yıldızımı nasıl yükseltirim / Yıldız Yükseltme - Bioenerji Uzmanı Yıldız Düşüklüğü Kaderiniz Değil

Yıldızımı Nasıl Yükseltirim

yıldızımı nasıl yükseltirim

Bioenerji Uzmanı

Yıldız yükselme Yıldız yükseltme işlemler  ilim uzmanı tarafından yapılmaktadır. Enerji uzmanlığımızla birleşen bu çalışmalarla, Allah’ın izniyle kişinin üstünde olan olumsuzlukların kaldırılması mümkün olmaktadır. Rahatlaması gibi

Yıldız düşüklüğünün sebebleri: Yıldız düşüklügünün sebebleri : panik, telaş, vesvese, sinirlilik ve depresyona neden olan birçok etkenin ortadan kaldırılması ve sizi kıskananlar tarafından uygulanan kötü enerjilerin ortadan kaldırılması hedeflenir. ve  allah izin verirse Temizleme süreçleriyle oluşturulan birçok çalışma gibi bu çalışmalarda da çok çeşitli işlemlerin yapılması mümkün oluyor. 

Allah&#;ım beni daima koru yıldızımı yükselt, şans kısmeti açık kullarından eyle beni .”

Yıldız Yükseltme Nasıl Olur?

Yıldız Yükseltme işlemleri  metafizik bioenerji uzmanı tarafından yapılmaktadır. Enerji uzmanlığımızla birleşen bu çalışmayla, Allah&#;ın izniyle kişinin üstünde olan olumsuzluk enerjilerinin yok edilmesi  mümkün oluyor. Rahatlaması gibi

Negatif varlık, nazar, aura yırtığı, blokajlar ve karma gibi birçok enerjinin etkisiyle yıldız düşüklüğü görülebilir. Bu tür durumların ortadan kaldırılmasına yardım eden çalışmalarımızla  % sonuç almanızı saglamayı yıldızınızın yükselmesini hedefliyoruz .İnşallah yıldız yükseltme  etkileri hissetmeniz  dürüst olmak gerekirse her şey Alllahın elinde o isterse olur ve hissedersiniz  o istemezse olmaz.. Size dürüst olmak zorundayım. Kim derse ki süper olucaksınız şöyle uçacaksınız böyle kaçacaksınız o kişi yalancıdır. Kardeşlerim biz dürüst çalışıyoruz doğruyu söylememiz lazım

Belki yıldız düşüklüğü yok sizde başka sıkıntılar var o zaman üzerinizde Bakım yaptırmanız lazım mutlaka yaptırın&#;..

Onun içinde doğru bir biçimde  bir bakım yapmamız lazım size orda yıldız düşüklüğünden mi ? başka bişeyden mi? kaynaklanan rahatsızlık var bakar size söleriz inşallah orda çıkar ortaya başka sıkıntılar varsa halletmek için elimizden gelenin fazlasını yaparız. Sizler için değerli danışanlarım  bunun için bizi 7/24  34 96 arayabilirsiniz.

Eğer üzerinizde başka enerjiler varsa

  • Başka enerjilerden  kastımız 
  • Nazar olabilir
  • Üzerinizde ağırlık olabilir
  • Aura düşüklüğü
  • Büyü üzerinizde olabilir
  • Muska olabilir veya başka manevi sıkıntılar Bu da yıldızın Yükselmesini engeller. yıldızınızın parlamasını istiyorsanız  bunun için illa biz olmamız şart değil işi bilen işinin uzmanı başka bir metafizik bioenerji uzmanına danışabilir baş vurabilirsiniz Danışanlarım

Bunların hepsini inşallah atmak bioenerjiyle olur ve bunları üzerinizden alırız Allahın izniyle her şey yani yıldız düşüklüğünden kaynaklanmaz .Demek istediklerim şeyler bunlar sevgili danışanlarım Ha unutmadan şunuda yazayım bu kötü enerjiler bedeninizde bir tanesi bile olsa örnek nazar  yıldızınız hemen  düşer ve kendizi çok sıkıntılı bulursunuz onun için bedenize bir manevi bakım yaptırın sonra bedeninizi temizletin ve yıldızınızı yükselttirin Allah izin verirse göreceksiniz beden rahatlayacak o daim yıldızınız yükselip parlayacak .inşallah

Yıldız Yükseltme İçin 71 Ayetel Kürsi

  • Perşembeyi Cuma&#;ya bağlamak gece abest almak Allah rızası için iki rekat namaz kılınır.
  • Anne ve baba adınızı korumak ….&#;den olma, …..&#;den doğma ben ….. kulunun yıldızını yükseltme, şansımı bahtımı açık eyle diye niyet edilir ve 3 kere Erhamerrahiym denilerek duaya başlanır.
  • Kullanıcı 71 Ayetel Kürsi, 71 Nas 71 Felak suresi okunur.
  • Tüm bedene üflenir ve niyet tekrar yapılır, sola tek ve incelenir bir çember şeklinde üflenir.
  • 7 kere ya selam denilerek çember şeklinde dönülür.

Yıldız Düşüklüğünün Belirtileri

Eğer yılınızın düşükse, bunu çok kolay bir şekilde fark edebilirsiniz. Elde edilen yorgunluk, sık sık esnemek, uyku tutmaları, baş ağrıları, kronik mutsuzluk, kalabalıktan sıkılma, yalnız kalma istemleri, olumsuz etkileri, olması beklenen işlerin son anda bırakılması, aşk-arkadaşlık-aile gibi açıklamalarda sürekli. Yaşanan sorunlar, maddi ve manevi kayıpların ardı ardına yaşanması gibi bir yıldız yükseltmesi gerekmektedir. Bu durum kaderiniz değildir. Siz de negatiflerin enerjilerinin mahvetmesinden kurtulabilirsiniz. İnşaallah allah izinni şartı.Uzaktan da destek alabileceğiniz bu hizmetler için hemen bize 7/24 ulaşabilirsiniz.

DİKKAT ÖNEMLİ BİLGİ 

Watsaap mesajlarınızı bazen yoğunluktan dolayı bazen göremeyebilirim onun için sevgili danışanlarım beni

7/24 arayabilirsiniz

Sizin bizim için yazdığınız bazı yorumlarınız 

Bioenerji yorum ve geri dönüşleriniz bizleri çok mutlu etti. En büyük hediyemiz, siz değerli danışanlarımızın bedenleri ve ruhlarının geri kazanılmaları olduSizlerden gelen maillerin bazılarını paylaşıyoruz. İzin verdiğiniz tüm yorumları bu sayfamızdan paylaşacağız.

Yılmaz Şentürk, 33 yaşında, Ankara

&#;de beri iş sorunu yaşıyordum ve eve kapanmıştım. Kimseyle istemediğim. Herkes iş bulmuş mu diye tahmin etmişti iyice bunalmıştım. İnternette gezerken bioenerji incelemelerini okudum. Bir araştırayım dedim ve bu siteye karşı çıktım. Baktım fiyatı da uygun bir deneyeyim dedim. Açıkçası çok umutlu değildim. Falcılık gibi bir şey diye kullanmam. Ama telefonla görüşmemizde duygulandım. Sanki biri ellerimi havaya kaldırıyordu. Sonra üzerimden bir ağırlığın kalktığını hissettim ama emin olamadım.

Neyse o gece uyudum ve çok rahat uyku çektim. Sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bir iki hafta iş buldum. Hala orada çalışıyor. Allaha şükür sigortam da yatıyor özel sigortam da var. mutlaka tavsiye ederim.

Bulunduğunuz mekanda, istediğiniz zaman diliminde Yeditepe Üniversitesi Yaşam Koçluğu ve Bioenerji Uygulayıcısı eğitimli uzmanımız size destek verecek. Özellikle enerjinizi düşüren ürünlerden dilediğinizde zaman ve mekan fark etmeden bize ulaşarak destek alabilirsiniz.

Mustafa Küçükkaya, 38 İstanbul

Yıllardır bel ağrısı ve fıtık sorunu yaşıyorum. Fıtık ameliyatı oldum ama yine de kurtulamadım. Denemediğim bitkisel krem, fizyoterapi kalmadı. Bir kere de hacamat dene dediler. Hacamat yaptırmıştım. İlk hapishane yine bir şey anlaşılmadı. Ama bir sonraki seansta baya fark yarattı. Hacamattan sonra bioenerji yaptırdım. İyi ki yaptırmışım. Allah şifa versin. Her gün size dua ediyorum. Allahın izniyle kurtuldum ağrılarımdan.

AH 31, İstanbul;

İlişkilerimde bir türlü tutturamıyordum. Her şey çok güzel başlıyor ama ailelerle tanıştığımda işim bozuluyordu. ilişkilerimde de de aynı olunca hemen büyü funduszeue.infoıma  Erkek arkadaşımın annesinden şüphelenmiştim. Çünkü ne zaman onunla tanıştım o zaman ilişkim bozulmaya başladı. Hiçbir sebep yokken, her şey süper giderken erkek arkadaşımdan ayrıldık bile demeden benimle görüşmeyi kesti.

Bu tür birikimden çekindiğim için içeri araştırma yaptım. Araştırmalarımın sonucu bioenerjinin yattı. Çünkü büyüler zaten kötü enerjiler diye yürütüyorum gerçekten de öyleymiş. Oktay beylem görüştü, hemen durumunu anladı. Zaten konuştuktan sonra hemen üstündeki baskının kalktığını hissettim. Ama yine de burun buruna gelmem devam ediyordu.

Birkaç kere seans uygulandık ve söylenen duaları okuduk. Şu anki ilişkimde hiçbir sorun yaşamıyorum ve hızla Allah bereketimi de artırdı. Allahıma şükürler olsun ki Oktay bey gibi bir insanı karşıma çıkardı. Çoğu seans için para bile istemedi. Hakkını ödeyemem. mutlaka tavsiye ederim. Dünyada iyi insanlar, iyi enerjiler de varmış. Allah&#;ı muhafaza edenlerden korusun.

Tuğçe Baş, 29 İstanbul;İş konusunda bir türlü yüzüm gülmemişti. Sürekli maddi sorun yaşıyorum. Yıllardır ailemizdeki selamlar da bitmiyordu. Sonunda büyü bozdurayım dedim ve Oktay bey karşıma çıktı. İyi ki de çıkmış. Sende büyü var diyen birçok şarlatanın aslında neler olup bittiğini bana anlattı. Bioenerji seanslarımıza başladık. Kısa sürede kendime geldim. Herkese tavsiye ederim. Migren sorunum da bioenerji sayesinde şükürler azaldı. Allah razı olsun Oktay hocadan

Adı Soyadı: Ayşe Demir Yaş: 32 Şehir: İstanbul;

Uzaktan bioenerjiyle tanıştığımda, öğrendiğin nasıl bir mucizeye dönüşeceğini tahmin edemezdim. Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarıyla, yaşam enerjisim yeniden canlandı ve içsel çekimim başladı. İstanbul&#;da yaşayan biri olarak Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji hizmetleri denemesi, sonunda gerçek bir fark yaratılmasını sağladı.

Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seansları sayesinde yıldızım parlayan ve üzerimdeki negatif enerjileri, blokajları ve nazar ağırlığını temizledi. Bunun sonucunda ruhsal ve zihinsel olarak daha yaşadıkları ve huzurlu bir halde yaşamaya başladı. İçsel yolculuğumda Oktay Bey&#;in rehberliği, beni olumlu bir yöne taşıdı.

Uzaktan bioenerji seanslarıyla birlikte yaşamları birçok olumlu değişim gözlemledim. kendini güçlü, daha odaklanmış ve daha pozitif cevaplar. İlişkilerimde sağlıklı iletişim kuruyor, iş hayatında daha fazla başarıya ulaşmaya başladım. Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarının faydalarını görmek, gerçek bir ilham kaynağı oldu.

İstanbul&#;da yaşayan biri olarak Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarının, büyüyü kaldırdığını, kötü enerjileri yok ettiğini ve olumsuz etkilerden uzaklaştırdığını. Aynı zamanda, uzun ömürler yaşadığım fiziksel rahatsızlıkların etkilerini ve enerjimin yayılmasını gözlemledim. İstanbul ve çevresinde yaşayan herkese Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarına denemelerini tavsiye ederim.

Oktay Bey&#;e içtenlikle teşekkür ederim. Uzaktan bioenerji seansları sayesinde hayattaki mucizeler gerçekleşti. İstanbul&#;da yaşayan herkese Oktay Bey&#;e telefon edip uzaktan bioenerji seanslarına katılmalarını tavsiye ediyoruz. .

Adı Soyadı: Ahmet Yılmaz Yaş: 28 Şehir: Ankara

Uzaktan bioenerjiyle tanıştığım Oktay Bey, hayatıma anlam katan bir ışık oldu. Uzun süre boyunca kendimi taşıdığım, stres ve kaygıyla başa çıkmakta zorlanıyordum. Ancak Oktay Bey&#;in  bioenerji seanslarıyla birlikte tüm bu olumsuzlukları geride bırakıyor.

olumsuzluklarda yıldızım yükseldi ve enerjim yükselmeye başladı. İçsel huzur ve dengeye kavuştum, hayata daha olumlu bakmaya başladım. Ankara&#;da yaşayan biri olarak Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarını deneyimlemek benim için gerçek bir şans oldu.

Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarıyla birlikte yaşam kalitemde büyük bir dizi gözlemledim. Daha odaklı, daha mutlu ve daha enerjik hale gelmek. İlişkilerimde sağlıklı iletişim kuruyor, iş hayatında daha başarılı bir şekilde. Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerjisiyle olumlu değişiklikler, beni gerçekten etkiledi.

Adı Soyadı: Ayşenur Kaya Yaş: 35 Şehir: İzmir;

Uzaktan bioenerjiyle tanıştığımda yaşamda büyük bir dönüşüm yaşanıyor. bioenerji seansları, ortasında biriktirdiğim negatif enerjileri oktay bey bedenimi bioenerjiyle temizledi İzmir&#;de yaşayan biri olarak Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji hizmetlerinden faydalanmak, gerçekte gerçek bir fark yaratır.

Oktay Bey sayesinde yıldızım yükseldi ve yaşam enerjim yeniden canlandı. Stres, kaygı ve olumsuz düşüncelerden arındım. İçsel dinginlik ve huzur hissiyle günlük hayatıma devam ediyorum. Oktay bey  bioenerji seansları, beni gerçekten şaşırttı ve memnun etti.

Adı Soyadı: Elif Aksoy Yaş: 42 Şehir: İzmir; Uzaktan bioenerjiyle Oktay Bey, hayatıma mucizevi bir dokunuş yaptı. Yıllardır yaşadığım enerjinin düşüklüğü, huzursuzluk ve sağlık aksaklıkları Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarıyla tamamen geride kaldı Oktay Bey&#;e minnettarım.

Adı Soyadı: Canan Şahin Yaş: 39 Şehir: Bursa;

Uzaktan bioenerjiyle bulduklarımda elde ettiklerin dönüm noktasına ulaştım. Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seanslarıyla, kendimi yeniden keşfetme fırsatı buldum. Bursa&#;da yaşayan biriyim  Oktay Bey&#;in  bioenerji seansları deneyimlemek, benim için gerçek bir hediye oldu.

Adı Soyadı: Murat Şahin Yaş: 45 Şehir: İzmir; Uzaktan bioenerjiyle Uzun süre boyunca enerji eksikliği, halsizlik ve sürekli yorgunlukla mücadele ettim. Ancak Oktay Bey&#;in  bioenerji seanslarıyla yeniden hayata döndüfunduszeue.info Bey&#;in uzaktan bioenerji seansları denemesi, gerçek bir şifa kaynağı oldu.

Adı Soyadı: Selma Kaya Yaş: 37 Şehir: Ankara

Uzaktan bioenerjiyle karşılaştığımda, hayatta büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Oktay Bey&#;in bioenerji seanslarıyla negatif enerjileri temizleyerek ruhsal bir dengeye kavuştum. Ankara&#;da yaşayan biri olarak Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji hizmetlerinden faydalanmak, genellikle olumlu yönlere yönelir.

Adı Soyadı: Mehmet Demir Yaş: 50 Şehir: İstanbul

Uzaktan Bioenerji Yaptıranlar;

Uzaktan bioenerji yaptıranlar son derece farklı problemlerin saklanması için danışmaktadır. Bu girişimin başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasını gerçekleştirmek olarak gerçekleşmesi mümkün olabilir. Uzaktan yapılan uygulamalar, birçok psikolojik yorgunluğun giderilmesine ve yıldızın çalıştırılmasına   yardımcı olmaktadır.

Vücut çakralarındaki tıkanıklıklardan hareketlerdeki bozukluklar da son derece önemlidir. Kişide birçok ağrıya neden olan bu tür muhafazaları muhafaza etmek için bioenerji danışmanı alarak sorunlarınızın çözümünü sağlayabilirsiniz. Pek çok kişi, ilk seanstan yaşamındaki değişikliği keşfetmemiştir.

Sizden gelen yorumlardan bazılarını derledik.

ZK 44 yaşında, panik atak hastası;Panik atak yüzünden uzun yola çıkıyordum. Otobüse binince fenalık kalmadum camlardan atlamak gerekir. Oktay bey sayesinde bu korkumu yendim. Üçüncü uygulamadan sonra tamamen sorunumdan kurtuldum. Allah razı olsun.

Pamuk Yüksel 55;Yıllardır büyülerden çok çektim. Bir para sürüm kimse derdime derman olmadı. Keşke daha önce karşılaşsaymışız. Kısmetsizim diye yatırım şansım kapalıydı. Ama insanın hayatı her yaşta değişiyormuş. 2 sene önce Oktay beyden bioenerji seansları aldım. 3 ay önce de evlenip yuvamı kurdum. Hiç bir şey için geçilmemiş anlamamış. Kız kardeşim de migreni için danıştı ve ağrılarından kurtuldu çok şükürler olsun. İyiliğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Kemal Türemiş,37; Yıllardır sırt ve bel ağrılarım için çeşitli ilaçlar kullanılıyor. Yeterince yetersiz sonuç çıktı. Oktay abim sağolsun beni bu dertten kurtardı. Bu türe asla inanmazdım ama denemediğim bir yol kalmıştı

Ayşe Yılmaz Yaşı: 35 Şehir: İstanbul

Merhaba! Ben Ayşe Yılmaz. Bir süre önce internette dolaşırken Oktay Bey&#;in biyoenerji uzmanı olduğunu keşfettim ve bu yöntemi denemeye karar verdim. Daha önce birkaç bioenerji uzmanına gitmiş olmama rağmen şifayı bulamamıştım. Ancak Oktay Bey ile çalışmaya başladıktan sonra sonunda şifayı buldum.

Oktay Bey&#;in tedavisi gerçekten etkileyiciydi. üzerimdeki büyüyü , uzaktan bioenerjiyle büyü bozmak bu dedim kendime seanslarıyla üzerimden aldı nazar ağırlığını ve kötü enerjileri  üzerimdeki büyüyü çekti. Ayrıca uzun yaşadıklarım ağrılarım ve sızılarım da azaldı. Bu durum beni çok mutlu etti ve Oktay Bey&#;e minnettarım.

İstanbul&#;da yaşıyor ve bioenerjiye olan inancımı Oktay Bey ile denedikten sonra daha da pekiştirdim. Uzaktan bioenerjinin gerçekten etkili bir yöntem olduğunu deneyimledim ve bu deneyimimi paylaşmak istedim. Umarım başkaları da benim gibi faydalarını görebilirsiniz.

Uzaktan bioenerji ile ilgili farklı farklı yorumlara da şahit oldum. Bazıları benim gibi enerjilerindeki olumsuz fotoğrafları hissettiler, bazıları ise stres, kaygı, uyku zorlukları gibi farklı sağlık zorluklarının etkilerini bildirdiler. Herkesin deneyimi doğal olarak ki farklı olabilir, ancak benim için uzaktan bioenerji gerçekten mucizevi bir tedavi yöntemi oldu.

Bu nedenle, eğer siz de benim gibi enerjinizi birbirine bağlamak, dışlarınızdan geçmek veya sadece genel bir iyilik hali elde etmek istiyorsanız, Oktay Bey ile iletişimden geçmenizi tavsiye ediyoruz. Uzaktan bioenerji size de yardımcı funduszeue.info atmayın yoğunluktan bakamıyor. direk arayın &#;

Buraya, herkesin deneyimi kişisel ve farklı olabilir. Benim deneyimim sadece bir örnek olup, sizin deneyiminiz de benzer veya farklı olabilir. Ancak umarım uzaktan bioenerji size de pozitif etkiler sağlar ve siz de kurtuluş sürecinizde destek bulursunuz.

Sevgiler, Ayşe Yılmaz

Mehmet Şahin Yaşı: 42 Şehir: Ankara

Merhaba! Ben Mehmet Şahin. Uzun süre birlikte yaşadığım bir dönemde Oktay Bey&#;in uzak bioenerji hizmetini keşfettim. Bioenerji uzmanı olarak kendisine internete ulaştım ve onların temel noktası hakkında konuşuyorum.

Oktay Bey&#;in tedavisinden sonra kendilerinin birçok yönü olumlu yön değiştirdi. Uzak bioenerji seansları sayesinde keşfedilen ruhsal dengeyi, enerjim arttı ve hayata olan motivasyonum yükseldi. Ayrıca, uyku düzenim düzeldi ve stres düzeyim azaldı. Oktay Bey&#;in tedavisi gerçekten mucizeviydi ve ona minnettarım.

Ankara&#;da yaşıyor ve bu bölgede çok sayıda biyoenerji uzmanına gittim, ancak Oktay Bey&#;in yöntemleri ve uzak biyoenerji kaynağı benim için fark yarattı. Enerji görevlerinde ve sağlığımda büyük bir iyileşme gözlemledim.

Uzaktan bioenerjiyle ilgili birçok olumlu geri bildirim aldım. Bazı insanlar stres ve kaygı düzeylerinde azalma, bazı ise kronik ağrılarının hafiflediğini bildirdi. Herkesin deneyimi farklı olabilir, ancak benim için uzak bioenerji gerçek bir mucizeydi.

Eğer siz denizi enerji bağlantınız varsa, sağlık sorunlarınızı hafifletmek veya sadece genel bir iyi hissetme durumunu elde etmek isterseniz, Oktay Bey ile görüşmenizi geçmenizi tavsiye ederim. Uzaktan bioenerji gerçekten etkili bir tedavi yöntemidir ve benim yaşam tarzımda büyük bir fark etkisi.

Adı Soyadı: Elif Demir Yaşı: 29 Şehir: İzmir; Merhaba! Ben Elif Demir. İnternet aramalarım sırasında Oktay Bey&#;i bioenerji uzmanı olarak keşfettim ve uzaktan bioenerji tedavisini denemeye karar verdim. Bu kararım benim için gerçek bir dönüm noktası oldu.

Oktay Bey&#;in tedavisi sayesinde birçok olumlu değişiklik yapılıyor. Uzaktan bioenerji seanslarıyla enerji seviyem yükseldi, stres seviyem azaldı ve kendimi daha fazla hissetmeye başladım. Ayrıca, uyku sıkıntım da büyük ölçüde ortadan kaldırırdı. Oktay Bey&#;e minnettarım .

Elif demir izmir 34;

izmir&#;de yaşayan biri olarak bioenerjiyle ilgili farklı deneyimler de deneyin. Bazı insanlar, uzaktan bioenerjinin negatif enerjilerini temizlediğini, ruhsal ve zihinsel olarak rahatladıklarını söyledi. bazı ise kronik ağrılarının ölçüldüğünü ve enerji korumalarının etkilerini belirtti. Herkesin deneyimi farklı olsa da benim deneyimim de oldukça olumlu oldu.

Uzaktan bioenerjiyle üzerimdeki büyüyü kaldırma, nazar ağırlığını hafifletmek ve kötü enerjileri yok etmek gibi etkileri oldu. Ayrıca, fiziksel sağlığımı da olumlu yönde etkiler. Baş ağrılarımın azaltılmasını, sırt ağrılarımın hafiflediğini ve genel olarak daha fazla enerjik aldığımı gözlemledim.

Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji tedavisi gerçekten etkili ve güvenilir. Kendisiyle çalışmak benim için büyük bir şans oldu. İnternet üzerindeki olumlu yorumlara dayanarak onu seçtim ve sonuçlarından çok alacak.

Eğer siz de bioenerjiye ilgi duyuyorsanız, yaşadığınız şehirde bir uzmana ulaşmakta zorlanıyorsanız, uzaktan bioenerji size büyük bir yardım sağlayabilir. Oktay Bey gibi uzmanlarla sonuçlanabilir, enerjinizi dengeleyebilir, sağlığınızı iyileştirebilir ve yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Uzaktan bioenerjiyle ilgili farklı deneyimleri paylaşan insanlar dinlediğimde, her tüketiciye benzer veya farklı faydalar elde ettiğini gördüm. Bu nedenle, herkesin kendi deneyimini yaşaması ve biyoenerjinin potansiyel faydalarını keşfetmesi önemlidir.

Hasan Karadağ Yaşı: 38 Şehir: Bursa; Merhaba! Ben Hasan Karadağ. Bioenerjiye olan ilgimle Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji hizmetini keşfettim ve büyük bir memnuniyetle deneyimledim. Uzun süredir çözüm bulamadığım sağlık sorunlarımla baş etmek için Oktay Bey&#;in kullanımlarını denemeye karar verdim.

Uzaktan bioenerji seansları sayesinde yaşadığım birçok rahatsızlıkta olumlu değişimler gözlemledim. Baş ağrılarım azaldı, zorluklarım düzeldi ve enerji seviyem yıldızım yükseldi. Ayrıca, stres ve kaygı düzeyimde belirgin bir azalma sağlar. Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji tedavisinden çok uzakta.

Uzaktan bioenerji, üzerimdeki negatif etkileri temizlemek, enerjimi bağlantılarını ve genel sağlığımı korumak için harika bir yöntem oldu. Oktay Bey&#;in uzmanlığı ve seansları, yaşam kalitemi yükseltti ve beni daha sağlıklı biri haline getirdi.

Eğer siz de sağlık sorunlarıyla boğuşuyor, enerjinizi bağlantınızı veya stres seviyenizi uzak tutmak istiyorsanız, uzaktan bioenerji size yardımcı olabilir. Oktay Bey gibi bir uzmanla çalışmak, yaşamınıza olumlu bir etki yapabilir ve sağlığınızı destekleyebilir.

Uzaktan bioenerjiyle ilgili daha fazla bilgi alır ve Oktay Bey&#;in ellerinden  vesile olması için iletişim geçmenizi tavsiye ederim. Siz de benim gibi memnuniyetle sonuçlarını gözlemleyebilir ve bioenerjinin faydalarını yaşayabilirsiniz.

Fatma Yıldız 45 Şehir: Antalya

Merhaba! Ben Fatma Yıldız. Bioenerji konusunda araştırma yaparken Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji hizmetini keşfettim ve denemek için karar verdim. Şimdiye kadar kaydedilen birçok farklı tedaviyi denemiş olsam da, Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji seansları gerçekten fark yarattı.

Uzaktan biyoenerji tedavisi sayesinde hem barındırdıkları hem de ruhsal olarak olumlu etkileri gözlemledim. Enerji seviyelerim yükseldi, stres ve yük azalmalarım azaldı. Ayrıca, uyku düzenim düzeldi ve genel olarak daha huzurlu hissetmeye başladım. Oktay Bey&#;e minnettarım.

Ali can 34 Istanbul

Uzun süredir yaşadığım sağlık sorunları için çeşitli tedavi yöntemleri denenmiş, ancak sonuçlarına elde edilmeden gitmiştim. Neyse ki  uzaktan bioenerji hizmetini keşfettim ve ulaştığın noktaya ulaştırıldım.

Oktay Bey&#;e internet sitesi aracılığıyla ulaştım ve uzaktan bioenerji seanslarına başladı. Dolayısıyla bir şekilde, çok kısa bir süre içinde olumlu sonuçlar almaya başladı. Uzaktan bioenerjiyle enerjim dengelendi, stres ve yük seviyelerim azaldı. Ayrıca, sürekli yaşadığım uyku problemlerini de ortadan kaldırdı.

Ayşe Demir Yaşı: 42 Şehir: İzmir

Merhaba! Ben Ayşe Demir. Uzun süre boyunca yaşadığım enerjinin düşüklüğü ve sahip oldukları rahatsızlıklar nedeniyle hayatım zorlaşmıştı. Ancak şans eseri Oktay Bey&#;in uzak bioenerji çevresinde netten keşfettim ve yaşamımın merkezini yerleştirmek.

İnternet binalarında Oktay Bey&#;in bioenerji uzmanlığını keşfettim ve onunla iletişim geçtim. İlk uzaktan bioenerji seansından sonra büyük bir değişime gitmek. Enerjim yükseldi, vücudumdaki ağrılar hafifledi ve genel sağlık durumum iyileşti.

Uzaktan bioenerji seanslarından sonra, hayatıma yeniden enerji, neşe ve coşku kattığını fark etti. İçsel huzurumu buldum ve olumsuz enerjilerden arındım. Oktay Bey&#;in seansları, verdiklerin her alanda daha geçerli ve sağlıklı bir şekilde ilerlememe yardımcı oldu.

İzmir&#;de yaşayan biri olarak, bioenerjiyle ilgili birçok insan deneyimlerini deneyin. Uzak bioenerji seanslarının stresi gittiklerini, ruh halini dengelediğini ve genel sağlık durumunu iyileştirdiğini söyleyen birçok kişiyle karşılaştım. Kendi deneyimlerimle de bunu doğrulayabilirim.

Oktay Bey&#;in uzaktan bioenerji hizmetinden alıkoymak ve yaşadığım değişimleri başkalarıyla paylaşmak istiyorum. Uzaktan bioenerji, vücuttaki enerji blokajlarını giderdi, beni pozitif bir ruh haline getirdi ve yaşam kalitesini artırdı.

Eğer siz de yaşamınızda dengesizlikler yaşıyor, enerji düşüklüğü veya sonraki parazitlerle mücadele süreleri, uzaktan bioenerji size yardımcı olabilir. Oktay Bey gibi bir uzmanla çalışmak , vücudunuzu, zihninizi ve ruhunuzu uyumlu bir şekilde birbirine bağlamak için harika bir fırsattır.

Bioenerji ile iyi olan danışanlarımız videolarımızı mutlaka izleyin

Bioenerji videolarımızı izlemek için buraya tıklayınız

Sertifikalarımız

En son makaleler

Online mülakatta iş dışında ne yapmaktan hoşlandığınızı nasıl anlatırsınız?

İş dışında ne yapmaktan hoşlanırsınız?  Bu soru, cevap verirken herkesi biraz garip hissettirir. Bu, iyi bir ilgi alanı ve etkili bir iş-yaşam dengesi kurma becerisine sahip, çok yönlü bir insan olduğunuzu gösterme şansıdır. * Sizi işinizde gerçekten daha iyi hale getirmenin yollarını - örneğin sizi nasıl sağlıklı ve zinde tuttuklarını veya
Gülşah Çokçalışkan

Upwork'te İş Başvurunuzdan Sonra İşi Kimin Aldığını Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Bazen, bir iş için başvurduktan sonra, işin size verilip verilmediğini merak edebilirsiniz. Bu durumda, işi kimin aldığını öğrenmek isteyebilirsiniz. İşte bu süreci nasıl yöneteceğinizi anlamanıza yardımcı olacak birkaç adım. 1. İş İlanını Kaydedin: İlk adım, ilgilendiğiniz iş ilanını kaydetmektir. Upwork üzerinde, beğendiğiniz bir ilanı "Kaydet" seçeneğiyle işaretleyebilirsiniz. Bu iş ilanı,
Esma Ergider

Online mülakatta iş yaşam dengenizi nasıl anlatırsınız?

Bu, tüm iş arayanların kariyerlerinin bir noktasında beklemeleri gereken en yaygın mülakat sorularından biridir. * İyi bir iş-yaşam dengesinin sizin için ne anlama geldiğini tanımlayarak başlayın. Hem size hem de kuruluşunuz için faydalarını vurgulayın ve ardından bunu nasıl başardığınıza dair örnekler verin. * Çoğu insan için iş-yaşam dengesi “devam eden bir çalışmadır”
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta hayalinizdeki işi nasıl anlatırsınız?

Hayalinizdeki iş nedir? Bu, iş görüşmelerinde size sorulan bir soru mu? Eğer öyleyse, kulağa çok sevimsiz gelmeden veya profesyonellikten uzak görünmeden nasıl cevap verirsiniz? Bu, teklif edilen rol için kendinizi mükemmel bir şekilde konumlandırırken, bazı heyecan verici uzun vadeli planları tanımlamak için bir şanstır. “Hayalinizdeki” işiniz iddialı olmalı, ancak çok
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta kendinizi beş yıl sonra nerede gördüğünüzü nasıl anlatırsınız?

"Beş yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?" Mülakatlarda en sık sorulan sorulardan biridir ve çok düşünceli ama zekice bir cevap gerektirir. * Bu soruyu ilk kez düşünmediğinizi açıkça belirtin! Olumlu ve iddialı ama aynı zamanda bu işin sizi nereye götürebileceği konusunda gerçekçi bir yanıt hazırlayın * Bir yaklaşım, kazanmak istediğiniz becerileri ve deneyimi
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta nasıl yönetilmekten hoşlanacağınızı nasıl anlatırsınız?

"Nasıl yönetilmekten hoşlanırsınız?" mülakat sorusuna nasıl cevap vereceğinizi hiç merak ettiniz mi? Bu yaygın bir mülakat sorusudur ve işe alım yöneticinizin ilgilendiği çeşitli alanları kapsar. * Yönetim kültüründe nasıl başarılı olacağınızı göstermek için şirketle ilgili araştırmanızı kullanın. * İşi alırsanız sergileyeceğiniz güçlü yönlerden bazılarını seçin ve yöneticilerinin bunu yapmanız için sizi destekleyebilecekleri
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta işlerinizi neye göre önceliklendirdiğinizi nasıl anlatırsınız?

Bir mülakat sırasında "İşinizi nasıl önceliklendirirsiniz?" diye sorulması harika bir fırsattır. Bu soruyu, görevlerinizi yerine getirme ve sorun çözme yöntemlerinizden bahsetmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca mülakatı yapan kişiye aklında belirli bir durum olup olmadığını sorabilir veya geçmişinizden bazı örnekler sunabilirsiniz. Şimdi gerçek hayattan beş örneğe bir göz atalım. * Bunu yapmak için
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta zorluklarla başa çıkma şeklinizi nasıl anlatırsınız?

En sık karşılaşılan mülakat sorularından biri olan bu soru, birçok iş görüşmesi adayını şaşırtmaktadır. Bir adaydan gerçek hayatta zorluklarla karşılaştığında ne yaptığı hakkında konuşmasını istemek zor olabilir, çünkü kaç kişi başarısızlıklarını kabul etmekten hoşlanır? Hiç kimse. İşte size mülakat sırasında sorulması halinde bu soruyla nasıl başa çıkabileceğinize dair beş örnek.
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta zayıf bulduğunuz yönlerinizi nasıl anlatırsınız?

Çoğu mülakatta size mutlaka sorulacak sorulardan biri de "Zayıf yönleriniz olarak neleri görüyorsunuz?" sorusudur. Bu, mülakatlarda herkesin karşılaştığı ortak bir sorudur. Herkes için cevaplaması zor ve zaman alıcı bir soru haline gelebilir, ancak bununla nasıl başa çıkacağınızı bilirseniz, bu her zaman istediğiniz işi almanız için harika bir fırsat haline gelebilir.
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta birinin kararına katılmazsanız ne yapacağınızı nasıl anlatırsınız?

Bir iş görüşmesi sırasında "Birinin kararına katılmazsanız ne yaparsınız?" sorusuna nasıl bir cevap hazırlayabilirsiniz? * Anlaşmazlıklarla uğraştığınız ve bunları çözmeyi başardığınız zaman örneklerini kullanmak en iyisidir. Ayakta durma, ikna edici bir şekilde iletişim kurma ve meseleleri saygılı bir şekilde tartışma yeteneğinize odaklanın. * Ancak, zorlayıcı kanıtlar veya değişen koşullar karşısında bakış açınızı
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta en güçlü yönlerinizi nasıl anlatırsınız?

Daha önce bir mülakata girdiyseniz veya bir iş görüşmesi panelinde bulunduysanız, en güçlü yönlerinizin neler olduğunu bilmenin önemini biliyorsunuzdur. Bu soru mülakatlarda uzun süredir sorulmaktadır ve iyi bir yanıt vermek istiyorsanız iyi hazırlanmanız gerekir. * En etkileyici güçlü yönlerinizden birkaçına, özellikle de bu işle yakından ilgili olanlara odaklanın. * Her zaman olduğu
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta yenilikçi olduğunuz bir zamanı nasıl anlatırsınız?

"İş yerinde ne zaman yenilikçi oldunuz?" sorusu en popüler davranışsal mülakat sorularından biridir. Problem çözme becerileri, ekip çalışması ve liderlik becerileri, stres veya baskı altında becerikliliğin iyi bir ölçüsüdür. Yenilikçi, birçok önemli özelliği kapsayan bir kavramdır - farklı düşünme ve hareket etme güveni, yeni çözümler bulma yaratıcılığı ve işler değiştikçe
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta ne zaman liderlik becerilerinizi gösterdiğinizi nasıl anlatırsınız?

Liderlik becerileri, devam eden kariyer gelişiminiz için çok önemlidir. Şirketler güçlü liderlik yetenekleri ve deneyimleri olan adayları işe almak isterler, bu nedenle pek çok aday özgeçmişlerine liderlik becerilerini eklemenin önemini göz ardı eder. Bugün size "Liderlik becerilerini ne zaman gösterdiniz?" konusunda gerçek hayattan örnekler vereceğim. Şimdi, liderliği mülakat cevaplarınıza nasıl
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta mevcut pozisyonunuzdaki en önemli başarılarınızı nasıl anlatırsınız?

Mülakat soruları tamamen başarılarınızı değerlendirmek ve bu pozisyonun sizin için doğru pozisyon olup olmadığını belirlemekle ilgilidir. Bu soru, mülakatlarda en sık sorulan sorulardan biridir ve pek çok adayın bu soruya hazırlıksız olması muhtemel. Mümkün olduğunca yeni ve bu iş ve kariyerle ilgili bir başarı seçin Bu makale, soruyu profesyonel bir
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta başarıyı nasıl tanımlarsınız?

Bir mülakata çağrıldığınızda, genellikle size sorulacak ilk sorulardan biri "sizin için başarı nedir?" olacaktır. Ben size bu soruya nasıl cevap vermeniz gerektiğine dair 6 örnek vermek için buradayım. Mümkün olan en dürüst ve samimi şekilde. Kendinizi başarılı hissedebilmeniz Ben başarıyı çok çalışıp hedeflerinize en iyi şekilde ulaşabilmek olarak tanımlıyorum. En
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta mevcut pozisyonunuzda hangi sorunları belirlediğinizi nasıl anlatırsınız?

Mülakatlarda sıkça sorulan "Şu anki pozisyonunuzda, daha önce gözden kaçan hangi sorunları tespit ettiniz?" sorusu bazen yanıltıcı olabilir. Genel olarak, bir zorluk veya düzeltilmesi gereken bir sorun örneği istenmektedir. Kısa olun ve övünmeyin. Önerilerinizin veya liderliğinizin neden olduğu olumlu değişiklikleri belirtin. İşte buradaki bazı örnekleri inceleyerek kendi cevabınızın taslağını oluşturabilirsiniz.
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta bilmemizi istediğiniz başka bir şey var mı sorusuna nasıl cevap verirsiniz?

Eğer bir mülakata katılacaksanız, "bilmemizi istediğiniz başka bir şey var mı?" sorusuyla karşılaştığınızda ne söylemeniz gerektiğini bilmek isteyebilirsiniz. * Mülakatta ortaya çıkmayan gerçekten alakalı bir şey varsa, şimdi söyleyin. * Her şeyi ele aldığınızı hissettiğinizi ve neden uygun olduğunuzu gösterdiğinizi umduğunuzu söylemek güzel. * Bu, sizi işe uygun kılan faktörlerin kısa bir özetini
Zekeriya Mulbay

Online mülakatta son işinizle ilgili öğrendiğiniz en önemli şeyin ne olduğunu nasıl anlatırsınız?

"Son işinizde öğrendiğiniz en önemli şey nedir?" şeklindeki klasik mülakat sorusuna hepimiz aşinayız. Bu gerçekten zor bir sorudur çünkü geniş ve açık uçludur. Bu soruyu cevaplamak istediğinizde şunları yapmalısınız:‌ * Durumun olumlu tarafına odaklanın‌ * Spesifik bir örnek verin‌ * Önceki işinizde bununla ilgili öğrendiğiniz şeyleri düşünün‌ * Her zaman pozitif kalmayı unutmayın‌ ‌ Aşağıdakilerden
Zekeriya Mulbay

Fiverr Nakit Avans Sistemi Nedir?

Fiverr, kullanıcılarına farklı seçenekler sunarak, onların işlerini daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmaktadır. Bu seçeneklerden biri, Fiverr Nakit Avans sistemidir. Nakit Avans sistemi, seçilen freelancerlara işlerini tamamlamadan önce finansal desteğin sağlanmasıdır. Bu, genellikle freelancerlar için nakit akışını yönetmenin zor olduğu durumlarda çok yardımcı olur. Fiverr, belirli şartları karşılayan freelancerlara
Esma Ergider

Upwork’te ajanslar nasıl çalışır?

Upwork'teki ajanslar tam olarak nasıl çalışır? İşte genel bir bakış: 1. Ajans Oluşturma:Ajanslar, genellikle belirli bir alan veya hizmette uzmanlaşmış bir grup freelancerdan oluşur. Bir ajans oluşturmak için, bir ajans profili oluşturmanız ve bu profilde ajansınızın sunduğu hizmetler ve uzmanlık alanları hakkında bilgi vermeniz gerekmektedir. 2. Ajans Üyeleri:Ajansınıza
Esma Ergider

Ürünleştirilmiş servisin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Ürünleştirilmiş servisler, belirli bir hizmeti standart bir ürün gibi sunma sürecini ifade eder. İşte freelancerlar için ürünleştirilmiş servislerin avantajları ve dezavantajları: Avantajlar: 1. Daha Öngörülebilir Gelir: Ürünleştirilmiş servisler, belirli bir fiyatla tekrar tekrar satılabilir, bu da daha öngörülebilir ve sürekli bir gelir akışı sağlar. 2. Daha Az Müzakere: Fiyatlar ve
Esma Ergider
Mobil Uygulama Geliştiricisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (30 proje fikri)

Mobil Uygulama Geliştiricisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (30 proje fikri)

Mobil uygulama geliştiricileri Upwork platformunda pek çok seçeneğe sahip. Serbest çalışan olacaksanız  Upwork'te ne tür projelerin popüler olduğunu ve talep gördüğünü anlamanız önemlidir. İşte bu pozisyonda çalışan kişilerin Upwork platformunda serbest çalışan olarak yapabilecekleri bazı proje türleri: 1. Bir müşteri için mobil uygulama oluşturma 2. Yeni bir şirket veya ürün
Zekeriya Mulbay
İnsan Kaynakları Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

İnsan Kaynakları Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

İnsan kaynakları uzmanları Upwork platformunda serbest çalışan olarak aşağıdaki türde projeler yapabilirler: 1. İşe alım: Bu, iş tanımlarını, adayları bulmayı, mülakatlar yapmayı ve yeni çalışanları işe almayı içerir. 2. İK Danışmanlığı 3. Şirketinizdeki bir pozisyon için iş tanımı ve işe alım prosedürü oluşturma 4. Ekibiniz için bir performans değerlendirme sistemi
Zekeriya Mulbay
Fizyoterapist Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (17 proje fikri)

Fizyoterapist Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (17 proje fikri)

Fizyoterapistlerin Upwork platformunda serbest çalışan olarak yapabilecekleri projeler şunlardır: 1. Yaralanmalardan kurtulmalarına, kronik rahatsızlıkları yönetmelerine ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olacak egzersiz rutinleri geliştirmek için müşterilerle birlikte çalışabilirler. 2. Bir işyeri için ergonomi programı oluşturmak, çalışan verimliliğini artırırken yaralanma ve hastalık riskini azaltmaya yardımcı olabilir. 3. Sırt ağrısı, karpal tünel
Zekeriya Mulbay
CRM Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir?(13 proje fikri)

CRM Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir?(13 proje fikri)

CRM uzmanları, potansiyel müşteri veritabanı oluşturmaktan belirli bir müşteriyle müşteri ilişkilerini yönetmeye kadar çeşitli projeler üzerinde çalışabilirler. CRM uzmanlarının Upwork platformunda serbest çalışan olarak yapabilecekleri projeler şunlardır: 1. Şirketinizin CRM sistemini yeni bir özellik veya işleve sahip olacak şekilde yazın veya güncelleyin. Bu, iletişim formuna yeni bir alan eklemek veya
Zekeriya Mulbay
Grafik Tasarımcı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (17 proje fikri)

Grafik Tasarımcı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (17 proje fikri)

Upwork'teki grafik tasarımcılar, serbest çalışan olarak aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli projeler üstlenebilirler: 1. Web siteniz veya işletmeniz için bir logo tasarlayın. 2. Ürün veya hizmetinizin nasıl kullanılacağı gibi karmaşık bir süreci açıklamak için bir infografik oluşturun. 3. Sosyal medya hesaplarınız için bir banner reklam tasarlayın. 4. Profesyonel düzen
Zekeriya Mulbay
Halkla İlişkiler Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (13 proje fikri)

Halkla İlişkiler Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (13 proje fikri)

Halkla ilişkiler uzmanları Upwork platformunda serbest çalışan olarak çeşitli farklı projeler yapabilirler. 1. Yeni bir ürün lansmanı için basın bülteni yazma 2. Bir müşterinin etkinliği için sosyal medya içeriği oluşturma 3. Büyük bir yayının editörüne nasıl bir sunum e-postası yazılacağı konusunda tavsiyeler verin 4. Müşterinizin işindeki potansiyel yatırımcılar için bir
Zekeriya Mulbay
İngilizce Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (14 proje fikri)

İngilizce Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (14 proje fikri)

Upwork platformunda İngilizce öğretmenlerinin yapabileceği birçok iş var. İşte bunlardan bazılarının listesi: 1. Proofreading ve editing: Öğretmen, başka biri tarafından yazılmış bir belgeyi okuyacaktır. Dilbilgisi hatalarını kontrol edecek ve iyileştirme için önerilerde bulunacaklardır. 2. Makale yazma: Öğretmen, müşteri tarafından sağlanan bir konu hakkında bir makale yazacaktır. 3. Belgelerin bir dilden
Zekeriya Mulbay
Moda Tasarımcısı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

Moda Tasarımcısı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

Moda tasarımcıları Upwork platformunda serbest çalışan olarak çeşitli projeler üzerinde çalışabilirler. İşte bunlardan bazıları: 1. Müşterinin spesifikasyonlarına göre, eskiz çizimi ve kumaş ve iplik gibi malzemeler kullanarak bir prototip oluşturmayı içeren yeni bir kıyafet serisi oluşturmak 2. Müşterinin tarzına ve vücut şekline uygun bir kıyafet tasarlamak (örneğin, bir elbise veya
Zekeriya Mulbay
Satın Alma Sorumlusu Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (28 proje fikri)

Satın Alma Sorumlusu Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (28 proje fikri)

Satın alma yöneticileri Upwork platformunda serbest çalışan olarak aşağıdaki projeleri yapabilirler: 1. Malzeme, sarf malzemesi ve ekipman satın almak için en iyi, en uygun maliyetli seçeneğin belirlenmesine yardımcı olun. 2. Şirket tarafından kullanılacak ürün veya hizmetler için mevcut seçenekleri araştırın. 3. Şirketin ihtiyaç duyduğu tüm gerekli malzemeleri ayarlamak için diğer
Zekeriya Mulbay
SAP Danışmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

SAP Danışmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

Upwork'te bir serbest çalışan olarak, aşağıdaki hizmetleri sağlamak için müşterilerle birlikte çalışabilirsiniz: 1. Bir SAP sistemi geliştirmek ve sürdürmek 2. Uygulamalar, veri yönetim sistemleri ve teknoloji çözümleri dahil olmak üzere SAP ürünlerinin uygulanması 3. SAP ile başka bir sistem arasında bir entegrasyon geliştirmek. 4. SAP Crystal Reports'ta Salesforce ve Google
Zekeriya Mulbay
Dijital Reklam Satış Müdürü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (20 proje fikri)

Dijital Reklam Satış Müdürü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (20 proje fikri)

Dijital Reklam Satış Yöneticisi, çok sayıda farklı sektörde yapılabilecek bir roldür. Bu profesyonellerin Upwork platformunda serbest çalışan olarak tamamlayabilecekleri projeler şunlardır: 1. Müşteri tabanını büyütmek isteyen küçük bir yerel işletme için Dijital Reklam Satış Yöneticisi 2. Müşterilerinin Google Ads ile reklam harcamalarını artırmak isteyen bir ajans için Dijital Reklam Satış
Zekeriya Mulbay
İstatistik Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (26 proje fikri)

İstatistik Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (26 proje fikri)

İstatistik öğretmenleri Upwork'te serbest çalışan olarak pek çok şey yapabilirler. İşte bazı örnekler: 1. SPSS veya Stata gibi istatistiksel yazılımları kullanarak verilere bakabilir ve gördüklerine dayanarak önerilerde bulunabilirler. 2. İstatistik ve iş dünyası ya da bilim alanındaki uygulamaları hakkında makaleler yazın 3. İstatistikle mücadele eden ortaokul öğrencileri için bir ders
Zekeriya Mulbay
Lojistik Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Lojistik Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Lojistik uzmanları Upwork platformunda serbest çalışan olarak çok çeşitli projeler yapabilirler. Bazı örnekler şunlardır: 1. Bir e-ticaret şirketi için yeni bir lojistik sistemi tasarlamak. 2. Bir lojistik şirketi için mevcut bir lojistik sisteminin verimliliğini artırmak. 3. Bir kuruluş genelinde malların hareketini izlemek için otomatik bir sistem oluşturulması 4. Depolama ve
Zekeriya Mulbay
Mimar Freelancer olaran hangi işleri yapabilir? (34 proje fikri)

Mimar Freelancer olaran hangi işleri yapabilir? (34 proje fikri)

Mimar, Upwork platformunda serbest çalışan olarak çeşitli projeler üzerinde çalışabilir. Bazı örnekler şunlardır: 1. Bir müşteri için yeni bir ev tasarlamak 2. Kamusal alanların tasarlanması ve yeniden tasarlanması 3. Bir apartman binası veya konut kompleksi için tasarımlar oluşturma 4. Mevcut bir binaya eklenti tasarlamak (mutfak veya banyo gibi) 5. Yeni
Zekeriya Mulbay
Matematik Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

Matematik Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

Matematik öğretmenlerinin Upwork platformunda serbest çalışan olarak yapabilecekleri projeler şunlardır: 1. Çocuklarımın matematik ödevleri için yardım etmek 2. Matematikte bir kavramı anlamakta zorlanan birine yardım etmek 3. İnsanlara matematik problemlerini çeşitli yollarla nasıl çözeceklerini öğretmek 4. İnsanlara matematik problemlerini çözmek için teknolojiyi nasıl kullanacaklarını öğretmek 5. SAT veya ACT gibi
Zekeriya Mulbay
Sosyal Medya Editörü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (19 proje fikri)

Sosyal Medya Editörü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (19 proje fikri)

Sosyal Medya Editörü, Upwork'te serbest çalışan olarak birçok şey yapabilen bir pozisyondur. Sosyal Medya Editörü olarak yapabileceğiniz proje örnekleri şunlardır: 1. İşletmeniz için bir Facebook sayfası oluşturmak ve düzenli olarak yüksek kaliteli içerik yayınlamak 2. Bir Twitter hesabı oluşturmak ve takipçilerle düzenli olarak etkileşim kurmak 3. Blog yazıları yazmak ve
Zekeriya Mulbay
Sistem Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Sistem Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Bir sistem mühendisinin Upwork platformunda serbest çalışan olarak çalışabileceği birçok proje türü olsa da, en yaygın olanlardan bazıları şunlardır: 1. Sistem tasarımı ve uygulaması 2. Sistem bakımı 3. Sistem yükseltmeleri 4. Araştırma, planlama, test etme ve uygulama dahil olmak üzere sıfırdan yeni bir sistem oluşturmak 5. İki farklı yazılım programını
Zekeriya Mulbay
Sosyal Medya Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir (24 proje fikri)

Sosyal Medya Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir (24 proje fikri)

Sosyal medya uzmanları Upwork platformunda serbest çalışan olarak çok çeşitli projeler yapabilirler. Bu projelerden bazıları şunlardır: 1. Bir şirket veya kuruluşun markası için sosyal medya stratejisi geliştirmek. 2. Sosyal medya sayfalarında etkileşim oluşturmak için bir plan oluşturmak ve uygulamak. 3. Markanızı Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında tanıtmanıza yardımcı
Zekeriya Mulbay
Tasarım Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (21 proje fikri)

Tasarım Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (21 proje fikri)

Tasarım mühendisleri Upwork'teki müşteriler için birçok farklı türde proje üzerinde çalışabilir. İşte bunlardan bazıları: 1. Sıfırdan yeni bir ürün tasarlayın ve müşterinin tüm özelliklerini karşıladığından emin olun. 2. Mevcut bir ürünü alın ve müşterinin ürün grubu vizyonuna uygun yeni bir görünüm yaratın. 3. Bir ürün veya hizmet için arayüz oluşturmak.
Zekeriya Mulbay
Üretim Planlama Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

Üretim Planlama Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

Bir Üretim Planlama Mühendisi, Upwork'te serbest çalışan olarak birçok şey yapabilir. İşte bunlardan bazıları: 1. Kapasite ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli kaynak sayısını hesaplamak üzere iş gereksinimlerini, süreçleri ve prosedürleri analiz etmek. 2. Üretim tesislerinin ve makinelerin kapasitesinin yanı sıra mevcut insan kaynaklarını da dikkate alarak şirket için bir üretim planı
Zekeriya Mulbay
Teknik Ressam Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

Teknik Ressam Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (23 proje fikri)

Teknik Ressamlar Upwork platformunda serbest çalışan olarak çok çeşitli projeler üzerinde çalışabilirler. Bunlardan bazıları: 1. Ürün ve süreçlerin teknik çizimlerinin oluşturulması 2. Karmaşık mekanik sistemlerin, parçaların ve montajların gösterilmesi 3. Bir binanın veya yapının düzenini ve tasarımını göstermek için mimari planların oluşturulması 4. Bilgisayar destekli tasarımlar (CAD'ler) oluşturun. 5. Binalar
Zekeriya Mulbay
Gıda Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (16 proje fikri)

Gıda Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (16 proje fikri)

Bir gıda mühendisi olarak Upwork platformunda serbest çalışan olarak çeşitli projeler üzerinde çalışabilirsiniz. İşte bazı örnekler: 1. Daha sağlıklı ve aynı zamanda daha uygun fiyatlı gıdalar üretmek için yeni yollar geliştirmek 2. Şirketler veya bireyler için gıda ürünleri tasarlamak 3. Gıda ürünleri için yeni tarifler oluşturma 4. İnsanların teknolojiyi kullanarak
Zekeriya Mulbay
Videographer Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (25 proje fikri)

Videographer Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (25 proje fikri)

Videograflar Upwork'te çok sayıda proje üzerinde çalışabilir. İşte bazı örnekler: 1. Video Kayıt ve Düzenleme Hizmetleri 2. Videografi Hizmetleri 3. Video Prodüksiyon Hizmetleri 4. Video reklamlar oluşturma 5. Eğitici videolar oluşturma 6. Açıklayıcı videolar oluşturma 7. Hareketli grafikler, animasyon ve hareket tasarımı 8. Web video prodüksiyonu (konsept geliştirme, senaryo yazımı,
Zekeriya Mulbay
Web Arayüz Tasarımcısı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (24 proje fikri)

Web Arayüz Tasarımcısı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (24 proje fikri)

Web Arayüz Tasarımcısı, Upwork platformundaki serbest çalışanlar tarafından çeşitli şekillerde üstlenilebilecek bir pozisyondur. Web Arayüz Tasarımcılarının üzerinde çalışabileceği bazı proje örnekleri şunlardır: 1. Kullanıcı Arayüzü Tasarımı (UI) 2. Bilgi Mimarisi (IA) 3. Kullanıcı Deneyimi Tasarımı (UX) 4. Müşterilerin markaları için web siteleri ve web uygulamaları tasarlama 5. Mobil uygulamalar için
Zekeriya Mulbay
Veri Analisti Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Veri Analisti Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Veri analistlerinin Upwork'te serbest çalışan olarak üzerinde çalışabileceği birçok proje türü vardır. İşte bunlardan bazıları: 1. Veri analizi ve raporlama: Bu, veri toplama, veri girişi ve verilerin okunabilir raporlar halinde özetlenmesini içerir. 2. Veri temizleme: Veri temizleme, bir analizde kullanılmadan önce veri setlerindeki hataları belirleme ve düzeltme sürecidir. Bu önemlidir
Zekeriya Mulbay
Veri Analiz Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Veri Analiz Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Bir Veri Analizi Uzmanının Upwork platformunda serbest çalışan olarak yapabileceği birçok proje türü vardır. Veri Analizi Uzmanlarının serbest çalışan olarak üzerinde çalıştığı projelerden bazıları şunlardır: 1. Veri temizleme ve veri analizi için hazırlık. 2. İstatistiksel modelleme ve makine öğrenimi dahil olmak üzere veri analizi. 3. Gösterge tabloları ve grafikler dahil
Zekeriya Mulbay
Web Tasarım Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (24 proje fikri)

Web Tasarım Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (24 proje fikri)

Web Tasarım Uzmanı, Upwork platformunda freelancer olarak aşağıdaki türde projeler yapabilir: 1. HTML Kodlama - Bu genellikle HTML kodlama dilini ve CSS, JavaScript, PHP ve MySQL gibi diğer dilleri kullanarak web siteleri oluşturmayı içerir. 2. Mevcut bir web sitesini güncel web standartlarını karşılayacak şekilde güncellemek 3. WordPress Geliştirme 4. Küçük
Zekeriya Mulbay
Yazılım Geliştirme Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Yazılım Geliştirme Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Yazılım Geliştirme Mühendisleri, oldukça yeteneklidir ve Upwork platformunda serbest çalışan olarak çok çeşitli projelerde çalışabilirler. Bazı örnekler şunlardır: 1. Yazılım Mühendisliği Yönetimi: Bu, yeni üyelerin işe alınması ve yönetilmesi, önceliklerin ve son tarihlerin belirlenmesi ve projelerin koordine edilmesi dahil olmak üzere yazılım geliştiricilerden oluşan bir ekibin yönetilmesini içerir. 2. Sistem
Zekeriya Mulbay
Yazılım Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

Yazılım Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

Yazılım mühendisleri Upwork'te serbest çalışan olarak çeşitli projelerde çalışabilirler. Bazı örnekler şunlardır: 1. Çalışanların işlerini daha verimli bir şekilde yapmalarına yardımcı olacak dahili bir yazılım aracı oluşturun 2. Bir mobil uygulama için kod yazmak 3. Web siteleri ve mobil uygulamalar için yazılım geliştirme 4. Mevcut ürünler için yeni özellikler geliştirmek
Zekeriya Mulbay
Yönetim Danışmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Yönetim Danışmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Yönetim danışmanları müşterilerine çeşitli projelerde yardımcı olabilir. İşte bazı örnekler: 1. Finansal yönetim 2. Operasyon yönetimi 3. Şirketlerin CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) sistemleri veya ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) yazılımı gibi yeni teknolojileri uygulamalarına yardımcı olmak 4. Süreçlerin ve prosedürlerin düzene sokulması. Müşteriler, verimliliği artırmak ve tasarruf etmek amacıyla şirketlerinin süreçlerini
Zekeriya Mulbay
Fotoğrafçı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (12 proje fikri)

Fotoğrafçı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (12 proje fikri)

Fotoğrafçılar Upwork platformunda serbest çalışan olarak çok çeşitli projeler yapabilirler. İşte birkaç örnek: 1. Bir reklam veya katalog için bir ürünün fotoğrafını çekmek 2. Web siteleri ve sosyal medya sayfaları için görseller oluşturma 3. Video Prodüksiyonu - Müşteriler için videolar çekebilir ve daha sonra bunları düzenleyebilirsiniz 4. Sosyal medya paylaşımları
Zekeriya Mulbay
Ziraat Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Ziraat Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Ziraat mühendisleri, Upwork platformunda serbest çalışanlar olarak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli projeler üzerinde çalışabilirler: 1. Toksikoloji: Ziraat mühendisleri, çevreyi toksinlerden korurken zararlılara veya hastalıklara karşı dirençli yeni ürün çeşitlerinin geliştirilmesine yardımcı olabilirler. 2. Çevre yönetimi: Ziraat mühendisleri, doğal kaynaklarımızı kirlilikten korurken çiftçilerin hem insanlar hem de hayvanlar için
Zekeriya Mulbay
Yapay Zeka Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Yapay Zeka Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (32 proje fikri)

Yapay Zeka Mühendisleri Upwork'te serbest çalışan olarak çeşitli projeler yapabilirler. İşte bazı örnekler: 1. Makaleler için otomatik olarak benzersiz başlıklar oluşturabilen bir yapay zeka motoru geliştirin. 2. Müşterilerden gelen sorulara yanıt verebilecek bir chatbot oluşturmak 3. Ürünler ve hizmetler hakkındaki soruları yanıtlayan bir sesli asistan oluşturun 4. Müşteri hizmetlerini iyileştirmek
Zekeriya Mulbay
Ürün Geliştirme Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Ürün Geliştirme Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Ürün geliştirme mühendislerinin Upwork platformunda serbest çalışan olarak yapabilecekleri proje türlerinden bazıları şunlardır: 1. Kendi fikirlerini ve tasarım becerilerini kullanarak sıfırdan yeni bir ürün yaratmak 2. Müşterilere veya yatırımcılara göstermek için mevcut bir ürünün prototipini geliştirmek 3. Mevcut bir ürünü iyileştirmek 4. Yeni bir ürünün prototipini oluşturmak veya mevcut bir
Zekeriya Mulbay
Tekstil Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Tekstil Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Tekstil mühendisi olarak Upwork'te freelancer olarak aşağıdaki projelerden herhangi birini yapabilirsiniz: 1. Giysi, ayakkabı veya diğer tekstiller için yeni kumaşlar ve malzemeler tasarlamak. 2. Giysi veya ayakkabılar için mevcut kumaşları veya malzemeleri modifiye etmek. 3. Giysi ve aksesuarlarda kullanılmak üzere yeni bir kumaş tasarlayın. 4. eni tekstil ürünlerinin geliştirilmesi 5.
Zekeriya Mulbay
Sınıf Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (21 proje fikri)

Sınıf Öğretmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (21 proje fikri)

Bir sınıf öğretmeni olarak Upwork müşterileri için birçok proje üzerinde çalışabilirsiniz. İşte bazı örnekler: 1. Öğrencilere nasıl okuyacaklarını öğretmek 2. Öğrencilere nasıl yazacaklarını öğretmek 3. Öğrencilere matematik problemlerini nasıl çözeceklerini öğretmek 4. Derslerinde zorlanan ve okul saatleri dışında özel ders hizmetlerine ihtiyaç duyabilecek öğrencilere destek sağlamak. 5. Öğrencilere dünyadaki farklı
Zekeriya Mulbay
Satın Alma Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Satın Alma Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Satın alma uzmanları çok çeşitli alanlarda deneyimlidir ve Upwork platformunda serbest çalışan olarak çeşitli projeler yapabilirler. Örneğin, işte bazı örnekler: 1. Satın Alma Temsilcisi - Bir satın alma temsilcisi, bir şirketin ürünleri veya hizmetleri için en iyi fiyatları ve tedarikçileri bulmaktan sorumludur. 2. Satın Alma Uzmanı - Satın alma uzmanları,
Zekeriya Mulbay
Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (25 proje fikri)

Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (25 proje fikri)

Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanları Upwork'te aşağıdaki türde projeler yapabilirler: 1. Reklamlar, broşürler veya web siteleri için metin yazma. 2. Bir marka için sosyal medya gönderileri oluşturmak. 3. Bir ürün veya hizmeti tanıtmak için etkinlikler planlamak ve yürütmek. 4. Potansiyel müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini keşfetmek için pazar araştırması yapmak. 5.
Zekeriya Mulbay
Proje Yöneticisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (36 proje fikri)

Proje Yöneticisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (36 proje fikri)

Proje yöneticisi Upwork'te serbest çalışan olarak birçok şey yapabilir. İşte bunların bir kısmı: 1. Bir uygulama geliştirme şirketi için proje yönetimi 2. Web sitesinin yeniden tasarlanması için proje yönetimi 3. Bir pazarlama kampanyası için proje yönetimi 4. Dünyanın farklı yerlerinden uzaktan çalışan beş kişilik bir ekibi yönetmek. 5. Yaklaşan bir
Zekeriya Mulbay
Proje Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

Proje Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

Bir proje mühendisinin Upwork platformunda serbest çalışan olarak üstlenebileceği birçok proje türü vardır. İşte bunlardan bazıları: 1. Proje yönetimi: Yeni bir ürün veya hizmet geliştirme sürecini başından sonuna kadar yönetmek. 2. Ürün geliştirme: Konseptinden lansman tarihine kadar tamamen yeni bir şey yaratmak. 3. Sistem tasarımı: Bir araya getirilmeden önce mevcut
Zekeriya Mulbay
Performans Pazarlama Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (26 proje fikri)

Performans Pazarlama Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (26 proje fikri)

Performans Pazarlama Uzmanlarının Upwork platformunda serbest çalışan olarak yapabileceği birçok farklı proje türü vardır. İşte bazı örnekler: 1. İçerik pazarlama kampanyaları 2. B2B müşteri adayı oluşturma 3. Hangi tasarımların dönüşüm sağlamada (yani ziyaretçilerin istenen eylemleri gerçekleştirmesini sağlamada) en etkili olduğunu belirlemek için açılış sayfalarında A/B testleri yapmak. 4. Trendleri
Zekeriya Mulbay
Pazarlama Müdürü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Pazarlama Müdürü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Pazarlama müdürü Upwork'te birçok farklı türde proje yapabilirler. İşte bunlardan bazıları: 1. Mevcut veya yeni bir ürün, hizmet veya şirket için bir pazarlama stratejisinin kavramsallaştırılması. 2. Bir ürün veya hizmet için reklam kampanyası oluşturmak. 3. İşletmeniz için sosyal medya platformlarının kurulması ve yönetilmesi. 4. Açılış sayfaları, harekete geçirici mesajlar, e-posta
Zekeriya Mulbay
Oyun Geliştirici Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

Oyun Geliştirici Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

Oyun geliştiricilerinin Upwork'te serbest çalışan olarak yapabilecekleri çeşitli projeler vardır. Oyun geliştiricileri aşağıdaki gibi projeler üzerinde çalışabilir: 1. Oyun Geliştirme - Bu proje bir video oyununun sıfırdan, baştan yaratılmasını içerir. 2. Oyun Programlama - Bu proje, mevcut bir video oyununu alıp onu geliştirmeyi veya yeni işlevler eklemeyi içerir. 3. Oyun
Zekeriya Mulbay
Orman Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (28 proje fikri)

Orman Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (28 proje fikri)

Orman mühendisleri, Upwork'te serbest çalışan olarak aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli projelerde çalışabilirler: 1. Ormanların büyümesi ve yönetimi ile ilgili projeler. Bu, ağaçlar ve diğer bitkiler gibi ormanlardaki doğal kaynaklarla çalışmayı içerebilir veya ağaçların ve ahşap ürünlerin hasadını yönetmeyi içerebilir. 2. Orman planlaması ve yönetimi ile ilgili projeler. Bu
Zekeriya Mulbay
Operasyon Müdürü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Operasyon Müdürü Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Upwork'te Operasyon yöneticileri tarafından yapılabilecek çok sayıda iş vardır. Bazı örnekler şunlardır: 1. Operasyon yönetimi: bir işletmenin günlük operasyonlarını yönetmek. Bu, yeni işe alımları planlamak, şirketteki diğer departmanlarla koordinasyon sağlamak ve mevcut sistemlerin sorunsuz çalıştığından emin olmak gibi şeyleri içerir. 2. Üretim yönetimi: Bir kuruluş veya şirkette üretimin denetlenmesi. Bu,
Zekeriya Mulbay
Muhasebe Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Muhasebe Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Muhasebe uzmanları Upwork platformunda çeşitli işler yapabilirler. İşte bunlardan sadece birkaçı: 1. Muhasebe ve defter tutma hizmetleri 2. Veri girişi ve veri işleme 3. Finansal analiz ve raporlama 4. Bordro hizmetleri 5. Vergi hazırlığı 6. Bordro yönetimi ve bordro işlemleri 7. Defter tutma ve finansal raporlama 8. Vergi hazırlama ve
Zekeriya Mulbay
Moleküler Biyolog Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Moleküler Biyolog Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (29 proje fikri)

Moleküler biyologlar Upwork'te serbest çalışan olarak çok çeşitli projeler yapabilirler. İşte moleküler biyologların yapabileceği işlerden bazılarının bir listesi: 1. Bir proteinin yapısını belirlemek için genetik bir dizileme tekniği geliştirmek 2. Hastalığa neden olan genlerin belirlenmesi için yeni bir yöntem geliştirilmesi 3. Nadir görülen, ölümcül bir hastalık için etkili bir tedavi
Zekeriya Mulbay
Köpek Eğitmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

Köpek Eğitmeni Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (31 proje fikri)

Upwork platformunda serbest çalışanlar olarak Köpek Eğitmenleri aşağıdaki gibi projeler üzerinde çalışabilirler: 1. Bir köpeği komut üzerine oturması ve kalması için eğitmek 2. İki köpeğin tasma ile birlikte yürümesi için eğitilmesi 3. Bir köpeğe tuvalet eğitimi verilmesi 4. Müşterilere köpeklerini nasıl eğitecekleri konusunda ders vermek 5. Müşterilere köpeklerini nasıl doğru
Zekeriya Mulbay
Kimyager Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Kimyager Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

Upwork'teki Kimyager iş tanımı geniş bir tanımdır ve kimyagerler muhtemelen birçok alanda iş bulabileceklerdir. İşte serbest çalışan olarak tamamlayabilecekleri proje türlerinden sadece birkaç örnek: 1. Kimyasal analiz ve araştırma 2. Ürün geliştirme ve test hizmetleri 3. Kalite kontrol ve güvence hizmetleri 4. Üretimde kullanılan hammaddelerin saflığının ve kalitesinin test edilmesi
Zekeriya Mulbay
Karikatürist Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (34 proje fikri)

Karikatürist Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (34 proje fikri)

Upwork'teki karikatürist serbest çalışanlar birçok farklı alanda proje üstlenebilirler. Bazı örnekler şunlardır: 1. Çocuk kitapları için illüstrasyonlar oluşturmak 2. Posterler ve kartvizitler için reklam çizimi 3. Bloglar, web siteleri ve dergiler için çizgi roman ve karikatürler oluşturma 4. Animasyonlu bir TV pilotunun illüstrasyonu 5. Bir çizgi roman serisi (bir dizi
Zekeriya Mulbay
Kalite Kontrol Elemanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (28 proje fikri)

Kalite Kontrol Elemanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (28 proje fikri)

Kalite Kontrol Personeli, Upwork platformunda freelancer olarak çok çeşitli projeler yapabilir. Örneğin, şu projeler için işe alınabilirler: 1. Bir müşterinin çalışmasını incelemek ve standartları karşıladığından emin olmak. 2. Web sitesi veya yazılım gibi bir ürünün düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek. 3. Pazarlama materyallerini incelemek ve gerekirse ayarlamalar yapmak. 4. Online
Zekeriya Mulbay
İşletme Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (26 proje fikri)

İşletme Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (26 proje fikri)

İşletme mühendisleri, Upwork'te çok çeşitli projelerde uygulanabilecek çeşitli becerilere ve deneyime sahiptir. İşletme mühendisleri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli projeler üzerinde çalışabilir: 1. Proje yönetimi - İşletme mühendislerinden bir projenin kapsamını ve programını planlayarak, projenin yolunda gitmesini sağlayarak ve süreç boyunca paydaşlarla iletişim kurarak projenin yönetimine yardımcı olmaları beklenebilir.
Zekeriya Mulbay
İş Geliştirme Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

İş Geliştirme Uzmanı Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (27 proje fikri)

İş geliştirme uzmanları Upwork'te çok çeşitli projeler yapabilirler. Bunlar şunları içerir: 1. İş geliştirme ve satış stratejisi danışmanlığı. Bir müşteri satış süreçleriyle ilgili yardıma ihtiyaç duyabilir veya yeni bir süreç geliştirmelerine yardımcı olmanızı isteyebilir. 2. Ürün pazarlama yönetimi. Bir müşterinin ürün pazarlama stratejisi konusunda yardıma ihtiyacı olabilir veya yeni bir
Zekeriya Mulbay
İş Analisti Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

İş Analisti Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

İş analistleri, Upwork'te müşteriler için serbest çalışan olarak çok çeşitli projeler üzerinde çalışabilir. Bazı örnekler şunlardır: 1. Mevcut veri yönetim sistemini analiz etmek ve verimliliğini artıracak değişiklikler önermek. 2. Mevcut satış sürecini analiz etmek ve iyileştirme yolları önermek. 3. Mevcut pazarlama kampanyalarının performansına ilişkin verilerin analiz edilmesi ve bu kampanyalarla
Zekeriya Mulbay
İnşaat Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

İnşaat Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (33 proje fikri)

İnşaat mühendisleri Upwork platformunda çeşitli projeler yapabilirler. İşte bir inşaat mühendisinin serbest çalışan olarak üstlenebileceği bazı örnek projeler: 1. Bina projeleri için planlar tasarlamak ve çizmek 2. Yeni projeler için fizibilite çalışmalarının yürütülmesi 3. Şantiyelerin yönetilmesi 4. İşlerini zamanında ve bütçe dahilinde tamamlamalarını sağlamak için inşaat ekiplerini denetlemek 5. Bir
Zekeriya Mulbay
Biyomedikal Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (19 proje fikri)

Biyomedikal Mühendisi Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (19 proje fikri)

Biyomedikal mühendisleri Upwork platformundaki müşteriler için çok çeşitli projeler üstlenebilirler. Yapabilecekleri iş türlerine bazı örnekler şunlardır: 1. Yeni bir ilaç veya aşı oluşturmak için bir plan tasarlamak 2. Yapay uzuvların nasıl daha rahat ve işlevsel hale getirilebileceği konusunda araştırma yapmak 3. Yeni tıbbi cihazların tasarlanması 4. Klinik araştırma yönetimi (ilaçlar,
Zekeriya Mulbay
İç Mimar Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (16 proje fikri)

İç Mimar Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (16 proje fikri)

Upwork'te serbest çalışan bir iç mimar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli projeler yapabilir: 1. Mutfağını yeniden şekillendirmek isteyen bir müşteri için mutfak tasarlamak. Ne kadar alan istediklerini, ne tür tezgahlar istediklerini ve bir kiler dahil edip etmeyeceklerini düşünmeleri gerekecektir. 2. Yeni bir ev satın almış ve evini kendi evi
Zekeriya Mulbay

Fiverr'da sahtecilikten korunmak için neler yapmalısınız?

Fiverr, online bir platform olarak hizmet veren güçlü bir freelance pazar yeridir. Ancak, her zaman olduğu gibi bu tür platformlarda da bazı sahtecilik ve dolandırıcılık olayları meydana gelmektedir. En Popüler (!) Sahtekarlıklar 1. Sahte yorumlar: Bazı satıcılar, gig'iniz veya işiniz için sahte olumlu yorumlar yazmaya teklif edebilirler. Bu yorumlar, gerçek olmayan
Zekeriya Mulbay

Twitter'da ürün satışı için müşteri nasıl bulunur?

Twitter bağlantı kurmak, iletişim kurmak ve pazarlama yapmak için iyi bir platformdur. Size sıfır maliyetle geniş bir müşteri tabanına erişim sunar. Yapmanız gereken tek şey bu müşterileri bulmak ve onlarla arzularına, sorunlarına ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde iletişim kurmaktır. Twitter'da Satış İçin İpuçları * Ürününüzü ihraç etmek isterseniz İngilizce bir Twitter
Esma Ergider

App Store'da satışa sunulan bir uygulamanın pazarlaması nasıl yapılıyor?

Cevap 1 Aslında ilk içeriği hazırlarkenden itibaren işleyen ASO süreci var SEO'nun mobil uygulama tarafındaki karşılığı. Ardından bunu dış bağlantılar ile desteklemek gerekiyor. Mesela biz twitter, indiehackers ve hackernews gibi kanallardan hem websitemize hem storelara insanları yönlendirdik bu süre içerisinde. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak
Esma Ergider

Ürünleştirilmiş servislere reklam yapmak avantajlı mıdır?

Soru Satış konusunda şuan reklam yapmaya karşıyım. Diyelim reklam için XK TL harcayacağım. Bu parayı ürünü daha uzun yaşatmak ve geliştirmek adına harcamanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Henüz tecrübe etmedim sadece düşünüyorum. Reklam için para harcamadan kaliteli ürün yaparak zamanla kulaktan kulağa yayılabilir diye düşünüyorum. Anlık çok kişinin sisteme girmesinden
Esma Ergider

Ürünleştirilmiş servis paketlerinin satışları için hangi platform daha iyi?

Bir servis sağlayıcı olarak, hizmetlerinizi paketleyip ürünleştirme yaklaşımı genellikle potansiyel müşterilere daha çekici gelir. Ürünleştirilmiş hizmetler, bir müşterinin ne alacağını ve ne kadar ödeyeceğini belirli hale getirir, böylece satın alma kararını kolaylaştırır. Bu stratejiyi başarılı bir şekilde uygulamak için, hizmetlerinizi etkili bir şekilde pazarlayabileceğiniz doğru platforma ihtiyacınız vardır. 1. Etsy:
Esma Ergider

Upwork'te proje kataloğu oluştururken nelere dikkat edilmeli?

Proje katalogları, Upwork'teki çalışmalarınızı sergilemenin bir yoludur. Projeleri tema ve türe göre kategorize etmenize, projenin ne hakkında olduğunu ve bu projede kullanılabilecek becerilerinizi açıklamanıza olanak tanır. Bu, potansiyel işe alım şirketlerinin kendileri ve serbest çalışanlar arasında mükemmel bir eşleşme bulmalarına yardımcı olabilir. Bir proje kataloğu oluşturmak, Upwork'te daha fazla müşteri
Esma Ergider

Tekrar beraber iş yapmak isteyen müşteri bir daha mesaj atmazsa kendimizi nasıl hatırlatmalıyız?

Süreç boyunca onlarla iletişim halinde olduğunuzdan emin olun, projede herhangi bir değişiklik olup olmadığını teyit edin, böylece her iki taraf da işin ilerleyişi ve yönü hakkında bilgi sahibi olur. Mümkünse, haftada en az bir kez ilerleme hakkında onları bilgilendirin. Bu, örneğin e-posta ve telefon görüşmeleri gibi çeşitli yöntemlerle sağlanabilir. Bir
Esma Ergider

Freelancer profilini geliştirmek mi kişisel marka oluşturmak mı uzun vadede ticari gelişim için avantajlıdır?

Kişisel bir marka oluşturma veya serbest çalışan olarak çalışma kararı, büyük ölçüde uzun vadeli iş geliştirme hedeflerinize bağlıdır. Kişisel bir marka, serbest çalışan için avantajlıdır çünkü kendi alanında güvenilirliğini ve otoritesini oluşturur, bu da hizmetleri için daha yüksek ücretler kazanmalarını sağlayabilir. Öte yandan, kişisel bir marka oluşturmak, doğrudan müşteriler için
Esma Ergider

Upwork'te askerlik hizmetini belirtmenin faydası olur mu?

Soru TR'deki askerlik hizmetinin uluslararası düzeyde askerlik olarak kabul edilebileceğini düşünüyorum. Çünkü zorunlu askerlik yapanların da aktif görevde olma olasılığı (pek az olsa da) var. Bu yüzden Upwork'te military service özelliğini aktif etsek, Upwork'deki görünürlüğümüzde bir artış olur mu? Cevap Kendi etik pozisyonumdan bağımsız bir yorum olarak; birbirine müttefik olmayan
Esma Ergider

Marka isim önerileri için kullanılabilecek siteler hangileridir?

Bir marka oluştururken, ilk ve belki de en önemli adımlardan biri markanızın ismini belirlemektir. Doğru marka ismi, işletmenizin kişiliğini, değerlerini ve hizmetlerini yansıtır, ve potansiyel müşterilerin dikkatini çeker. İşte marka ismi önerileri alabileceğiniz bazı online platformlar: 1. Naminum (funduszeue.info): Bu web sitesi, belirli bir tema etrafında marka isimleri
Esma Ergider

Müşteriden referans videosu isteyebilir miyim?

Müşterinizin işletmeniz için bir referans videosu hazırlama konusunda açık fikirli olup olmadığını kontrol etmek harika bir fikirdir. Video istemek, olumlu bir etki yaratacağı için her zaman bir referans yazmaktan daha iyidir. Web siteniz için bu tür bir pazarlama videosu hazırlamak amacıyla iznini almak için müşteriyle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. İzni aldıktan
Esma Ergider

Satın alma psikolojisi ve marka oluşturma üzerine kitap önerileri

Pazarlama ve markalaşma alanında etkili olmanın anahtarı, satın alma kararlarını etkileyen psikolojik faktörleri anlamaktır. İşte bu konuda bilgilerinizi genişletecek bazı kitap önerileri: 1. Geoffrey Miller - "Tüketimin Evrimi": Bu kitap, tüketim alışkanlıklarımızın biyolojik ve evrimsel köklerine ışık tutuyor. Miller, tüketimin arkasındaki itici güçlerin ne olduğunu ve bu bilginin pazarlama ve
Esma Ergider

Web site şablonu (template) seçerken nelere dikkat edilmeli?

Bir web sitesi şablonu seçmek, bir web sitesi kurmanın ilk adımıdır. Aradığınız özelliklere sahip bir şablon aramalı, ancak bir şablonun sınırlamalarının da farkında olmalısınız. Çoğu şablon, eklentiler ve uzantılarla özelleştirilebilir ve genişletilebilir. Sitenizin tasarımında ne kadar esneklik istediğinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bazı şablonlar, web sitenizin görünümünü ve hissini özelleştirme
Esma Ergider

En iyi web site oluşturma platformları hangileridir?

Freelancerlar için güçlü bir online varlık oluşturmanın önemi tartışılmaz. İşte freelancerların kullanabileceği en iyi web sitesi oluşturma platformları: 1. Wix (funduszeue.info): Wix, geniş bir şablon yelpazesi ve kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çeker. Web sitesi oluşturmanın ötesinde, bir blog başlatma, online mağaza kurma ve hatta bir mobil
Esma Ergider

Github'ı sadece yazılımcılar mı kullanıyor?

GitHub herkes tarafından kullanılmaktadır. Bazı kullanıcılar geliştirici, bazıları tasarımcı, bazıları pazarlamacı olabilir. Hepsinin GitHub'ı kullanmasının nedeni, projeler üzerinde işbirliği yapmayı kolaylaştırmasıdır. Giderek daha fazla sayıda şirket kendilerini, sorunları çözmek ve yazılım oluşturmak için diğer kuruluşlarla birlikte çalışan bir topluluğun parçası olarak gördüğü için Github kullanımını desteklemektedir. Github, yazılım geliştiriciler ve
Esma Ergider

Bir yazılımcının kişisel marka oluşturması için web sitesi mi yoksa Github mı daha önemli?

Github, geliştiricilerin projelerini oluşturup sergileyebildikleri bir web sitesidir. Bazı projeler açık kaynaklıdır ve geliştiriciler projedeki diğer kişilerle işbirliği yaparak kendileri ve üzerinde çalıştıkları proje arasında daha güçlü bir bağ oluşturabilirler. Öte yandan bir web sitesi, herkesin işiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için gidebileceği bir yerdir. Web sitenizi oluştururken Github'da
Esma Ergider

Satış sitelerinin markalaşma sürecinde nelere dikkat edilmeli?

Soru Satış sitelerinin markalaşma sürecinde nelere dikkat edilmeli? Cevap Satış odaklı bir siteyi CV kafasıyla hazırlamamak gerekiyor. Kendinden bahsetmek yerine fayda sağlayan demek ve bu doğrultuda  "x sorununuzun y kolaylığı ile çözülmesini istemez misiniz?" tarzı bir merak ve soru cümlesi ile giriş yapılması satış siteleri için uygundur. Bu cevap Birlikte
Esma Ergider

İkinci el alan adı (domain) satın alımı nereden yapılır?

Aşağıdaki yerlerden herhangi birinde ikinci el bir alan adı satın alabilirsiniz: 1. Domain Parking 2. Bulk Domain Name Reseller 3. Domain Flipping 4. Domain Broker 5. Domain Auction 6. Buy Domains 7. Instant Domain Search 8. Epik Marketplace İkinci el alan adı satın almak için listedeki gibi farklı siteler ve
Esma Ergider

Soy isim marka isminde kullanılmalı mı?

Markanız kim olduğunuzun, işletmenizin neyi temsil ettiğinin ve neyi başarmak istediğinizin bir yansımasıdır. Marka adınızın müşterilerinizde yankı uyandırmasını sağlamak önemlidir, bu nedenle markanızı kendi adınız ve soy adınız üzerine inşa etmek iyi bir seçim olabilir. Çoğu marka uzmanı, ad ve soyadın bireysel marka adları için uygun bir seçim olduğu konusunda
Esma Ergider

Freelancer'lar markalaşabilir mi?

Serbest çalışanlar (freelancerlar) kendi kişisel markalarını oluşturabilirler. Aslında, bunu yapmaları çok önemlidir. Ancak, güçlü bir kişisel marka oluşturmak çok fazla çalışma ve detaylara dikkat gerektirir. Markalaşma, pazarlama sürecinin bir parçasıdır ve markanın, insanların işletmeniz veya ürününüz hakkında sahip olduğu ve pazar payınızı belirleyen algı olduğunu unutmamak önemlidir. Markalaşma, kendinizi daha
Esma Ergider

Marka isminin evrensel olmasına dikkat edilmeli mi?

Bir markanın en önemli parçası ismidir. İyi bir marka adı basit, hatırlanması ve telaffuzu kolay olmalıdır. Evrensel bir marka adının en büyük faydası, çevrilebilir olması ve insanların ne iletildiğini anlayabilmesi nedeniyle tüm ülkelerde kullanılabilmesidir. Evrensel bir marka adı ile şirket, nerede yaşadıklarına bakılmaksızın tüm potansiyel müşterileri tarafından kolayca tanınabilecek bir
Esma Ergider

Organik büyüme nedir?

Organik büyüme, müşteri memnuniyeti, iş inovasyonu ve teknolojiye yatırım sağlayarak işinizi büyütme yöntemidir. Organik büyüme, yeni özellikler getirerek veya mevcut özellikleri değiştirerek şirketinizi büyütmenin bir yoludur. Aynı zamanda bir işletmenin gelirlerinin ve/veya kârının ek sermaye kullanılmadan zaman içinde artmasıdır. Organik büyümenin ürün geliştirme, coğrafi genişleme ve pazara nüfuz etme
Esma Ergider

Outreach pazarlama için önerilen araçlar nelerdir?

Outreach pazarlama, işinizin farkındalığını artırmak ve potansiyel müşterileri hedeflemek için etkili bir stratejidir. İşte bu amacı gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz araçların bir listesi: Cold E-mail Araçları: Cold e-mail gönderiminde, belirli hedeflere ulaşmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak için kullanabileceğiniz bazı araçlar: * Cyberleads (funduszeue.info) * SalesLoft (funduszeue.info) * funduszeue.info
Esma Ergider

Outreach pazarlama nedir?

Sosyal yardım, küçük işletmeler için en etkili ve uygun fiyatlı pazarlama araçlarından biridir. Doğru ve stratejik bir şekilde yapıldığında, yalnızca hedef kitleye ulaşmakla kalmaz, aynı zamanda onların markanızla etkileşime geçmesini de sağlar. Sosyal yardımın faydaları arasında işletmenizin öne çıkmasını sağlamak, web sitesi bağlantıları ve sosyal medya paylaşımları yoluyla SEO sonuçlarını
Esma Ergider

Eski Upwork müşterim işi nasıl ajansa yönlendirebilir?

Soru Freelancer olarak çalışırken benimle çalışan bir müşterimi şimdi ajansa yönlendirmek istiyorum. Ama bir türlü ajansa iş teklifini atamadı. Bunun yolu nedir? Cevap Müşteri, iş davetini size yollarken Upwork soruyor "Bunu ajans üyesi olarak mı yoksa freelancer olarak mı almak istiyorsun?" diye. Bireysel freelancer hesabına gelmiş teklifi bu şekilde ajanstan
Esma Ergider

Upwork’te ajanslar nasıl çalışır?

Ajanslar Upwork'te bir profil oluşturabilir ve projelere teklif verebilirler veya işleri tamamlamak için serbest çalışanlarla sözleşme yapabilirler. Upwork platformunda sadece birkaç dakika içinde bir ajans oluşturabilirsiniz ve uzaktan çalışan kişilerden oluşan ekibinizi yönetmeye başlayabilirsiniz. Bir ajans kurmak için, Upwork hesap sahibinin öncelikle kendisini bir müşteri projesine ataması gerekir. Bu, katılmak
Esma Ergider

Mülakatta "Bu iş için bir kişiyi işe alıyor olsaydınız, o kişide ne arardınız?" sorusunu nasıl cevaplarsınız?

İş görüşmeleri stresli ve zor olabilir. Mülakatı yapanlar sizi tamamen hazırlıksız yakalayan sorular sorabilir veya size çok teknik bir şey sorabilirler. "Bu iş için bir kişiyi işe alıyor olsaydınız, ne arardınız?" sorusu, mülakata giren pek çok kişiyi şaşkına çeviren bir sorudur. Siz nasıl cevap verirdiniz? Doğru ya da yanlış bir
Zekeriya Mulbay

Mülakatta ne hakkında tutkulu olduğunuzu nasıl anlatırsınız

Bu soru, işe alım uzmanları tarafından sorulan en popüler mülakat sorularından biridir. Özellikle aday daha önce hiç kişilik veya davranış mülakatına girmemişse, zor bir sorudur. Bu soruyu başarılı bir şekilde yanıtlamak için başarılarınıza ve yapmayı sevdiğiniz şeylere odaklanmanız gerekir. Aşağıdaki gerçek hayat örneklerini inceleyerek cevabınızı şekillendirebilirsiniz. İnsanların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı
Zekeriya Mulbay

Mülakatta şirket hakkındaki araştırmanızı nasıl anlatırsınız?

Pek çok mülakatın "Kuruluşumuz hakkında ne biliyorsunuz?" sorusuyla başladığı bir sır değildir ve bu sorunun pek çok farklı varyasyonu vardır. Bu yazıda size bir iş görüşmesinde sorulan "kuruluşumuz hakkında ne biliyorsunuz" sorusunun gerçek hayattan 5 örneğini sunacağım. Şirketi araştırırken bulduğunuz, işlerini anladığınızı ve başvurmadan önce organizasyonlarını tanıdığınızı gösteren belirli gerçekleri
Zekeriya Mulbay

Mülakatta uzun vadeli hedefinizi nasıl anlatırsınız?

"Uzun vadeli hedefleriniz nelerdir?" sorusunu yanıtlamak zor olabilir. Bu tür mülakat sorularında ana hedefiniz, sizden ne beklendiğini netleştirmek ve şirketlerine, sektörlerine ve kariyer gelişim yollarına ilgi duyduğunuzu gösterirken aynı zamanda şirkete daha fazla katkıda bulunmak istediğinizi göstermektir. Aşağıdaki altı örneğe ve işi alabilmeniz için eklediğim bazı kilit sorulara nasıl yanıt
Zekeriya Mulbay

Mülakatta deneyiminizin sizi bu role hazırladığını nasıl anlatırsınız?

"Deneyiminiz sizi bu role nasıl hazırlıyor?" sorusu, her iş görüşmesinde yanıtlamaya hazır olmanız gereken sorulardan biridir. Bu soruyu cevaplarken şunlara dikkat etmelisiniz: * Önceki işinizdeki deneyiminizi ve bunun başvurduğunuz işle nasıl ilişkili olduğunu açıklayın. * Ayrıca, başvurduğunuz pozisyonda işinize yarayacak olan önceki işlerinizde elde ettiğiniz başarılardan da bahsedebilirsiniz. * İş deneyiminiz konusunda dürüst
Zekeriya Mulbay

Mülakatta bir kriz anında ne kadar iyi olduğunuzu nasıl anlatırsınız?

Bu soru, rolünüz veya sektörünüzdeki bir krizin ne olduğunu tanımlamanıza ve ortaya çıkması durumunda üstesinden gelmek için geliştirdiğiniz becerilerin ana hatlarını çizmenize olanak tanır. * Açık fikirlilik, inisiyatif, problem çözme ve sağduyu gibi temel güçlü yönleri göstermek için dikkatle seçilmiş birkaç örnek kullanın. * Bu aynı zamanda başkalarına zor zamanlarda liderlik etmek
Zekeriya Mulbay

Mülakatta yeni şirkete ilk katkı sürecinizi nasıl anlatırsınız?

Bir mülakatta, muhtemelen bir şirketin işleyişine anlamlı bir katkıda bulunmanızın ne kadar süreceği sorulacaktır. Mülakatı yapan kişi, şirket ve pozisyon hakkında araştırma yaptığınızı, örnekleri çok uzatmadan zahmetsizce tartıştığınızı ve otoriter bir şekilde cevap verdiğinizi görmek ister. Bu yazımızda, bu zor mülakat sorusunun nasıl yanıtlanacağına dair bazı  gerçek hayattan örneklere bakacağız.
Zekeriya Mulbay

Mülakatta insanlarla ne kadar iyi çalıştığınızı nasıl anlatırsınız?

Bir mülakatta, "Diğer insanlarla ne kadar iyi çalışıyorsunuz?" sorusu, yönlendirme alma, bir süreci takip etme ve iş arkadaşlarınız veya müşterilerinizle başarılı bir şekilde etkileşim kurma becerinizi test eden bir soru olacaktır. Bu soruyu cevaplarken aşağıdakilere dikkat etmelisiniz:‌ * Sosyalliğinizi ve yalnız çalışma yeteneğinizi vurgulayın‌. * Başkalarıyla ne kadar iyi etkileşim kurabileceğinizi gösteren
Zekeriya Mulbay

Mülakatta son pozisyonunuzla ilgili sorumluluğunuzu nasıl anlatırsınız?

Bu, giriş seviyesinden yönetici seviyesine kadar çok çeşitli pozisyonlar için yapılan mülakatlarda popüler bir sorudur. Bu soruyu cevaplarken aşağıdaki noktalara odaklanmalısınız: * Mülakatı yapan kişi önceki deneyiminizi bilmek istiyor, bu nedenle pozisyona en uygun aday olduğunuzu göstermek için önceki işinizde kullandığınız becerileri vurgulamalısınız. * Mülakatı yapan kişinin, işteki ana işlevlerinizin başvurduğunuz işle
Zekeriya Mulbay

Mülakatta işin doğasını değiştirdiğinizi nasıl anlatırsınız?

Bir mülakatta "İşinizin doğasını değiştirdiniz mi? ?" sorusu sorulduğunda, gerçekten iyi bir örneğin hazır olması önemlidir. Bazen mülakatçılar bu soruyu adayın kendi ayakları üzerinde düşünüp düşünemediğini görmek için sorar ve işle ilgili bir şekilde cevap vermelerini beklerler. Diğer zamanlarda ise mülakatçılar bu soruyu sadece adayların zaman içinde edindikleri beceri ve deneyimleri
Zekeriya Mulbay

Mülakatta "ne kadar başarılı olduğunuzu" düşündüğünüzü nasıl anlatırsınız?

İster freelancer ister bir şirketin çalışanı olun, "Şu ana kadar ne kadar başarılı olduğunuzu düşünüyorsunuz?" sorusuna hazırlıklı olmanız gerekir. Bazı müşterileriniz ya da yöneticileriniz size herhangi bir kriter sunmadan bu soruyu sorabilir. Diğerleri ise size bir ya da daha fazla kriter verdikten sonra soruyu soracaktır. Her iki durumda da, bu
Zekeriya Mulbay

Mülakatta deneyiminizi nasıl anlatırsınız?

Bu makalede, 5 gerçek hayattan "Bana iş deneyiminizden bahsedin" örneğine yer vereceğim. Umarım bu cevaplar, soruya nasıl doğru cevap vereceğiniz konusunda size biraz ilham verir. Satış ve pazarlama sektöründe deneyim Satış ve pazarlama alanında çok deneyimim var. Perakendede çalıştım, B2B'de çalıştım ve B2C'de çalıştım. Her rolde işim müşterilerle bağlantı kurmak
Zekeriya Mulbay

Mülakatta "Bize sormak istediğiniz bir şey var mı?" sorusuna cevaplar

"Bize sormak istediğiniz bir şey var mı?" sorusu neredeyse her iş görüşmesinin sonunda sorulur. Bu soruya nasıl cevap vereceğinizle ilgili ipuçları ve gerçek hayat örneklerini bulmanız için bu yazıyı ele aldık. * Zaten bilmeniz gereken veya başka bir yerde kolayca bulabileceğiniz temel ayrıntıları sormayın. * Ayrıca, cevaplaması zor veya rahatsız edici bir
Zekeriya Mulbay

Mülakatta hangi kariyer seçeneklerine sahip olduğunuzu nasıl anlatırsınız?

Yaklaşan bir mülakatınız varsa, şu anda hangi kariyer seçeneklerine sahip olduğunuza dair bu örneklerle mülakata hazırlanın. Aşağıdaki paragraflarda, mülakatı yapan kişi ister mevcut bir iş fırsatı hakkında ister daha önce mülakat yaptığınız birkaç farklı iş hakkında soru sorsun, yanıtlarınızı nasıl çerçeveleyeceğinizi gösteren birkaç örnek sunuyoruz. Finans ve Pazarlama İş dünyasına
Zekeriya Mulbay

Mülakatta sizi benzersiz kılan şeyleri nasıl anlatırsınız?

Bir mülakatta "Sizi benzersiz kılan nedir?" sorusuna ilişkin gerçek hayattan 6 örnek derledik. Siz de bu soruya cevap verebileceğiniz yollar bulacaksınız. Bir iş için en uygun kişi olduğunuzu göstermeniz önemlidir, çünkü bu sadece bilgi ve becerilerinizle değil, masaya getirdiğiniz özelliklerle de ilgilidir. Bu cevabı hazırlamanıza yardımcı olması için aşağıdakileri göz
Zekeriya Mulbay

Mülakatta bir şirkette ne aradığınızı nasıl anlatırsınız?

Bir işte ne ararsınız? Bu, mülakatlarda sıkça sorulan ve cevaplanması gereken önemli bir sorudur. İster ilk mülakat ister son tur mülakatı olsun, bu soru basit gibi görünse de cevaplaması zor olabilir. Söyleyecek söz bulamıyorsanız, bir sonraki "bir işte ne ararsınız" sorusunu yanıtlarken bu gerçek hayat örneklerini bir şablon olarak kullanın.
Zekeriya Mulbay

Mülakatta sektördeki önemli trendleri nasıl anlatırsınız?

Kariyerinize başladığınızda sizden sektörümüzdeki önemli trendler hakkında görüş bildirmenizin istenmesi kaçınılmazdır. Pratik yapmanıza ve bu soruya hazırlanmanıza yardımcı olmak için, başkalarının söylediklerinden bazı örnekleri bir araya getirdim. Sektörünüzü ne kadar iyi anladığınızı gösteren iki veya üç eğilime hazır olun. * Teknolojik zorlukları veya fırsatları göz önünde bulundurabilirsiniz * Ekonomik koşullar * Mevcut rekabet
Zekeriya Mulbay

Mülakatta pozisyon için nitelikli olduğunuzu nasıl anlatırsınız?

Bu mülakat sorusu çok popülerdir. İş görüşmelerinde en sık sorulan sorulardan biridir. Bu soruyu cevaplarken şunlara odaklanmalısınız: * Şirketinkiyle eşleşen beceri ve yeteneklerinizi belirleyin. * Şirketin hedefine ulaşmasına nasıl yardımcı olmak istediğinizi vurgulayın. * Görüşmeciye pozisyonla ilgilendiğinizi gösterin. * Sizi diğer adaylardan ayıracak değerli bir beceri seçin. * İşinizde mükemmel performans göstermenize yardımcı olacak bir
Zekeriya Mulbay

Mülakatta stresle başa çıkma yönteminizi nasıl anlatırsınız?

"Stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?" sorusuna yanıt vermenin birçok yolu olsa da, yanıtınızın biçimi ve içeriği büyük fark yaratabilir. Her iş bir düzeyde streslidir, özellikle de daha fazla sorumluluk ve baskı içeren yeni veya daha üst düzey bir pozisyonsa. Dolayısıyla, mülakatı yapan kişinin size bu soruyu sorabileceği bir durumdaysanız, umarım bu
Zekeriya Mulbay

Mülakatta sizi neyin motive ettiğini nasıl anlatırsınız?

Herhangi bir işe alım sürecinde, iş arayanlardan "Sizi ne motive eder?" sorusuna yanıt vermeleri istenir. Bu, güçlü bir hikaye anlatmak için harika bir fırsat, böylece görüşmeciniz sizi enerji ve coşkuyla çalışırken ve gerçek bir etkiye sahip olduğunuzu gösterebilir. * Başvurduğunuz rolle alakalı bir örnek seçin. Motivasyonunuzun nereden geldiğini, nasıl hissettiğini ve
Zekeriya Mulbay

Mülakatta bir projeye nasıl başladığınızı nasıl anlatırsınız?

İşverenler sizden bir projeye nasıl başladığınıza dair bir örnek istiyor. Nasıl cevap veriyorsunuz? Bu soruyu cevaplarken aşağıdakilere dikkat etmelisiniz: * Görüşmecinin iletişim seviyenizi değerlendirmeye çalıştığını anlayın. * Her projede iletişimin önemini vurgulayın. * Bir projenin başarılı olduğundan emin olmak için etkili bir şekilde iletişim kurduğunuzu gösterin. Aşağıdakilerden de kaçınmalısınız: * Nasıl değil de projenin
Zekeriya Mulbay
Psikolog Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (13 proje fikri)

Psikolog Freelancer olarak hangi işleri yapabilir? (13 proje fikri)

Bir psikolog olarak, Upwork platformunda serbest çalışan olarak çeşitli projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Psikologların üzerinde çalıştığı proje türlerine bazı örnekler şunlardır: 1. Psikoterapi hizmetleri sağlayın. 2. İlişki sorunları olan kişilere aile terapisti olarak yardımcı olun. 3. Müşterilere zihinsel durumlarını ve performanslarını nasıl geliştirecekleri konusunda tavsiyelerde bulunun. 4. Otizmli kişilerin iş bulmalarına
Zekeriya Mulbay

ETSY'de kargolama sürecinde müşteri ile iletişimim nasıl olmalı?

Kargolama sürecinde çok şeffaf olmanı tavsiye ederim; * Sipariş için teşekkür et. * Siparişin kendisine gelene kadar hangi aşamalardan geçeceğini belirt. * Tahmini varış süresi belirt. * Aksi bir durumda karşılaştığında ilk ne yapması gerektiğini belirt. * Sipariş hakkında ek bilgilye ihtiyaç olduğunu belirt ve talep et. * Herhangi bir zamanda sana ulaşıp bilgi alabileceğini
Esma Ergider

ETSY için kullanılabilecek araçlar nelerdir?

* funduszeue.info * funduszeue.info * funduszeue.info * funduszeue.info * funduszeue.info * funduszeue.info * Toolsy
Esma Ergider

ETSY’den Shopify’a kolay ürün transferi için bir yazılım var mı?

Aşağıdaki yazılımlar ETSY'deki ürünleri Shopify'a transfer etmek için hazırlanmış güzel yazılımlar. * funduszeue.info * funduszeue.info Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili mesaja ulaşabilirsin. (Gizlilikten dolayı sadece üyeler görebilir.) Mesaja Ulaş
Esma Ergider

ETSY'de satış tahmini nasıl yapılmalı?

Beklenti konusunda en çok satılan ürünlerimin farklı türleri için bile öngörüde bulunamıyorum. 1. En önemli noktalardan biri ürün başlık ve açıklamaları. İlk olarak alıcıların önüne bu şekilde düşeceğiz çünkü. Açıklama okuyanı/müşteriyi ikna tarafında önemli ama SEO için başlık ve etiketler kadar önemli değil. 2. İkinci sırada ürün fotoğraf kalitesi
Esma Ergider

El dokuması halı satmak istiyorum hangi kargoyu kullanmalıyım?

Cevap 1 En başından beri ShipEntegra kullanıyorum ve memnunum. Ama Facebook gruplarında birçok şikayet görüyorum, tüm firmalar için. Sanırım tüm aşamalara dikkat edince sorunsuz çalışılabiliyor her firmayla. Iyziship ile ilgili, müşteri geri bildirimlerine çok önem verdiklerini duydum. Bunlara ek olarak QuickShipper var, fiyatları alternatif entegratör firmalara göre biraz daha uygun
Esma Ergider

ETSY’de En Çok Satılan 10 Dijital Ürün

ETSY'de hangi dijital ürünleri satabilirim diye düşünüyorsanız bu yazımızda sizler için en çok satılan dijital ürünler hakkında bilgilendirici bir yazı derledik. Etsy'de en çok satan ilk 10 dijital ürün 1. Yazdırılabilir ürünler: Çıkartmalar, takvimler veya tebrik kartları gibi indirilebilen ve yazdırılabilen yazdırılabilir dosyalar. 2. El İşi Kitleri: Kağıt işi kiti
Esma Ergider

ETSY hesabım nedensiz askıya alınırsa ne yapmalıyım?

Hesabınız kapalıysa, ETSY'nin müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. Hesabınızın kapatılması ile ilgili olarak işte yapabilecekleriniz: 1. Sorunuza bir yanıt bulup bulamayacağınızı görmek için ETSY SSS sayfasını ziyaret edin. Bu sayfayı, yeni bir hesap oluşturmak veya şifrenizi değiştirmek gibi yaygın sorunlarla ilgili yardım almak için de kullanabilirsiniz. 2. SSS sayfasında sorunuza bir
Esma Ergider

Etsy’den ödemeleri dolar olarak mı yoksa TL olarak mı almalıyım?

Cevap 1 Normalde Etsy'de sadece bulunduğun ülkenin para biriminden ödeme alabiliyorsun. Türkiye'den bir Etsy hesabı açarsan zaten ödemeyi dolardan TL'ye çevirip gönderiyorlar. Bunun için de yüzde beş kesinti yapıyorlar. Eğer satışlarında Türk lirası olarak fiyat girersen onda kesinti olmuyor. Tabi dolar yükseldikçe bu sıkıntı oluyor. Sürekli fiyatları güncellemen gerekiyor. Başka
Esma Ergider

Etsy’de ilk satışımı bir türlü yapamıyorum ne yapmalıyım?

Başarılı bir Etsy mağazası işletmek için verilen ipuçlarının çoğu ilk satışınızı yapmak için de geçerlidir. * İyi bir ürün sayfası oluşturmak * Gerekli tüm bilgileri doldurmak * Ürününüzün yüksek kaliteli fotoğraflarını eklemek gibi tüm temel unsurları yerine getirdiyseniz, yolu yarılamışsınız demektir. Ayrıca, potansiyel bir müşterinin ürününüz veya işletmeniz hakkında sorabileceği her türlü soruya
Esma Ergider

Şirket olmadan Etsy’de satış yapmak mümkün mü?

Evet, bir şirket olmadan Etsy'de satış yapabilirsiniz. Her şeyden önce, bölgenizde ürün satmanıza yasal olarak izin verilmelidir. Satıcılar ayrıca Etsy'ye kaydolmalı ve satışa başladıklarında bir Etsy mağazası kurmalıdır. Bundan sonra, Etsy'de hobici veya küçük işletme sahibi olarak satış yapmanın başka bir maliyeti yoktur. Bir şirket sahibi olmadan Etsy'de satış yapmak
Esma Ergider

Etsy Print On Demand (Talep üzerine baskı) nedir?

Etsy Print on Demand, zanaatkârların talep üzerine satış yapmalarına yardımcı olmak için Etsy'nin sunduğu yeni ve harika bir araçtır. Artık bir alıcının parçalarınızdan birini sipariş etmesi ihtimaline karşı büyük bir ürün envanteri oluşturmak zorunda değilsiniz. Print on Demand platformu ile her satış için gereken sayıda baskı sipariş edebilir ve bunları
Esma Ergider

Etsy’de ihracat yapmayı nasıl öğrenebilirim?

ETSY eğitimlerine ETSY Yardım bölümünden erişebilirsiniz. Burada ürünleri nasıl arayacağınızı ve mağazanızı nasıl kuracağınızı, satılan ürünleri nasıl içe ve dışa aktaracağınızı ve daha fazlasını öğrenebilirsiniz. ETSY, yeni ve mevcut üyeler için çok çeşitli kurslar sunmaktadır. Eğitim kurs kataloğu, siparişlerin nasıl işleneceği, pazar yeri araçları ve stratejileri, ürünlerinizi nasıl tanıtacağınız, nasıl
Esma Ergider

Etsy site içi reklamları avantajlı mı?

ETSY site içi reklamların satışa etkisi Etsy site içi reklamları avantajlıdır. Etsy site içi reklamlarının satışlar üzerindeki etkisi olumludur. Şirket tarafından yayınlanan rapor, Etsy'nin site içi reklamlarının satışları olumlu yönde etkilediğini gösteriyor. Şirket ayrıca, reklamların marka bilinirliği üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu ve bunun da daha yüksek dönüşüm oranlarına ve
Esma Ergider

Fiverr Pro başvurusu kaç günde sonuçlanıyor?

Soru Fiverr Pro başvurusu kaç günde sonuçlanıyor? Cevap Fiverr Pro başvurusu 1 ay içinde sonuçlanıyor. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili mesaja ulaşabilirsin. (Gizlilikten dolayı sadece üyeler görebilir.) Mesaja Ulaş
Esma Ergider

Fiverr'da müşteriden aldığım geri dönüşleri Upwork'e ekleyebilir miyim?

Soru Fiverr'da almış olduğum feedback'lerin ekran görüntüsünü Upwork'te başvurduğum işlere eklemem Upwork kurallarına aykırı olarak değerlendirilebilir mi? Cevap Rakipler arası çapraz işlere hiç girme, rakip platformlar alınganlık gösterebilir. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili mesaja
Esma Ergider

Fiverr'da habersiz siparişi nasıl önleyebiliriz?

Soru Fiverr'da habersiz siparişi nasıl önleyebiliriz? Sipariş gelince direkt işin süresi başlıyor. İşi süresinde vermezsek ne oluyor? Cevap 1. Habersiz sipariş gelse bile yapabileceğin şekilde GIG'i güncelleyebilirsin. Yani bu GIG içerisinde 10 birimlik iş var ise ve bunun 6 birimi için müşterinin seninle iletişime geçmesi gerekiyor ise GIG'i 4 birimlik
Esma Ergider

Fiverr'da tekliflere cevap vermeyebilir miyim?

Soru Fiverr'da gelen tekliflere hiç cevap vermemenin olumsuz bir yanı var mı?  Özellikle dönüş yapma oranını etkiler mi? Cevap Profil istatistiklerini düşürüyor. Mutlaka olumsuz da olsa dönüşünü yap. Hiç cevap vermeyeceksen de "unavailable" yani müsait değil yap profilini. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki
Esma Ergider

Müşteriye yaptığım iş GIG'de nasıl görünür?

Soru Müşteriye yaptığım işin  o GIG'de görüntülenmesini istiyorum. Ne yapmam gerekiyor bunun için? Cevap Siparişini teslim ederken görselleri yüklemen gerek. Hatırladığım kadarıyla; müşteri, resimlerin gösterilip gösterilemeyeceğini seçebiliyor diye hatırlıyorum. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili
Esma Ergider

Fiverr'da bir GIG'i silince yorumları da gider mi?

Soru Fiverr'da bir gig'i silince yorumları da gider mi? Cevap Yeni GIG açarsın, GIG'teki performansına göre puanlanır. Ama genel puanın yani profilindeki puanlar ve yorumlar gitmez. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili mesaja ulaşabilirsin. (Gizlilikten
Esma Ergider

Fiverr'da gece modu seçeneği var mı?

Soru Fiverr'da gece modu seçeneği yok mu? Müşterilerden uyurken mesaj almak istemiyorum geri cevap verme oranı düşük olduğu için. Cevap Gece modu var, ülkeye göre kendi hesaplıyor. Otomatik işliyor. Gece mesajları istatistiklere yansımıyor. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke
Esma Ergider

İş alımlarını kapatırsam profilim geriler mi?

Soru Ben Fiverr'dan alabileceğim iş kapasitemi aştım ve profilden bir süre sipariş almayacağımı işaretleyeceğim. Fakat korkum, her şey iyi giderken ve haftalık 20k'ya yakın profil görüntülemem varken görünürlüğümü kapatınca 2 hafta sonra müsait olduğumda açarsam tekrar algoritmanın beni otomatikman buralara getirmeyeceğini düşünüyorum. Bu konuda ne yapmalıyım? Cevap Bence gelen tüm
Esma Ergider

Fiverr Seller Plus Beta avantajlı mıdır?

Soru Fiverr Seller Plus Beta için Fiverr önden bana kullanım hakkı verdi, aylık 29 dolar, hesap ile ilgili ekstra bazı özellikler ve müşteriler için kupon yaratma avantajı sağlıyor. Bu uygulamanın bir avantajı olur mu? Cevap Ben 1 ay kullandım ama kendim için bir faydasını görmedim. Şöyle ki: * Strateji araması yaptık.
Esma Ergider

Fiverr GIG kapak fotoğrafı için boyut ne olmalı?

Soru Fiverr'da GIG oluştururken kapak fotoğrafı için en uygun boyutlar nedir? Hangi ölçüde yaparsam yapayım bozulmalar oluyor. Cevap Fiverr GIG kapak fotoğrafı için: x boyutları kullanılmalıdır. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili mesaja ulaşabilirsin. (Gizlilikten
Esma Ergider

Fiverr'da görüntülü görüşme özelliği var mı?

Soru Fiverr'da video görüşmesine izin veriliyor mu? Cevap İzin veriliyor. Sohbet kısmındaki call (arama) ile yapabilirsiniz. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili mesaja ulaşabilirsin. (Gizlilikten dolayı sadece üyeler görebilir.) Mesaja Ulaş
Esma Ergider

Fiverr Nakit Avans Sistemi Nedir?

Fiverr'da nakit avans diye bir sistemden haberim oldu. Sanırım Level 2'den sonra gelen bir olay. En yüksek $'a kadar çekiliyor ve ödenmesi için bir baskı da yok. Kazandıkça bakiyeden düşüyor. Aslında çok iyi bir olay. Söylediği gibi beklenmedik harcamalar için gerçekten iyi bir şey. Makaleyi okudum, faiz de uygulanmıyor.
Esma Ergider

Müşterinin puanı verip vermediğini nereden öğrenebilirim?

Soru Fiverr'dan ilk işimi teslim ettim ama müşterinin puan verip vermediğini göremiyorum. Verdiği puana nereden bakabilirim? Cevap İşi teslim ettikten sonra müşteri puan verdiği an sana bir bildirim geliyor. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili
Esma Ergider

Fiverr sekmesini sürekli açık tutan bir eklenti var mı?

Soru Fiverr sekmesinin açık kalmasını sağlayan bir chrome eklentisi var mı? Sekme, ne kadar zamanda bir yenilenmeli? Cevap Fiverr sekmesinin açık kalmasını sağlayan eklenti; Page Refresher'dır. Ben 10 dakikada bir yeniliyorum. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord
Esma Ergider

Fiverr profilim ana sayfada görünüyor mu?

Soru Fiverr profilimin ana sayfada görünüp görünmediğini öğrenebilir miyim? Cevap Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz. * funduszeue.info Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord içindeki ilgili mesaja ulaşabilirsin. (Gizlilikten dolayı sadece üyeler görebilir.) Mesaja Ulaş
Esma Ergider

"You have been banned temporarily" (Geçici olarak banlandınız) sorunu nasıl çözülür?

Soru Normal GIG'leri gezinirken birden bu şekilde "geçici olarak banlandınız" yazısı ile karşılaştım. Sorunu nasıl çözebilirim? Cevap 1 Genelde crawl (web siteleri gezinirken link elde etmek) edince bu tarz sorunlar çıkabilir. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında Discord
Esma Ergider

Fiverr'da spam iş teklifi gelebilir mi?

Soru Fiverr'da sizin yaptığınız işle hiç bağlantısı olmayan bir iş teklifi aldınız mı? Başıma şöyle bir şey geldi; test için ilan açtım ve bana "Upwork'te bireysel hesabımda banlandım ve bana Skype araması yaparak Fiverr Business hesabı açmamda yardım etmenizi istiyorum" diye talep geldi. Cevap Bana en alakasız olarak gelen iş
Esma Ergider

Fiverr'da Wise ödeme sistemi nasıl çalışıyor?

Fiverr'da Wise sistemi şu şekilde çalışıyor: Wise üstünde istediğiniz para biriminde bakiye oluşturuyorsunuz. Eğer bakiyeleriniz için hesap bilgisi almak isterseniz (TR için IBAN vesaire) belirli bir ödeme yapıyorsunuz, US için $20 sanırım. TRY için ücretsiz. Siz hesap bilgileri aldığınızda adınıza banka hesabı açılıyor, aracı bankalar tarafından. Herhangi bir banka hesabı
Esma Ergider

Fiverr Business hesabını nasıl açabilirim?

Soru Bir müşteriden Fiverr Business Team'ine dahil olmam için davetiye geldi. Linke tıkladığımda önce Fiverr Business kullanıcı aç diyor, sonra zaten kullanıcının olduğunu ve onu bağlamam gerektiği yazıyor. Bağlaya tıkladığımda en başa dönüyor. Başka bir browser üzerinden veya çerez temizliği yaparak katılmayı da denedim. Ne yapmalıyım? Cevap Fiverr'dan alınan bilgiye
Esma Ergider

Fiverr siparişini profilime nasıl zarar almadan iptal edebilirim?

Soru Bir müşteri iş kapsamında olmayan işleri yapmamı istiyor ve iletişimi de hoşuma gitmedi. Bu yüzden siparişi iptal etmek istiyorum. Fiverr'da sipariş iptalini en zararsız nasıl halledebilirim? Cevap Siparişi karşılıklı iptal etmek en doğrusu oluyor. Öyle olursa yorum yapamaz. Sadece sipariş tamamlama oranın düşer. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında
Esma Ergider

Müşteriden kaynaklı düşük puan almak istemiyorum ne yapmalıyım?

Soru 2 müşterimin işi benden kaynaklanmayan sebeplerden ilerleyemiyor. Bu şekilde sürecin sonunda teslim edersem düşük puanlama alacağım, bunu istemiyorum. Müşteriye durumu izah edip iptal edersem de Order Completion Rate (Sipariş Tamamlama Oranı) düşecek, şu anda % ne yapmalıyım? Cevap Birkaç gün önce benden kaynaklı olmayan bir nedenden dolayı işi iptal
Esma Ergider

Fiverr'da saatlik ücret ile çalışabilir miyim?

Soru Fiverr'da siparişi saatlik ücret modeli ile satmak mümkün müdür? Cevap Fiverr'da saatlik ücret yok fakat yaklaşık saatlik ücretini hesaplayıp projenin genel tutarını çıkarıp bunları milestone haline getirerek yapabilirsin. Ben kapsamlı, büyük ve birkaç hafta süren projelerde öyle yapıyorum. Milestone bölüp parça parça ödeme ile tamamlıyoruz. Stresi az ve sorun
Esma Ergider

Fiverr'ın 3 kritik hatası

Fiverr'da kesilen faturanın bir dayanağı olmayabiliyor. Burada Fiverr'da kritik olan 3 hata var. 1. Satıcılar için fatura vermiyor. Dolayısıyla bizden aldığı komisyonu gider göstermek için bir seçeneğimiz yok. 2. Satın alan kim erişemiyoruz. Dolayısıyla yaptığımız satış hizmet ihracatı mı değil mi bu konuda sıkıntı olabilir. 3. Faturanın Fiverr'a kesilmemesi için
Esma Ergider

Fiverr Seller Assistant Chrome eklentisi nedir?

Fiverr Seller Assistant - Alıcı isteği gönderirken Alıcı ayrıntılarını görüntüleyin Fiverr üzerinden sipariş almak artık çok kolay. Fiverr Satıcı Asistanı, sipariş almanıza ve Fiverr Gig'inizi sıralamanıza yardımcı olacaktır. Yeni bir satıcıysanız veya Gig'inizin sıralaması düşmüşse sipariş almak zordur. Bu uzantıyı Fiverr Satıcı ve Alıcılarına yardımcı olmak için gelistirildi. Bu uzantıyı
Esma Ergider

Fiverr'da niş iş için ayrı GIG'ler mi oluşturulmalı?

Sitenin doğası gereği, farklı türde işlere sahip olmak önemlidir. Bu şekilde, tek bir nişten daha fazla müşteriye hitap edebilirsiniz. Ne kadar çok nişe hitap ederseniz, daha fazla satış yapma ve daha fazla insana yardım etme şansınız o kadar artar. Nişler için ayrı GIG'ler oluşturmanızın nedeni, Fiverr'da GIG yapan o kadar
Esma Ergider

Fiverr’da yayınlanmış GIG’lerde değişiklik yapmak profili olumsuz etkiler mi?

Cevap 1 Ben de gün gün GIG'lerime ait "Last 7 Days" datasını (görüntülenme,  tıklanma, CTR) tutuyorum ve işaretlediğim alanda olduğu gibi, bir değişiklik yapmışsam bunu o güne not edip nasıl bir etki yarattığını gözlemliyorum. Yakın zamanda GIG başlığında bir kelimelik bir değişiklik yaptım, fazla olduğunu düşündüğüm kelimeyi çıkardım ve sonucunda
Esma Ergider

Fiverr İngilizce testi önemli mi?

Fiverr İngilizce testi, platformdaki müşterilerle çalışmak için başvuru sürecinin önemli bir parçasıdır. Müşterilerle açık ve etkili bir şekilde iletişim kurabilmenizi sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve ayrıca yazma becerilerinizin yeterli olduğundan emin olmanızı sağlar. Eğer testi geçemezseniz 3 ay içerisinde tekrar başvurabilirsiniz.
Esma Ergider

Fiverr'da cevap vermeyen müşteriler için ne yapmalı?

Fiverr'da bir satıcıysanız, muhtemelen yanıt vermeyen müşteriler sorunuyla karşılaşmışsınızdır. Müşterinizin mesajlarınıza yanıt vermemesi sinir bozucu ve üzücü olabilir. Her şeyden önce, yanıt vermeyen bir müşteriyle başa çıkmanın en iyi yolu bu konuda proaktif olmaktır. Müşterinizin zamanında yanıt vermediğini düşünüyorsanız, yanıt vermelerini beklemeyin, harekete geçin! Herhangi bir ek bilgiye ihtiyaçları olup
Esma Ergider

Tek GIG ile Fiverr'a devam etmek mantıklı mıdır?

Öncelikle, bildiğiniz gibi Fiverr bir pazar yeri ve ne kadar çok şey sunarsanız o kadar iyi. Birden fazla işiniz olduğunda, potansiyel müşterilere birden fazla alanda uzman olduğunuzu gösterebilirsiniz. Bu, kaliteli iş sunma becerinize duydukları güveni artıracaktır. İkinci olarak, birden fazla işiniz varsa, potansiyel müşterilerin Fiverr'da belirli hizmetleri aradıklarında profilinizi bulmaları
Esma Ergider

Fiverr'da teslimat tarihini nasıl erteleyebilirim?

Fiverr'da öncelikle Orders sayfasına geldıktan sonra işlem yapmak istediğin siparişi seçmelisin. Sipariş ekranının sağ alt kısmında çözüm merkezini göreceksin. Oraya tıklayarak siparişle ilgili değişiklikleri yapabilirsin. İçinde bulunduğumuz durumda sipariş sürecini uzatmak istediğimiz için üçüncü seçeneği seçiyoruz. Son olarak neden uzatmak istediğimizle ilgili nedeni sunup uzatma talebinde bulunuyoruz. Uzatma talebini müşteri
Esma Ergider

Fiverr'da GIG ücretlerini tek fiyat yapmak mı yoksa parçalara ayırmak mı mantıklıdır?

Sıranızda sipariş varsa, fiyatlarınızı yükseltmenin tam zamanı. 50 dolara satıyorsanız, doları, hatta doları deneyin. Yavaş günlerinizde fiyat düşük, yoğun günlerde yüksek fiyat tutabilirsiniz. Haftanin bir gununu en kötü gününüz olduğunu biliyorsanız, o gün fiyatlarınızı düşürmenin günüdür. Yakın zamanda fiyatlarınızı yükselttiyseniz ve bir alıcı size mesaj atıyorsa. GIG
Esma Ergider

Fiverr'daki satışlarımı portfolyaya ekleyebilir miyim?

Soru Fiverr'da ilk satışımı yaptım fakat yaptığım iş profilimde portfolyoma eklenmedi. Fiverr'da biten işlerimi portfolyoya ekleyebilir miyim? Cevap Fiverr'da yaptığın satışları portfolyoya ekleyebilmenin yolu müşterinin insiyatifinden geçiyor. Eğer müşteri göster derse gösterebilirsin. Bu cevap Birlikte İhracat Discord kanalında cevaplandı. Cevap linkine ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayarak giriş yapabilirsin. Linke tıkladığında
Esma Ergider

Fiverr komisyon kesintisi faturada belirtiliyor mu?

Soru Fiverr'da $'lık bir iş yaptığımızda kontratta $ gösterecek. Yüzde 20 Fiverr kesintiyle bize $ yatacak. Bu $ 'ı gider olarak gösteremeyeceğiz. Bankaya yatan $ üzerinden mi fatura keseceğiz? $'lık iş yapıp $'lık fatura kesersek bu olası bir vergi denetiminde sıkıntı yaratır mı? Ve eğer $'ı
Esma Ergider

Fiverr'da Sipariş Tamamlama Oranı nasıl belirleniyor?

Fiverr incelemesi artık son 60 gün üzerinden hesaplanıyor. Bu, 60 günden fazla bir çok işi tamamladıysanız ve son 60 gün içinde başka bir teklif olmadan bir siparişinizi iptal ettiyseniz, tamamlamanızın %0'a düşeceği anlamına gelir. günlük iş yaptıysanız ve 1 yeni iş olmadan iptal edildiyse, günler ilerledikçe, tamamlanan siparişlerin sayısı
Esma Ergider
Skip to main content
Currently playing episode

Eş Zamanlılık

 - - Mesaj Çalışması

- - Mesaj Çalışması

Sayılardan birini seçerek sana çıkan mesajı dinle
Herkes Hata Yapar..
Sağlıklı Sevgi - Kimi Sevelim ?!..

Sağlıklı Sevgi - Kimi Sevelim ?!..

Gerçek sevgiyi bulmanız dileğiyle ..
Bir miktar Sohbet
Gezegenler - Niyet ve Mesaj Çalışması

Gezegenler - Niyet ve Mesaj Çalışması

Klasikleşen niyet ve mesaj çalışması. Niyet edin birini seçin. Hayırla olsun
Neden Podcast
İkinci Sezon birinci bölümde, neler yaptım neler yapacağım ve neden sizlerde podcast çekmelisiniz bunlardan bahsettim.
Bir şeyi 40 defa söylersen olur mu?!.

Bir şeyi 40 defa söylersen olur mu?!.

Evet bu mümkün.. nasıl mı ?!..
Eş Zamanlılık

Eş Zamanlılık

Ayna sayılar Çift Sayılar. Algı kurbanı mıyız? Hepsi rastlantı mı ? Mesaj içeriyor mu ? Öğrenmemiz gereken nedir ?
Telepatiyle Eski Sevgilini Geri Getirme!!!..

Telepatiyle Eski Sevgilini Geri Getirme!!!..

Bu mümkün mü ? Zararı var mı ? Eski sevgiliden yeni sevgili olur mu? Niçin bunu yapıyoruz?
💎11💎22💎33💎44💎 Niyet ve Mesaj Çalışması

💎11💎22💎33💎44💎 Niyet ve Mesaj Çalışması

Hepinize Şifa olsun. Desteklerinizi bekliyorum🙏
Yıldızımı nasıl yükseltirim - RY Part 3

Yıldızımı nasıl yükseltirim - RY Part 3

Kendini Sev, kendine değer ver. Dedikodu Gıybet yapma. Kendini gömme. Öfke kin nefret kıskançlık haset seni aşağılara çeker, uzak dur. Bol su iç. Dua, şükür meditasyon seni yükseltir.
İrade- Ruhsal Yolculuk Part 2

İrade- Ruhsal Yolculuk Part 2

Ne istediğini bil, Niyet et, Arın, İrade göster ve farkındalıkta kal. Güzel niyetleriniz güçlü iradenizle bambaşka kapılar açar
Unicorn, Kara Panter, Yunus, Kartal

Unicorn, Kara Panter, Yunus, Kartal

Niyet ve Mesaj çalışmasıdır. Hayvanların mistik yönlerine değinilmiştir ve aynı zamanda çıkan mesajlar yorumlanmıştır. Şifa olsun herkese 🙏💜
Niyet- Ruhsal Yolculuk Part 1

Niyet- Ruhsal Yolculuk Part 1

Ne istediğinizi bilin ve yolculuğa öyle çıkın. Sonra niyet edin. Sağlam ve güzel güçlü bir niyet. Süreçte de farkında kalmaya çalışın
Duygu Değişimleri
Hepimiz şu sıralar duygu değişimleri olsun depresif haller olsun tüm bunları yaşıyoruz. Çözüm tüm bunlar normal diyebilmek ve bunu kabul etmekte. Şifa olsun 🙏💙
Sarı Yeşil Mavi Mor . Niyet ve Çalışması

Sarı Yeşil Mavi Mor . Niyet ve Çalışması

Renk sahiplerine Şifa olsun
Su Ateş Toprak Hava. Niyet ve Mesaj Çalışması

Su Ateş Toprak Hava. Niyet ve Mesaj Çalışması

Twitter da gerçekleştirdiğimiz niyet ve mesaj çalışması etkinliklerinin devamıdır. Toprak Hava Su Ateş elementlerinde biri seçilmesi istenmiştir. Anket sonucuna göre de mesajlar muhataplara okunmuştur
Elmas Kalp Güneş Denge. Niyet ve Mesaj çalışması

Elmas Kalp Güneş Denge. Niyet ve Mesaj çalışması

Twitter dan gerçekleştirmiş olduğum niyet ve mesaj çalışmasının devamıdır. Dilerim mesajlar yerlerini bulur ve herkese şifa olur
 Niyet ve Mesaj çalışması

Niyet ve Mesaj çalışması

sayılarının anlamları ve o sayılar için çıkan mesajları değerlendirdik. Şifa olmasını diliyorum hepinize
Uyan
Farkındalıkla ayağa kalk ve uyan .. kalmak için kalkma uyanmak için kalk.. Yapabileceğine inan.. ve harekete geç. Farkındalıkla kal
Elon Musk ve Yediği Haltlar

Elon Musk ve Yediği Haltlar

Bu adam gerçekten dünyayı daha iyi bir yer haline getirecek mi yoksa dünyanın sonunu mu getirecek? Uzaylılara mı hizmet ediyor? Elon şaşırt beni 🙏 Dilerim gelecek hepimize çok güzel gelecek 🙏
İlişkiler üzerine
Kafa açıcı ego Dövücü kalp sıkıştırıcı ilişkiler üzerine bir bilgiseli. Bilgece seçimlerle, farkındalıkla aslında bir iloski yaşamanın da ne kadar kolay olduğunu.. kendi kendimize taktığımız prangalar dan kurtulmanın vakti geldi. Madde mi ağır mana mi ❓ maddeden sıyrıl mana da bul kendini. Sen kendini buldukça hafifleyecek ve kendini iyi hissedeceksin. Ruhunu besle gözünü değil. Kendini bulman için önce araman gerekiyor. Harekete geç.
Gerçek Sevgi
Gerçek sevgi nedir ? Gerçekten sizinkisi gerçek sevgi mi ❓ Birini sevmek onu sonsuza değin elde etmek değildir. Gerçek sevgi, sevme eyleminin kendisidir. Farkındalıklı ve sağlıklı sevin
Empat mısınız ?!..
Empat olduğunuzu gösteren özellikler, negatif pozitif yönleri, nasıl kontrol altına alır ve dönüştürürüz. Ve son olarakta olumlama. Unutulmamalıdır ki empatlık bir hastalık değil eğer kontrol altına alabilirsen bir hediyedir.
Ruh Eşi 2
Ruh eşi ruh sesi mi ?! Kaybolan bir ben bulabilir mi bir sen. Olur muyuz bir biz ? Sevgi aşk .. gerçek sevgi.. nedir bu açlığım ruhumda. Kendimi seviyor muyum ? Evet farkındalıkla kendini seven her birimiz günü gelecek ruh eşini dahi beklemeden mutlu olacağız. Aslolan zaten kendi özünü bulmaktır. Ruh eşin dahi bunun için vardır. Kendini bul kendini sev Sevgili !.. egolardan sıyrıl kibir yapma. Sade ol. İnsanlar dan bir insan ol
Ruh Eşi 1
Ruh eşi var mıdır yok mudur ? Gerekli midir ? Onsuz hayat sürdürülemez mi ? Farkındalıklı bir irade ile bütün kavramlar gerçek anlamını taşır aksi halde sadece içi boş bir kaptır. Ruh eşi eğer bir kap ise onun içini nasıl doldurmalıyız ? İstediğim kişiyi ruh eşi yapabilir miyim ? Why not ?!..

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası