cizreliler emlak gaziantep / Gaziantep’te hayatını kaybeden 3 kişilik Sönmez ailesi Cizre’de defnedildi - Güncel Haberleri

Cizreliler Emlak Gaziantep

cizreliler emlak gaziantep

Cizre'ye Alman Hastanesi yapacak

TÜSİAD'ın yeni üyesinden memleketine yatırım axekojpg Bölgede özel bir hastane bulunmadığını anlatan Kadooğlu şunları söyledi: "Teşhisin doğru konulamadığı durumlar yaşadık ve yollarda çok insanımızı kaybettik. Bizim bu bölgeye vefa borcumuz var. Cizre 1 milyon nüfusa hitap edecek bir ilçe. Şırnak'tan İdil'e, Nusaybin'den Hakkari'ye, Kuzey Irak'a pek çok insan buraya gelecek. Bu hastanedeki tetkikler gerekirse İstanbul'daki Alman Hastanesi'ndeki profesörlerle paylaşılıp teşhisler konulacak. Beyin ve kalp ameliyatı dışında bütün ameliyatlar yapılabilecek." TÜSİAD'ın Güneydoğulu yeni üyesi Tarkan Kadooğlu memleketi Cizre'de hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Cizre'deki dört yıldızlı Kadooğlu Oteli'ni hastaneye dönüştüreceklerini söyleyen Kadooğlu, "Bu yatırımı Alman Hastanesi ile ortak yapacağız. Cizre'deki hastanenin ismi de Alman Hastanesi olacak" dedi. Kadooğlu, hastanenin yaklaşık 10 milyon dolara mal olacağını kaydetti. Bu yıl milyon YTL ciro hedeflediklerini söyleyen Kadooğlu, grubun başına 21 yaşındayken geçmiş. Grubun temellerinin yılında Cemal Kadooğlu tarafından atıldığını belirten Tarkan Kadoğlu şöyle konuştu:"İş hayatına kömür ticaretiyle başladık. Aslen Cizre'liyiz. Sonra işlerimizi Gaziantep'e taşıdık. Burada da inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başladık. Cizre'den de kopmadık. Orada halen nakliye ve taahhüt işlerimiz var." Şu anda grubun petrol dağıtımı, kömür, inşaat ve gıda üzerinde faaliyet gösterdiğini söyleyen Tarkan Kadooğlu, "Kadoil adında dağıtım firmamız var. Şu anda 6 istasyonumuz var. Dağıtım ağı olarak baktığımızda 92 tane bayimiz var. Hedefimizi 'ye gelmek" funduszeue.infoışveriş merkezi ve konut projeleri üzerine yatırımları bulunduğunu anlatan Kadooğlu şöyle devam etti: "Ayrıca Irak'a ayçiçek yağı ve şeker ihracatı yapıyoruz. Irak ile de yıllardır çalışıyoruz. Orada da iş yerlerimiz, evlerimiz var. Ayrıca bitkisel yağ fabrikası kuracağız. Bu da 13 milyon dolarlık bir yatırım. Şu anda grupta çalışanımız var. Toplamda 50 milyon dolarlık da ihracatımız bulunuyor." milyon YTL hedefliyor Tarkan Kadooğlu'nun TÜSİAD'ın yanı sıra pek çok dernekte aktif görevi bulunuyor. Üyelik için TÜSİAD'dan davet aldığını belirten Kadooğlu, "Üye olduktan sonra bölgedeki işadamlarından çok olumlu tepkiler aldım. Bu da beni duygulandırdı" diye konuştu. TÜSİAD'dan davet

İçişleri Bakanı Efkan Ala&#;nın &#;operasyonun çok başarılı bir biçimde&#; sonlandırıldığını açıklamasının ardından Cizre&#;de sokağa çıkma yasağı devam ediyor. 14 Aralık&#;ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı gününü geride bırakırken büyük katliamların yaşandığı Cizre&#;de saldırılar nedeniyle göç etmek zorunda kalan halk, geri dönmek için sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasını bekliyorcizre_operasyon_manset

Radikal&#;den İdris Emen&#;in haberine göre; saldırılar nedeniyle Cizre&#;yi terk etmek zorunda kalan vatandaşlar geri dönmek için sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasını bekliyor. Vatandaşlar &#; İki aydır evimizden uzaktayıfunduszeue.infoden uzakta perişan olduk. Giydiğimiz elbiseler dışında her şeyimizi Cizre&#;de bıraktık. Artık evimize dönmek istiyoruz. Cizre’ye dönmek için hazırlıklara başladık. Çatışmalardan dolayı birçok ev harabeye döndü. Evlerimizin akıbetini merak ediyoruz&#; diyor.

14 Aralık&#;tan beri ailesini göremiyor

Cizre’de sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden önce İstanbul’a geldiğini, ailesinin halen Cizre’de olduğunu söyleyen Mehmet Şirin Tatar, “sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden 2 buçuk ay önce İstanbul’a çalışmaya geldim. Yasak ilan edildikten sonra Cizre’ye gidip ailemi almak istedim. Ancak şehre giriş çıkış olmadığı için ailemi alamadım. Eşim ve 3 çocuğum yasağın ortalarında Cizre’den Silopi’ye gittiler. Annem ve babam halen Cizre’nin Cudi mahallesinde kalıyor. Tam 25 gündür kendilerinden haber alamıyorum. Çocuklarımın psikolojisi bozuldu. Ailem için kaygılanıyorum. Bir an önce yasağın kalkmasını bekliyorum. Benim gibi gurbette çalışan birçok işçi şu an da yasağın kalkmasını bekliyor” diyor.

&#;Irak&#;ta mahsur kaldık&#;

Cizre’den sonra Silopi’de de sokağa çıkma yasağı ilan edildikten sonra Irak’ta mahsur kaldıklarını söyleyen kamyon şoförü Hamit Dayan, “Cizre ve Silopi’de yasak ilan edildiğinde Irak’taydım. Habur Kapısı kapatıldığı için binlerce şoför arkadaşlarımla Irak’ta mahsur kaldık. Cebimizde para kalmamıştı. En zor dönemde ailemizin yanında olamadık. Ailemin bir kısmı Siirt’e bir kısmı da İdil’e taşındı. Ancak İdil’de de çatışmalar başlayınca ailem Batman’a göç etmek zorunda kaldı. Tam iki aydır ailemizle görüşemiyoruz. Ailem farklı şehirlerde akrabalarımızın yanında kalıyor. Yasaktan sonra ailemle Cizre’de buluşacağız. Ailemden dolayı bir süre şoförlük yapmayı düşünmüyorum” diyor.

Yasak ilan edildikten sonra iş yerlerini kapatmak zorunda kaldığını ve 2 aydır hiçbir ticari faaliyette bulunmadıklarını söyleyen iş adamı Rıdvan Mart ise sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’yasak ilan edildikten bir gün sonra ailemle beraber Gaziantep’e geldim. Tam 58 gündür buradayım. Ben İhracat ve İthalatla uğraşıyorum. Irak’a yük gönderiyorum. Tam 10 yıldır bu işi yapıyorum. Ama şu ara en zor dönemimizi geçiriyoruz. Yasaklar başladıktan sonra Cizre ve Silopi’de ofislerimizi kapattık. Tam iki aydır hiç ihracat yapamadım. Ödemelerimizi yapamıyoruz. İşlerimizin normalleşmesi için yasağın kalkmasını bekliyorum. Yasak kalktıktan sonra Cizre’ye dönüp işlerimi düzene sokmaya çalışacağım.”

Cizre’de operasyonlar sonlandı: Efkan Ala katliamlarıyla iftihar etti

funduszeue.info

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Gaziantep’te yıkılan binanın enkazında kalarak hayatını kaybeden mimar Turgut Sönmez ve ailesi, bugün memleketleri Şırnak’ın Cizre ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremde Gaziantep’te ikamet ettikleri binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalıp hayatını kaybeden mimar Turgut, eşi Saadet ve çocukları Enhan Sönmez, Cizre Asri Mezarlığında yan yana defnedildi. Gaziantep merkez İbrahimli Mahallesi Emre apartmanının 1. katında eşi Saadet ve 2 yaşındaki çocukları Enhan ile ikamet eden Turgut Sönmez, oturdukları binanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri ve gönüllü vatandaşların yapmış olduğu arama kurtarma çalışmaları sonucu Sönmez ve ailesi, merdiven boşluğunda ölü olarak bulundu. Ekipler tarafından enkaz altından cansız bedenleri çıkarılan üç kişilik Sönmez ailesi, yakınları tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Şırnak’ın Cizre ilçesine getirildi.

Cenazeler ilk önce Kale Mahallesi’nde bulunan baba evine getirildi. Genç mimar ve ailesi Meydan Başında kılınan cenaze namazından sonra binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle gözyaşları ve dualar eşliğinde Asri Mezarlığında yan yana defnedildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası