noodle yeme çubuğu / Keyfi Sepet Chopsticks Çin Yemeği Çubuğu 10 Çift Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Noodle Yeme Çubuğu

noodle yeme çubuğu

Chopsticks (Yemek &#;ubukları) Nasıl Tutulur?

Chopstick, yemek çubukları, basitlikleri ve çok yönlülükleri sayesinde binlerce yıldır Doğu Asya'da en çok kullanılan yemek malzemesi olmuştur. Yemek yerken çatal ve bıçak kullanmaya alışkınsanız, ilk başta yemek çubuklarını kullanmakta zorlanabilirsiniz. Ancak onları tutmanın doğru yolunu anladığınızda, yemesi çok kolay ve keyifli hale geliyor. İlk çubuğu yüzük parmağınızın iç kenarına ve baş parmağınızı baskın elinize geçirerek başlayın. İkincisini, kalem tutar gibi işaret parmağınız, orta parmağınız ve baş parmağınız arasına yerleştirin. Bu, alttaki çubuğu yerinde sabit tutarken üst çubuk çubuğunu serbestçe hareket ettirmenizi sağlar.


Chopstickleri Doğru Şekilde Elinize Yerleştirin

  1. Yemek yerken hangi elinizi kullanıyorsanız o ellinize çubukları yerleştirin. 
  2. Standart bir masa ayarında, yemek çubuklarınız yatay bir açıyla önünüzde yan yana duracaktır.
  3. Çubuklarınızı ilk 2 veya 3 parmağınızı ve baş parmağınızı kullanarak almak genellikle en kolayıdır.
  4. Elinizi yemek çubuklarının üst üçte birlik kısmına yerleştirin. Baskın elinizin yerleşimini ayarlarken çubukları sabitlemek için baskın olmayan elinizi kullanın. 
  5. Alt çubuğu başparmağınızın ve yüzük parmağınızın tabanına yaslayın. İlk çubuğunuzu, üst kısmı başparmağınız ve işaret parmağınız arasındaki boşluğa girecek ve uç ucu yüzük parmağınızın iç kenarına yaslanacak şekilde düzenleyin. Bu çubuğu istediğiniz yere getirdikten sonra, hareket ettirmekten veya ayarlamaktan kaçının.
  6. Bazı insanlar, alt çubuklarını ellerinin biraz yukarısına, işaret parmağının tabanına yerleştirmeyi tercih eder.
  7. Doğru kullanıldığında, alt çubuk sabit kalarak tüm işi üst çubukta yapmalıdır.
  8. Üst çubuğu işaret parmağınız, orta parmağınız ve baş parmağınız arasında tutun. Şimdi, ikinci çubuğu alın ve işaret parmağınızın ve orta parmaklarınızın ilk üst boğumları arasında kaydırın. Çubuğun iç kenarını başparmağınızın ucuyla destekleyin.
  9. Her iki çubuğun da uçları ve üst uçları eşit hizada olacak şekilde aynı yöne baktığından emin olun.


Chopstick Nasıl Kontrol Edilir?

  1. İlk iki parmağınızla çubukları açıp kapatın. Yemek çubuklarını açmak için işaret ve orta parmaklarınızı aynı anda kaldırın. Bunları kapatmak için tekrar aşağı basmanız yeterlidir. Çubuk iki parmağın bir uzantısı gibi görünmelidir.
  2. Sadece çubukların uçları hareket etmelidir. Üst kısımlar oldukları yerde kalmalı veya dokunmadan birbirine biraz daha yaklaşmalıdır.
  3. Kaymalarını önlemek için her iki çubuktan da sıkıca tutun. Gerekirse, bir an duraklayın ve baskın olmayan elinizi kullanarak her iki çubuğu da sıfırlayın, alttakini yüzük parmağınızın ve başparmağınızın tabanının üzerine koymayı ve üsttekini bir kalem gibi sabit tutmayı unutmayın. Çubuklarınız ne kadar yukarı veya aşağı kayarsa, onları kullanmak o kadar zorlaşacaktır.
  4. Çubuklarınızı sıkıca tutun, ancak sıkmayın. Bu sadece elinizi yorar ve tekniğinizin bozulmasına neden olur.
  5. Alttaki çubuk sadece alttan destek sağlamak için oradadır. En üstteki çubuk, tüm işi yapması gereken çubuktur.

Şunlara da göz atın;

  1. Karanfil nasıl yetiştirilir?
  2. Süzgeç nasıl temizlenir?
  3. Gül yaprakları nasıl kullanılır?
  4. Kek nasıl dondurulur?

Keyfi Sepet Chopsticks 10 Çift Çin Yemeği Çubuğu T

Dünyanın birçok ülkesinde çatal bıçak kullanımına alternatif olarak çubukların tercih edildiği görülür. Çin yemeği çubuğu Uzak Doğu yemekleri ile meşhur olsa da taneli olan tüm katı yiyecekler için kullanılabilir. Çin ya da Japon kültürüne ilgi duyanlar sofra düzenlerinde bu kültürlere ait unsurları kullanmayı severler. Asya mutfağını tüm dünyaya tanıtan öncü yemekler suşi ve noodle olarak bilinir. Kase içinde yenen noodle ve bir bütün olarak ağıza atılan suşi gibi yiyecekler chopsticks ile rahatlıkla tüketilebilir. 10 çift olarak satılan bu üründen edinerek evinizde Asya mutfağı temalı bir yemek daveti verebilirsiniz. Bu ürünler her yaştan müşteri için ideal seçeneklerden biridir. Klasik sofra düzenlerinden sıkıldıysanız ve değişik kültürleri denemeyi seviyorsanız siz de bu ürünlerden temin edebilirsiniz.

  • Birinci sınıf materyal
  • Kullanışlı tasarım
  • Uzun ömürlü kullanım

Keyfi Sepet Chopsticks 10 Çift Yemek Çubuğu Özellikleri

Keyfi Sepet Chopsticks 10 Çift Yemek Çubuğu Özellikleri

Keyfi Sepet chopsticks 10 çift Çin yemeği çubuğu ladin ağacından üretilir. Ladin ağacı çok sayıda yıkamaya ve deterjana karşı mukavemetli olduğu için tercih edilen bir malzemedir. Ürünleri kullandıktan sonra bulaşık makinesinde yıkamanız tavsiye edilmez. Bulaşık makinesi deterjanı agresif bir kimyasal olduğu için renklerde bozulma yapabilir. Ladin ağacı olan gövde materyali oldukça dayanıklı ve kullanışlıdır. Standart bir sıvı bulaşık deterjanı ile elde yıkama yaparsanız ürünlerin görüntüsünü koruyarak daha uzun süreli kullanım avantajı sağlayabilirsiniz. 10 çift olarak satılan bu paketteki her bir ürün 24,5 cm uzunluğundadır. Bu ölçü yetişkinler tarafından kullanılan standart chopsticks ölçüsüdür. Çubukların meme çapı 0,5 cm, kafa çapı ise 0,7 cm’dir. İdeal ebatları ve hafif materyali ile kolay şekilde kontrol edilebilen bu ürünleri güvenle sipariş edebilirsiniz.

Keyfi Sepet Chopsticks 10 Çift Yemek Çubuğu Yorumları

Keyfi Sepet Chopsticks 10 Çift Yemek Çubuğu Yorumları

Keyfi Sepet chopsticks 10 çift Çin yemeği çubuğu yorumları bu ürünü satın alarak ziyafet davetlerinde misafirlerine sunan veya beslenme menüsünden noodle gibi yiyecekleri eksik etmeyen müşterilerin birebir deneyimlerini paylaştıkları alanlardır. Yorumlar kısmını okuyarak müşterilerin bu sade ve kullanışlı model hakkında edindikleri tecrübeleri ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. Ürünün en büyük avantajı tek kullanımlık olmayan ahşap malzemesidir. Hijyen kurallarına uyulduğu sürece Uzak Doğu mutfağı üzerine çalışan işletmeler tarafından da tercih edilebilir. Ağartıcı kimyasal kullanmadan dezenfekte edilebilen bu ürünler elektronik cihaz ortamında sterilizasyon yapılması için uygundur. Ultraviyole mor ışık kabinlerinde steril olan ürünler tekrar kullanılabilir hale gelir. Siz de eviniz ya da işletmeniz için bu ürünlerden satın almak isterseniz hem yorumları hem de değerlendirme puanlarını inceleyerek aklınızdaki sorulara yanıtlar bulabilirsiniz.

Keyfi Sepet Chopsticks 10 Çift Yemek Çubuğu Fiyatı

Keyfi Sepet Chopsticks 10 Çift Yemek Çubuğu Fiyatı

Keyfi Sepet chopsticks 10 çift Çin yemeği çubuğu fiyatı size ekonomik avantaj sağlar. Kaliteli materyal ile üretilen bu chopstick modeli sofrada kullandığınız tüm yemek takımları ile uyum sağlayacak kadar dekoratiftir. Japon, Çin ve Kore gibi tanınmış mutfakların özel yemeklerini tüketirken keyif almak için bu modeli tercih edebilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan bu ürünleri tutmayı öğrendikten sonra yemeklerinizi konforlu bir şekilde yiyebilirsiniz. Egzersiz yapmak için masa üzerine küçük parçalar nesneler koyarak çalışabilirsiniz. Bir kez alıştıktan sonra elinizden bırakmak istemeyeceğiniz chopsticks ile sulu yemeklerin içindeki taneli sebze ya da etleri de rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ladin gövdeli çubuklar doğal materyaller kullanarak beslenmeyi tercih eden müşteriler için alternatif gereçlerden biridir. Trendyol’dan uygun fiyatlarla temin edebileceğiniz bu modeli Asya kültürlerine ilgi duyan yakınlarınıza hediye edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası