focus 2 direksiyon pompası / Ford Focus Dizel Direksiyon Pompası

Focus 2 Direksiyon Pompası

focus 2 direksiyon pompası

Focus II Direksiyon Pompası Problemi

  • Yüzbaşı
    541 Mesaj
    Konu Sahibi
    Arkadaşlar 2007 Focus II dizel aracım var. Aracımı çalıştırınca sağ farın arkasından çok ince ve sürekli bir ses geliyor. Direksiyonu çevirdikçe bu ses artıyor. Sesin ilk duyduğumdan bu zamana kadar 1000 km yol yaptım. Bugün bir mahalli ford tamircisine gittiğimde bana sesin direksiyon pompasından geldiğini söylediler. Servisten bu direksiyon kutusunun değişimi için 1900 + KDV istediler ve tamirini yapmadığını söylediler. Böyle bir sorunu nasıl halledebilirim. Bu Direksiyon kutusunun tamiri yapılıyor mu? önerileriniz nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r -- 30 Kasım 2010; 15:48:06 >



  • Onbaşı
    20 Mesaj
    Merhaba, Direksiyon kutusu, tamiri en zor olan parçalardan biridir. Geçici çözüm bulunabilir, ancak bozuk bir direksiyon kutusu mutlaka yine belirli bir süre sonra ses yapar. 2007 Model Ford Focus 1,6 TDCI aracın orjinal sıfır direksiyon kutusu elimizde bulunmaktadır, Fiyatı 1300 TL (KDV DAHIL) dır.

    Bilginize Sunarım.
  • Yüzbaşı
    541 Mesaj
  • Onbaşı
    20 Mesaj
    Sayın ilk3r ;

    2007 Ford Focus 1.6 TDCI aracınızdaki asıl sorunun direksiyon pompasında olduğunu belirtmiştiniz. Bu direksiyon pompasının çıkması elimizde mevcut fiyatı 450TL , ancak üründe çatlak var. Çatlak bir ürünü kesinlikle tavsiye etmiyoruz, sıkıntı yaratabilir, başka amaçlar için tamirci arkadaşlara veriyoruz. Eğer temiz çıkma bulabilirseniz kullanabilirsiniz.
    Direksiyon pompası, mazor pompası, beyin, direksiyon kutusu, şanzuman... gibi parçaları piyasada tamir eden birçok usta var. Ancak onlar bile garanti veremiyebiliyorlar.

    Sıfır direksiyon pompası fiyatı PM ile tarafınıza gönderildi.

    Bilginize, iyi çalışmalar dileriz.
  • Yüzbaşı
    541 Mesaj
    Konu Sahibi
    sağolun ilk fırsatta direksiyon pompasını tamir yoluna gideceğim eğer tamiri mevcutsa ne ala kullanırım eğer tamiri mevcut değil yada hepten bozulursa zaten pompayı değişim yaptıracağım içi bir kaybım olmayacak.
  • Teğmen
    128 Mesaj
    mrb lar benimde 2006 focusumda aynı sorun oldu.Servisi aradığımda banada 1900+işçilik istediler.Benim ustamın bulduğu çözüm direksiyon pompasını tprnacıda söktürüp keçelerini tamir etirmekti olmadı.İkinci ve nihai çözüm çıkma bir d.pompası bulup onu kullanmaktı.Ankara ostimde bu bana 300 tl ye patladı.
  • Teğmen
    170 Mesaj
    2006 tdci focusumda aynı ses var ( sağ önden ince tiz bir ses) ama servise sorduğumda focuslarda bu sesin olabileceğini söylediler sesede power sesi dediler
    sesin focusunda sesin haricinde direksiyon yönlendirme veya tepki sürensindemi bir problem var
  • Yarbay
    4176 Mesaj
  • Yüzbaşı
    337 Mesaj
  • Yarbay
    4176 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: fordfocus

    Konu açılalı 3 ay olmuş insafff.

    konunun ne zaman açıldığı önemli mi?aynı arızayı yaşayan arkadaşlara yardımcı olur
  • Yüzbaşı
    683 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: ilk3r

    Arkadaşlar 2007 Focus II dizel aracım var. Aracımı çalıştırınca sağ farın arkasından çok ince ve sürekli bir ses geliyor. Direksiyonu çevirdikçe bu ses artıyor. Sesin ilk duyduğumdan bu zamana kadar 1000 km yol yaptım. Bugün bir mahalli ford tamircisine gittiğimde bana sesin direksiyon pompasından geldiğini söylediler. Servisten bu direksiyon kutusunun değişimi için 1900 + KDV istediler ve tamirini yapmadığını söylediler. Böyle bir sorunu nasıl halledebilirim. Bu Direksiyon kutusunun tamiri yapılıyor mu? önerileriniz nedir?

    direksiyon pompası arızası olabilir lakin direksiyon kutusunada baktır .www.hidrolikdireksiyon.com adresinde bu konuyu çok güzel değerlendirmişler umarım yardımı dokunur




  • Yüzbaşı
    541 Mesaj
  • Yüzbaşı
    683 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: ilk3r

    Vay be bu konu yu açtığımda ford focusum vardı. Şimdi cliom var ama focusu unutamıyorum.

    Hayırlı olsun .Ford her zaman başkadır
  • Teğmen
    184 Mesaj
  • Onbaşı
    18 Mesaj
    merhaba, bende 99 fiat poalio sahibiyim. benim araçta da direksiyon pompası (diğer adıyla power'ı) bozuktu ve inanılmaz rahatsız edici bir ses oluoyrdu arabada.

    arabayı 2500 devirle sürdüğümde sanki 3500 devirle gidiyormuş gibi bir ses oluyordu. 3 tane ustadan fiyat aldım ve pompa (yan sanayii)+ onun yağı+ işçilik= 400-450 TL fiyat verdiler.
    yaptırdım ve rahatladım. şuan Allaha şükür bu ses gitti.
  • Yüzbaşı
    541 Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

EPS marka EPS 306 kodlu HIDROLIK DIREKSIYON POMPASI C MAX 1,6 03-07 FOCUS II 1,4 - 1,6 1,6TI 04 -- VOLVO C30 1,6 06-12 S40 I ürün parcayuvasi.com güvencesiyle uygun fiyata satışa sunulmuştur.

Parça Yuvası

TESLİMAT

 

Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 11:30 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.

Eğer kargoyu saat 11:30`dan sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda 1 iş günü kargolama yapılmaktadır.

Sitemizde 300 binden fazla çeşit bulunduğu için bazı ürünlerin tedarik süreci olmaktadır. Bu gibi durumlarda bilgi verilip 24 saat içinde kargo yapılacaktır.
 

* Uyumululuk listeleme işlemleri devam ediyor. Eğer aracınıza ait herhangi bir ürünü uyumluluk listesinde göremiyorsanız lütfen bize geri bildirmekten çekinmeyiniz. Uyumluluk listesinde yer alan araç markaları aracınız ile eşleşiyor olsa bile teyit etmek için bizimle irtibata geçiniz.

Bu web sitesinde çerez kullanımına izin vermektedir. Web sitesinde gezinmeye devam ederek, bu kullanımı kabul etmiş sayılırsınız. Çerez politikası ve Gizlilik Politikası hakkında detaylı bilgi almak için lütfen ilgili yerlere tıklayınız.

Yükleniyor...

Focus, Cmax Benzinli Hidrolik Direksiyon Pompası (Power) (Orjinal) (4M51 3A696 AE)

Aracınızın Serviste Kullanılan Orjinal Yedek Parçası

Kullanılan Araçlar

Focus 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011

Cmax 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011

Yedek Parça Sektöründe 1981'den Beri Lider Tedarikci Firmalardan Aktürk Ford Güvencesi Ve Tecrübesiyle

Online Ford Yedek Parça

Ford Marka Araçların A'dan Z'ye Tüm Yedek Parçaları

 

Resimler Stoktaki Ürünlere Aittir. Resimde Gördüğünüz Ürünler Paketlemede Uzman Personellerimiz Tarafından Özenle Kargolanarak Size Hasarsız Bir Şekilde Teslim Edilir.

 

Aracınıza Uygun Filtre , Bakım Ürünleri , Triger , Devirdaim , Motor , Kaporta , Alt Takım , Direksiyon , Rulman , Debriyaj , Baskı Balata , Bilya , Elektrik , Şarj Dinamosu , Alternatör , Marş Dinamosu , Radyatör , Klima , Kompresör ve Diğer Ürünleri Seçerken Yardım Almak İçin Online Destek , WhatsApp , Telefon ve Mail Adreslerimizi Kullanarak Profesyonel Hizmet Ekibimize Ulaşabilirsiniz.

 

Sorularınız En Kısa Sürede Yanıtlanacaktır.

Şase No İle Sorguda %100 Doğru Sonuç.

 

Ürünler Yasal Zorunluluk Gereği Adınıza Faturalı Olarak Gönderilmektedir.

 

Ford Marka Araçlarınızın Toptan Fiyatına Perakende Yedek Parça ve Aksesuarlarını En Uygun Fiyat İle Siz Değerli Müşterilerimize Ulaştırmak İçin Hizmet Vermekteyiz.

 

Mutlu Müşterilerimiz Arasında Sizleri de Görmek İsteriz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası