyu izledikten sonra mide bulantısı, baş dönmesi ve göğüs ağrısı gibi rahatsızlıklar geçirdiğini söylüyor. 

Türkiye'nin en kolay okunan haber, magazin sitesi funduszeue.info'da en güncel haberleri bulabilirsiniz.

Etiketler: Lanetli oyuncakİngilterePeggyoyuncak bebekmetafizikmgdhabergüncelm

FACEBOOK

TOPLULUK

YORUMLAR (0)

Yorum yapabilmek için üye olmalı ve giriş yapmalısınız.

Üye OlunGiriş Yapın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

İzledikten Sonra Oyuncak Bebeklere Bakış Açınızı Değiştirecek Lanetli Bebek Temalı Filmler

Haberler

Dizi & Film

İzledikten Sonra Oyuncak Bebeklere Bakış Açınızı Değiştirecek Lanetli Bebek Temalı Filmler

Uzun süre akıllardan silinmeyecek korku filmleri arayanlar buraya! Hepimizin çocukluğunu süsleyen birbirinden sevimli oyuncak bebekler, korku sinemasında boyut atlıyor. Bu dâhiyane keşifle unutulmaz kâbuslarımız arasına girmeyi başarıyorlar. Öyle ki bu etkileyici filmler yüzünden pek çok yetişkin oyuncak bebeklere günümüzde ürkerek yaklaşıyor. Siz de oyuncak bebeklere olan masum bakış açınızı değiştirecek lanetli bebek filmleriyle tanışmak ister misiniz? Gelin, size unutulmaz sinema deneyimi yaşatacak film listemize birlikte göz atalım.

Clown Doll () - IMDb:

 Clown Doll () - IMDb:

Doll Cemetery () - IMDb:

 Doll Cemetery () - IMDb:

Amityville Dollhouse / Lanetli Bebek Evi () - IMDb:

 Amityville Dollhouse / Lanetli Bebek Evi () - IMDb:

Heidi () - IMDb:

 Heidi () - IMDb:

Bethany () - IMDb:

 Bethany () - IMDb:

Dolly Dearest () - IMDb:

 Dolly Dearest () - IMDb:

9. Poltergeist / Kötü Ruh () - IMDb:

9. Poltergeist / Kötü Ruh () - IMDb:

8. Annabelle () - IMDb:

8. Annabelle () - IMDb:

7. Dead Silence / Ölüm Sessizliği () - IMDb:

7. Dead Silence / Ölüm Sessizliği () - IMDb:

6. Dolls / Bütün Oyuncaklar () - IMDb:

6. Dolls / Bütün Oyuncaklar () - IMDb:

5. Asylum () - IMDb:

5. Asylum () - IMDb:

4. Child's Play / Çocuk Oyuncağı () - IMDb:

4. Child's Play / Çocuk Oyuncağı () - IMDb:

3. May / Lanetli Mayıs () - IMDb:

3. May / Lanetli Mayıs () - IMDb:

2. Magic / Büyü () - IMDb:

2. Magic / Büyü () - IMDb:

1. The Conjuring / Korku Seansı () - IMDb:

1. The Conjuring / Korku Seansı () - IMDb:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası