11 ocak 2022 korona tablosu / 17 Ocak korona tablosu… - Son Dakika Haberleri

11 Ocak 2022 Korona Tablosu

11 ocak 2022 korona tablosu

Son dakika: 11 Ocak Salı koronavirüs tablosu AÇIKLANDI! Bugünkü vaka sayısı kaç oldu?

Omicron varyantından sonra günlük vaka sayıları gündeme geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tüm dünyayı paniğe sürükleyen omicron varyantının Türkiye'de de tespit edildiğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Güney Afrika ülkelerinde tespit edilen ancak kısa sürede neredeyse tüm dünyaya yayılan Omicron varyantının çok hızlı bulaşması güncel koronavirüs tablosuna ilgiyi arttırdı. Türkiye'de yaşayan vatandaşlar güncel koronavirüs vaka sayıları kaç oldu sorusunu araştırıyor. Sağlık Bakanlığı, günlük Koronavirüs Tablosu'nu her akşam "funduszeue.info" adresinde yayınlayıp Twitter hesabından da paylaşıyor.

11 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI!

11 Ocak Salı günü Türkiye'de yapılan Covid testlerini, vaka ve vefat sayılarını içeren günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel vaka sayılarını paylaştI.

GÜNCEL KORONAVİRÜS VAKA SAYILARI NEDİR?

Buna göre, son 24 saatte bin Kovid testi yapıldı, 74 bin kişinin testi pozitif çıktı, kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 39 bin oldu.

18 yaş üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 83,74 birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 92,06 olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı milyon bin doza yükseldi.

FAHRETTİN KOCA'DAN OMİCRON UYARISI

18 yaş üstünde en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak, Manisa oldu.

En az iki doz aşı uygulananların oranının en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Vaka sayılarında belirgin bir artış var. Bu artış, vefat sayılarına yansımış değil. Fakat Omicron kaynaklı vakalar ağırlık kazandıkça, risk grubundakiler için tehlike kaynağı Omicron olacak ve yaşlılarla kronik hastalarda ölüme de yol açabilecek. DURUM BİZİ YANILTMASIN"

KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

İL İL HAFTALIK VAKA ARTIŞLARI AÇIKLANDI!

Aralık arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il: Eskişehir, İstanbul, İzmir, Aydın, Çanakkale, Muğla, Kırklareli, Gümüşhane, Edirne, Kocaeli oldu.

SON 24 SAAT BUGÜNKÜ KORONA TABLOSU 

11 Ocak Salı Türkiye'de Günlük Koronavirüs Tablosu verileri  Sağlık Bakanlığı tarafından "funduszeue.info" adresinde paylaşıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan verilere göre, son 24 saatte bin Kovid testi yapıldı, 74 bin kişinin testi pozitif çıktı, kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı 39 bin oldu.

18 yaş ve üstü nüfusta ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 83,74, birinci doz aşı yapılanların oranı yüzde 92,08 olarak kayıtlara geçti. Türkiye'de bugüne kadar uygulanan aşı miktarı milyon bin doza yükseldi.

Haberin Devamı

18 yaş ve üstü nüfusta en az iki doz aşı yaptıranların oranının en yüksek olduğu 10 il, Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa oldu.

En az iki doz aşı uygulananların oranının en düşük olduğu iller ise Şanlıurfa, Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ olarak sıralandı.

Son dakika: 11 Ocak  Salı Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu </p>
            <span class=nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası