sakarya karasu günlük kiralık apart / Sakarya Sahibinden Satılık Daire

Sakarya Karasu Günlük Kiralık Apart

sakarya karasu günlük kiralık apart

Airbnb Karasu ve seafoodplus.info'daki milyonlarca tatil evinden en iyi fırsatları keşfedin

TatilApart ile burada en iyi tatil dairelerini, bungalovları, yüzen evleri, sahil evlerini ve karavan fırsatlarını kolayca bulabilir ve karşılaştırabilirsiniz. Sadece basit bir tıklama ile Airbnb Karasu, Vrbo, seafoodplus.info gibi en iyi siteler ve daha fazlası üzerinde yer alan milyonlarca seçenek arasında arama yapmanıza yardımcı oluyoruz.

Airbnb KarasuVrbo Karasuseafoodplus.info Karasu

Ve daha fazlası

Karasu Bölgesinde En Yaygın Fiyat Aralığı Hangisidir?

Karasu içerisinde Tatil İçin Kiralık Otel & Oda-kahvaltı Fiyat Bilgisi

Grafik, her bir bütçe aralığındaki tatil evlerinin yüzdelerini gösterir. Karasu, 0₺ - ₺ fiyat aralığında en büyük ev yüzdesine (%) sahiptir.

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

₺ - ₺

Karasu Bölgesinde Popüler Mülk Türleri Neler?

Karasu Bölgesinde En İyi Konaklama Türleri

Karasu konumundaki ilanların % kadarı, 3 toplam konaklama türü içinde en popüler konaklama arasında Otel konaklamasıdır. Otel için gecelik ortalama fiyat civarındadır. Ve Otel konaklaması için en çok aranan hizmet Mutfak seafoodplus.info bölgesinde en az popüler kiralık konaklama türü Daire konaklamasıdır.

Karasu içerisinde Kaç Adet Evcil Hayvan Kabul Eden Tesis Bulunuyor?

Karasu içerisinde Evcil Hayvan Kabul Eden vs Evcil Hayvan Kabul Etmeyen

Karasu içerisindeki tatil evleri % oranında evcil hayvan dostudur. Yaklaşan tatiliniz için evcil hayvan veya hayvanlarınızı da beraberinizde getirecekseniz evcil hayvan dostu ev filtresini seçtiğinizden emin olun.

Karasu Bölgesinde Nereyi Ziyaret Etmeliyiz?

Karasu içerisinde Mutlaka Ziyaret Edilmesi Gereken Yerler

Karasu içerisinde geçireceğiniz zaman kısıtlıysa, bu meşhur yerleri kesinlikle ziyaret etmenizi öneririz:

* Gösterilen gecelik ücret ileriki bir seyahat tarihine göre hesaplanmış olabilir. Tam tutarı görüntülemek için giriş ve çıkış tarihlerinize göre aramanızı daraltın.

Tüm teklifleri görün

Sakarya Karasu Kiralık Daire

Sakarya Karasu kiralık daire
Sakarya Karasu kiralık daire alternatiflerini değerlendirerek bütçenize ve kriterlerinize uygun evler bulabilirsiniz. Zengin seçeneklerle kiralık ev fırsatları karşınızda!

Marmara Bölgesi'nde, Sakarya'ya bağlı bir ilçe olan Karasu'nun doğusunda Kocaali, güneyinde Hendek, güneybatısında Ferizli ve batısında Kaynarca ilçesi yer almakta; ilçenin kuzeyinde ise Karadeniz uzanmaktadır. Karasu, Sakarya il merkezine 51 km uzaklıktadır. İstanbul’a km mesafede olan ilçeye İstanbul'dan 2 saat içerisinde ulaşılabilmektedir. Sabiha Gökçen Havaalanı, Karasu’ya km uzaklıkta ve yaklaşık 1,5 saatlik mesafededir.
Eski adı "İncilli" olan Karasu, yüzyıl sonlarında İzmit'in Kandıra kazasına bağlı bir kasaba idi. 'e kadar bucak olan Karasu, 'te ilçe olmuştur. yılında Sakarya ilinin kurulmasıyla, Sakarya iline bağlı ilçe statüsüne kavuşmuştur. İlçe ekonomisi tarım, deniz turizmi ve balıkçılığa dayanmaktadır. İlçe topraklarını Sakarya nehri sulamaktadır. Acarlar, Akgöl ve Küçükboğaz Gölleri ilçedeki önemli göllerdir. Deniz turizminin yanında son yıllarda Acarlar Longozu; endemik bitki ve hayvan türleri sayesinde uluslararası çapta ilgi çekmektedir. Maden Deresi Kanyonu, serin atmosferiyle gözde mesire yerleri arasındadır. Küçükboğaz Gölü ise özellikle balıkçılar tarafından dikkat çekmektedir. Yeni Mahalle'deki Sakarya Ağzı; restoranları ve yeni yapılan yürüyüş yollar ile görülmeye değer turistik alanlar arasındadır.
Karasu'da liman yapımına başlanması, ilçenin serbest bölge olarak ilan edilmesi ve ilçede tersane kurulması, bölgenin gelişimini hızlandırmıştır. İlçenin gelişimi ile nüfus da hızlı bir şekilde artmıştır. Bu durum ise yeni konutların yapılmasına ve arsaların hızla değerlenmesine; Sakarya Karasu kiralık daire seçeneklerinin çoğalmasına neden olmuştur. İlçenin denize kıyısı olan turistik bir bölge olması sebebiyle sahil boyunca yazlık kiralık evler ve siteler geniş yer tutmaktadır.

Neden Karasu ilçesinde ev kiralanmalıdır?
Turistik bir bölge olan Karasu; Adapazarı ve İzmit merkez ilçeler ile İstanbul, Ankara gibi şehirlere yakındır. Adapazarı Karasu bölünmüş yol projesi tamamlanmış olup; Karadeniz Sahil Yolu güzergâhında Karasu ilçesi bulunmaktadır. 20 km uzunluğunda geniş bir kumsala sahip olan Karasu Sahili, bir turistik lokasyon olmakla beraber; romatizmal rahatsızlıklara iyi gelen, ince taneli kumu olan doğal bir plaja sahiptir. Sahil, turistleri cezp edecek su sporlarına; kumsal ise moto-kross rallisine uygundur. Sahilde düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Bölge deniz turizminin yanında; kum, güneş, nehir, göl, orman gibi alternatif turizm faaliyetlerine elverişlidir. Özellikle Acarlar Longozu, yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanmıştır. Maden Deresi çevresinde dağ yürüyüşü parkuru bulunmaktadır. Yeni Mahalle’den motorlu kayıklar ile Sakarya Nehri üzerinde gezinti imkânı vardır. Sakarya Nehri ağzında mersin balığının dünyada tek olan bir türünün yetiştirilmektedir. Ayrıca ilçenin yüksek kesimlerinde yayla turizmi de yapılabilmektedir. Tüm bu turistik özellikler yaz aylarında, Sakarya Karasu kiralık daire seçeneklerini daha değerli kılmaktadır.
Sakarya ilçeleri arasında gelişim trendi en yüksek olan ilçelerin başında gelen Karasu, turistik bir bölge olduğu kadar aynı zamanda bir sanayi bölgesidir. Bir limana ve tersaneye sahip olan Karasu, yatırımcılar için güçlü bir potansiyeldir. Manav Pınarı bölgesinde 12 bin dönümlük sanayi alanı bulunmaktadır. Tarım açısından verimli topraklara sahip olan ilçede yetişen fındığın depo ömrü daha fazladır. Ayrıca çilek, avokado, ceviz gibi alternatif tarım ürünleri üretilmektedir. Tüm bu özellikler, çalışan kesim için yeni iş sahalarının doğmasına; bu vesile ile Sakarya Karasu kiralık daire alternatiflerinin 4 mevsim boyunca tercih edilmesine neden olmaktadır.

Karasu ilçesinde okullar hangi bölgelerdedir?
Sakarya Üniversitesi'ne bağlı Karasu Meslek Yüksek Okulu, Aşağı Aziziye Mahallesi - Çiftlik Sokak'ta yer almaktadır. Karasu Atatürk Anadolu Lisesi Yalı Mahallesi - Ankara Caddesi'nde; Karasu Anadolu Öğretmen Lisesi ile Karasu Anadolu Lisesi Aziziye Mahallesi'ndedir. Karasu Devlet Hastanesi de Aziziye Mahallesi'nde bulunmaktadır. Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi de İncilli Mahallesi'de yer almaktadır. İlçede ayrıca pek çok ilk ve orta düzeyde eğitim veren okul bulunmaktadır. Sakarya Karasu kiralık daire seçenekleri arasında okul ve hastaneye yakın olan kiralık daireler, daha fazla rağbet görmektedir.

 

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir