french için hangi renk oje / SEZİNERBİL: KOLAY FRENCH YAPIMI :)

French Için Hangi Renk Oje

french için hangi renk oje

0

Hemen her sezon tırnaklarda farklı renklerin trend olduğunu görmüşsünüzdür. Mevsimlere, günlere veya tarza göre oje trendleri de elbette değişebilir. Fakat hayran olduğumuz tırnak görselleri arasında yer edinen french ojenin modası 90&#;lardan bu yana hiç bitmedi, bitmez&#; Klasik olmanın verdiği hazzı sevenlerin tercih ettiği bu evrensel oje tarzının hakkınızda çok şey söylediğini düşünüyoruz. Pek çok oje seçeneğin varken bu tarzı tercih etmeniz elbette tesadüf değildir. Muhtemelen bakımlı olmayı ve doğal görünmeyi önemsiyorsunuz. Estetik bir görünümle çekiciliğini vurgulayan bu french manikür tarzı, kadınların özel günlerde veya gündelik hayatta en çok kullandığı oje stilleri arasındadır. Siz de bu elegan akıma uymak istersiniz diye biraz araştırma yaptık, belki evde de manikür yapmaya çalışarak sizin için mükemmel olanı her zaman kullanmak isteyebilirsiniz!

French Oje Nedir?

Evinizin konforunda profesyonel bir tırnak uygulaması yapmanız için gereken tüm ürünleri karşılayan Watsons, her daim güzelliğinizi tamamlamayı hedefler. Heyecan verici klasik tonlarda yapılan french oje, tırnak uçlarının beyaz çizgi şekilde boyanıp geri kalanın saydam tonlarda boyandığı bir manikür stilidir. Tabii günümüzde popüler olan trend oje renkleri ile de bu stili uygulamanız mümkün!

İnanılmaz karakter dolu bu oje stili, tırnaklarınızı daha klas gösterir. Kendiniz için harika tırnak tasarımları yapmak neden kendinizi ifade etmenin bir yolu olmasın? İstediğiniz kadar sakin ve eğlenceli bir kişiliğe sahip olun, ihtiyaç duyacağınız tüm renkli french oje ürünleri Watsons&#;ta bulunur. Tırnaklarınıza şekil vermeden evvel tırnak yapınızı bilerek manikür yapmanız önemli! Kısa parmaklar için french oje uygulaması yaparken tırnak diplerini iterek tırnak uzunluğunu artırabilirsiniz. Kesim ve törpü işlemlerinde ise daha küt kesinler ojenizi daha şık gösterebilir. Uzun görünümü destekleyen nude ve beyaz tonlarla çok güzel tırnaklara sahip olabilirsiniz. Uzun tırnaklar için kesim yuvarlak veya küt olabilir. Renkli french tasarımların da mükemmel olacağı bu tırnaklara renk patlaması uygulamasını ince bir çizgi halinde veya tasarıma bağlı olarak kalınlaşan çizgiler halinde yapabilirsiniz. Hayli meşhur olan kırmızı french oje tarzında tırnak dipleri genellikle şeffaf tercih edilir. Elleri temiz gösteren ten renginde tercih edilen baz oje uygulaması üzerine siyah french oje uygularken tırnak uçlarında net ve eşit olmak gerekir. İddialı ve feminen bir görüntü sunan renkli uçlu french manikür stillerini daha farklı renklerle de deneyebilirsiniz!

French Oje Nasıl Yapılır?

Fransız tarzını yakalamak hiç de zor değildir; hepiniz evde bir Fransız manikürü yapabilirsiniz. Tırnaklarınızın uzunluğuna ve şekline bağlı olarak, uçlarda keskin renk görünümünü elde etmeniz için birden fazla yöntem vardır. Watsons&#;ta bulunan french oje seti ile hazır tırnaklardan faydalanabilirsiniz. Tırnakların yerleştirilip tırnak yüzeyine bastırılması ile elde edilen takma tırnak ile kısa zamanda aradığınız görüntüye ulaşırsınız.

Tırnaklarınızın manikürünü kendiniz yapacaksanız Flormar french seti kusursuz bir tırnak deneyimi için sizlerle! İçerisinde ihtiyacınız olan her şeyi barındıran setlerde 3 adet oje ve kolay uygulama için şerit bantlar yer alır. Tırnak bantlarını istediğin şekilde yapıştırarak kendi kendinize manikür yapmanın tadını çıkarabilirsiniz! French manikür için bant yapıştırdığınız tırnağın üst kısımlarını beyaza boyayarak işe başlayabilirsiniz. Kuruduktan sonra bantları çıkarak tüm tırnağı ten rengi cila ile boyayarak parlatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Cila da kuruduktan sonra şeffaf tırnak cilası ile tırnak yüzeyinin daha parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. İşin aslı bu ince işlerde acemi bile olsanız bu setler sayesinde french oje stili yapmayı başarabilirsiniz. Hemen şimdi ellerinizi daha bakımlı görmek isterseniz, size yardımcı olacak tüm tırnak bakım ürünlerini Watsons ayrıcalıklarıyla kolayca keşfedebilirsiniz!

(Visited times, 4 visits today)

T&#x;rnak şekline göre oje önerileri

1 - Kare

Rahatlık sizin ikinci adınız. Dolabınızı kot pantolonlar ve rahat tişörtler oluşturuyor. Cuma akşamı dışarı çıkmaktansa evde oturup film izlemeyi tercih ediyorsunuz.

Denemeniz gereken renkler: Biraz içinizdeki maceraperest ruhu çıkarmak için tırnaklarınızda parlak küçük bir taş kullanabilir ya da kahve tonlarında simli bir oje tercih edebilirsiniz. Mesela tırnaklarınızda iki farklı renk deneyerek yeniliğe kapı açabilirsiniz.

 

T&#x;rnak şekline göre oje önerileri
T&#x;rnak şekline göre oje önerileri

2 - Yuvarlak

Stilinizin anahtar kelimesi: Klasik. Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmeyen ‘yuvarlak’ tırnaklar, genellikle hep aynı manikürcüye gider, tercih ettikleri oje rengi ise nude ve açık pembe tonları olur. Çok nadir de olsa arada bir rutinlerinden çıkarak farklı bir şey denemek isterler.

Denemeniz gereken renkler: Alışkanlıklarınızdan çok da vazgeçmeden yine pembe ve nude ojelerinizi kullanın. Ancak bu kez tırnak uçlarınızı adeta bir french manikür yapar gibi farklı tonlarda ojeyle boyayın. Klasik zevkinize modern dokunuşlar sizi mutlu edecek.

T&#x;rnak şekline göre oje önerileri
T&#x;rnak şekline göre oje önerileri

3 - Oval

İnce zevklerin, cesur seçimlerin kadını uzun, oval tırnaklar… Saçları her zaman şekilli, makyajı her zaman taze… Tam bir sosyal kelebek….

Denemeniz gereken renkler: Genellikle kırmızı tonlarını seçen ‘oval’ler için bu sezon tavsiyemiz nar çiçeği, şarap kırmızısı, koyu gri ve bej tonlarında ojeleri denemesi. Daha orijinal bir fikir peşindeyseniz tırnak diplerinizi ya da uçlarınızı yaldızlı bir ojeyle boyayarak farklı bir görünüm elde edin.

 

4 - Badem

Maceraperestsiniz ancak her zaman temkinli olmayı da elden bırakmıyorsunuz.

Denemeniz gereken renkler: Bu kez sıradan tek bir oje yerine tırnak uçlarınıza geometrik bir şekilde simli oje sürün. Aşırıya kaçmadan temkinli olmak diye buna denir!

T&#x;rnak şekline göre oje önerileri
T&#x;rnak şekline göre oje önerileri
T&#x;rnak şekline göre oje önerileri

French Oje Nasıl Yapılır?

Adım 5: Tırnak etlerinizi ittirin

Tırnak etlerinizi profesyonel olmayan aletlerle keserseniz bu, tırnaklarınızın büyüdüğü alanı enfeksiyona açık hale getirir ve çıkıntılar, renk bozuklukları gibi durumların oluşmasına neden olur. Bu yüzden tırnaklarınızı kesmek yerine tırnak etlerinizi geriye ittirmeniz yeterli olacaktır. Bunun için bir tırnak eti ittirici çubuk kullanabilirsiniz.

Manikür ve tırnak bakımı işleminin sonuna geldiniz, şimdi ikinci uygulama olarak tırnakları ojelemek geliyor.

Adım 6: Bir baz uygulayın

Bu kısımda kullanmanız gereken oje renklerini söyleyelim. En alt için bir kemik beyaz, ya da çok açık pembe, uçlar için beyaz ve en üst için şeffaf bir ojeyi hazırlayın. Bunun dışında hazır french manikür setlerinden de satın alabilirsiniz. Fırçayı kütiküllerden yani tırnak etlerinden uçlara doğru çekerek uygulayın. Tüm tırnakların bazını uyguladıktan sonra kurumasını bekleyin ve ikinci katı sürün.

Adım 7: Sıra beyaz uçlarda

En tedirgin olunan kısım beyaz uçları elde etme kısmı. Bu noktada yara bandı ya da şeffaf bantlardan ya da tamamen bu işlem için üretilmiş french manikür bantlarından yararlanabilirsiniz. Tırnaklarınızın uç kısımlarının hemen altına bantları yapıştırın ve bantın üst kısmında kalan bölgeyi beyaz oje ile boyayın. Bantları yapıştırmadan önce, bazın tamamen kuruduğundan emin olun. Bantı çıkardığınızda bazın bozulmasını istemeyiz.

Adım 8: Şeffaf top coat

Yeni boyanmış tırnakların görünümünü korumak için en üst kısma şeffaf oje ile bir son kat uygulamayı unutmayın. İşte french manikürünüz bitti.

Ojeler iyice kuruduktan sonra ellerinizi Vaseline Original Nemlendirici Jel Krem ile derinlemesine nemlendirmeyi de unutmayın. Ellerinizin ihtiyacı olan nemi sağlayarak ve bakımlarını ihmal etmeyerek uzun ve güçlü tırnaklara sahip olabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası