güllerin savaşı 2 bölüm full izle / Teve 2 Yayın Akışı - Teve 2'de bugün hangi diziler yayınlanıyor?

Güllerin Savaşı 2 Bölüm Full Izle

güllerin savaşı 2 bölüm full izle

Güllerin Savaşı

2. Sezon

2. Sezon Kadrosu

Damla Sönmez
Barış Kılıç
Canan Ergüder
Sercan Badur
2. sezonun tüm kadrosu

2 Sezon Videosu

2. sezonun videoları

2. Sezonun Fotoğrafları

2. Sezonun tüm fotoğrafları

2. sezon bölümleri

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülru ve Gülfem’in büyük trajedilerinin üzerinden 3 ay geçmiş, hayat her şeye rağmen devam etmiştir. Gülru, hayatının en karanlık gecesinden aydınlığa çıkmış ve hamiledir. Kötü günleri geride bırakmış, bebeğine kuracağı gelecek için heyecanla gün sayarken bir yandan da hayat kavgası içinde, ekmek parası derdindedir.

Güllerin Savaşı Bölüm

Cihan’ın mahalleye yerleşmesi Gülru’nun planlarını altüst eder. Büyük şok  yaşayan Gülfem tırnaklarını yeniden çıkarırken Ömer’in varlığı ortalığı iyice karıştırır. Ömer, arkasında bıraktığı enkazı yeniden Cihan’ın kollarında görmenin öfkesiyle adeta kendini kaybeder.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülru ve Ömer'in yüzleşmeleri sancılı olur. Ömer'i bir anda karşısında gören Gülru, sarsılmasına rağmen dik durmaya çalışır. Ömer'in varlığı, Cihan'ın çabasını kamçılarken Gülfem, kardeşinin mahalle hayatına ayak uyduramayıp köşke döneceğinden emindir.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülru’nun Ömer’i bıçaklamasıyla ortalık karışır. Ömer, Gülru’nun gözünün yaşına bakmaz ancak gelişmeler onun için de şaşırtıcı olacaktır.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülru’nun hamile olduğunu öğrenen Ömer, öfke ve şaşkınlıkla altüst olmuştur. İçten içe baba olacağı gerçeğini bilse de, Gülru’ya olan nefreti bu gerçeği reddetmesine sebep olur.

Güllerin Savaşı Bölüm

Cahide’nin ölümüyle birlikte Ömer için çok şey değişmiştir. Ömer, annesine son nefesinde verdiği sözü tutmaya kararlı, Gülru ile savaşmaya hazırdır.

Güllerin Savaşı Bölüm

Halide’nin sakladığı inanılmaz sırdan habersiz iki kardeş arasındaki savaş yükselirken, Gülru’nun ortadan kaybolması köşkü karıştırır. Ömer’le bir kez daha karşı karşıya gelen Cihan, Gülru’dan bir haber çıkmasını bekler. Ömer de Gülru’nun peşindedir.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülru’nun atlattığı büyük tehlike Ömer için bir kırılma noktası olur. Ultrasonda bebeği gören Ömer, içindeki gerçek duyguları daha fazla bastıramaz ve bütün benliği ile doğacak bebeği sahiplenir. Bundan sonra, bebeğin sağlığı için Gülru’yu kışkırtacak bir şey yapmayacaktır. Ancak Ömer’deki bu dönüşüm Gülru için hiç de rahatlatıcı olmaz.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülfem hayatını yıkan gerçekleri öğrenmiştir ama kabul edemiyordur. Gülfem, bununla baş etmeye çalışırken kabullenememesine rağmen, Tibet’in de yardımıyla gerçekte kim olduğunun peşine düşer.

Güllerin Savaşı Bölüm

Bebeklerini kaybetmeleriyle birlikte Gülru ve Ömer, hayatlarının en büyük acısıyla sınanacakları yepyeni bir döneme girerler. Ömer, nefretine sığınıp yaptığı hatalarıyla en ağır şekilde yüzleşirken; Gülru için artık hayat durmuş, umutlar tükenmiş, anlamlı olan her şeyin yerini koca bir boşluk alır.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülfem, Gülru ve Tibet’ten yediği golü hazmetmeye çalışırken, Gülru’nun hayatında yepyeni bir dönem başlamıştır. Eski defterlerin yeniden açılacağını ve hırs dolu mücadelenin kaldığı yerden devam edeceğini ilan eden bu yeni dönem, Ömer’i de Cihan’ı da rahatsız eder.

Güllerin Savaşı Bölüm

Ömer, Gülru’nun çok önemsediği açık arttırma gecesine damgasını vururken Gülfem, Gülru ve Tibet’e sıkı bir gol atmış olur. Ömer’in sürekli peşinde olması Gülru’nun sadece duygularını değil, iş hayatını da etkilemeye başlar.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülru’nun oyunu, Ömer’in beklenmedik tavrıyla istediği gibi gitmez. Ömer ve Gülru arasında artık bir kaçma kovalamaca başlamıştır. Gülfem ve Cihan yüzleşmesi ise, ‘iki kardeşi’ birbirine daha da yakınlaştırır.

Güllerin Savaşı Bölüm

Cihan, büyük sırrı öğrenmesi ile altüst olur. Gülfem’in gerçeği bildiğinden habersiz, hem Gülru hem de Gülfem için doğru zamanda doğru adımı atmaya çalışır. Ömer’in öpücüğünden sonra duygusal olarak tamamen dağılan Gülru ise, Çiçek’in doğum günü yemeğinde zor anlar yaşar.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülru öğrendiği gerçekle bıçak sırtında olduğundan habersiz, Gülfem’e saldırmaya hazırdır. Cihan’ı şüphelendirmeden sessiz ve emin adımlarla harekete geçmek için doğru zamanı bekler.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülfem ve Gülru'nun savaşı en büyük darbesini alır.

Güllerin Savaşı Bölüm

Cihan'ın ölümü ile Gülru ve Ömer tekrar bir araya gelecek mi?

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülfem’in arabasını bile elinden alan ve onun yerine geçmeye çalışan Gülru; Vega’nın ilk yerli tasarım defilesinde başarılı olabilecek mi? Gülfem’in ise finaldeki sürprizi Güllerin Savaşı'nın hala kıran kırana devam ettiğini ispatlayacak.

Güllerin Savaşı Bölüm

Gülfem, Tibet ile arasını yumuşatmaya çalışırken, Tibet defilenin misillemesi için harekete geçer. Gülru'nun hedefinde ise, Gülfem ve Tibet ilişkisi vardır.

Güllerin Savaşı Bölüm Final

Gülru, Gülfem ile kardeş olduğunu öğrenince ne tepki veriyor? Gülfem, kendini yine bir ailenin istenmeyen ferdi olarak buluyor ve elindeki her şeyi kaybediyor. Gülru, Gülfem'in son sığınağı olan Tibet'i de elinden almaya çalışırken, Ömer sürpriz bir şekilde olaya tanıklık ediyor. Ve finalde tüm aileyi büyük bir sürpriz bekliyor.

Hayran tepkileri

En çok beklenen yeni diziler

Dönence

1

Star Wars: Ahsoka

2

Echo

3

Special Ops: Lioness

4

Hijack

5

Göremediğimiz Tüm Işıklar

6

Ya Çok Seversen

7

One Piece ()

8

En çok beklenen yeni diziler

Yeni baslayan diziler

I&#;m A Virgo
Glamorous
Kafatası Adası
Yeni baslayan diziler

Gelecek sezonlar

  • Terzi
  • funduszeue.infoday - Sezon 2
  • funduszeue.info Break - Sezon 6
  • funduszeue.info Summer I Turned Pretty - Sezon 2

    Tarih 14 Temmuz

En çok beklenen
Gülru’nun, 6 yaşından beri tek bir dileği vardır; büyüyünce köşkün güzeller güzeli kızı Gülfem gibi olmak.


Güllerin Savaşı, masum bir çocukluk hayalinin gerçek bir kabusa; önce bir genç kızın, sonra ailesinin ve tüm sevdiklerinin felaketine dönüşmesinin hikayesidir. ‘Gibi’ olmak isterken, ‘O’ olmanın, yitirilen masumiyetin ve insanın kendi benliğinden bir başkasına dönüşmesiyle yaşanan, manevi çöküşün hikayesidir.

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde doğup, mahallenin ‘öteki’ ucunda, babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyüyen Gülru’nun, 6 yaşından beri tek bir dileği vardır; büyüyünce köşkün güzeller güzeli kızı Gülfem gibi olmak.

Gülru, doğduğu hayat ile içinde olduğu hayat arasında dağlar kadar fark olsa da, iki hayatı da acısıyla tatlısıyla sahiplenmiştir. Onu çok seven ama maddi manevi kompleksleri yüzünden köşk ve okul dünyasını düşman bilen Mert’le ite kaka sürdürdükleri bir çocukluk aşkları vardır.

Gülfem'in yıllar sonra evine dönmesiyle, Gülru’nun çocuksu hayranlığı alevlenir. Gülfem'in ilk kalp kırıklığı olan unutulmaz aşkı Ömer’in, Gülru ile sıradışı bir şekilde tanışmaları ise bundan sonra ne köşkte ne de mahallede hiçbir şeyin aynı olmayacağının habercisidir. Ömer, Gülru’nun önce aklını, sonra kalbini karıştırıp, onu gerçek aşkla tanıştırırken, hayaller ve gerçeklerin altüst olması kaçınılmazdır.

Hayatının zirvesinde olan Gülfem ile hayallerine giden yolun henüz başında olan Gülru’nun aşkla ve savaşla imtihanları, etraflarındaki herkesin kaderini yeniden yazarken, ikisi için de aşkta ve savaşta her şey mubahtır.

Güllerin Savaşı

Oyuncu Karakter Rolü hakkında Damla SönmezGülru Çelik Sipahi Bahçıvan Salih'in kızı. Müştemilatta büyümüştür. Bir Gülfem Sipahi delisidir. Sırf bu yüzden moda okumuştur. Gülfem ve Cahide'nin babasının ölümüne sebep olduğunu bilmektedir. İntikam için Cihan'la evlenmiştir, aslında Ömer'e âşıktır, Cihan ölünce ona miras kalmıştır. Canan ErgüderGülfem Sipahi Gülfem, Ömer'i sevmektedir aynı zamanda Gülru'dan nefret etmektedir. Çok meşhur bir modacıdır. Cahide ile birlikte Gülru'nun babasının ölümüne sebep olmuştur. Ama o Enver Bey'in kızıdır bu yüzden ona göre ondan güçlüsü yoktur. bölümde aslında Salih Efendi'nin kızı olduğunu ve baş düşmanı Gülru'nun ablası olduğunu öğrenmiştir. Barış KılıçÖmer HekimoğluSipahi Hastanesinin başhekimidir. Gülru'yu sevmektedir. Ayrıca Cahide'nin oğlu, Şevket'in kardeşidir. Gülru'dan intikam almak için Gülfem ile evlenmiştir ama sonradan boşanmıştır. Sercan BadurCihan SipahiÇocukluğundan beri Gülru'ya âşıktır. Ablası Gülfem'in yüzünden hastadır. Son bölümde bunu öğrenmiş ve intihar etmiştir ama ölmemiştir. Kurşun beyninde kalmıştır. Beyninde kalan kurşun sebebiyle bölümde ölmüştür. Feyza CivelekÇiçek Çelik

Hekimoğlu

Gülru'nun kardeşi. Taner'le gizlice evlenmiştir. Zeynep KöseYonca ÇelikGülru'nun küçük ablasıdır. Paragöz ve kavgacı bir tiptir. Para için Taner ve Şevket'le birlikte olmuş fakat İsmail'le evlenmiştir. Yiğit KirazcıMert GencerGülru'nun eski sevgilisi. Gülru için başına çok kez bela almıştır.

Fakat sonradan Duygu'yu sevdiğini fark etmiştir.

Atilla ŞendilSalih ÇelikGülru'nun babası. Gülfem ve Cahide'nin entrikaları yüzünden ölmüştür. Kenan EceTibet Yalçın (Aslan Kral) Tekstilcidir. Diziye 2. sezonda dâhil olmuştur. Vega isimli şirketin sahibidir. Meltem PamirtanMesude Çelik YıldırımGülru'nun ablası, Yener'in karısı. 4 kez bebeğini düşürmüştür. Akıllı bir kadındır. Berk YaygınYener YıldırımMesude'nin kocası. Paraya çok düşkündür. Ama bencil bir insandır. Turgay TanülküRecep GencerMert'in babası. Bahçıvan Salih yüzünden ölmüştür. Ayşe AkınDuygu Gülru'nun çalışanı. Cihan'dan hamile kalmıştır ama çocuk düşmüştür. Mert'i sevmektedir. Pınar AfsarAyla SipahiGülfem ve Cihan'ın halası. Aslı İçözüHalide DemirKöşkün hizmetlisi. Kötü bir kadındır, Gülru'ya çok zararı dokunmuştur. bölümde Gülfem'in gerçek annesi olduğunu itiraf etmiştir. Serap Aksoy \ Arsen GürzapCahide HekimoğluÖmer'in annesi. Salih Bey'in ölümünde parmağı vardır, hastalanıp ölmüştür. Arif PişkinŞevket HekimoğluMebrure'nin kocası, Taner'in babası. Mebrure'den boşanmak istemektedir. Münire ApaydınMebrure HekimoğluŞevket'in eşi, Taner'in annesi. Uğur KurulTaner HekimoğluMebrure'nin oğlu. Önceden Yonca ile beraber olmuştur. Çiçek'le evlenmiştir. Güzin AlkanNaciye GencerMert'in analığı. Çisem ÇancıCeylan GencerMert'in kız kardeşi. Ceren KoçMineYener’in yeğeni. Mahmut GökgözBehramDuygu’nun babası. Suna SelenMünevverKöşkün eski kâhyası.

Güllerin Savaşı 2. Bölüm Fragmanı

Medyapım'ın yapımcılığını üstelendiği dizinin Senaryosu Melis Civelek , yönetmenliği ise Emre Kabakuşak aittir. yılında Kanal D aracılığı ile seyirci ile buluşmuştur. 

Başrollerinde, Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç bulunmaktadır. 

GÜLLERİN SAVAŞI KONUSU

Gülfem Sipahi ve Gülru aslında aynı babadan kardeş ama babasının yaptığı bir takım hatalar yüzünden Gülfem zengin bir hanımefendi, Gülru ise Bahçivanın kızı olarak büyümüştür. Gülfem'in hem çocukluk arkadaşı hemde eski sevgilisi Kardiolog Ömer Hekimoğlu'na aşıktır. Ömer yurtdışında okuduktan sonra Türkiye'ye geri gelir. Gülfem'e değil Gülru'ya aşık olmuştur. Gülfem'in kardeşi Cihan'daa Gülru'ya aşıktır. Bu takıntısından kimse onu vazgeçiremez. Cihan küçükken Gülfem'in geçirdiği kıskançlık krizleri yüzünden ablasının kendisini öldürmeye çalıştığı sırada travma geçirmiş ve 4 duvar arasında kapalı kalmıştır. 

Gülfem şimdide Gülru'yu kıskanmaktadır. Kendisinin hizmetçinin kızı olduğunu bilmeden Gülru'yu sürekli aşağılar. Gülru'da Gülfem'in en büyük hayranıdır. Üstelik te idolü. Sırf Gülfem tasarımcı diye üniversitede Giyim tasarım ve Stil okumuş belki Gülfem kendisine 1 kelime eder diye hayaller kurmaktadır. 

Bilmez ki birgün Gülfem'in yerinde olucak ve Gülfem'in nişanlısı ile birbirlerine sırılsıklam aşık olacak.

GÜLLERİN SAVAŞI OYUNCULARI

Gülfem Sipahi ( Canan Ergüder)

Gülfem; Enver Sipahi'nin kızı olduğunu zanneder. Hayat sadece onun etrafında döner. Modacıdır. Kibirliidir. Kardeşi Cihan'ın başına getirdikleri yüzünden vicdan azabı çeker. Ömer'e deli gibi aşıktır. Ama Ömer Gülfem yerine Gülru'ya aşık olur. Gülfem bilmesede hizmetcisi Cahide ve Bahçivan Salih'in kızıdır. Beğenmediği ve nefret ettiği Gülru'nun da ablası. 

Gülru Çelik (Damla Sönmez)

Gülru; Bahçıvan Salih beyin kızıdır.  Gülfem'e Ömer ile ilişkisinden önce büyük hayranlık duymaktadır. Gülfem'e zıt gitmeye başladığında Cihan'ın kendine olan zaafından faydalarak evlenmiş ve Sipahi soyadının egemeni olmuştur. ileriki bölümlerde Ömer ile birbirlerine aşık olacaklar ama aralarındaki karakedi Gülfem yüzünden kavuşmaları son bölümleri bulacaktır.

Ömer Hekimoğlu ( Barış Kılıç)

Ömer; Ülkenin önemli kardiyologlarındandır. Gülfem ile çocukluk arkadaşı, bir dönem nişanlısı ama en çokta Gülru'nun aşığıdır. 

Cihan Sipahi (Sercan Badur)

Cihan;Enver Beyin küçük evladı, aynı zamanda Gülfem'in kardeşidir. Gülru'ya çok aşıktır. Yıllar önce bu hastalık tutsağına düşmesine sebeb olanın ablası olduğunu öğrendiğinde kendi kafasına sıkarak intihar eder. 


Güllerin Savaşı 2. Bölüm Özeti


Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve her bölümü ilgiyle izlenen, Güllerin Savaşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 16 Temmuz , Çarşamba akşamı yayınlanacak. Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak.

Senaryosu Melis Civelek tarafından kaleme alınan, Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Münire Apaydın, Zeynep Köse, Feyza Civelek, Aslı İçözü gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Güllerin Savaşı dizisinin son bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar internet sitemizde

Güllerin Savaşı Oyuncuları

Damla Sönmez
Damla SönmezCanan Ergüder
Canan ErgüderSercan Badur
Sercan BadurBarış Kılıç
Barış KılıçAslı İçözü
Aslı İçözüYiğit Kirazcı
Yiğit Kirazcı 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası