dsv antrepo / DSV Tuzla Logistics Center, Istanbul

Dsv Antrepo

dsv antrepo

DSV Express ardiye ve ordino ücreti, bu şirketi kullanarak yurtdışı kargo gönderen ya da yurtdışından kargo bekleyenlerin merak ettiği ve enine boyuna araştırdığı bir konu olarak karşımıza çıkıyor.

Çünkü özellikle uluslararası kargo gönderimi sırasında, gönderi ücretini artıran en önemli faktörler arasında DSV Express ardiye ve ordino ücreti de yer almaktadır.

Başlangıçta belli bir ücret karşılığı Almanya’dan yurtdışı hava kargo yolu gelen ürünler ya da Almanya’ya gönderilen paketin içindekiler DSV Express ardiye ve ordino ücreti ödenmeden teslim alınamaz. Bu durumda gönderi sahibi ek masraflarla karşı karşıya kalır.

Bu nedenle DSV Xpress ardiye ve ordino ücreti, kullanıcıların göz önüne alması gereken bir maliyet unsudur.

Bu maliyet unsuru ile karşı karşıya kalabilecek kişiler için ardiye nedir, DSV Express ardiye ve ordino ücreti nedir, dsv xpress ardiye hesaplama nedir, DSV Xpress ardiye sorgulama nasıl yapılır, ardiye ücreti ödenmezse ne olur, DSV Express ordino nasıl hesaplanır nedir gibi sorulara ayrıntılı yanıtları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Öncelikle cevap vereceğimiz soru DSV Express ardiye hesaplama nasıl yapılır olacak.

DSV XPRESS ARDİYE NEDİR?

DSV Express ardiye ve ordino konusunun önce ardiye ayağını açıklayalım.

Konunun can alıcı sorusu ise ardiye nedir?

Sözlükte ardiyenin birkaç farklı anlamı var. Ürünlerin/malzemelerin saklanıp muhafaza edildiği yer, saklama/muhafaza etme hizmeti ve bu hizmet için ödenen ücret anlamına gelen ardiye ticaret söz konusuysaticaret eşyasının saklandığı yer, depo ya da antrepo” ve bu depoda saklanan eşya için ödenen ücret anlamında kullanılır.

Ardiye ücreti de yurtdışından gelen ancak gümrükten zamanında teslim alınmayan ticari ürünlerin depolarda saklanması karşılığında ödenen ücrettir.

Genellikle ürünlerin depoda beklediği gün başına alınan bu ücretin hesaplanması aşamasında uluslararası taşıma şirketleri kullanıcılarına yardımcı olmaktadırlar.

DSV Express ardiye ve ordino sürecini de yönetip dsv ardiye hesaplama desteği vererek müşterilerinin iş sürecini kolaylaştıran uluslararası hava taşıma şirketleri arasında yer almaktadır.

DSV Xpress ardiye ücretini baştan hesaplayarak maliyetlerinizi kontrol altına alabilirsiniz.

Bu aşamada DSV express ardiye sorgulama desteği almak için DSV Xpress Türkiye ile iletişime geçilip yardım istenebilir.

Böylece DSX Express ardiye ve ordino konusunun ilk kısmı sorunsuz bir şekilde geçilmiş olur.

DSV NEDİR?

DSV Express ardiye ve ordino konusunun ayrıntılarına geçmeden önce DSV nedir sorusunu da yanıtlamamız gerekir.

DSV, “Avrupa karayolu ve havayolu hızlı kurye” hizmeti veren bir şirkettir.

Şirket karayolu, hava, deniz ve trenle dünya çapında nakliye hizmetleri sunan Danimarkalı bir nakliye ve lojistik şirketidir.

yılında dokuz bağımsız Danimarkalı nakliyat şirketi tarafından kurulduğundan bu yana, bir dizi stratejik rakip satın alma yoluyla hızlı bir genişleme ve uluslararası varlık elde etti.

yılında, şirket tarihindeki en büyük adım, DFDS Dan Transport Group&#;un satın alınmasıyla atıldı.

Satın alma DSV Logistics grubuna, İskandinavya, Birleşik Krallık, Baltıklar ve Avrupa&#;daki karayolu taşımacılığı hizmetlerine ek olarak, kapsamlı bir lojistik kurulumun yanı sıra ABD ve Asya Pasifik pazarlarına hava kargo ve denizaşırı taşımalarda önemli bir konum sağladı.

DSV, yılında Panalpina Welttransport ile güçlerini birleştirerek dünyanın en büyük dördüncü nakliye ve lojistik şirketi oldu. Bu işbirliği  şirketin özellikle başta hava ve deniz taşımacılığı olmak üzere dünya genelinde konumunu güçlendirdi.

DSV Express hali hazırda dünyanın en büyük 5. nakliye ve lojistik şirketi olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Bu noktada DSV Express ardiye ve ordino hizmeti de vererek müşterilerine zaman kazandırmaktadır.

DSV ARDİYE İLETİŞİM

DSV express ardiye ve ordino ücreti ile ilgili bilgi almak ve hareket planını bu bilgi ışığında oluşturmak isteyen bir kullanıcıysanız, yapmanız gereken işlem DSV Xpress ardiye sorgulamadır.

DSV ardiye sorgulama için, DSV şubelerinden destek alınabilir. DSV İstanbul ya da DSV Xpress İzmir şube her iki kentin ihracat ve ithalat potansiyellerinin yüksek olması nedeniyle daha çok iletişime geçilen DSV Express şubeleri olarak kabul edilebilir.

DSV iletişim için şirketin Türkiye ayağı olan DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş.’ye ait 4 numaralı telefon kullanılabilir.

DSV ardiye iletişim için şirketin İstanbul’daki genel merkezi ya da kent genelinde belli noktalarda konuşlanmış herhangi bir şubesine ulaşmak da yeterli olabilir.

Türkiye’nin en çok ihracat ve ithalat yapılan şehirlerinden biri olan İzmir’den gönderi yapılacaksa ya da kargo bu kente geliyorsa Konak, Pınarbaşı ve Gaziemir’deki DSV Xpress İzmir şubelerine ulaşılabilir.

Bu şubelerden DSV Express ordino hakkındaki her soruya yanıt alınabilir ve alınan cevaplara göre gümrük işlemleri gerçekleştirilip, ardiye ücreti ödenip, yurtdışından gelen ürünler teslim alınabilir.

DSV ORDİNO ÜCRETİ

DSV ordino ücreti de, DSV Express ardiye ve ordino konusunun ikinci ayağıdır.

DSV Xpress ordino ücreti, taşımasını DSV’nin yaptığı eşya /mal için ödenmesi gereken bir başka ücrettir.

Öncelikle ordino nedir sorusunu cevabını vermek gerekir. Ordinonun en kısa tanımı “Yük teslim“ evrakıdır.

Aslında konşimentoya karşılık eşyanın gümrükten çekilebilmesi için talimattır. Bir başka adı da “evrak teslim ücreti”dir.

DSV XPRESS ORDİNO ÜCRETİ

Ticarete konu eşyanın yüklenmesi veya boşaltılması öncesinde taşımacıya hitaben emir mektubu olarak verilen ordino ile mal sahibinin işlemleri tamamlanır ve ordino gümrük idaresine teslim edilir, taşınan eşya sahibi tarafından teslim alınır. Yani ithalatçı kişi ya da firma malını gümrükten çekebilmek için mutlaka ordino ücreti ödemek zorundadır.

Eşyanın taşımasını gerçekleştiren şirket, ürünleri teslim ederken bir ordino ücreti tahsil edecektir.

DSV Express ordino ücreti de, DSV’nin taşımasını gerçekleştirdiği eşya için, eşyayı taşıtan kişi ya firmaya teslim ettiğine dair verdiği evrak karşılığı aldığı ücrettir. Bu ücret şirketin kendi politikaları doğrultusunda belirlemektedir.

DSV ordino ücreti ödenmemesi söz konusu olursa bu sefer de ithalat yükü ardiyede bekletileceği için DSV ardiye ücreti yükselecektir. DSV ordino bilgileri doğru bir şekilde verildikten sona gelen ürünler gümrükten çekilebilir.

Bu bilgilerin ışığında DSV Express ardiye ve ordino aslında birbiri ile son derece bağlantılı iki önemli işlemdir diyebiliriz. Birinin olmaması diğerini etkilemektedir.

DSV ORDİNO SORGULAMA

DSV ordino sorgulama firmanın web sitesinde kayıtlı kullanıcılar için oluşturulmuş MyDSV panelinden gerçekleştirilebilir.

Panele gelindiğinde karşınıza çıkan kutuya ordino numaranızı yazarak DSV Xpress ordino sorgulama yapabilirsiniz.

Bu işlem aynı zamanda DSV ordino takip işlemidir. Böylece ürünlerinizin teslimata hazır olup olmadığını anlamak mümkündür. DSV xpress ordino takip yapıldıktan sonra ordino ücretini de ödenmesi ile süreç tamamlanır ve taşımaya konu olan ürünler teslim alınabilir.

DSV express ordino takip aynı zamanda DSV Xpress kargo takip işleminin de yerine geçebilir.

DSV XPRESS ORDİNO İLETİŞİM

DSV Express ardiye konusunun ikinci kısmı olan ordino işlemlerinde de gönderici ya da alıcının aklına takılan, cevaplanmasını istediği sorular olabilir.

Bu durumda DSV Express ordino iletişim ile sorulara cevap alınabilir. Türkiye geneline yayılmış DSV şubeleri ile iletişime geçerek sorulara yanıt bulunabileceği gibi, şirketin Türkiye ayağı DSV Türkiye  ile bağlantı kurulabilir.

DSV Türkiye ile hem  +90 4 numaralı telefon, hem de [email protected] mail adresi aracılığı ile iletişime geçilebilir ve DSV Express ardiye ve ordino başta olmak üzere yurtdışı kargo ile ilgili akla takılan her soruya yanıt aranabilir.

DSC Xpress ordino iletişim sonucunda alınacak bilgiler ışığında işlemler hızlanabilir ve alıcının ürünlerini teslim alam süresi olabildiğince kısalır.

DSV TAKİP

Yurtdışı kargonun alıcısı ya da göndericisinin gündeminde DSV Express ardiye ve ordino ödemelerinden önce ise paketin i teslimat zamanını öğrenmek vardır.

Yurtdışından herhangi bir ülkeden gelen ürünlerinizin size ne zaman teslim edileceğini merak etmeniz halinde yapmanız gereken işlem DSV Express kargo takiptir.

DSV takip için de MyDSV platformunu kullanmanız gerekir. Bu sayfaya geldiğinizde karşınıza çıkan kutuya kargo takip numaranızı yazdığınızda paketinizin durumu ile ilgili anlık bilgi alabilirsiniz.

DSV Xpress takip yaparak elde ettiğiniz bilgiye göre de gümrük işlemleri için hazırlık yapıp ürünlerinizi en kısa sürede teslim almak için gerekli yol haritasını çizebilirsiniz.

Öte yandan yapılacak DSV Express takip gönderide yaşanacak herhangi bir gecikme ya da gönderinin gümrükte takılması gibi durumlar için acil önlem alınmasını da sağlayabilir.

DSV tarafından alıcının yaşadığı ülke ve şehrin sınırlarına gelen ve vergi ödemesi için gümrüğe gelen ürünlerin DSV Express ardiye ve ordino ücreti ödemeleri yapıldıktan sonra ürünler teslim alınabilir. Böylece yurtdışı kargo gönderim operasyonu başarıyla sonuçlandırılmış olur.

Son söz olarak da DSV Express ardiye ücretleri ödenmeden yurtdışından gelen ürünlerin teslim alınamayacağı uyarısını yapalım. Süreç ancak ürünler ardiyede beklediyse, ardiye ücreti ve ordino ücreti ödenerek sonuçlandırılabilir.

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Tanımı

  • Yürürlükte bulunan Gümrük mevzuatına uygun olarak; Antrepoya giriş-çıkışı yapılacak olan yük ile ilgili işlemlerin, Müşteri ile irtibat kurularak evrak kontrollerinin yapılması,
  • Giriş çıkışların sistem kayıtlarının ve dosyalamaların yapılması, 
  • Çıkışı yapılacak olan ürünlerin faturalarının kesilmesi, 
  • Gümrük tescil işlemlerinin ve evrak takibinin yapılması, 

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin lojistik bölümünden mezun,
  • Depo ve antrepo işletmeciliği konusunda en az 3 yıl deneyimli ve bu konuyla ilgili mevzuata hakim,
  • MS Office programlarını etkin kullanabilen,

  • Depo yazılım sistemlerini, tercihen Select kullanabilen.

  • Takım çalışmasına yatkın ve öğrenmeye hevesli,

  • Sorumluluk sahibi, işini sıkı takip eden, iş odaklı çalışabilen,

  • Liderlik yapabilecek,

  • İletişim becerileri ve ikna yeteneği gelişmiş,

  • İnsan, iş ve zaman yönetimi becerisi yüksek olan,

  • Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,

Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası

Üniversite(Mezun)

Yapıldı, Tecilli

İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Hakkımızda

At DSV – Global Transport and Logistics, we provide and manage supply chain solutions for thousands of companies every day – from the small family run business to the large global corporation. Our reach is global, yet our presence is local and close to our customers. 75, employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. We believe world trade drives world prosperity, but seamless trade is not a given. Our Purpose Keeping supply chains flowing in a world of change We acknowledge our role as part of the critical infrastructure driving world trade and as a key enabler for the sustainable growth of all our stakeholders, including customers, shareholders and societies at large. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. We believe in contributing our fair share to the societies and local communities in which we operate while reducing the environmental footprint from our operations. We take advantage of technology and digitalisation. Our workflows are highly digitalised and our IT systems are integrated with both customers and suppliers. In a world of change, this enables us to continuously optimise our customers’ supply chains and supports efficient workflows for our employees. Our Vision Sustainable growth We help our customers grow by keeping their supply chains flowing. We create efficient solutions for all businesses with focus on reliability, environmental impact and cost – regardless of industry and size. We provide equal growth opportunities for all employees. People drive the success of our company, so the more we provide healthy and safe workplaces – as well as strong growth opportunities – the greater is our chance of achieving our ambitious growth targets. We help societies grow. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals in all countries. We grow shareholder value. We want to continue to be a leading global supplier, fulfilling the customer needs for transport and logistics services. We target extensive growth - organic and through acquisitions - and aim to be among the most profitable in our industry. Our Mission Operational excellence World trade drives world prosperity, but seamless trade is not a given. Through our persistent focus on transparency, productivity and scalability, we create more efficient global trade flows for all business. We design our infrastructure – physical and digital – to support high service levels and efficient workflows. Operational excellence goes hand in hand with sustainability. A well-planned supply chain is also a greener supply chain. We are forwarders. Doers. People who get things done. We take ownership and show initiative. We always seek to find the better and rational solutions to the challenges we face.

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİDSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş., DSV Ulus. Kara Taş. İş. Org. A.Ş., DSV International Hava ve Deniz Taş. Ltd. Şti. ve DSV Grup Şirketleri (“DSV”) ve ya “Şirket” olarak kişisel verilerinizin sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”) uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem vermekteyiz. Bu kapsamda sizleri kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun’dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek seafoodplus.infoşisel Veri : Aday’a ilişkin her türlü kişisel nitelikte olan bilgi Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları DSV, onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde DSV’nın birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarıseafoodplus.info, ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, istihdam yaratmak, işe alım gibi amaçlarla ve her halükarda sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız Hangi Verileri İşliyoruz? seafoodplus.info üzerinden İş arayan üyelerle, DSV’de istihdam yaratmak için kişisel verilerinizi işliyoruz.Söz konusu hizmetlerin ifası için işleyebileceğimiz verileriniz aşağıdaki gibidir;•Kimlik verisi; Adınız, soyadınız, doğum tarihiniz ve yeriniz, cinsiyetiniz, medeni durumunuz, milliyetiniz•İletişim verisi; E-posta adresiniz, adresiniz, cep telefon numaranız•Özel nitelikli kişisel veri; Özgeçmişte yer vermeniz halinde sağlığınıza ilişkin bilgiler veya destek hattında otomatik ses kayıt sistemine kaydedilen özel nitelikli kişisel verileriniz,•Eğitim verisi; Öğrenim durumu, sertifika ve diploma bilgileri, uzmanlık bilgisi, yabancı dil bilgileri, eğitim ve beceriler, katıldığı seminer ve kurslar, bilgisayar bilgisi, sınav bilgisi•İş deneyimi verisi; Toplam tecrübe, çalışma durumu ve unvanı, iş deneyimleri (firma isimleri, çalışmış olduğu dönemler, iş tanımı)•Görsel ve işitsel veri; Gerçek kişiye ait fotoğraf, müşteri hizmetlerimizi aramanız durumunda ses kayıtları, HrVenue video mülakat sistemimizi kullanmanız durumunda görsel video, ses, görüntü verileriniz.•Web sitesi/Uygulama kullanım verileri; Üye olduğunuz tarih, başvurulan pozisyon seviyesi, siteye login olma sıklığınız/zamanlarınız, ios/android/mobil site/ web site kullanıcısı olduğunuza dair bilgiler, özgeçmişinizin güncellenme tarihi, çalışmayı tercih ettiğiniz pozisyonlar,•Diğer; Sürücü belgesi verileri, yetkinlikleri, hobisi, maaş beklentisi, askerlik durumu, referans bilgileri (referans kişisinden talep ettiğimiz onaya istinaden refeans kişisinin adı soyadı, unvanı, işyeri, telefonu, e-postası) ve varsa özgeçmişinize eklediğiniz her türlü word, excel, sunum dosyaları, Profil ID, Login ID, IP adresi, log kayıtları, kişi özelinde yapılan kişilik envanteri sonucunda oluşmuş raporlarda yer alan veriler, ilana başvuru sırasında işveren üye tarafından adaya seafoodplus.info tarafından sorulmuş olan soruların (“Standart soru”) ve ayrıca Müşteri’nin adaya sorduğu soruların (“Özel soru”)cevapları,Bunların, özgeçmiş oluşturma esnasında size özgeçmişte sorulmayan fakat kendi seçiminizle belirttiğiniz verdiğiniz kişisel verilerinizi de özgeçmişiniz içerisine kaydetmek suretiyle işliyoruz. Bu kapsamda, KVKK izni vermeyi tercih etmediğiniz durumda, özgeçmişte bulunan bilgiler dışında herhangi bir kişisel verinizi özgeçmişinizde belirtmemenizi öneririz.İş arama faaliyetinizde size yardımcı olabilmek adına, seafoodplus.info’te bir fonksiyon olarak sunulan hesabınıza dosya yükleme özelliğini kullanarak yüklediğiniz dosyalarda bulunan bilgileri de işliyoruz. Bu özelliğin kullanımını tercihinize bırakmakla birlikte işlenmesini istemeyeceğiniz bilgilerinizi bu dosyalarda bulundurmamanızı öseafoodplus.infoşisel Verilerin Aktarılması DSV, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile Şirket arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız ve veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun (“Kanun”) maddesinde Sayılan Hakları DSV ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:a) DSV’nın tarafınıza ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma, c) DSV ’nın yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,e) Kanun’a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme veh) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma. Görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz Adayın Kişisel Verilerinin İşlenmesinde Kullanılan Yöntem DSV, Adayın verilerinin güvenliğini sağlamak adına en ileri teknolojiye sahip araçlarla çalışmakta olduğunu kabul ve beyan eder. Şirket, adayın kişisel verilerini hem fiziksel ortamda hem de elektronik ortamda saklayabilir. Şirket, her iki halde de, Aday’ın verilerinin korunması için uygun güvenlik düzenini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almayı taahhüt eder, gerekirse bu hususta dışarıdan da hizmet temini yoluna gidebilir. Şirket tarafından kişisel verileri korumaya yönelik güvenlik sistemi ile ilgili denetimler periyodik olarak yapılır/yaptırılır Şirket, Aday’ın iş görüşmesi süresince ve bu sürecim sonlanmasından sonra da Aday’ın kişisel verilerini yasa hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklamamayı ve işleme amacı dışında kullanmamayı taahhüt eder Aday’ın kişisel verilerinin kanuni olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesi halinde, Şirket bu durumu en kısa sürede Aday’a ve Kurul’a bildirir Fiziksel OrtamAday’ın kişisel verilerini içeren diğer her türlü belge, Şirket’in İnsan Kaynakları, Hukuk, İdari İşler departmanında, ofis -2 katta yer alan Arşivinde ve Ironmountain arşivinde üçüncü kişilerin kanuni olmayan yollarla erişimine meydan vermeyecek şekilde güvenli bir ortamda tutulur. Elektronik OrtamAday’ın kişisel verileri elektronik ortamda güvenilir sunucularda üçüncü kişilerin kanuni olmayan yollarla erişimine kapalı şekilde saklanmakta ve yedeklenmektedir Başvuru ve ŞikayetKVK Kanunu’nun maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu, şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için, başvurunuzu, KVK Kanunu gereğince, yazılı olarak Şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede Şirketimize KVK Kanunu’nun maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır. Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVK Kanunu’nun maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi; Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVK Kanunu’nun maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi; bu linkteki formu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Kavak Sok. Esas Plaza No, Beykoz/ İstanbul, Türkiye adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya ilgili formu [email protected] / [email protected] ya da [email protected] adreslerinden bir tanesine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz DSV, talebi, ücretsiz olarak, en geç 30 gün içinde sonuçlandırır. İşlemin ayrıca bir maliyet gerektirdiği durumda Kurul’un belirlediği tarifedeki ücret Aday’dan talep edilebilir DSV, başvuruda yer alan talebi reddeder ise, cevabını Aday’a yazılı olarak veya elektronik ortamda bildirir. Aday’ın başvurusunun reddedilmesi, verilen cevabın yetersiz bulunması veya başvuruya DSV tarafından süresinde cevap verilmemesi hallerinde, Aday Şirket’in cevabını öğrendiği tarihten itibaren 30 gün içinde ve her halde başvuru tarihinden itibaren 60 gün içinde Kurul’a şikayette bulunabilir Şirket, başvuruda yer alan talebi kabul eder ise, gerekeni yerine getirir ve Şirket’in hatasının söz konusu olduğu durumlarda Aday’dan alınan başvuru ücreti Aday’a iade edilir.

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Kaza Sigortası, Bireysel Emeklilik.

DÜN
BAKIŞ
PROF. DR. STEFAN ISKAN
DİJİTAL DERGİ
WORLD NEWS

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir