üçler plastik katalog / ÜÇLER - STOP LAMBA GRUBU - Fırat Otomotiv

Üçler Plastik Katalog

üçler plastik katalog

KVK BİLGİLENDİRME METNİ

© Copyright FIRAT OTOMOTİV Tüm Hakları Saklıdır.

FIRAT OTOMOTİV & BİLİŞİMOFİS ORTAK ÇALIŞMASIDIR.

Ü&#;tem-Plas ailesi olarak 25 y&#;l&#; a&#;m&#;&#; olan süre boyunca i&#;erisinde büyük varl&#;k gösterdi&#;imiz sektörde, yön veren firmalardan olmay&#; bir gurur sayar ve y&#;llard&#;r bizleri yaln&#;z b&#;rakmayan i&#; ortaklar&#;m&#;zla heyecan&#;m&#;z&#; payla&#;may&#; sorumluluk biliriz.

&#;lk faaliyetlerine y&#;l&#;nda 50m2 alanda ba&#;layan Ü&#;tem-Plas hedeflerini her zaman en yukar&#;da tutmu&#; ve kapasitesini hedefleri do&#;rultusunda her ge&#;en gün artt&#;rm&#;&#;t&#;r. &#;stanbul’un Bayrampa&#;a il&#;esinde kurmu&#; oldu&#;u m2’lik atölyesiyle kendisini öncelikle kendisine kan&#;tlam&#;&#; ve sektörde ad&#;ndan &#;ok kez bahsettirmi&#;tir. Kararl&#; ad&#;mlarla ve gü&#;lü kadrosuyla yoluna devam eden firmam&#;z kendi bünyesinde kurmu&#; oldu&#;u kal&#;phanesi ve di&#;er tesisleriyle art&#;k &#;ok daha geni&#;lemi&#; ve y&#;l&#;nda m2 kapal&#; alan&#; olan fabrikaya ge&#;mi&#;tir. Hali haz&#;rda geni&#; bir yurt d&#;&#;&#; sat&#;&#; a&#;&#; olan firmam&#;z yakla&#;&#;k 75 ülkeye ihracat yapmakta ve bunun büyük &#;o&#;unlu&#;unu Avrupa ülkeleri olu&#;turmaktad&#;r.

Alan&#;nda uzman bir kadroya sahip olan &#;irketimizin de&#;i&#;mez prensipleri daime kalite, daima yenilik, üst seviye hizmet ve uygun fiyat anlay&#;&#;&#;ndan ödün vermeyecek. Siz de&#;erli i&#; ortaklar&#;m&#;zla sektörün de&#;i&#;mez, vazge&#;ilmez ve lider firmas&#; olmaktan geri kalmayacakt&#;r.

&#;&#;km&#;&#; oldu&#;u bu yolda daha gü&#;lü ve aktif olabilmek i&#;in modern teknoloji anlay&#;&#;&#;na uygun enjeksiyon makinalar&#;m&#;z ve cnc makinalar&#;m&#;z ile üretime y&#;l&#;ndan itibaren m2’nin üzerindeki yeni tesisinde devam edecek olan Ü&#;TEM-PLAS;

&#;nsan sa&#;l&#;&#;&#;n&#;, do&#;am&#;z&#; ve tabii kaynaklar&#;m&#;z&#; koruyabilmek ad&#;na geri dönü&#;üme ve &#;evre kirlili&#;ine azami özeni göstermekte ve bu konudaki duyarl&#;l&#;&#;&#;n&#; ürettiklerine ve üreteceklerine yans&#;taca&#;&#;na, daha temiz bir &#;evre i&#;in üretmeye devam edece&#;ine söz vermektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir