veda ediyorum sevgilim sana / YENİDEN, YANDI TÜM IŞIKLAR - Veda - Wattpad

Veda Ediyorum Sevgilim Sana

veda ediyorum sevgilim sana

VEDA

umudunhikayesi, keyifli okumalar diler...

11.10.2021 tarihinde yayımlandı.

Yalın - Yeniden🎵

4 yıl sonra..

Yukarı attığımız kepler yere düşerken etraf sevinç nidalarıyla doluydu. Mezun olan herkes neşeyle bağrışırken benim gözlerim Başar'ı arıyordu. Kalabalığa yakın bir köşeden alkışladığını görünce ona doğru adımlamaya başladım. Bugün ciddi iş insanı kimliğinden ayrılmıştı; üzerinde kahverengi keten bir pantolon, bej bir yuvarlak yaka tişört ve onun üzerinde açık kahve salaş bir gömlek vardı. Kocaman gururlu gülümsemesi o kadar güzeldi ki o gülüşü öpmek istiyordum.

''Başar!'' dedim elimi kaldırarak. Buluştuğumuzda beni belimden kavrayıp havaya kaldırdı. Ellerimi omuzlarına bastırıp kahkaha attım.

'Tebrikler!'

''Başar, mezun da oldum sonunda.'' derken heyecandan sesim titriyordu. O kadar heyecanlıydım ki bazen anın gerçekliğini kavrayamıyordum. Dört yıldır canımı dişime katarak okuduğum bölümü sonunda bitirmiş, güzel bir şekilde mezun olmuştum.

'İstediğin her şeyi başarıyorsun teker teker. İlk senenden atanacaksın da, sana sonsuz inanıyorum.' derken yüzümü kavrayıp yanaklarımı öptü.

''Başar, sen olmasan bu kadar güvenemezdim kendime sevgilim, senin desteğin olmasa birçok şeyde cesaretim kırılabilirdi. Teşekkür ederim, bana her zaman destek olduğun için teşekkür ederim.''

'Asıl ben teşekkür ederim, sevginle beni iyileştirdiğin için.'

Gözlerim dolduğundan tekrar boynuna sarılıp yüzümü oraya gömdüm. Artık yirmi sekiz yaşındaydım, kendimi hâlâ çocuk gibi hissediyordum ama artık olgunlaşmıştım. Hayallerimin peşinden giderken kendime inanmıştım, şanslıydım ki etrafımdaki insanlar da bana inanmıştı. En önemlisi de Başar'dı, bana en çok inanan ve destek olan ela gözlü sevdiğimdi. Dört yıl boyunca her türlü desteğini bana fazlasıyla hissettirmiş ve her başarılı adımımı kutlamıştı. Serüvenimde en çok şeyi ona borçluydum.

''Buradan çıkınca nereye gideceğiz?'' diye sordum heyecanla. Dün gece telefonda konuşurken bugün için bir sürprizi olduğunu söylemişti, bana yaptığı sürprizler her zaman hoşuma giderdi. Sürprizleri kim sevmezdi ki zaten? Ben severdim.

'Bu seferki diğerlerinden daha özel bir sürpriz olacak, ipucu yok.' dedi gülerken.

''Senin gülüşün her geçen gün daha güzel oluyor, ne yapacağım ben böyle?'' derken hülyalı hülyalı baktım ona. Ellerim göğüslerindeydi, son zamanlarda fazla antrenman yaptığından dolayı göğüs kasları artık daha sert ve belirgindi. Eskisinden daha iri bir adam olmuştu, geçen gün beni tek koluyla belimden kavrayıp havalandırmıştı. Görüntüsü olgunlaşıyordu.

'Öp,' dedi muzır bir şekilde. Kaşlarımı kaldırdım.

''Hiç heveslenme.''

Dudağını ısırarak yüzünü gökyüzüne çevirdi, ardından bana bakıp sırıttı. Uzanıp sol yanağıma öpücük kondurup yüzünü boynuma doğru yaklaştırdı. Huylanıp kıkırdarken aynı anda duyduğumuz öksürük sesi ikimizin de irkilerek hızla birbirimizden ayrılmamamıza neden oldu.

Huysuz görüntüsüyle bize bakan Necmettin Usta'yı gördüğümde yanaklarıma utançla ateş bastı, daha önce Başar ve beni hiç böyle görmemişti. Hicran ablanın bakışları oldukça canlıydı, sanırım o da mezuniyetim için çok heyecanlıydı.

'Tebrik ederim, canım!' diyerek bana uzandığında ona sıkıca sarıldım. Yine hayatıma iyi ki girdi diyeceğim, benimle şefkatle ilgilenen birisiydi Hicran abla. Beni Zeynep'ten ayrı görmediğini defalarca söylemiş de hissettirmişti de. Bu kadar nahif yürekli bir kadına duyduğum sevgi de elbette büyük olacaktı.

''Teşekkür ederim, Hicran abla. Çok mutluyum.'' dedim dolu gözlerle. Mutluluktan ağlamak istiyordum.

'Hayırlı olsun, kızım.' diyen Necmettin Usta da beni kollarına çağırdı. Koca göbeği yüzünden ona sarılmakta zorluk çekerken gülüyordum.

''Nasıl sarılıyorsun sen kocana, bu göbekten adama ulaşılmıyor ki.'' diye fısıldadım Hicran ablaya. Elini ağzına götürüp gülmeye başladı. Daha sonra Zeynep bana doğru uzandı. Onu hızla kucaklayıp yanaklarını öptüm. Gözleri dolmuştu, ablasının mezuniyeti onu duygulandırmıştı. İşaret diliyle bana mutluluğunu belli edip kutladıktan sonra tekrar sarıldı.

''Hepinize çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum gelmenize.'' dedim duygusallıkla. Onlar benim ailem gibiydi ve güzel günleri beraber yaşayacaktık.

'Ay! Yetiştim kız, yetiştim.' diye koşturarak kalabalığı yarıp bize doğru gelen Tuba'ya hepimiz kahkaha atmıştık.

"Koşmasana." dediğim anda hızla bana sarıldı. İki gündür hamile olduğundan şüpheleniyordu, kimse bilmese de bana anlatmıştı. Yarın doktor randevusu vardı, test yapmak yerine direkt doktora gitmek istemişti. Bu yüzden dikkatli olmasını istiyordum.

'Canım arkadaşım benim, mezun oldun sonunda!' derken diğer herkes kadar sevinçli, diğer herkesten daha coşkuluydu.

"Evet! Çok mutluyum Tuba."

'Ben de çok mutluyum canım benim, sıra çok tatlı bir öğretmen olmanda.' derken ağzı kulaklarına varıyordu. Başımı hızla sallayıp benim de inandığım bu fikir için dua ettim içimden.

"İnşallah Tuba."

'Maşallah maşallah.' dedi gülerek.

'Zeren, telefonun çalıyor!' diyerek bize doğru yaklaşan heyecanlı arkadaşım Şeyda'ya çevirdim yüzümü. Acele adımlarla yaklaşıp telefonu elime sıkıştırdı. Arayan annemdi. Bakışlarım Başar'a çevrildiğinde başını sallayarak bana cesaret verdi. Ortamdan biraz uzaklaşırken Şeyda da bizimkilerle sohbet etmeye başlamıştı.

Görüntülü aramayı cevaplarken gerginlikten sıyrılıp gülümsemeye çalıştım. Başar da arkamdan gelmiş, elini belime yerleştirmişti. Ekranda gördüğüm üçlüden gözlerim anında Melisa'ya odaklanırken onun kocaman açtığı gözleri de beni görünce parıldadı.

'Ab-la!' dedi heyecanla.

''Melisa'm, ablam benim.'' diyerek yüzümü ekrana yaklaştırdım.

'Ab-la, mezun oldun, kut-kutlu olsun. Teebrik eder-im.' dedi sürekli gülerken. Gözlerim istemsizce dolarken bu sefer onları engelleyemedim.

''Teşekkür ederim bir tanem benim, iyi ki varsın.'' derken ekrandan yüzünü okşadım.

'Tebrikler kızım, seninle gurur duyuyoruz.' dedi annem. Dün beni arayıp aslında mezuniyetimde yanımda olmak istediklerini ama bugün Melisa'nın doktor randevusu olduğu için ve Faruk işten izin alamadığı için gelemeyeceklerini söylemişti. Gelmelerini isteyip istemediğimden emin değildim, Melisa'nın gelmesini isterdim tabii, orası ayrı. Geçen dört yılda her şey olmasa da birçok şey değişmişti. Anneme karşı olan öfkem, kırgınlığım hâlâ benimleydi ama en azından daha ılımlı olmuştum. Geçmiş yılları, gelecek yıllar tamir edemiyordu maalesef, yalnızca biraz alışıyordu insan. Ben de alışmıştım, yokluklarına alıştığım gibi şimdi de varlıklarına alışmıştım. Faruk hâlâ yabancıydı bana, onu babam olarak görebileceğimi de sanmıyordum. Bunun zamanla ilgisi yoktu, ne kadar zaman geçerse geçsin değişmeyecek bir şeydi bence. Ama en azından arada sırada birkaç kelime ediyorduk. Melisa ise benim her zaman yüzümü güldürüyordu, onunla ne zaman fırsat bulsam görüntülü konuşuyordum. Bana olan ilgisi artmıştı, artık çok daha yakındık ve o da sürekli beni görmek istiyordu.

''Teşekkür ederim.'' diye mırıldandım.

'Tebrikler kızım, umarım hep başarılı olursun. Biz her zaman arkandayız.' dedi Faruk. Arkamda değil de kaybettiğimiz yıllarda yanımda olmalarını tercih ederdim.

''Sağ olun.'' dedim anlık ona bakıp ardından gözlerimi tekrar Melisa'ya çevirirken.

''Melisa, seni çok özledim ablacığım.'' dediğimde gözleri parladı.

'Ben de!' dedi kocaman gülümseyerek.

''Ben şimdi mezun oldum ya, Başar abin söz verdi, beraber oraya gelip seni ziyaret edeceğiz.'' dediğimde Melisa'nın gözleri Başar'a kaydı. Ona gülümseyerek başını salladı Başar. Melisa ellerini çırparak bu habere oldukça sevindiğini belli ederken derin bir nefes verdim.

''Ben artık törene döneyim, dediğim gibi bir ara Melisa'yı ziyarete geleceğiz.'' dedim.

'Tamam kızım, çok güzel olur, bekliyoruz.' dedi annem. Onlara el sallayarak telefonu kapattıktan sonra Başar'a doğru döndüm.

''Gördün mü yüzündeki ifadeyi? Ne kadar mutlu olmuş, ne kadar sevinmiş benim için.''

'Melisa seni çok seviyor,' dedi bu sefer iki eliyle belimi kavrarken, 'ablasıyla gurur duyuyor şu an.'

''Çok güzel hissettirdi.'' dedim başımı sağa doğru yaslayarak.

'Ben de güzel hissettireyim mi?' deyip muzip bir şekilde güldükten sonra yaklaşıp sağ yanağımı öptü.

''Utandırma beni herkesin içinde.'' diye yalandan kızdım.

'Utanma zaten.' derken diğer yanağımı da öptü. Kollarımı boynuna sarıp dudaklarımı boynuna bastırdım. O kadar sıcak, güvenli, huzurlu hissettiriyordu ki tarif edebileceğim kelimeler bulamıyordum.

''Biraz arkadaşlarımla vakit geçireyim, iki bir şey oynayayım şurada da sonra senin sürpriz yerine gidelim.'' dedim.

'Tamam, acele etme, ben seni beklerim.' dedi. Başımı sallayıp ondan ayrıldım. Az önce ayrıldığım kalabalığa geri döndüm. Kep atma ve mezuniyet törenini aynı anda yaptığımız için birazdan içeri girip mekandaki eğlenceye başlayacaktık.

Yaklaşık on dakika sonra girdiğimiz mekanda eğlencenin dibine vuranlar olsa da ben fazla dağıtmamıştım. Tuba'yı çok yormamaya çalışarak onunla dans etmiştim. Bir ara slow müzik eşliğinde Başar'la dans etmiştik ve kendimi masal kahramanı gibi hissetmiştim. Tahminimden daha uzun süre eğlendikten sonra Başar'la ele ele çıkmıştık mekandan. İkindi vakitleriydi ve hava güzeldi. Başar'ın arabasına bindikten sonra onun beni hazırladığı yere götürmesini bekledim.

Uzun sayılacak yolculuğun sonunda Sapanca tarafına gelmiştik. Konaklama yerlerini bir bir geçtiğimizden tam olarak nereye vardığımızı anlamamıştım ama biraz daha ıssız bir yerdeydik. Etrafta kimseler yoktu.

'Gel,' dedi elini bana uzatarak. Uzattığı elinden tutarak heyecanla indim arabadan. Biraz yürüdükten sonra benim için hazırladığı sürprizi gördüm. Durduğumuz yerin hemen aşağısında çardak şeklindeki bir masa bizim için hazırlanmıştı. Manzara şahaneydi, zaten yeşilin bol olduğu bir yerdeydik. Binaların içinde yaşamını sürdüren bir adamın doğayı bu kadar sevmesine hak veriyordum. Masanın hemen yanında eski, tahta oturacaklı bir salıncak vardı. Salıncağın kurulduğu büyük ağaç masaya gölge yapıyordu. Dudağımı ısırarak Başar'a baktığımda o da bana gülümsüyordu.

Adımlayıp masanın yanına geldiğimizde masaya göz gezdirdim. Sanki restorandaki bir masaymış gibi özenle hazırlanmıştı. Başımı salıncağa çevirdim. Burası yüksekte kalıyordu, aşağısı boş olduğu için salıncakta sallanırsam muhtemelen kalbim hoplayacaktı ama istiyordum. Şu an kalbim yeterince hopluyordu zaten.

''Başar, yine yapmışsın yapacağını. Nereden buldun burayı? Çok güzel.'' dedim kollarımı beline sarmadan hemen önce.

'Biraz gezintiye çıkıp buldum, herkesten uzakta kutlamak istedim mezuniyetini.'

''Beni hep etkiliyorsun.'' derken başımı göğsünden kaldırıp yüzüne baktım.

'Öyle mi yapıyormuşum?' deyip dudaklarıma bir öpücük kondurdu.

''Çok beğendim.'' dedim aşk sarhoşu gibi hissederken.

'O zaman güzel, hadi bir şeyler yiyelim.'

Elimi tutarak beni masaya oturttu. Acıkmıştım, şu romantik ortamda bile midem bana sinyal gönderiyordu.

'Servis yapması için kimseyi istemedim, baş başa olalım dedim.' derken bana yemek servisi yapmaya başladı.

''Böyle daha güzel,'' dedim, 'baş başa olmayı seviyorum. Etrafımız fazla kalabalık, seninle yalnız kalmak güzel oluyor.'

'Daha fazla vakit bulmaya çalışacağım.' dedi fazla meşgul olduğu için.

''Zorlamana gerek yok, öyle ya da böyle, beraber olduğumuz sürece yeterli.''

Servisi bitirip elime uzandı ve üzerine öpücük kondurdu.

'Afiyet olsun.'

Yemeklerimizi yerken hava kararmaya başlamıştı. Yaşlı bir adam gelip ağaca sarılı olan lambaları yaktı, burası onunmuş, kiralıyormuş zaten. Yemeklerin hepsi çok güzeldi, Başar tanıdığı bir aşçıya yaptırmış her şeyi. Bugünümüzü de güzelce geçirmemizi sağlamıştı, mezuniyetimin olabileceği en güzel şekilde geçmesini sağlamıştı.

'Kenara kay bakalım.' deyip ayaklandığında oturduğum yerde kaydım, Başar yanıma oturdu.

'Mezuniyetin kutlu olsun,' dedi bugün bir kez daha, 'her zaman olduğu gibi bugün de gurur duydum seninle, bugün de kendini kanıtladın.'

''Başar, ağlayacağım şimdi.'' dedim duygulanarak. Başını iki yana salladı.

'Sen başardın, Zeren, her şeyi sen yaptın.'

''Sen destek olmasaydın yapamazdım.'' dedim ben de başımı allarken.

'Hayır; sen, kendin her şeyi başarabilecek kapasitedesin. Bugüne kadar yaptığın gibi bugünden sonra da yapacaksın. İnanıyorum.' dediğinde dayanamayıp boynuna atladım. Kollarımı sımsıkı ona dolayıp yüzümü omzuna gömdüm.

''İyi ki sevgilimsin.'' dedim tüm içtenliğimde. Gülüşünü hissettim. Elleri saçlarımdaki yerini alırken beni kendine bastırdı.

'Bugüne kadar çok şey yaşadık, çok şey atlattık; başlarda benim için karşılaştığım en garip insanken şu an hayatımın merkezindesin. Bana unuttuğum birçok duyguyu hatırlattın, bana kendimi hatırlattın sen. Kimseye göstermediklerimi gördün, kimseye söylemediklerimi duydun, kimseye hissetmediklerimi hissettirdin. Kimseyle konuşmadıklarımsın sen benim, kimseye anlatmaya cesaret edemediklerimsin. Benim bütün sevgim senin, Zeren; sen benim her şeyim. Böyle oldukça başka bir şey istemiyorum, yalnızca senin kollarında dinlenmek istiyorum. Seni özgürce seviyorum, sevmeye devam etmek istiyorum. Zeren,' deyip benden ayrıldı ve yüzümü ellerinin arasına aldı. Lambanın altında parlayan ela gözlerine içimden taşmak üzere olan duygularla baktım.

'Ben seninle evlenmek istiyorum.'

Gözlerim kocaman açılırken sağ elini yüzümden ayırıp ceketinin cebine attı. Çıkardığı küçük, lacivert kadife kutuya şaşkınlıkla bakarken diğer eliyle de kutunun kapağını açtı. Önümde parlayan yüzüğe bakakalırken Başar tekrar konuştu.

'Benimle evlenir misin, sevgilim?'

Gözlerim hızla dolarken açılan ağzımı kapattım. Dudaklarım titreyerek baktım yüzüne. Başımı hızla salladım ve gözlerimi yumdum. Yaşlar yanaklarımı ıslatınca burnumu çekerek gözlerimi araladım. Başar'ın yüzünde çok güzel bir gülümseme vardı artık.

''Seninle evlenirim, sevgilim.'' dedim ve az önceki gibi kollarımı boynuna doladım. Rahatlamış gibi bir nefes veren Başar da bana sarılırken şaşkınlık ve mutlulukla sarmalanmış bir haldeydim. Bu teklifi asla beklemiyordum, onun bana bu şekilde gelmesini en azından şimdi beklemiyordum. Tekrar güvenmek, tekrar evlenmek onun için zordu ve ben bu kadarını beklemiyordum.

'Yüzüğünü takalım,' diyerek geri çekildi ve elime uzandı. Yüzüm parmağımdan geçerken içim titredi. Evlenecek miydik biz, karı koca mı olacaktık?

''Seni çok seviyorum.'' dedim hâlâ dolu olan gözlerimle. Başını sallayarak beni tekrar kendine yasladı.

'Ben de seni çok seviyorum, güzel sevgilim.'

<><><>

'Evet!'

Salondan alkış sesleri koparken nikah memuru imzalamak için defteri bize doğru uzattı. Heyecandan titreyen ellerimizle defteri imzaladıktan sonra evlilik cüzdanını çıkarı memur.

'Ayağına bassana kızım!' dedi nikah şahidim olan Tuba. Kendisi evlenirken ayağını morartmıştı Oğuzhan'ın. Kıyamadığımdan hafifçe topuklu ayakkabımla ayağına bastım Başar'ın. Gülerek bana baktı.

'Şuna bak, azıcık bastırdı.' diye söylendi Tuba.

'Mutluluklar dilerim.' diyen memur evlilik cüzdanını bana uzatınca heyecandan titreyen elimle alıp havaya kaldırdım. Necmettin Usta, Hicran abla ve Zeynep alkışı başlatırken diğerleri de onlara katıldılar. Annem yaşlı gözlerle bize bakarken Faruk da onu teselli ediyordu. Melisa ışıldayan gözlerle alkışa katılmıştı ve benim için çok mutluydu. Aslı ve üçüzler dayılarının mutluluğunu ve artık yengeleri olan benim mutluluğumu paylaşırken Başar'ın anne ve babası da yan yana gülen gözlerle bize bakıyordu.

İbrahim amca bastonuna yaslanmış şekilde tebessümle başını sallarken Hızır amca da bir süre önce evlendiği Mukaddes teyzeyle kol kolaydı. Onların evlenmesine vesile olan Zümrüt abla gözünden akan yaşı silerken durmadan alkışlıyor, Asuman abla, Neriman ve Ayşe teyze de sakin alkışlara katılıyordu.

Başar'ın sekreteri Nihal, birkaç iş arkadaşı ve ortaklık yaptığı kişiler de Başar'ın mutluluğuna ortak olurken benim de mahalleden arkadaşlarım destekleriyle buradaydı.

Alnıma kondurulan öpücükle gözlerim kapanırken içinde bulunduğum durumu, mutluluğu sindirmeye çalışıyordum. Yaşanmışlıklarımız çoktu ve sonumuz yine mutluydu. Artık evli bir çifttik, bundan sonra aynı önceden olduğu gibi birbirimize derin bir bağla bağlı olacak ve birbirimizi her koşulda destekleyecektik. Biz buyduk; birbirine aşık iki insan.

Her hikaye aynı sözle başlayıp aynı sözle sona ererdi. Ben Zeren, Zeren URGAN.

SON

Eveeet, çok zorlandığım yere geldik sonunda. Canım hikayeme veda ediyorum, gerçekten boşluğa düşmüş gibiyim. Bu hikayeyi pandemide vaktim olduğu için, biraz eğlenmek ve kafamı dağıtmak için yazmaya başlamıştım. Bu kadar bağlanacağımı tahmin etmemiştim, gerçekten hiç ayrılasım yok. Hikaye bence burada bitmeliydi, gelmesi gereken yere ulaştığı için veda ediyorum, yoksa yüz tane bölüm daha yazardım ama her hikayenin bir sonu vardır, biz de güzelce bitirdik.

Bu hikayeyi, Zeren ve Başar'ı yazarken çok çeşitli süreçlerden geçtim, başıma çok olay geldi. 23 yıllık hayatımda geçirdiğim en kötü günüm de bu hikayenin yazım sürecine denk geldi, en sevdiğim insanlardan birini kaybetme sürecim de aynı şekilde. Daha birçok şey... Ama ben yazarken her zaman bir şeylerden soyutlandığımı fark ettim ve yazmak bana çok iyi geldi. Bu sebeple benim için çok kıymetli bir hikaye. Mutluluğumu da hüznü mü de barındırıyor ve her bölümünde yansıttığım duyguları çok hissederek yazdım.

Hikayeyi yayımladığımda tahmin ettiğimden daha çok ilgi gösterdiniz, oylarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Ben yıllardır burada, bu platformdayım. Benim de az ya da çok okuyucumun olması benim için inanılmaz bir olay. Birbirimizi hiç tanımadan bir hikaye üzerinden bağ kurmak, o hikayeyle iletişim kurmak benim için inanılmaz bir şey. Umarım her zaman hikayelerimde buluşuruz sizinle.

Bugün bu hikaye için veda edeceğiz ama aklımda üç tane daha hikaye fikri var, bir tanesi için çalışmalara başladım bile. Tabii ne zaman yayımlayacağımı bilmiyorum, KPSS sürecim olduğu için çok da yoğunum ama kendime ayırdığım vaktimde yeni şeyler üzerinde çalışıyorum. Bu konuda aslında sizden isteyeceğim bir yardım da var, ilk olarak yayımlamayı düşündüğüm hikayem Eskişehir'de geçiyor ve ben daha önce hiç orayı ziyaret etmedim. Hakkında da internet üzerinden anca bilgi edinebiliyorum. Eğer Eskişehir hakkında bilgisi olan, orada yaşayan okuyucularım varsa benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim. En azından biraz bilgi almış olurum ve hem kolaylık olur hem de daha gerçekçi bir hikaye yazmış olurum.

Hikayeyi kütüphanenizden çıkarmamanızı temenni ediyorum, ileride özel bölüm de yayımlayabilirim. Ayrıca özledikçe gelip okursunuz, tekrar yorumlarda buluşuruz. Hem yeni hikaye için de buradan duyuru yapacağım, ona da ilgi göstermenizi çok isterim çünkü onun için de çok çok hevesliyim.

Sizler için hep iyi dileklerde bulundum, şimdi de öyle yapıyorum. Umarım her zaman güzellikler etrafınızda olur ve hayatınızda sizi zora sokan şeylerden kolayca kurtulup refaha erersiniz. Mutlu olmanızı ve mutlu kalmanızı diliyorum.

Gerçekten duygusalım, ben de sanırım özledikçe buraya uğrayıp yazdıklarımı okuyacağım. ZerBaş'ı çok özleyeceğim. Onları yazarken çok düşünerek yazdım, hatalı, kötü örnek olacak davranışları olmasın diye yazdıklarımın üzerinde çok durdum. Umarım yazdıklarım hepiniz için sorunsuz şeyler olmuştur. Ve gerçek, içten bir aşk, ilişki yazmaya çalıştım. Umarım hepinize böyle hissettirmiştir. Ben yazdığım çiftten de hikayeden de razıyım, hepinizin de öyle olmasını diliyorum. Son oylarınızı ve serüvenimiz biterken yorumlarınızı merak ediyor ve ısrarla bekliyorum.

Tekrar görüşmek üzere şimdilik veda ediyorum, kendinize iyi bakın 💜

Bir erkeğe veda etmek için ne. Sevilen birine veda mektubu

Kelimeler bazen buz gibidir, karanlık gibidir.
Burada her şey yanlış ve her şey yanlış.
Bizim için ayrılma vakti geldi.
Görünüşe göre bu dünya bize göre değildi.

Altın iplik koptu.
Aşk gitti. Kim suçlanacak?
İkimiz için dünyayı eritti.
Elveda sevgili ve affet.

bana eskisi gibi bakıyorsun
Ama ne yazık ki affedemiyorum.
Vazgeçme, aşka ihanet etme
Sevdiğin kızları küçük düşürme!

Ve dünyada şeref olduğunu bilmiyordun,
Vicdan kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyordum
Şimdi anladın ki hepsi orada
Ama trenimizi şimdiden geri vermeyin.

Sen... Şimdi hiçbir şeye ihtiyacım yok.
Her şey boş. Kalp kilitli. Ve ağrı
Her şeyi o kadar aptalca deliyor ki, bu imkansız -
Ve düşünceler boş ve kumun içinde.

Her şey düşünce tarafından parçalandı - geri dönülmez bir şekilde
Kaybol, saklanma, geri dönme...
Benim hatam, seninki, etrafındaki ve dünyadaki her şey.
Nasıl düşünülür ve nefes alınır. Nasıl yaşamalı?..

Ve hiç acı çekmeyen, sevmeyen,
asla anlamayacak
Tamamen güçsüz olmak ne anlama geliyor?
Sevdiğin ayrıldığında.

Pencere kenarında oturup rüya görmek ne anlama gelir?
Sadece toplantınızı hayal ediyorum.
Bu, evet, tüm ayrılıkları aşırı uyumaya götürür,
Bir sonsuzluk gibi sürer.

Ve kim sevmedi, gülerek:
"Düşünsene, o etrafta değil."
Ve hepiniz caddede gözyaşları içinde yürüyorsunuz
Onu bir bakışla bulmayı umarak.

bir daha gelme
Ruhumu rahatsız etme!
hepsi geride kaldı
Sana artık ihtiyacım yok!

ayrılık saati
Gece yarısı gri saçlı vurdu.
şimdi buldum
Başka ne buldun!

Bana "Seni seviyorum!" dedi.
Ve sonra, aynı akşam,
ruhuma tükürmek
Onunla tanışmak için acele ettin!

yarın seninle ayrılacağım
Yalnız kalmaktan korkuyorum.
sensiz yaşamayacağım
Çünkü seni çok seviyorum.

lütfen beni bırakma
Sensiz sıkılacağım.
Sen benim sevincim ve kederimsin
Bana sonsuza dek mutluluğu geri ver!

Cevap ver yalvarırım
Bir cevap bulamıyorum.
Benden ayrılıyorsun
Sensiz nasıl yaşayacağım?

Son kez,
Seni görüyorum.
Ve şimdi sarılıyorum
Son kez,
Öptüm.

Gözlerimi ayırmadan.
Ama ne yazık ki, her şey geçiyor,
Ve beni görüyorsun
Son kez.

Biz seninle dünden önceki gün ayrıldık,
Ve seni çok özlüyorum ve sabaha kadar ağlıyorum.
Evet, gurur duymam benim hatam, -
Şimdi ayrıyız, öyle görünüyor ki, sonsuza kadar.
Sana ağır bir hakaret,
Bana hayallerini kül etmek için yakıldı.
Şimdi oturuyorum, acı çekiyorum, suçluyorum, kendimi suçluyorum.
Ve anlıyorum ki aşk bir duvar değil!
Bir sözle yok edebilirsin, sessizlik,
Ama yaratmak o kadar zor ki, yalnız olmak daha kolay...

Sevdiklerinizi kaybetmek ne kadar acı verici ve ne zaman
Hayatta yalnızsın.
Anladığınızda - son! Sonsuza dek!
Ve geri gelmeyecek...

Acı gelip gidecek
Kumdaki dalgalar gibi
seninle ayrılıyoruz
Sonsuza kadar, bir saatliğine değil.

birlikte mutluyduk
Ama aşk yaz gibi geçti
Kötü sonbahar kalpte kırılır
Biletsiz yolcu.

Ve aşkımla hiçbir şey
veda edemem
Sonbahar yağmuru gibi gözyaşları
Bitmek istememek.

Çocuklar için ateş düşürücüler bir çocuk doktoru tarafından reçete edilir. Ancak çocuğa hemen ilaç verilmesi gerektiğinde ateş için acil durumlar vardır. Daha sonra ebeveynler sorumluluk alır ve ateş düşürücü ilaçlar kullanır. Bebeklere ne verilmesine izin verilir? Daha büyük çocuklarda sıcaklığı nasıl düşürürsünüz? Hangi ilaçlar en güvenlidir?

Senden ayrı yaşamak benim için zor
Aşk bana işkence etti!
fark etmeni çok istiyorum
Seni ne kadar çok sevdiğimi!

Ve ihale kalbine izin ver
Kinler boşuna saklanmaz.
Ve bil ki hayatta ne olursa olsun,
Seni her zaman sevdiğimi!

nasıl acıdığını biliyorum
Bir kez ve herkes için ne zaman
En iyisi seni atar
Sevgili, yakın kişi
Ona hayatını vermeye hazırsın,
"Seni seviyorum!" arkasından çığlık atarsın
Dönmeyecek, dön
En yakınınız.

Uzaklara uçuyorum, Ayrılıkta ikimiz için de kolay olmayacak. Ama aşkım seni ısıtsın, Ruhumun estiği sıcak bir kazak ya da gömlek gibi. Yakında döneceğim - sadece bil, bana burada ihanet etmeyeceksin!

Ne oldu bilmiyorum ama sana olan hislerim gitti... Bana ne olduğunu bilmiyorum, Ama seni sevemiyorum, Seninle olmaya dayanılmaz... Seni sevmiyorum - Üzgünüm. Seni sevmeyi taahhüt etmiyorum ve sen beni anla, beni affet ve aşkımızı sonsuza dek bırak..

Sana dostum, bu günü veriyorum
Güzel ay ışığı ve yıldızlarla dolu bir gökyüzü
Ve nazik sabah şafağı
Ve taze, harika güllerin üzerinde bir güneş ışını.
Sana aşk sözlerini tekrarlıyorum
Alacakaranlıktan şafağa hazır.
Ve bu mutluluk, biliyorum, alınamaz.
Ve bunun için teşekkür ederim!

Mutlu Yıllar tatlım! -
Sana söylemek için acelem var.
En nazik, en tatlı,
Ben sadece seninle nefes alıyorum.
En yakın, en önemli,
Sevgili adamım.
mutlu ol sevgilim
Bugün, yarın ve sonsuza kadar!

Tebrikler aşkım sen
Bu parlak ve neşeli günle.
Benim için de çok şey ifade ediyor.
Öyleyse onunla birlikte tanışalım!
Masada titreyen mumlar olacak,
Mutlu gözlere yansıyan
Ve sana karanlıkta yardım edebilirim
Her şey iki değerli kelimeyle söylenebilir.
Doğum günün kutlu olsun canım, sen!
Kadere sonsuza kadar minnettarım
beni sana ne bağladı
Sen benim değerli adamımsın.

Aşkı alıp gidiyor tren,
Kalp nasıl inliyor, acıyı artırıyor.
sevgilin trende ayrılıyor
Ve şimdi tüm hayat geceye döndü.

Ve şimdi tüm düşünceler, sadece bir şey hakkında:
Sevdiğiniz nerede ve nasıl, yaşıyor mu, sağlıklı mı?
Sadık kızını unuttun mu?
Kime "Seni seviyorum!" diye fısıldadığını unuttu mu?

Bütün bu endişeler şimdi ruhunda
Ve sık sık yüzünde gözyaşları.
Kızım, canım, gücünü koru -
Sonuçta, erkek arkadaşın bir günlüğüne gitti!

En iyi çıkış yolu, anlıyorum, ayrılık -
Kötü bir oyuna devam etmenin bir anlamı yok.
Ve geçmişin aşkı sönmüş parlaklığı
Yeniden hayata dönmeye değmez.

Sadece kalp komuta yeteneğine sahip değil
İz bırakmadan unutmak için parlak duygular.
Biraz sabırlı olun ve yakında, ama hemen değil,
Sonunda sevmeyi bırakabilirim.

Arıyoruz, buluşuyoruz, buluyoruz, kaybediyoruz,
Sahip olmak - takdir etmiyoruz ... toplantı - terk ediyoruz ...
Denemeler ve işkence. Toplandılar, kaçtılar...
Yaşamak için zamanları yoktu ve tekrar ayrıldılar.

Ama aşk nerede, sonsuza kadar ve sonu olmayan? ..
Ya da belki bu, ya da belki bir başkası?
Yüzler, bedenler ve gülümsemeler değişir,
Ancak arama yalnızca hataları çoğaltır.

Aşk, sevgi, tutku - her neyse,
Kendimizle ve başkalarıyla özgürce oynarız,
Aşk ne zaman - tahmin etmek zor değil -
Birbiriniz olmadan yaşamak imkansız olduğunda...

Ayrılık, her zaman biri için kayıp acısını, diğeri için bir özgürlük duygusu getirir. Kız, yakın olduğunu düşündüğü kişiyi incitmemek için hangi kelimelerin veda edeceğini kesinlikle düşünmelidir. Bu durumda suçlamalar ve hakaretler uygun değildir. Haklı çıkarmaya veya özür dilemeye gerek yok. Ayrılık bir ilişkinin sonudur, hayatın sonu değil. Böyle bir durumda doğruyu söylemek en iyisidir çünkü aldatmak onu daha da acı verici hale getirebilir. Aşk tamamen farklı iki insanı birbirine bağlar, ancak bir nedenden dolayı birlikleri imkansızdır. Bazen olur, elveda deme sözleri bunlar.

Sana karşı hiç kin beslemiyorum.
gönül rahatlığıyla gitmene izin vereceğim
Dedikleri gibi, bu kader değil,
Tüm hakaretleri sonsuza kadar unutalım.
seni sevdim saklamıyorum
Nasıl acı çektiğimi fark etmeyeceksin bile
Dedikleri gibi, zaman iyileşmeli
Ve hayatın çekimleri bir filmdeki gibi değişecek.

Ne yazık seninle ayrıldık
Sana söyleyeceğim, aşkım, hoşçakal,
Hiçbir şey yapılamaz - hayat hayattır,
Ve tahminler bile burada yardımcı olmayacak.
Hafızandan hiçbir şey atmayacaksın
Ve evet, kalbim atıyor,
herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle
Yeni aşkın sana acele etmesine izin ver.

Yürümedi, sadece oldu
İlkbaharda bahçede kiraz açmaz,
Güneş daha az ısı verir
Çünkü aşkımız soldu, gitti.
mutlu olmanı istiyorum aşkım
Böylece hayalin sonunda gerçek olur
Size hassas duygular vermek için,
Ne yazık ki ben olmayacağım.

Ayrılığın hüzünlü anları
Ama bir süreliğine değil, sonsuza kadar,
Sana, aşkım, hoşçakal diyeceğim,
Görünüşe göre bu kaderdi.
Ruhta zaten boşluk, gözlerde biraz hüzün var,
Anılarda, sıcak bir şey, şimdilik yaşasın,
Mutlu olacağımızı biliyorum, ama şimdiden farklı kıyılarda,
Size özel hayatınızda ve işinizde başarılar dilerim.

Tüm güzel anılar kalır
Senden ayrıldığımız için çok üzgünüm,
Şimdi suçluyu aramanın bir anlamı yok,
Hayatın kanunları bulmak ve kaybetmektir.
Sana aşkım, kin tutmuyorum,
Geçmişimize değer veriyorum,
iyi şanslar dilerim hoşçakal
Ve ek olarak en iyi ve mutluluk.

Senden ayrı kalmalıyız
Ne yazık ki uzun zamandır ayrılıyorum,
Ama ne yapmalı, hayat böyle bir şey,
Ayrıldığımız anda, seni şimdiden özledim.
Zor olsa da, birbirimizi tekrar göreceğiz
Şimdiden toplantımızı temsil ediyorum,
Ayrılıkta aşk sadece güçlenecek,
Bana sadık kalacaksın, kesinlikle biliyorum.

Beni terk ettin, kapılar sessizce kapandı,
Gönülde hasret var yüreğe taş yatıyor,
Tekrar döneceğini umuyorum ve inanıyorum
Hayat bize çok acımasız bir şaka yaptı.
Sarılmalarını nasıl özleyeceğim
Desteğin nasıl eksik kalacak,
Ama günün geleceğine inanıyorum ve güzel bir elbisem var
Senin için bir ruh olarak ön kapıları açacağım.

Yakında prensim bir at üzerinde dörtnala gidecek,
Onunla tüm görüşmelerimizi hatırlıyorum,
Aşk ateşi, oğlum içimde tutuştu,
Parlak bir şekilde yanıyor, sadece şimdi acı çekiyorum.
Geriye bak, seni çok seviyorum
Senden bir bakış bana huzur verecek
Resmimi hafızanda tutmanı istiyorum, sevgi dolu,
Her zaman yanımda olmak istiyorum.

Bu dünyada seninle çok iyi hissettim,
Güzel oğlum, canım oğlum,
Sen benim için mutlu bir muska oldun aşkım,
Benimle olamaman ne yazık.
Ayrıldığımız için çok pişmanım
Sen yanımdayken uyuyor gibiydim,
Kararını ver ve yakında bana geri dön
Hep beklediğin tek kişi.

Fotoğrafını hatıra olarak saklayacağım
Geceleri gizlice gözlerine bakacağım,
Ayrıldıktan sonra ne yapacağımı hayal bile edemiyorum,
Sonuçta, ayrılığı atlatmak benim için çok zor olacak.
Bana her şeyi anlattıktan sonra güzelce uzaklaştın,
Ve dünya dondu, kan damarlarda dondu,
Ağlamayacağım, tüm gücümü toplayacağım,
Yeni bir aşkla tanışacağıma inanıyorum.

Sevgili oğlum, sana veda ediyorum,
Ve şimdi hüzünlü günlerim gelecek,
Bu sadece hafızanın zor dönüşleri
Tüm toplantılarımız ve sarılmalarımız sizindir.
Aptalca ayrılmamız ne yazık,
Geri dön, ruhum çığlık atıyor
Işığın tekrar geleceğine inanıyorum
Ve artık hiçbir şey bizi ayıramaz.

Yine masamda renkli bir fotoğraf buldum,
Güldüğümüz yerde, hala birlikte olduğumuz yerde,
Kader bir kez yanlışlıkla bizi bir araya getirdi,
Şimdi seninle farklı yollara gideceğiz.
Toplantıdan ayrıldıktan sonra ne yazık ki,
Parlak ışığın yerini kötü havanın alması,
Hafızada ne kadar yaşayacağımı bilmiyorum
Tüm kalbimle sana mutluluklar diliyorum.

Artık sık sık toplantılar, tarihler olmayacak,
Bu düşünceyle gözyaşlarımı tutamıyorum,
Yazık, ayrılık vakti
Sadece kendim için bir fotoğraf çekeceğim.
Elveda demek benim için zor canım, güzel,
Görüntün yakında penceremde eriyecek,
Parkımız yağmurla sular altında kalacak ve karla kaplanacak,
Ama beni hatırlayacağını biliyorum.

Yağmur camı ince ince keser,
Ve kulaklarda çınlıyor "Ben gidiyorum!"
sana karşı kin beslemiyorum
Benim kaderim olmadığın görülebilir.
Hoş olmayan ayrılık anı
Ama önümüzde beklentiler var,
sen ve ben şanslı olalım
Ve gerçek aşk bize gelecek.

Bugün üzüntünün yerini sevinç aldı,
Ve hiçbir şey değiştirilemez
Ayrılık acısız olsun
İnan bana, senden nefret etmiyorum.
Geçmiş sayfamızı kapatalım
Anılarda kalsın
sana yeni bir aşk diliyorum
Böylece mutluluğu tekrar bulursun.

Sen sadece doğru olan değilsin, doğru olan değilsin
senin karın olmayacağım
Sen de daralan bir koca olmayacaksın,
Artık kimse bağırmayacak - bekleyin!
Hiçbir şeye birlikte karar vermemize gerek yok.
Şimdi hayattaki her şeye karar ver
Bu bir kayıp mı yoksa bir ödül mü bilmiyorum
Ama sana söylüyorum - hoşçakal!

Elveda ve artık beni incitmiyor
Sensiz nefes almak zor.
Artık kendim karar verebilirim
Bedava ata nerede binilir.
Geçmiş olsun başka ara
Belki de benim kopyam.
Ve sevinç için şarkı söylüyorum
Hatta genel olarak kıskanç değilim.

Sana bir yüzük veriyorum, tak ve hatırla
Gülleri ilk nasıl verdin,
Dileğimi nasıl yerine getirdin?
Beni dansa nasıl davet ettin?
Ve şimdi, artık dans etmeyelim,
Müzik yok ve şef öldü ...
Ve hala seni kıskanıyorum
Ve şimdiye kadar boşuna da olsa bekliyorum ...

hayatımızın sayfasını çevirdi
Yarına yeni bir yapraktan başlayalım,
seninle ayrılmak zorunda kaldık
Ve bu benim hatam değil.
seni çok affettim
Hepsi parlak bir aşk umuduyla,
Görünüşe göre sadece yorgunum
Seni aşk prangalarımdan kurtarıyorum.

sana karşı kin beslemiyorum
Sakince bıraktım kendimi
Bir toplantıda kalp titreyerek atmaz,
İyi şanslar, hoşçakal diliyorum.
Her şey sis gibi eridi
ilişkimiz yalan
zaman kaybetme
Ve sessizce, git.


Görünüşe göre işe yaramadı, bu kader değil,
bunun hakkında ne sıklıkla konuşuyorlar
sana aşkımı verdim
Ve herhangi bir karşılıklılık görmedim.
Ayrılalım, böylesi daha iyi
Artık birbirimizi incitmeyelim
Sana sadece iyi şanslar diliyorum
Ek olarak en iyisi.

Aşk çoktan solmuş
İlk baharda kar gibi
Duyguları tekrar yapıştırma
Manevi yaraları iyileştirmeyin.
Senden hiç nefret etmiyorum.
Ayrılırken sakin olmaya çalışıyorum,
anılarla yaşayacağım
Sonuçta, geçmiş atılamaz ve unutulamaz.

Aşkımız küçük parçalara ayrıldı
Ve her şeyi yapıştır, faydası yok
Teste dayanamaz,
Ayrılma zamanı.
sana kızmıyorum aşkım
başka biriyle mutlu olmanı dilerim
Şimdi üzüldüm tabii.
Ama kalbim uzun zamandır boş.

Sen gidiyorsun, üzgün değilim
kırgınlık olmadan gitmene izin vereceğim
Asla sevimli olmak zorunda kalmayacaksın
Yolda değiliz, kader değil demektir.
Geçmiş hakkında, hiç pişman değilim,
Ayrılığın üstesinden geleceğim
sensiz yaşamayı öğren
Seni sonsuza kadar kalbimden sileceğim.

Kusura bakmayın öyle oldu
Seninle olmak için yaratılmamışız
seni uzun zaman önce kalbimden sildim
Aramızdaki her şey çoktan gitti.
Kırılmadan ayrılalım
Ve geçmişin anılarını sakla
Sonuçta, geçmişten bir şey hala biraz nefes alıyor,
Hadi, gücenmeden gerçekleştirelim.


Son köprüleri yaktı
Beni terkediyorsun
sana karşı kin beslemiyorum
Sadece unut ve affet.
Geçmişte hala seviliyorsun
mutlu olmanı dilerim
gerçek aşkla tanışmak istiyorum
Sadece duygularının tekrar solmadığından emin ol.

Eh, hepsi bu ... Üzüntü için bir sebep yok,
Bunun olacağını biliyordun ... Sonuçta, bazen,
Yaşımı ve adımı bile karıştırdın...
Hep kayıtsız kaldın...
Ben de ayrılıyorum... Elveda, eğer yapabilirsen...
Düşünmekten bıktım, iki kişilik inanmaktan...
Şimdi yalnızlığı tercih ediyorum
En sıcak dudaklarının soğuğundan...
Özür dileme, ikiyüzlü olma...
Yalan söyleme ve endişeyle sor ...
artık sana güvenemem...
Seni artık affedemem!

artık senin değilim. Ne garip
uykulu görmüyorum
Bir bardakta iki fırça görmeyin,
Gözyaşlarına gülme, sev...
Ve sen, başarılı ve soğuk,
Gideceksin, duyarsız, sisin içine,
Bir kurt gibi, yanlış anlaşılmış, aç,
Garip, görünmeyen bir romanda.

Zaten son şansını da tükettin!
ben seni defalarca affettim...
hayatımızda daha fazlası yok
Söz verdiğim gibi gidiyorum...
Ve sabah seninle değil uyanmama izin ver!
Bir daha sana dokunmayayım mı...
Ama kendi başıma olacağım
Ve sana geri dönmek istemiyorum...
Hoşçakal, tüm sözler uzun zamandır söylendi ...
fikrimi değiştirmeyeceğim...
Bu sefer doğru olduğuna eminim...
Sonunda seni her şeyi affediyorum ...

Ayrılırken eğlenceli olmalı
Her şeyi yok ettiğinizde, ama kendiniz acı çekmezsiniz,
Belki sadece hayallerin değil,
Bu yüzden bu kadar açgözlü bir şekilde yok ediyorsun!
bilmesem de sana kalmış
Artık danışmanınız değilim, kesinlikle!
Gözyaşlarıyla veda ediyorum
Ne yazık ki her şeyin kırılgan olduğu ortaya çıktı!

sevgili erkek arkadaşın için dilek

Telefondaki bir adama itiraflar

İlginç haberleri okuyun

Sevgili erkeğe veda mektubu nasıl yazılır? Bir adama veda. Bir erkeğe veda sözleri.

ayrılmak istersen.... Belki istemiyorsunuz, ancak koşullar gelişti ve başka seçenek yok .... Ancak, en başından beri her şey hakkında.

Başka biriyle tanıştınız, ancak ondan birkaç yıl önce tanıştığınız kişiye her şeyi anlatmak o kadar kolay değil. Ne yazık ki, ilişkileri koparmak imkansızdır ve aynı zamanda “ayrılmanız” gereken kişiye herhangi bir acı vermez.

Bir erkeğe veda mı ettin?- Durum şöyle. Onu seviyor musun. Ama sevgilinin anne babası sana karşıdır. Herkesin sevilemeyeceğini anlasan da kafanı en çok karıştıran da bu. Yani mümkün ama mümkün değil. Başka bir adamla tanıştın. Kulağa ne kadar acımasız gelse de, yeni gelen birinin yardımıyla sevdiğinizi unutmayı gerçekten istiyorsunuz. Az önce bir yerde şu cümleyi okudunuz: "Aşkın en iyi tedavisi yeni aşktır." Ve o kadar körü körüne aşık olabileceğinizi umuyorsunuz ki, son zamanlarda hayatınızın tamamen değersiz göründüğü adamı artık hatırlamayacaksınız.

Senin için zor. Sevdiğinle birlikte olmak için her şeyi yapardın. Ama sevgilinizin annesinin ona nasıl davrandığını sürekli bilmek istemezsiniz. Ve açlık grevi ilan etmek aptallıktır, Tanrı'dan af dilemek aptallıktır, bir mucize ummak aptallıktır... Tüm noktaları noktalamak gerekir, ancak minimum ahlaki acı ile. Ve bu arada ahlaki acı, fiziksel acıdan çok daha fazla acıtıyor.

Sevgili erkeğe veda mektubu nasıl yazılır? Bir erkeğe hangi ayrılık sözleri yazılmalıdır?

Her durumda, ayrılık hakkında yazmak, hakkında konuşmaktan, doğrudan gözlerin içine bakmaktan çok daha kolaydır. Nasıl yazılır?

Bir veda mektubu, sevilen bir adama, sevilen bir kişiye veda sözleri.

ATörnekten:

"Seninle, dünyanın en mutlu kadınıydım. Seninle ilgili her şeyi hatırlıyorum. Birlikte yaşadığımız her şeyi unutmayacağım. Öyle oldu ki ayrılmak zorunda kaldık. İçinizdeki bir şeyin artık bana uymadığını düşünmenize gerek yok: siz, daha önce olduğu gibi, idealsiniz. Benim için fazla mükemmel. Güzelsin. Dudakların, gözlerin, yüzün, sesin, gülüşün.... Bütün bunlar sadece fotoğrafta değil, aynı zamanda kalbin derinliklerinde de yaşıyor.

Şimdi sana yazıyorum ve denesem de gözyaşlarımı tutamıyorum. Her nokta ve virgül üzerinde bir blob göreceksiniz, ancak onları görmezden gelin. Son paragrafta derinliklerini hatırladığım, tüm kalbimle sana yazdığım mektupta saklı olanı izle.

Ağlamak istemiyorum! Gözyaşları bana yardım ediyor. Gerçek. Beni tedavi ediyorlar. Sonunda maskaramı bulaştıran tuzlu denizimi bağışla. Bana nasıl verdiğini hatırlıyor musun? Şişeyi ondan saklayacağım, içinde seninle ilgili tüm anıları toplayacağım.

Seni artık sevmiyorum. Ne yazık ki yalan söylemeyi asla öğrenemedim. Seni seviyorum ama başka biriyle tanıştım. Ve bu konuda zavallı kalbini kırmak için yazmıyorum. Vuruşunu, sessizce atışını seviyorum...

Ama birlikte olamayız. Yollarımız ayrılmaya karar verdi. Sadece yapılan her şeyin daha iyisi için yapıldığını söyleyerek kendimi sakinleştiriyorum. Sadece en iyisini beklemek zorundasın. Aslında en iyi şeyim sensin. Kader sayesinde seni bekledim. Ve hatta seninleydim. seninle mutluydum...

Aşkım ve ayrılmaya karar verdiğim için beni bağışla. Kendim nasıl yaptım bilmiyorum. Ve benim yüzümden annenle kavga etme: o senin gezegendeki en harika kadınla tanışmanı istiyor. Ben olmadığımı biliyorsun. En harikasından çok uzağım.

Hakkımda düşün…. Ama daha erken hayal kırıklığına uğramak için tüm kötü şeyleri düşünün. Senin acı çekmeni istemiyorum. Bunu hak etmiyorum. Genel olarak ve diğer herhangi bir kız gibi.

Sevgilim, biz sadece şanssızız. Birlikte olamayız. Ama geçmişte birlikteydiler. Öyleyse onu korumaya çalışalım. Birlikte geçirdiğimiz tüm anları ve dakikaları takdir ediyorum. Onları takdir ediyor musun? O zaman beni affet ve bırak. Ama benden nefret etmemek için. Nefret çok güçlü bir duygu. Benim üzerimde test etme: Ben layık değilim.

Mutlu olacaksın. Sadece iyimser ol. Ve şimdi seninle olmamamı ihanet olarak görme. Beni hayal kırıklığına uğratmayı öğrenmen için bilerek yaptım. Beni Affet lütfen. Ama annenin ne kadar sinir bozucu olduğunu bile bile seninle birlikte olamam. Ne yazık ki, ebeveynler seçilmiyor. Annene saygı duy. Daha önce olduğu gibi - Onu sev. Bütün hayatını seninle geçirdi. Ben de talihsiz bir tesadüfle anneni memnun etmeyen mutlu kazanım. Olur. Sana zarar vermek istemiyorum, lanet etmiyorum. Bana hayatında gerçekten takdir ettiğin ve sevdiğin iki kadın olduğunu nasıl söylediğini hatırlıyorum: ben ve annen. Bir anneye olan sevgiyi ve tek kişiye duyulan sevgiyi karşılaştırmak aptalcadır. Evet, bu iki duyguyu karşılaştırmanızı istemiyorum. Karşılaştırmanın bir anlamı yok. Hayatından ayrılıyorum ki hayatına bir başkası girsin, annenin gerçekten seveceği, kendi kızı gibi sevebileceği biri.

Bu kadar insanlığıma şaşırdın mı? Şaşırtıcı bir şey yok. Sadece istiyorum, senin en mutlu olduğunu hayal ediyorum. Seninleysem mutluluk bir kenara kayar çünkü bizim ve aşkımız arasında her zaman annen olacak. Ve bunu biliyorsun.".

Yazmaya devam etmeyeceğim.: yine de yazmaya karar verirseniz, kendiniz devam edin. Belki aksini yapacaksın: bir daire kiralayacak ve ne olursa olsun sevdiğinle yaşayacaksın. Ama o zaman senin gerçek ve sıcak aşkına bu kadar karşı olan annesini asla düşünmek zorunda kalmayacaksın.

Hiç kimse sevgili erkeğinin annesinin ruhuna bakmadı. Oğlu ve geleceği için çok korkması oldukça olasıdır, çünkü hafifçe söylemek gerekirse, karşı cinsle çok şanssızdı.

Bir erkek için veda mektubuna gerek yok mu sanıyorsun? Yazma. Düşüncelerinizi şiirde veya günlükte veya sadece forumlarda internette bırakmanız sizin için daha kolay olacaktır. Belki de yakın bir arkadaşınla konuşmalısın. Ve yardımcı olur. Sadece her şeyin nasıl farklı olabileceğini düşünmeyin. Hiçbir şey için kendini suçlama. Ve onu suçlama. Kader senin yolunda olmadığına karar verdi. Bu yüzden gerekli. Ve sadece sana değil, cennetteki birine.

Mektuplar, arkadaşların tavsiyesi veya deneyimi üzerine değil, yürekten yazılmalıdır. Belki bunları yazmanıza gerek yoktur. Genel olarak, acı verici ve samimi şeyler hakkında yazdığınızda, hem ruh hem de beden için daha kolay hale gelir. Sorun şu ki, herkes mektup yazmayı bilmiyor (hem içerik hem de gramer ve imla hataları açısından).

yazmak, eğer ruh isterse!

Değiştirmek:

Bizim için her şey bitti,
Yazılan ayrılık sözleri
Ama hala bir şey bekliyoruz:
Belki bitmemiştir?

Yine ayrılıyoruz, yine vagonlarla götürülüyoruz,
Ve fenerlerin ışıkları puslu mesafeye kaçar.
Bana el sallıyorsun, yine platformda duruyorsun,
Ve yine, bir gülümsemenin altında, özlemi ve hüznü saklıyorsun.

Tekrar ayrıldık, geri döneceğimize söz veriyoruz,
Burada vagonlar sallandı, dizel lokomotif ayrılık şarkısını söyledi.
Ve tekerlekler vurur ve çılgın kederleri sallar,
Ve kirpiklerin altında kurumamış gözyaşı damlaları parlıyor.

Yağmur pencereme vuruyor
Bulutlar yüzüyor.
Ve bu dünya umurumda değil,
Hüzün benimle.
Aşk yok, o gitti
Ve bundan böyle
İnleme, ağlama, biraz nefes alma
Resim aşkım.
sevecek başka bir şeyim yok
Ve yıllarca yaşamak
Bir resim - bir konu -
Beni tutar.
Bu konuda sizinle birlikteyiz:
Çok mutluyduk...
Ve şimdi bir tane istiyorum
Çabuk ölümü bul.
Seninle tekrar nerede olacağız
Bulutlu yıldızlar nerede
Sonunda barış ver
Eh, sonsuz bir çift olacağız.

Ruhta ağlamak ve kalpte inleme
Huzur içinde yaşamanıza izin vermiyorlar.
Altı aydır ayrıyız
Ve acı öyle bir şey ki tutunuyor!

aniden ayrıldık
Hiçbir şey anlamadım.
Ve hala kalbimde bir yara var
Geceleri çılgın ruh.

Sonbahar yok, zor un,
tüm i nokta için,
Ayrılığın kaçınılmazlığını kabul etmek
Ve şüphelerinizi giderin.

Alışılmadık bir alışkanlık kaybetmek
Birlikte olmak ve yüzünü görmemek,
Bir dalgadan sonraki hayat bir dalgayı yuvarlar,
Kaçınılmazlığı bir halkaya dönüştürmek.

bana öyle üzgün bakma
Rüyanın geçmişte yaşamasına izin ver.
Her şey oradaydı, ama bir yerde
Ayrılıyoruz ... İşte bu kadar ... Kibir ...

Pencerenin dışında, kış, bacadan duman çıkıyor.
Soğuk, duyguları, düşünceleri sıkıca bağladı.
Ayrılırız. İster misiniz
"Eğer..." olmadan arkadaş olmak
Umutları beslemiyoruz, hayalleri beslemiyoruz.
Birlikte değiliz, kalacağım ve sen ...

Parçalara ayrılmış kalp
Bir bebeğin ruhu ağlar.
Bir an için ayrıldık
Zaten mutsuz.

Nasıl böyle sevebilirsin?
Neden böyle acı çekiyorsun?
Bir an için ayrıldık
Ve sanki sonsuza kadar...

Aşkın kendi paleti vardır
Ayrılık gridir.
O ayrılığın gri rengi
Kimin ağrısı yok
Acı yok, sadece kalp sesleri var.
Gri, yağmurun rengi gibi
Karanlık, kasvetli ve üzgün.
Ayrıyız - sen ve ben,
Ve kalpte buz.

İlk baharda parkta bir tarih
Sonra aşk bir nehir gibi akar
Sonra ayrılık - dikenli güller,
Ve tüm soğuk ve dondan sonra.

Ayrılmanın hiçbir faydası yok.
Sadece olumsuzluklar var.
Bir yük olarak insanlara ayrılık,
Bunu hatırlamalıyız.

Ayrılmadan anlamayız
Birbirimiz olmadan ne kadar üzgünüz.
Birbirimizi çok hak ediyoruz.
Ayrılık bizim için çok zor!

Ayrılık saati geldi.
Bir an saklandı ve ortadan kayboldu.
Gün geldi ve gitti.
Evrende kayboldu.

Güle güle görünmez öz.
Görünmez bir gölge ile oynayın.
Ayrılık saati geldi.
Ve onunla birlikte, şüpheler sular altında kaldı.

Yazdır

Bu boş dünyada, iki yarı bir gün buluşur - O ve O. Her çiftin ilişkilerin gelişimi için kendi senaryosu vardır: bir aşk hikayesi başlar, ortaya çıkar ve ne yazık ki sona erer.

Ayrılmanın birçok nedeni vardır: yanlış anlama, birikmiş kızgınlık, ihanet ve sadece ilişkinin çıkmaza girdiği hissi.

Hemen hemen tüm hikayelerin güzel bir başlangıcı vardır, ancak herkes güzel bir son koyamaz. Düşüncelerimi toplamak ve sakince "Üzgünüm, gitmemiz gerek" demek zor. Ses haince titreyebilir ve gözlerden yaşlar akacaktır.

Ayrılık kaçınılmazsa ve “bir erkekten onu gücendirmeden nasıl ayrılırım?” diye düşünüyorsanız, erkek arkadaşınıza veya sevdiğiniz erkeğe veda mektubu yazmayı deneyin.

Kızlar elbette ince yaratıklardır, ancak çoğu zaman özgürlüğü alıp son veda eden onlardır. Bir ayrılık hakkında yazılı olarak konuşmak çok daha kolay.

Kendi kelimelerinizle bir mesaj yazabilir veya sizin için hazırladığımız örnekleri kullanabilirsiniz.

veda mektubu örnekleri

Örneğin, bu:

"Merhaba, zaya. Muhtemelen sana bir mektup yazdığıma şaşıracaksın. Seninle konuşmaya alışkınız. Doğru, son zamanlarda tüm konuşmalarımız kavgalarla bitiyor. Uzun süre düşündüm, kendimi anladım, ilişkimizi analiz ettim ve anladım: Bu devam edemez.

Ben seni çoktan affettim. Ve hoşçakal!"

Sevdiğin adama veda mektubu

"Sevgilim, iyi, sevgili! Kendimi topladım ve tanıştığımızda kelimelere dökemediğim her şeyi sana bir mektupta yazmaya karar verdim. Aşkımız bir tür tek taraflı çirkin bir varlığa dönüştü. İlişkileri iyileştirme çabalarımın hiçbir şeye yol açmadığını görüyorum.

Nadiren ararsınız, toplantılarımızı ağır bir görev olarak algılarsınız. Ben taştan yapılmadım ve hepsini hissediyorum. Acıtıyor, zor, güçlüymüşüm gibi davranmayacağım. Ağlayacağım, özleyeceğim ve senin için endişeleneceğim.

Ama öyle olsun, serbest yüzmene izin verdim. Mutluluğunuza doğru uçun. Ne yazık ki seni mutlu edemedim. Başka bir kızla her şeyin senin için yoluna girmesine izin ver. Belki zaten birisine sahipsindir, ama söylemeye korkuyorsun. Uç canım uç!

Seni serbest bırakıyorum. Sonsuza dek. Güle güle!"

Rahatsız eden adama veda mektubu

"Merhaba bebek. Sana düzyazı olarak bir veda mesajı yazıyorum. Şiirler ve tekerlemeler için yeterli manevi güç yoktur. Tarihimize bir son vermek için büyük zorluklarla durduğum gözyaşlarımla birlikte gücüm de gitti.

Sık sık tartışır, birbirimize kırıcı sözler söylerdik. Birbirimize yabancı ve anlaşılmaz olduk. Eller şefkatli olmayı bıraktı, eski güçlü sarılmalar yok ve ... hiçbir şey yok.

Aşkımızın hiçbir şeye dönüştüğünü birbirimize itiraf edelim, çabalarımızla yok ettik. Kızgınlığım ilişkiyi sürdürmek için çok büyük.

Ayrılıyoruz. Özür dilerim ve hoşçakal!"

Aldatan adama veda mektubu

"Canım! Düşüncelerimi toplamak ve sana her şeyi anlatmak benim için ne kadar zor. Gözyaşı lekeli yüzümü görmediğin bir mektupta bile. Bana ihanet ettiğini biliyorum. Hayır böyle değil. Aşkımıza, güzel günlerimize, gecelerimize ihanet ettin. Davranışın senin için kesinlikle hiçbir şey ifade etmediğimi gösterdi.

Görünüşe göre senin alışkanlığın oldum. Alışkanlıklardan çağırırsın, alışkanlıktan çıkarsın ve hatta alışkanlıktan özür diliyorsun. Bir şekilde duyarsız ve samimiyetsiz anlıyorsunuz. Neden ekstra sorunlara ihtiyacımız var? İkimizin de hayatımızda bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor. Sen çoktan başladın.

İyi yolculuklar canım! Seni affediyorum ve bırakıyorum. Sonsuza dek."

Eski sevgiliye veda mektubu

"Merhaba Merhaba! Şimdi sana nasıl hitap edeceğimi bile bilmiyorum. Kalp atıyor ve sana “sevgili”, “yerli”, “sadece” diye bağırıyor ve akıl ayık ve senin hakkında “eski” diyor. Evet, hayatımda harika, harika bir andı. Şimdi hepsi bir rüyaymış gibi görünüyor. Sabah oldu ve aşkımız dağıldı.

Ayrıldıktan sonra benim için günler ve geceler sona erdi. Bir çeşit aşılmaz sisin içinde gibi yaşadım. Ama göksel güçlerin merhameti var, sis yavaş yavaş dağılıyor, ufkun ana hatlarını görüyorum. Bu, yeniden yaşadığım ve derin nefes aldığım anlamına geliyor.

Artık benim gerçekliğimde olmasan da kimse seni kalbimden söküp atamaz. Toplantılarımızın hatıraları beni her zaman ısıtacak ve cesaretlendirecek. Herkes için beni affet. Bizi hatırla. Aşk vardı. Güle güle!"

Sevgili kocaya veda mektubu

"Canım, canım adam. Hayat karar verdi, sen ve ben iki yarımdan iki yalnızlığa dönüştük. Her dakika seni düşünüyorum, kalbim sadece seninle yaşıyor. Ayrıldık nasıl oldu?

İlk buluşmamızı hatırlıyor musun - yanan gözlerimiz, heyecanımız ve birlikte olmak için bitmez tükenmez arzumuz. Günlerimizi ve gecelerimizi hatırlıyor musun? Birbirimizi nasıl özlediğimizi hatırlıyor musun?

Bu dünyadaki tüm canlılar gibi aşk da ölüme mahkûm mudur? Ben seviyorsam sen nasıl sevmezsin? Her nasılsa bu yanlış, haksız. Duygular karşılıklı olmalıdır.

Belki de o kadar çok sorun üstünüze yığılmıştır ki, kalbinizin sesini duymayı bırakmışsınızdır? Kalbinin esaretten kurtulması için cennete dua edeceğim, o sevgi ruhunda yükselecek. Size iyi, hafif, sıcaklık ve elbette aşk diliyorum!

Üzgünüm. Ve hoşçakal!"

Evli bir adama veda mektubu

"İyi, adamım değil. Hâlâ sevilen birine mektup yazmak ne kadar zor! Sana aşık olmaya hakkım yoktu ama kabaran duygulara karşı koyamadım. Karşı koyamamanız şaşırtıcı.

İlişkimize ne diyeceğimi bilmiyorum ama harikaydı, bir rüya gibiydi. Ne kadar üzücü olsa da, ikimizin de uyanma, son kez birbirimizin gözlerine bakma, birbirimize son kez sarılma ve ayrılma zamanı geldi.

Evlisin, ailene dön, gücünü topla ve bir erkek gibi sana düşen tüm sorunları çöz. İlk başta kesinlikle zor olacak, acele edeceksiniz, ama bu hiçbir yere giden yol. Berrak bir güneşin ışınlarında eriyen güzel bir rüya, gerçekle yüzleşme zamanı.

Yasal eşin olanla mutlu ol. Sonuçta, onu bir kez sevdin. Yeniden birleşme, anlayış, sıcaklık ve ışık diliyorum. Artık kavgalarınızın ve acılarınızın sebebi olmak istemiyorum.

Beni affet ve gitmeme izin ver"

Ayrılan adama veda mektubu

"Benim favorim! Üzgünüm, sana başka bir şey diyemem çünkü seviyorum ve her zaman seveceğim. Canımı acıtıyor, gözyaşlarım acıtıyor. Yanan gözyaşları - son günlerde ve haftalarda beni ısıtan şey bu. Ve önce, ellerin ve dudakların beni ısıttı.

Kalbim sevindi ve mutluluğuma inanmadı. Özgür bir kuş gibi çırpınır, göğsünden çıkmaya hazırdır. Ve şimdi sanki sonsuza kadar bir zindanda hapsedilmiş gibi boğuk ve mahkûm bir şekilde atıyor.

Neden gittin? Hiçbir şey açıklamadı, veda etmedi, sarılmadı. Hayatımdan bir anda kayboldu ve hepsi bu. Hayatın devam ettiğine ve senin etrafta olmadığına ve artık olmayacağına inanamıyorum. Bir mucizeye inanıyorum ki aklınız başına gelecek ve geri dönmek isteyeceksiniz. Bil ki canım, seninle tanışmak için her zaman kollarımı açacağım. Ömrümün sonuna kadar sana sadık kalacağım.

Hatırla bunu. Ve mutlu olmak!

Sevmediğin bir adama veda mektubu

"Sevgili arkadaşım! İyi ki seninle hayat yolunda tanışmışım. Sen harika, samimi, ilginç bir insansın. Güzelce sevmeyi ve bakım yapmayı biliyorsun. Üzgünüm karşılık veremem. Kalbim, kalbinin çağrısına cevap vermiyor. Muhtemelen bunun farkındasınızdır.

Artık seninle çıkıp bu aldatmacaya devam edemem. Cömertçe verdiğiniz sevgi ve sıcaklık için teşekkür ederim ama inanın bana, sevginize karşılık verecek kişi ben değilim. İlişkimiz çıkmaza girmeden önce arkadaş olarak ayrılalım. Bu veda mektubunu sakla ve sana karşı dürüst olduğumu unutma.

Beni yüz bin kere bağışla ve bir kere gitmeme izin ver. Güle güle!"

Bir erkeğe veda mektubuna karar vermek ve daha önce yazılmış olsa bile göndermek zordur. Her durumda, acınızı ve kırgınlığınızı kağıda atmak, sevilen birinin yüzüne bakmaktan daha iyidir.

Kim bilir, birdenbire bu mesaj ilişkinizi yeni bir düzeye taşıyacak, birikmiş yanlış anlamaları çözmeye ve titrek ilişkileri iyileştirmeye yardımcı olacaktır. Mutlu ol!

Güle güle. Çok fazla gereksiz söz söylemek istemiyorum, zaten kimsenin işini kolaylaştırmayacaklar. Sadece sonsuza dek en samimi dokunmayı başaran özel kişi olarak kalacağını bil - ruhum. Seni seviyormuyum? Bir dakika tereddüt etmeden evet, hatta fazlasıyla öyle diye cevap vereceğim. Ama sorun şu ki, aşkım ilişkimizi kurtarmaya yetmiyor. Bana her zaman iki kişinin birliğin kalesi için savaşması gerektiği gibi geldi, ancak görünüşe göre görüş yanlış çıktı. Unutma, en iyi şey sadece seninle bağlantılı ve aniden başını belaya sokarsan, şüphesiz kurtarmaya geleceğim. Sadece iyi bir arkadaş olarak, sadece bir tanıdık olarak, ama daha fazlası değil. Sonsuza dek kalbimdesin ve bu belki de en üzücü şey. Sonuçta senin gibi birini sevemem. Her şeyin seninle güzel olacağına, mutluluğunu bulacağına yürekten inanıyorum. Her şeyin karşılıklı hayallerin bir zamanlar tek bir bütün olanların tatlı rüyaları olarak kalmasına neden olduğu için üzgünüm.

Belli belirsiz tüm bu zamanı sensiz geçirmek zorunda kalacağımı hayal ediyorum, çünkü sen benim uzun zamandır aradığım uzun zamandır beklenen yarımsın. Sevincim, idolleştirilmiş, sevgili, çabuk geri dön. Sensiz, tüm yaşam kaybolacak ve tüm günler tamamen ilgisiz ve solgun hale gelecek. Ne yazık ki, en azından kısa bir süre için bırakmak zorunda olduğum gülümsememin sebebi sensin. Bir sonraki toplantımızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

Bunca gün sensiz nasıl hayatta kalacağımı bilmiyorum, çünkü bugün ruhumun bir kısmını seninle serbest bırakıyorum. Ona iyi bak, bu sıkıcı ve ilgisiz dünyada onsuz yaşayamam. Senden hoşlanıyorum, sana ilham veriyorum ve sana hayranım. Çabuk gel, çünkü sensiz her şey solar ve rengini kaybeder.

istemiyorum. Ayrılıyorum. Üzgünüm, daha fazla dayanamam. Gideceğim, arkamdan kapıyı kapatacağım ve şimdi bir tane daha arayacağım. Beni unut ve ben seni kesinlikle sonsuza kadar unutacağım. Seni anlayamıyorum, benden ne istiyorsun. ve son zamanlarda bana ihtiyacın olmadığını fark ettim, senin bana gerçekten ihtiyacın var. Vermediğim için üzgünüm. Çünkü seni sevmiyordum. sadece aşk acısını çektik. sevgiyi kendine saklamak değil. Üzgünüm, artık senin değilim.

Ayrılmak zorunda olduğumuzu anlamak üzücü. Ancak, umarım bu bizi olumsuzluğa ve kırgınlığa götürmez. Her birimiz kendi mutluluğumuzu bulalım, yaşam yolunda şanslı olalım. Senin için her şeyin en iyisini dilerim.

Ayrılık zamanı geldi, kalbim bir şekilde üzgün ve boş. Ancak tüm sıkıntılarla, tüm sorunlarla, düşüncelerle ve zaman engelleriyle başa çıkacağız. Ana şey en iyisine inanmaktır ve her şey bizim için iyi olacak.

Bugünden itibaren durma zamanım çünkü sen etrafta olmayacaksın. Anlıyorum, iş, şartlar, işler, ama senin gidişinle sanki benim de bir parçam gidiyor. Uzun sürmeyeceğini biliyorum. Zaman geçecek ve bana geri döneceksin, ama o ana kadar, yaklaşan toplantıyı hayal ederek dakikaları sayacağım. Sürekli seni düşüneceğim, düşüncelerimde ve hayallerimde sana döneceğim. Cennetten ve her türlü azizden seninle ilgilenmelerini ve seni sağ salim bana döndürmelerini isteyeceğim. Sen benim mutluluğumsun ve bildiğin gibi bir insanın mutluluk olmadan yaşaması imkansız. Bir an önce bana geri dön, büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum!

Sevgili güneş, seni şimdiden özledim! Bu günlerin yeni bir toplantıya kadar bir an gibi uçup gitmesini istiyorum. Seni deli gibi özlüyorum, sarıl ve seni görmeyi dört gözle bekliyorum.

Bugün son derece üzücü olacak ve hepsi bugün sana veda ettiğim için. Uzun sürmesin, sadece birkaç günlüğüne, ama bu sefer bana sonsuzluk gibi gelecek. Lütfen bir an önce geri dön çünkü sensiz tüm hayat berbat. Günüm senin gülüşünle başlar ve senin öpücüğünle biter. Beni bundan uzun süre mahrum etme. Hayatımın aşkını hiç düşünmeden özleyeceğim.

Sevgili insan, çok üzgünüm ama öyle oldu ki ayrılmak zorunda kaldık. Kalbin ağlamasın, ruhun üzülmesin, hayatındaki her şey harika olsun, aramızda sıcak ve iyi ilişkiler kalsın.

Sevilen bir adama bir veda mektubu.

Erkek arkadaşın seni aldattı. Onu affedemezsin (kesinlikle biliyorsun). Ama öylece de gidemezsin. İziniz tüm ruhunuzu satırlara dökeceğiniz bir veda mektubudur.

Kediotu içtin, bin kere duş aldın, on beş fincan kahve içtin…. Sakinleşmek için her şeyi yaptın. Ama hiçbir şey kasten size yardımcı olmadı. Kendiniz için uzun bir alışveriş bile ayarladınız! Çok zaman harcadım, çok para harcadım ve çok görüntülendim.

Bütün bunları bir taksiye nasıl getirdiğini bilmiyorsun ama yine de taksi için paran olduğu için çok mutluydun. Alımlarınızdan memnun kaldınız ama düşüncelerinizdeki olumsuzluklardan sizi uzaklaştıramadılar.

Ona bir veda mektubu yaz. Yazmak! Onlarda tüm durumunuzu yansıtabilirsiniz. Ruhunuzda, kalbinizde, iç dünyanızda ne varsa yazın.

Kendini topla, çünkü yazmak da zor olacak. Hiçbir şeyi süslemenize gerek yok. Her şeyi olduğu gibi yazın. Yanlış bir şey yazmaktan korkuyorsanız, biraz daha aşağıda örnek bir mektup sizi bekliyor olacak. Bir örnekle, ne istersen yapabilirsin:

  • Kendi ve benzersiz yazarak bunu görmezden gelebilirsiniz.
  • Orada olmadığını hayal ederek onu fark etmeyebilirsiniz.
  • Ondan veya tüm fikirden birkaç satır alabilirsin. İntihal için cezalandırılmayacaksınız.
  • Mektubu düzeltebilirsin.
  • Mektubun metni artık sizindir. Onu elden çıkarmak için mutlak hakkınız var. Onunla ne yapacağınıza karar vermeden önce, çok iyi düşünün. Mektup başlıyor...

    “Merhaba, sevgili hainim! Bu sözleri sana yazacağım hiç aklıma gelmezdi... Ama bunu hak ediyorsun, üzgünüm. Aşkımız, şimdi veya gelecek olmayacak bir geçmiştir.

    Ayrılığın suçlularını aramaya gerek yok, hiçbir şeyi düzeltmeye çalışmanıza gerek yok. Ayrıldık canım, çünkü kaderimizin buna ihtiyacı vardı. Açıklamalar işe yaramaz.

    Bana ilk geldiğinde, harika bir akşamdı. Ve seni kocaman bir peluş oyuncakla eşikte gördüğümde akşam daha da güzelleşti. Onu asansörsüz beşinci kata nasıl çıkardığını hayal bile edemiyorum... Benim katıma çıkan tüm merdivenleri şok ettin!

    Eğlendik, güldük, konuştuk. Seni on yıldan fazladır tanıdığıma inanamadım. Daha önce iletişim kurmamıştık ama peşimden koştuğunu, tanıştığımızda uzayın nasıl kızardığını hatırlıyorum. Ama ben o kadar ulaşılmazdım ki, gökyüzü ve yıldızlar senin için çok daha erişilebilir görünüyordu.

    Ailemden yardım istedin. O akşam mutfakta ellerimizi ısıtmak için koştuğumuzda. Onları uyandırmaktan korktuk ama onlar kendi kendilerine uyandılar. Görünüşe göre, aşkımız inanılmaz derecede güçlüydü. Ebeveynler bize geldi, ama bağırmadılar. Sessizce gülümsediler ve sabah konuşacağımızı söylediler.

    Değil…. Hatırlamayacağım. Daha fazla anlamı yok! Seninle bağlantılı geçmişimin her damlasını seviyorum. Ancak bu, geçmişi bugüne çevirmek için bir neden değildir.

    Değiştirdiğiniz. Bunu asla yapmayacağına yemin etmene rağmen beni aldattın. Ve inandım. İnandı, sevdi, hayran kaldı. Ve başka bir kadınla birlikte olabileceğinden ya da olmak isteyeceğinden bile şüphelenmedim.

    Seni seviyorum. Güle güle! Ve ikna etmeye çalışmayacağım için geri dönmeye çalışmayın. Size içtenlikle büyük mutluluklar diliyorum. senden nefret etmeyeceğim. suçlamayacağım. Sadece hayatımdan sonsuza kadar kaybolmanı istiyorum! Bunu yapmanın daha zor olacağını söyleme. Çünkü beni ilgilendirmiyor.

    Şu anda ne kadar kaba olduğumu biliyorum. Ne bekliyordun? Kollarına atlayacağımı ve hepimizin unutacağını mı? Kinci değilim, ama kesinlikle her şeyi affeden ben değilim. Bana oyuncaklar, yüzükler ve çiçekler vermeyin: faydası olmaz! Kadınların gururunu tamamen unuttun mu? Sana hatırlatıyorum!

    Sana en değerli şeyi verdim. Sen benim ilk erkeğim oldun. Benim için bir destek ve destek olacağını nasıl ummuştum. Nasıl güçlü, gerçek bir omuz hayal ettim. Ama onu benim için ayarlamadın. Bana ihanet ettin! Böyle bir şeyden sonra nasıl özür dileyebilirsin? Komik olmasa da komik bile.

    Banal olmayacağım. Seni tam olarak neyle "bağladığını" sormayacağım. Yeterince ihanet gerçeğine sahibim. Bana yaşattığın acının tarifi yok. Bu tür testler için hazır değildim. Ama onlarla başa çıkabilirim! Sana ne kadar güçlü olduğumu kanıtlamak için değil. Bir şekilde yeni bir şekilde, farklı bir şekilde, farklı bir şekilde yaşamayı öğrenmek için. Ve öğreneceğim! Kişisel işim nasıl.

    Anılar için teşekkürler! İnan bana: Hayatımda sadece senin sayende ortaya çıkan harika anlar oldu.

    Seni seviyorum…. Seviyorum ama nefret edeceğim. İntikam ve skandallar olmadan sessizce nefret edin. Kendinizi iyi hissediyorsunuz: ihanetlerinize kolayca devam edebilirsiniz. Ama hayatında ben yokken.

    Seni affetmeyi çok istedim. Seninle olmayı hayal ettim. Ama artık kendimle savaşamıyorum. Duygular kazandı, ama daha önce. Şimdi onları yenmeye çalışıyorum. Sevgilim, beni affet ve hoşçakal! Hep mutlu ol ama yanımda değil.

    Kızım, üzülme lütfen. Pek çoğu değişir. Ve sen bir istisna değilsin. Sadece kendini şanssız say. Ya kabul etmelisin, ya unutmalısın, ya da...

    Kimse seni mektup yazmaya zorlamıyor. İsterseniz yazmayın. Ona her şeyi kelimelerle anlatabilirsin. Aslında anlam bundan değişmiyor. Ve görevin zorluğunu hafifletmek için mektup icat edildi. Yazmak, göz temasıyla konuşmaktan daha kolaydır. İnternette sohbet etmeyi sevenlere sorun.

    Ne diyeceğini, nasıl tepki vereceğini düşünme. Bunu düşün. Geleceğin nasıl. Ve iyi sonuç vermeli çünkü bunu hak ediyorsun. Ve bunun için kendini suçlama. Başka bir erkekle şansın kalmadığını. Kader bazen insanlarla haksız yere şakalaşmayı sever. Sana olanlar için o suçlu.

    En çok sevilen ve en çok arzulanan sen olacaksın. Beklemeyi öğrenirsen yaparsın. Böylece tüm beklentiler ödüllendirilir. Ne kadar "beklemeniz" gerektiği başka bir sorudur. Sadece zaman cevap verecektir. Pekala, onun tarafından rahatsız edilmek işe yaramaz. Beklemek. Sadece bekle. Sabırlı olun ve iyi şanslar!

    Erkek arkadaşa aşk mektubu, sevgili adam

    En sevdiğiniz adamlara kişisel mektuplar, insan ruhunun bir parçasını tutar. Muhatabına ulaştıktan sonra, zihninde yankılanmaya çalışırlar.

    Bunun nasıl olduğunu anlamak için sevgili adamımıza nasıl bir aşk mektubu yazacağımızı öğreneceğiz.

    Sevilen birine veda mektubu

    Hepimizin dünyaya kızacak bir şeyi var ve sadece irade diğer yasaları dikte ediyor. Sevgilim, sana veda ediyorum ve zihinsel olarak ayrılma gerçeğinin gerçekleşmesi için kendimi hazırlıyorum.

    Anlayamıyorum ve içtenlikle bırakmanızı diliyorum. Zorla tutmak, kendini nefrete zorlamak demektir. Sevgi yoksa saygı olsun.

    Hafızam, senin yanında geçirdiğim günlerin izlenimlerini sonsuza kadar saklayacak. Bu günler mutluluk ve neşe anlarından oluşur. Umarım sizin için de unutulmaz olurlar.

    Nezaketiniz, endişeniz her zaman yolumu aydınlattı.

    Kelimenin tam anlamıyla hayatımı değiştirdin. Ve sen değişmeye devam ediyorsun, beni her gün güçlendiriyorsun.

    Bu zor ayrılık anında dürüst olayım.

    Size acı veren, yüksek duygular için suçluluk diye bir şey olmamasına rağmen, kendimi suçlamalarla duş alamam.

    Kan izi bırakmak, ilk ayrılanın kaderidir. Ama bu yola adım atmak gerekiyor, yoksa ikimiz de yalanlarda boğulma riskine gireriz.

    Aşk, insan arzularına tabi değildir. Bir irade çabasından kaynaklanamaz ve başka duygularla değiştirilemez. Ve bahane, etkili yardım sağlayamayan kötü bir danışmandır.

    Başka bir erkek arkadaşın varsa asla erkek arkadaşını aldatma!

    Bu yazıda, bir erkekle ayrılığınızı en hızlı ve acı çekmeden nasıl atlatacağınızı öğrenebilirsiniz!

    erkek arkadaş için aşk mektubu örneği

    Seni seviyorum. Bu sözleri ilk söyleyenin ben olmam şaşırtıcı. Ama duygularını kendinde saklamak artık yeterli güç değil.

    Umarım gözünüzde bir hayalperest olarak tanınmam ve ruhumu açma girişimim bana karşı dönmez. Çünkü sen cehalet içindeyken ben kendimi tatlı bir umutla teselli edebilirim.

    Tutku veya erotik yazı hakkında

    Sevgili erkeğinize erotik bir mektuba nasıl başlanır? Sana takıntılıyım. Ellerin, gözlerin ve dudakların beni canlı ve uyumlu bir şekilde musallat ediyor.

    uyanmaktan korkuyorum. Sonuçta, orada, bu alacakaranlık rüyalar dünyasında, sen sonsuza kadar benimsin ve ben seninim. Bu güzel rüya benim sürekli yoldaşımdır.

    Takıntılı düşünceleri sonsuza kadar götüreceğim, kendimi yakacağım. Aşkım sınırsız, hepsi benim. Sen benim sonsuz ilham kaynağımsın.

    Ordudaki bir adama mektup

    Canım! Canım! Kollarımı tekrar sana saracağım anı dört gözle bekliyorum. Muhtemelen, şu anda hizmet etmek için zaten ayrıldınız. Şey, ayrılık duygularımızı güçlendirmek içindir.

    İyimser olmaya çalışacağım ve size anlatacak bir şeyim olsun diye kendimi faydalı şeylerle meşgul edeceğime söz veriyorum. Ve sen bekle. Anavatan'ın güçlü ve cesur savunucusu olun.

    Yarın sana tekrar yazacağım. Yazışmalar, zalim yalnızlığı aydınlatmama yardım edecek. Seni seviyorum ve bekliyorum. Yakında bir cevap almayı umuyoruz.

    Bu makalede, ilk buluşmada bir erkekle ne hakkında konuşulacağını bilmek için ipuçları bulabilirsiniz.

    Bu ipuçlarını takip ederseniz, bir kadında benlik saygısında bir artış elde edebilirsiniz.

    Bir erkeğe aşk ve özlem hakkında bir mektup örneği

    Hasret. İçeriden ona doydum. Bu his benim anlayışımın ötesinde. Ruhumun soyut acısı uzun zamandır fiziksel acıya dönüştü ve şimdi kalbime bir diken gibi saplandı.

    Kaç kez zamanı aldatmaya çalıştım, ama hepsi boşuna. Bir sonraki toplantımıza kadar günleri ve saatleri geri sayıyorum. Fanteziler ve rüyalar dünyası benim için şimdiki zamandan daha gerçek oldu. Delilik gibi görünüyor ve ben tedavi olmak istemeyen bir hastayım.

    Cevap ver sevgilim. Bir söz söyle, o söz içimi aylarca sıcak tutacak. Düşüncelerinde senin de bana yöneldiğine inanırsam seni düşünmek o kadar da acıtmaz.

    Yazılı mesajların sadece şekli değil, gücü de vardır.

    Ancak, bu kuvveti harekete geçirmek için birkaç şeyi hatırlamanız gerekir:

    1. Her zaman samimi olun, adama duygularınız hakkında doğru bir mektup yazın.
    2. Yazdığınız kişiyi düşünün.
    3. Bir mektup yazarken nezaket ve iyi niyet hakkında unutma.
    4. Samimi bir şey hakkında konuşmaktan korkmayın, mektuplar bunun için tasarlanmıştır.
    5. Bir mektup yardımıyla kendi belleğinizde ve muhatabın belleğinde bir tür arşiv oluşturduğunuzu unutmayın.
    6. Aşk mektubu - Bu, duygularınızı ifade etmenin ve muhtemelen komplikasyonlardan kaçınmanın en harika yollarından biridir.

      Ona en sırrını söyle.

      Tabii ki, şimdi duygularınızı ifade etmek için birçok farklı fırsat var, örneğin temas halindeki bir mektup arkadaşına ilgi duymak ve ICQ'da şahsen tanışmaya cesaret edemeyeceğiniz beklenmedik bir itirafta bulunmak gibi.

      Bir mektupta ne yazılabilir?

      Duygularınızı bilmeyen bir adama çok romantik bir şeyler yazmaya karar verdiniz mi?

      Ve belki de en sevdiğin adam artık çok uzaktadır.

      Onu ne kadar özlediğinizi ve onu nasıl beklediğinizi güzel bir aşk mesajı yardımıyla anlatmak ister misiniz?

      Ya da belki ilişkinizde konuşamadığınız sorunlar var ve romantik bir mesaj onların çözümü olacak mı?

      Bir erkekle sohbet ediyorsanız, bir erkeğin ilgisini nasıl çekebileceğinizi ve onun sempatisini nasıl uyandırabileceğinizi bilmek isteyeceksiniz.

      Kızların hangi durumları kullandığını ve onu gülümsetmek için sevdiklerinize ne yazmanız gerektiğini öğrenin.

      Orduya romantik mektuplar yazılır ve onların yardımıyla sevdiklerinizden ve sevdiklerinizden af ​​dileyebilirsiniz ya da sadece yüksek sesle söyleyemediğiniz ve gözlerinizin önünde söyleyemediğiniz şeyler hakkında konuşabilirsiniz.

      Sevilen birine mektup bununla başlamalı

      Muhtemelen bir aşk mektubuna başlamanın en iyi yolu, sevdiklerinize duygularınızı neden bu şekilde, yazılı olarak ifade etmeyi seçtiğinizi ve başka hiçbir şekilde söylemediğinizi söylemektir. Bundan sonra, aşk mesajınızın özünü ve itirafın kendisini zaten ifade edebilirsiniz.

      Bir aşk mesajının açık bir anlamı olması gerekmez.

      Ve sonuçta, sevdikleriniz için sadece unutulmaz bir hediye olabilir. Ya da ona olan sevginizin ve samimiyetinizin kanıtı.

      Mektubunuzu defalarca okuyacak ve ilişkinizin en güzel anlarını yeniden yaşayacak.

      İnternette aşkla ilgili çok güzel sözler bulabilirsiniz. Bu tür şablonları kullanmaya değer mi? Bir yandan kendinize romantik bir mesaj yazmak daha iyidir.

      İçinde samimi duygularınızı yansıtın. Ancak prensip olarak, hiç kimse hazır aşk mektuplarını kullanmanızı ve kullandığınızdan emin olmanızı yasaklamaz. Onlardan genç adama karşı tutumunuzu gerçekten ifade eden birkaç güzel satır alabilirsiniz.

      Bir erkeğe mesajda ne yazmalı

      İdeal olarak, sevgili erkeğinize aşk hakkında bir mektup, belirsiz bir akıl yürütme içermemeli ve acılarınız hakkında ayrıntılı olarak konuşmamalıdır. Yine de erkeklerin ve erkeklerin kızlardan ve kadınlardan daha rasyonel olduğunu unutmamalıyız.

      Belirli bir şey hakkında konuşmazsanız, ancak onsuz ne kadar kötü hissettiğinizi yazarsanız, muhtemelen bundan hoşlanmayacaktır ve duygularınızı anlayacaktır. Bu nedenle, bir mektubun yardımıyla sevdiklerinizden belirli bir tepki ve belirli eylemler elde etmek istiyorsanız, sadece duygularınızı ifade etmeye değil, mesajınızı en azından biraz anlamlı ve anlaşılır hale getirmeye çalışın.

      Onu ağlatmak için duygularınız konusunda dürüst olun

      Sevdiğiniz birine mektup yazıyorsanız, itiraflarınızda son derece açık olun. Sevgili adama, gözyaşlarına kadar bir mektup nasıl yazılır? Duygularınız hakkında çok fazla şey söylemekten korkmayın - samimiyetinizi kesinlikle takdir edecektir. Ve unutmayın: Bir itiraf aceleyle yazılamaz.

      Başlamak için en iyi yer, sevdiğiniz kişiye söylemek istediğiniz her şeyi yazmak ve ertesi gün romantik mesajınızı yeniden okumaktır. Böylece aşk mektubunuzu daha objektif değerlendirebilirsiniz.

      Sevdikleriniz için, aşk hikayenizin neşeli anları sizin için daha az önemli değildir, ancak gençler bunları nadiren hatırlar ve bu nedenle kesinlikle size hatırlatılması gerekir. Sevdiğinize aranızda geçen en güzel şeyi hatırlatırsanız. Kesinlikle kayıtsız kalmayacak.

      ➤ Harika: Herkesin yüksek tansiyonla ne yapacağını bilmesi gerekiyor, özellikle de bu bilgiyi ücretsiz sağladığımız için.

      güzel yazmayı unutma

      Sonuçta yazmak her şey demek değil. Beceriksiz, çarpık el yazısıyla yazarsanız - isteseniz bile - harfleriniz anlaşılmaz.

      Bu nedenle, doğru - hatasız - ve doğru yazmak gerekir. Ve üzerine yazdığınız kağıdı parfümlerseniz, bu size artılar katabilir. Birçok kız daha ileri gider - bir öpücük bırak - bir ruj öpücüğü işareti Ruj rengiyle tahmin etmek de önemlidir.

      Bir zarfa bir çeşit kağıt çiçek koyabilirsiniz. Ve fark edilmeden geç. Ve tesadüfen bulması daha iyi - Ona hitap etmeli. Aksi takdirde, bunun kendisini ilgilendirmediğini düşünecektir.

      Sevgiliye veda mektubu

      Aşık çiftlerin hepsi, tanışmalarının en başında ortaya çıkan titreyen ve ateşli duyguları korumayı başaramaz. Farklı nedenler ayrılma nedeni olabilir: birbirlerinin çıkarlarına saygısızlık, karakter uyumsuzluğu, sürekli anlaşmazlıklar, ihanet veya yeni bir aşk.

      Ancak nedeni ne olursa olsun, duygularını incitmekten ve hatta bazen kendi tarafında öfke ve öfke uyandırmaktan korktuğu için bunu genç bir adama anlatmak her zaman çok zordur. Evet ve kabul edilmelidir ki, bu zor kararı veren kız, öğrenip katlanmak zorunda olan, zaten hiçbir şeyi düzeltemeyen erkekten hala çok daha kolay.

      Ayrılık sırasında, genellikle hoş olmayan kavgalara, hesaplaşmalara ve hakaretlere yol açan acı verici ve uzun konuşmalardan kaçınmak için, sakince, tutarlı ve yeterli bir şekilde açıklayabileceğiniz bir adama dikkatlice düşünülmüş bir veda mektubu yazmaya çalışmak daha iyidir. duygularınız ve onun için böyle beklenmedik bir sürprizin nedenleri. çözümler.

      erkek arkadaşa veda mektubu

      "Merhaba canım! Düşüncelerimi toplamam ve sana bu zor mektubu yazmaya karar vermem uzun zaman aldı. Bilmem okumak mı isteyeceksiniz yoksa içeriğini öğrenmek istemeyip hemen çöpe mi atacaksınız? Beni doğru anlayıp sert bir şekilde yargılamayabilir misin?

      Seninle tanıştıktan sonra hayatım neşe, güven ve sevgiyle doluydu. Bana tüm bunları veren sendin. Çok nazik ve düşüncelisin. Senin yanındayken, sevildiğimi, mutlu olduğumu ve arzulandığımı her zaman hissedebildim. Sabrınız ve sürekli bakımınız sayesinde çok şey öğrenebildim. Paha biçilmez yardım ve güvenilir tavsiye için her zaman sana dönebilirim. Sende sürekli güç, anlayış ve destek hissettim.

      Ruh hali değişimlerim ve bitmeyen kaprislerim bile sende tahrişe ve öfkeye neden olmadı.

      Görünüşe göre, bir kadın başka ne eksik olabilir? Ama bir noktada, aramızda var olan o güvenilir ve samimi bağı kaybettiğimiz için birbirimizi hissetmekten ve anlamaktan kesinlikle vazgeçtik. Tam olarak ne zaman olduğunu veya neden önleyemediğimizi bilmiyorum. Artık böyle devam edemez.

      Üzgünüm! Bu mektupla sana dayanılmaz acılar yaşattığımı biliyorum. Ama bizi mutsuz eden ilişkileri sürdürmek yanlış. Görüyorum ki, böyle bir aşk uzun zamandır üzerinizde ağırlık yapıyor. Neden birbirimizden nefret edeceğimiz ve düşman olacağımız anı bekleyelim? Bizi bunca yıldır birbirine bağlayan o hoş anıları, hassasiyeti ve sıcaklığı saklamaya çalışalım. Benim katılımım olmasa da kesinlikle mutlu olacaksınız.

      Sevgili bir adama aşk hakkında, gözyaşlarına SMS

      Sevimli ve güzel kızlar ve kadınlar, böylece ne zaman olursa olsun sevgili erkeklere duygularını ifade etmen daha kolay olur: tatilde, işte, aynen böyle; Sevgili erkeğiniz için dikkatinize farklı SMS sunuyorum. Bazı SMS'ler gözyaşı getirir ve kendi kelimelerinizle yazılır.

      sevgili adama SMS

    7. Sana olan tutkum tüm buzulları eritecek ve ruhumun arzuladığı tek kişi sensin. Sonsuza kadar böyle olmasını istiyorum!
    8. Seninle, aşkın ne olduğunu ve ne kadar harika bir duygu olduğunu anladım. Gerçekte olan her şeyin olduğuna bile inanamıyorum!
    9. Sensiz yaşayamam, güneşsiz dünya gibi! Sen yokken havayı özlüyorum!
    10. Ellerim güçlü ellerine dokunduğunda ruhum çok sıcak ve neşeli. Sonuçta, beni her zaman koruyacak ve destekleyecek sevgili küçük bir adam ve gerçek bir adam var. Neden ekstra kelimeler? Sen benim hayatımsın!
    11. Beni güçlü görünmez esaretine al ki derideki her sinir tatlı bir halsizlikten titresin!

      Her saat aklıma gelen görüntünüz, ruhumu arzuyla mırıldanıyor.

    12. Bu dünyada yollarımızın kesiştiği günden ilham alan bir kuş gibiyim! Bir randevuda sana uçuyorum, ayağımın altındaki yeri hissetmiyorum!
    13. Ruhumda gürültülü bir orkestra gibi çalan, alev gibi sıcak ve yolundaki tüm acıları yıkayacak bir şelale kadar güçlü bir duygu volkanı. Birlikte olacağımız ve kalplerimizin birbirini duyacağı o büyülü zaman gelecek mi?
    14. Senin yanında olmak, kalbimde güzel şeyler doğuran mutluluk hissediyorum.

      melodiler ve ruh, bilinçaltını heyecanlandıran aromalarla doludur.

    15. Sana olan yüce hislerimin derinliğini en üst düzeyde ifade edecek kelimeleri bile bulamıyorum, çok canım ve yakın. Ama tanıştığımızda sana kanıtlamaktan mutluluk duyacağım!
    16. Dudakların beni deli ediyor - bal gibi tatlı ve ay çiçekleri gibi sarhoş ediciler. Onları tekrar öpücüklerle örtmek için sabırsızlanıyorum!
    17. Görünmez zincirler beni sana bağlar. Birlikte olamayacağımızı anlıyorum ama aynı zamanda vahşi etin vahşi arzusuna da karşı koyamıyorum.
    18. Kalbinin durumu olmak istiyorum! Umutlarımı kırma, sadece sevilmene izin ver!
    19. Tanıştığımız andan itibaren gözlerin beni büyüledi. Bu yeşil zümrütler beni günlerdir uyanık tutuyor. Güzel parıltılarını yakında tekrar görecek miyim?
    20. Birbirimizi tanıdığımız her zaman kalbimde harika bir melodi çınlıyor. Ne yaparsam yapayım, düşüncelerim hep sana yöneliyor, uzun zamandır beklenen ruh eşim!
    21. Aramızdaki ayrılığa dayanacak gücü nereden bulabilirim? Ama umarım buluştuğumuzda bu uzun yalnızlık günleri tamamen telafi ederiz!

    22. Sen soğuk bir günde bir güneş ışınısın! Sen çöldeki yağmursun! Bunca yıldır aradığım sensin ve şimdi mutluluğuma inanamıyorum!
    23. Her gece rüyam ol ve benimle istediğini yap! Bunu vücudumdaki her hücreyle istiyorum!
    24. Yaklaştığında göğsümden fırlamaya hazır olan kalbime çılgın bir ritim koydun. Benim kişisel kardiyoloğum ol!
    25. Sevgili bir adama aşk hakkında SMS, kendi sözlerinle, gözyaşlarına

    26. Sensiz yaşadığım her dakika benim için bir ay gibi. Sabahtan beri görüşmedik ve akşama sonsuzluk olacak!
    27. Benim sevincim! Sen en olağanüstüsün! Sık sık tanıştığımız günü hatırlıyorum ve bir sonraki tarihi dört gözle bekliyorum!
    28. Seninle geçirdiğim her günün, hayatımın gerçek aşkıyla tanıştığıma olan güvenimi güçlendirmesini istiyorum.
    29. Tutkulu bir öpücükte erimeyi, sıcak kucağınızda olmayı ve ılık yaz yağmurunda birlikte durmayı hayal ediyorum. Yarın yağmur bekleniyor
    30. Benim yaşımda, senin yanındayken kendimi 18 yaşında bir kız gibi hissediyorum. Kalbimle ne yapıyorsun!
    31. Seninle yağmurda dans etmek istiyorum, yakın, yakın! Beni davet ettin mi?
    32. Sen benim uzun zamandır hayat haritasında aradığım hazinemsin!
    33. Sen yanımdayken, dünyevi bir şeye ihtiyacım yok, çünkü bulutlarda uçuyorum!
    34. Güzel gözlerine baktığımda umurumda değil. Onların parlaklığını ve derinliğini seviyorum!
    35. Sen benim mayısta durmuş, güzel çiçeklerin oyunlarıyla ve bu güne kadar kalbimde keyifli kokularla köpüren baharımsın.
    36. Güneş şimdi pencerenin dışında parlıyor, ama gökyüzünde yükselen yıldızların seninle parlamalarını izlemek için sabırsızlanıyorum.
    37. Sen benim için her gün baş döndürücü bir valssin! İlişkimizin bu tempoyu asla değiştirmemesini istiyorum!
    38. Yaklaştığında aşkım, benim için çok hoş olan esaretinden artık kaçma şansım yok.
    39. Adı aşk olan görünmez bir güç tarafından sana çekiliyorum! Bu duygudan zevk alıyorum ve bunun karşılıklı olduğunu düşünüyorum.

      Bunca yıldır seninle yaşıyorum, sanki tek nefeste: kolay, heyecan verici ve bir zevk! Bana her gün gösterdiğin ilgi ve sevginin yanı sıra ilgine gerçekten minnettarım canım!

    40. Daha sabah ayrıldık ve seni şimdiden delice özledim! Beni uzun süre bırakma, yoksa güneşsiz bir çiçek gibi soyacağım!
    41. Bana şehvetle sevmeyi ve kendini unutmayı öğrettin ve daha fazlasına ihtiyacım yok!
    42. Sana özgürlüğümü veriyorum - artık ona ihtiyacım yok!
    43. Şu anda şiddetli tutku okyanusunda seninle boğulmak istiyorum! Zaten bebeğinize mi acele ediyorsunuz?
    44. Bugün senin tatlı kirazın olmak istiyorum ve oğlumun her arzusunu yerine getirmeye hazırım! Hatta en gizli!
    45. Aklımı başka hiç kimse gibi heyecanlandırıyorsun çünkü sen benim bu dünyadaki ruh eşimsin!
    46. Uzun süren sessizliğiniz ruhumu incitiyor. Nefesini tutarak senden en az bir iki kelime bekliyorum!
    47. Hayatımdaki beklenmedik görünüşünle gerçek mutluluğu buldum! Yanındaki her gün ruhtaki kuşların şarkılarıyla dolu!
    48. Sevgili bir adama aşk hakkında SMS

    49. Şimdi sms ile bana dokun! Telefonuma yazdığın her karakteri seviyorum!
    50. Cennetin iradesiyle, bu dünyada birbirimizi bulduk. Şimdi her anın kıymetini bilelim ve bu akşamı mum ışığında bir akşam yemeğinde romantik bir şekilde geçirelim!
    51. Harika kadifemsi sesin, kalbimde yüce duyguların dalgalanmasına neden oluyor! Belki şimdi ara?
    52. Seninle cennetsel mutluluğu bilmek istiyorum ve aynen böyle olacak! Bugün ayarlayalım mı?
    53. Siz bayım, bu çok heyecan verici olan bu dünyada benim anlayışımın ötesindesiniz. Hayatımın geri kalanında seni çözmek istiyorum!
    54. Ortak geleceğimiz, hayatın dalgaları boyunca şakacı bir şekilde koşacak, yolundaki tüm engelleri ve zorlukları aşacaktır. Sen de öyle mi düşünüyorsun?
    55. Benim gözümde tüm dünyayı gölgede bırakıyorsun! Efendim ol ve ben de itaatkar bir cariye rolünü seve seve üstleneyim!
    56. Bu hayatta benim yoldaşım ol, ben de senin gerçek arkadaşın olayım!
    57. Arkadaşlarımız size dışarıdan mükemmel bir çift gibi göründüğümüzü söylemediler mi?
    58. Her gün cennetten önce senin için dua ediyorum! Sonuçta, sensiz bir hayata ihtiyacım yok!
    59. Tutkulu veda öpücüğün, günlerdir dudaklarımı yakıyorum.
    60. Gözüm üzerimdeyken ateşin yanında kar gibi eriyorum.
    61. Samimi cömertliğin beni kazandı! Akşam bir hediye seni bekliyor ve şimdi sana mesaj atıyor).
    62. Nabzım şimdi o kadar çıldırmış ki damarlarımı yırtıyor! Ve hepsi gözlerimiz buluştuğu ve artık sessiz kalamayacağım için. Seni seviyorum!

      Sadece senin yönüne yönlendirilen düşüncelerimi sakinleştiremiyorum. “Savaş ve Barış”ı hacim olarak yeniden yazmak, derin ve çok yönlü duygularımda size açılmak istiyorum.

      Benim değerli kocam! Sen benim gözlerim, düşüncelerim, aklım ve ruhumsun! Seni bulduğum için çok mutluyum, ruh eşim!

    • Ben bir ağaçsam, o zaman köklerim sensin, ben bir çiçeğim - sen benim güneşimsin, ben bir okyanusum - sen benim kozmosumsun! Seni seviyorum ve romantizmimiz çok güzel!
    • İçimde tekrar tekrar deneyimlemek güzel heyecan verici duygulardan oluşan bir volkan uyandırıyorsun! Duygularımız ne kadar benzer?
    • Hayatım şimdi anlam kazandı, çünkü sen onun içinde göründün ve ruhumu canlandırdın. Seni asla birine vermeyeceğim!
    • Yenilenen ilişkimiz yağmurdan sonraki sihirli gökkuşağı gibi! Biz gerçekten birbirimiz için yaratılmışız ve bu gerçek mutluluk!
    • Artık her biriniz için sadece seçim yapmanın değil, aynı zamanda onu ağlatmak için erkeğinize olan aşk hakkında kendi kelimelerinizle bir SMS yazmanın da zor olmayacağını düşünüyorum. Tek istek - SMS verilerini çok sık yazmayın. Etkisi olmayacak.

      Tüm iyi bir ruh hali ve hoş bir seçim!

      Bir erkeğe nasıl entrika açılacağını ve ona ne yazılacağını öğrenmek için verilen bağlantıyı okuyun.

      Ayrıca erkeğinizi sadece iyi bir ruh halindeyken neşelendirecek harika SMS'ler de sunabilirim ...

    Vitya!
    İlişkimize devam etmek istemediğin konusunda haklısın. Senin idealine gerçekten uymuyorum. Benden çok daha iyisini hak ediyorsun. Seninle yeterince zaman geçirmediğim için üzgünüm. Aşkım ve ayrılmaya karar verdiğim için beni bağışla. Kendim nasıl yaptım bilmiyorum.
    "Seninle, dünyanın en mutlu kadınıydım. Seninle ilgili her şeyi hatırlıyorum. Birlikte yaşadığımız her şeyi unutmayacağım. Öyle oldu ki ayrılmak zorunda kaldık. İçinizdeki bir şeyin artık bana uymadığını düşünmenize gerek yok: siz, daha önce olduğu gibi, idealsiniz. Benim için fazla mükemmel. Güzelsin.
    Ama birlikte olamayız. Yollarımız ayrılmaya karar verdi. Sadece yapılan her şeyin daha iyisi için yapıldığını söyleyerek kendimi sakinleştiriyorum. Sadece en iyisini beklemek zorundasın. Genel olarak en iyi şeyim çocuklarım, kader sayesinde.
    Aşkım ve ayrılmaya karar verdiğim için beni bağışla. Kendim nasıl yaptım bilmiyorum. Ve benim yüzümden annenle kavga etme: o senin gezegendeki en harika kadınla tanışmanı istiyor. Ben olmadığımı biliyorsun. , Yemek yapmayı ve parayı yönetmeyi bilmiyorum, en harikasından çok uzağım. Ayrıca çok paraya mal olduğunu düşünmeden sizden çok fazla çiçek ve hediye istedim. Çok konuşuyorum ve çok az şey yapıyorum, sizi sürekli yeniden eğitmeye çalışıyorum.
    Size ilişkimizi eski haline getirmek için değil, minnettarlığımı ifade etmek için yazıyorum. Benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. İlginiz, sabrınız ve anlayışınız için. Sen dünyanın en kibar, samimi ve dürüst insanısın. Bana verdiğin mutluluk ve zevk için, görünüşe göre acımadan teşekkür ederim.Bana bazen seni hatırlatacak olan kızın için teşekkür ederim. Aynı cevabı veremediğim için üzgünüm.
    Hakkımda düşün…. Ama daha erken hayal kırıklığına uğramak için tüm kötü şeyleri düşünün. Senin acı çekmeni istemiyorum. Bunu hak etmiyorum. Genel olarak ve diğerleri gibi.
    Sevgilim, biz sadece şanssızız. Birlikte olamayız. Ama geçmişte birlikteydiler. Öyleyse onu korumaya çalışalım. Birlikte geçirdiğimiz tüm anları ve dakikaları takdir ediyorum. Onları takdir ediyor musun? O zaman beni affet ve bırak. Ama benden nefret etmemek için. Nefret çok güçlü bir duygu. Benim üzerimde test etme: Ben layık değilim.
    Mutlu olacaksın. Sadece iyimser ol. Ve şimdi seninle olmamamı ihanet olarak görme. Beni hayal kırıklığına uğratmayı öğrenmen için bilerek yaptım. Beni Affet lütfen. Ama annenin ne kadar sinir bozucu olduğunu bile bile seninle birlikte olamam. Ne yazık ki, ebeveynler seçilmiyor. Annene saygı duy. Her zamanki gibi onu sev. Bütün hayatını seninle geçirdi. Ben de talihsiz bir tesadüfle anneni memnun etmeyen mutlu kazanım. Olur. Sana zarar vermek istemiyorum, lanet etmiyorum Anne sevgisini bir eş ve çocuğa olan sevgiyi karşılaştırmak aptalca. Evet, bu iki duyguyu karşılaştırmanızı istemiyorum. Karşılaştırmanın bir anlamı yok. Hayatından ayrılıyorum ki hayatına bir başkası girsin, annenin gerçekten seveceği, kendi kızı gibi sevebileceği biri.
    Şaşırdın mı? Şaşırtıcı bir şey yok. Sadece istiyorum, senin en mutlu olduğunu hayal ediyorum. Seninleysem mutluluk bir kenara kayar çünkü bizim ve aşkımız arasında her zaman annen olacak. Ve bunu biliyorsun."
    Sonunda benimle olmanın senin için ne kadar zor olduğunu anladım. Her şeye rağmen bana bu kadar iyi davrandığın için teşekkür ederim. Ama artık bana acıma. Yakında her şeyi kendim öğreneceğim.
    Senden son bir isteğim var: beni iş için bile arama. Bu e-postayı da yanıtlamanıza gerek yok. Bir şeye ihtiyacın olursa bana mesaj atman yeterli.
    Zaman iyileştirir derler. Şimdi inanmakta güçlük çekiyorum ama üstesinden gelebilirim. Mutluluklar dilerim.
    Catherine

    Kategoride popüler:

    Danil Koretsky: Dövmeli cilt

    Danil Koretsky: Dövmeli cilt

    okuman
    Aile hakkında dövme yazı

    Aile hakkında dövme yazı

    okuman
    Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

    Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır ...

    okuman
    İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

    İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

    okuman

    MÜSLÜM GÜRSES-HOŞÇAKAL Veda ediyorum sevgilim sana,ruhumda yaşayan büyük aşkına,yitirdim ömrümü senin uğruna, hoşçakal sevgilim elveda sana,belki kahrederim, belki gülerim,ayrılıksa çare,durmam giderim,aşkını kalbime yine gömerim, hoşçakal sevgilim elveda sana..

    707 views
    Veda ediyorum sevgilim sana,ruhumda yaşayan büyük aşkına,yitirdim ömrümü senin uğruna, hoşçakal sevgilim elveda sana,belki kahrederim, belki gülerim,ayrılıksa çare,durmam giderim,aşkını kalbime yine gömerim, hoşçakal sevgilim elveda sana..

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası