dilan çıtak annesi / İşte İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak'ın Annesi - Foto Galeri - seafoodplus.info

Dilan Çıtak Annesi

dilan çıtak annesi

Dilan Çıtak, 2 Aralık 'da İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızıdır. Annesinin soyadını taşımaktadır. Küçük yaşlardan itibaren babası gibi müzikle alakadar oldu. Şimdilerde 33 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünden mezun oldu. Bu dönem içinde, piyano, keman ve farklı enstrümanlar çalmayı öğrendi. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İngilizce Müzikoloji Bölümünü başarı ile tamamladı (yurtdışı eğitiminden sonra). 

Dilan Ç&#x;tak

Eğitim hayatına devam ederken, diğer yandan da caz orkestrasında solistlik yaptı. Ayrıca 2 yıl boyunca da tiyatro eğitimi aldı. 

22 yaşındayken dil eğitimi ve müzik eğitimi için Amerika'ya yerleşti. Burada kaldığı süre içerisinde farklı müzik gruplarının içinde yer aldı. Berklee College Of Music isimli gruplar birlikte sahne aldı ve performans sergiledi. Burada vokal çalışmalarını sürdürdü.

Amerika'da 1 yıl ikamet eden Dilan Çıtak, üniversite mezuniyetinin ardından keman ve piyano dersleri vermeye başladı. Birçok projede vokalist olarak yer aldı. Ayrıca çok sayıda şakı da seslendirdi. 

Dilan Ç&#x;tak ve babas&#x; &#x;brahim Tatl&#x;ses

DİLAN ÇITAK ŞARKILARI 

  • Maalesef

  • Çık Dışarı 

  • Kal Benim İçin

  • Bir Kulunu Çok Sevdim

  • Dom Dom Kurşunu

  • Haydi Söyle

DİLAN ÇITAK ANNESİ 

Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak'tır. 

Dilan Ç&#x;tak ve annesi Iş&#x;l Ç&#x;tak

Dilan Çıtak Tatlıses&#;in annesi kimdir? Dilan Çıtak&#;ın annesi Işıl Çıtak&#;ın hayatı ve biyografisi!

May&#;s'ta ni&#;anlanarak evlilik için ilk ad&#;m&#; atan Dilan Ç&#;tak Tatl&#;ses ile Levent Dörter evlendi. Çiftin mutluluklar&#; yüzlerinden okundu. &#;brahim Tatl&#;ses'in k&#;z&#; Dilan Ç&#;tak Tatl&#;ses'in annesi I&#;&#;l Ç&#;tak bas&#;nda yer alan haberlerin ard&#;ndan merak konusu oldu. Peki, Dilan Ç&#;tak Tatl&#;ses'in annesi kimdir? &#;&#;te Dilan Ç&#;tak'&#;n annesi I&#;&#;l Ç&#;tak'&#;n hayat&#; ve biyografisi

D2

D&#;LAN ÇITAK TATLISES'&#;N ANNES&#; I&#;IL ÇITAK K&#;MD&#;R?

Dilan Ç&#;tak Tatl&#;ses'in annesi I&#;&#;l Ç&#;tak, 90'l&#; y&#;llarda ünlü türkücü &#;brahim Tatl&#;ses ile birliktelik ya&#;ad&#;.

&#;brahim Tatl&#;ses ile I&#;&#;l Ç&#;tak'&#;n Dilan isminde k&#;zlar&#; oldu. &#;brahim Tatl&#;ses'in bebe&#;i kabul etmedi. Bun sebeple I&#;&#;l Ç&#;tak, ikinci kez evlendi.

I&#;&#;l Ç&#;tak'&#;n evlendi&#;i ki&#;inin ismi Dilan'&#;n soyad&#;n&#; ta&#;&#;d&#;&#;&#; Cem Ç&#;tak'd&#;r.

Dilan uzun y&#;llar boyunca baba olarak Cem Ç&#;tak'&#; tan&#;m&#;&#;t&#;r.

D&#;LAN ÇITAK - LEVENT DÖRTER A&#;KI

&#;brahim Tatl&#;ses'in k&#;z&#; Dilan Ç&#;tak ve Levent Dörter evlendi.

Çiftin dü&#;ününe ünlü isimler ak&#;n etti. 8 y&#;ll&#;k sevgilisiyle evlenen Dilan Tatl&#;ses, dü&#;ünde üç farkl&#; gelinlik giydi.

ddd

Törene Dilan Ç&#;tak Tatl&#;ses'in karde&#;i &#;do Tatl&#;ses'te e&#;iyle kat&#;ld&#;.
dddd

Nikahlar&#; &#;i&#;li Belediye Ba&#;kan&#; Say&#;n Muammer Keskin taraf&#;ndan k&#;y&#;lan çiftin &#;ahitleri Tan Ta&#;ç&#; ve Erhan Bayrak ve ünlü prodüktör Polat Ya&#;c&#; oldu.
dd

Aralar&#;nda Oktay Kaynarca, Demet Akal&#;n, Tan Ta&#;ç&#;, Berkay, Baha, &#;do, Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin oldu&#;u davetliler gece boyunca çiftin a&#;klar&#;na tan&#;kl&#;k ettiler.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir