yapı kredi promosyon ne kadar / Üniversitemiz, Yapı Kredi Bankası ile Maaş Protokolü İmzaladı – Sinop Üniversitesi

Yapı Kredi Promosyon Ne Kadar

yapı kredi promosyon ne kadar

Yapı Kredi o ödemeleri güncelledi! Emekliye net TL, şartlı TL ek ödeme verilecek

Yapı Kredi Bankası'ndan emekliye ve EYT'liye sürpriz ödeme duyurusu geldi. Yıllardır emekli olmayı bekleyen EYT'liler nihayet yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte başvuru heyecanı yaşarken ilk Maaşlar nisan ayında hesaplara yatacak. bankalarda EYT'lilerin emekli olması ile birlikte emekli promosyon ödemelerini güncellemek için adeta birbiriyle yarış haline girdi. Emekliye banka promosyonu konusunda en çılgın teklif ise Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapı Kredi Bankası, promosyon ücretlerini arttırdı. Peki, Yapı Kredi ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Eski emekli ve EYT'li son dönemlerde bankaların yapacağı promosyon ödemelerine odaklanmış durumda. Özellikle geçtiğimiz Temmuz ayında rekor düzeye ulaşan banka promosyonları gündemden düşmüyor. Şimdi EYT'lilerin de emeklilik hakkını elde etmesi ile birlikte bankalar yeni güncellemeler yapmaya başladı. Nisan ayından itibaren ilk maaşlarını alacak olan EYT'lilere odaklanan bankalar, promosyonda rekora koşuyor. Konu ile ilgili ilk açıklamayı ise Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapı Kredi Bankası emekliye en yüksek promosyonu verebilmek amacıyla rakamlarını arttırdı. Peki, Yapı Kredi emekli banka promosyonu ne kadar oldu? Yapı Kredi Bankası ne kadar promosyon veriyor?

emekli-promosyon-odemesijpg

YAPI KREDİ GÜNCEL BANKA PROMOSYONU KAÇ TL OLDU?

Yapı Kredi Bankası tarafından Yeni emekli promosyon miktarları duyuruldu. 31 Mart tarihine kadar geçerli olan emekli promosyon ücretlerini açıklayan Yapı Kredi, emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi'den almaz sözü veren müşterilerine en yüksek TL promosyon ödemesi yapacak nokta Yapı Kredi Bankası'nın maaş aralığına göre vereceği promosyonlarda ek koşul Aranmıyor. Peki Yapı Kredi kaç para promosyon veriyor? işte Yapı Kredi Bankası'nın maaşa göre promosyon ücretleri:

“Bir aylık net gelir TL'ye kadarsa TL; TL TL arasındaysa TL; TL- TL arasındaysa TL; TL’ nin üzerindeyse TL nakit promosyon ödenir.”

emekli-promosyon-odemesijpg

TEK BİR ŞARTLA VERİLİYOR

Yapı Kredi'den Emekli promosyonu almak isteyen emeklilerden aranan tek bir şart bulunuyor. Maaşını Yapı Kredi'ye taşımak ve 3 yıl boyunca buradan almayı taahhüt etmek. Bu sözü yerine getiren SSK BAĞ-KUR memur emeklisinin tamamı promosyon alma imkanını elde ediyor. Aynı zamanda Yapı Kredi Bankası emekliye düşük faizli kredi ayrıcalığı da sunuyor. Acil nakit ihtiyacı olan emekliler Yapı Kredi Bankası'na başvuru yaparak düşük faizli kredi fırsatını değerlendirebilirken havale ve EFT işlemlerini de ücretsiz olarak gerçekleştirme fırsatını elde ediyor. EYT’lileri de emekli olacak olması ile birlikte Yapı Kredi Bankası'nın bu rakamın nisan ayında daha da yükselteceği tahmin ediliyor.

Yapıkredi emekli promosyonu belli oldu

Emeklilikte Ya&#;a Tak&#;lanlar (EYT) yasas&#;n&#;n yasala&#;mas&#; ile beraber 2 milyon bin vatanda&#;&#;n emeklilik hakk&#; elde edecek olmas&#;, bankalar&#;n i&#;tah&#;n&#; yeniden kabartt&#;.

Mü&#;teri kazanmak için çe&#;itli kampanyalar yürüten bankalar emekli promosyonlar&#; için de haz&#;rl&#;klara ba&#;lad&#;. Bankalar 8 bin liraya kadar olan promosyonlarla ilgili çal&#;&#;malar&#;n&#; h&#;zland&#;rd&#;.

Kamu bankalar&#; ve özel bankalar, banka promosyonlar&#; için çe&#;itli kampanyalar üzerinde çal&#;&#;maya ba&#;larken ilk rakamlar dillendirilmeye ba&#;land&#;.

&#;&#;te Yap&#;kredi (EYT) emeklilik promosyonu

- TL alt&#;nda emekli ayl&#;&#;&#; alanlara TL

- TL ila TL aras&#;nda emekli ayl&#;&#;&#; alanlara TL

- TL ila TL aras&#;nda emekli ayl&#;&#;&#; alanlara TL

- TL üzerinde emekli ayl&#;&#;&#; alanlara TL

Bu konularda ilginizi çekebilir

Yapı Kredi&#;den emeklilere 8 bin TL&#;ye varan promosyon

Bankadan yap&#;lan aç&#;klamaya göre, maa&#;&#;n&#; Yap&#; Kredi'ye ta&#;&#;yan emekliler 7 bin TL nakit promosyon kazan&#;yor.

Emekliler, fatura ödeme talimat&#; vermeleri durumunda TL, ilk kez kredi kart&#; almalar&#; veya mevcut kartlar&#;yla TL ve üzeri harcama yapmalar&#; durumunda da TL ek nakit ödül kazanma f&#;rsat&#; yakal&#;yor. Böylece toplamda 8 bin TL'ye varan nakit promosyon avantaj&#;n&#; de&#;erlendirebiliyor.

Yap&#; Kredili emekliler; kendileri ya da sevdikleri için yapacaklar&#; BES ba&#;vurusuyla TL daha ek nakit ödül, minimum 25 bin TL de&#;erinde bireysel ihtiyaç kredisi kullan&#;m&#;nda ise ek TL nakit ödül de kazanabiliyor.

Yap&#; Kredi mü&#;terisi emekliler &#;ubeye gitmelerine gerek kalmadan, diledikleri yerden Yap&#; Kredi Mobil, Bireysel &#;nternet &#;ubesi veya Mü&#;teri &#;leti&#;im Merkezi arac&#;l&#;&#;&#;yla emekli maa&#;lar&#;n&#; bankaya ta&#;&#;yabiliyor ve promosyon taahhüdü verebiliyor. Yap&#; Kredi mü&#;terisi olmayan emekliler ise e-Devlet üzerinden bu i&#;lemi gerçekle&#;tirebiliyor.

Emekli&#;e hak kazanmak için ‘"SGK Prim Borcunuza Özel &#;htiyaç Kredisi"

Yap&#; Kredi, askerlik veya do&#;um izni kaynakl&#; SGK prim borcunu rahatça kar&#;&#;layarak emeklili&#;e hak kazanmak isteyen bireyler için avantajl&#; faiz oranlar&#;yla "SGK Prim Borcunuza Özel &#;htiyaç Kredisi" ürününü sunuyor.

SGK prim borcunu kredi tutar&#;yla ödemek ve emeklilik i&#;lemlerini kolayca tamamlamak için yap&#;lacak ba&#;vuruda, emekli maa&#; bankas&#; Yap&#; Kredi olarak seçildi&#;i takdirde sadece &#;ubelerden gerçekle&#;tirilebilecek SGK Prim Borcunuza Özel &#;htiyaç Kredisi ba&#;vurular&#;nda, 36 aya varan vade f&#;rsat&#; sunuluyor ve kredi onay&#;n&#;n ard&#;ndan kredi tutar&#; an&#;nda hesaba yat&#;r&#;l&#;yor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası