kızına sözler / One moment, please

Kızına Sözler

kızına sözler

Kızıma Güzel Sözler

Sayfa İçeriği:Kızıma Güzel Sözler Kısa, Babadan Kızıma Güzel Sözler, Anneden Kızıma Güzel Sözler, Kızıma Güzel Sözler Anlamlı,  Doğmamış Kızıma Güzel Sözler, Kızıma Güzel Sözler Duygulu, Kızıma Güzel Sözler Facebook

Bu güzel sayfada sizler için kızım için söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Sayfadaki kızım için söylenmiş anlamlı sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın.

KIZIMA GÜZEL ANLAMLI SÖZLER

Manşet:Elimi tutan en güzel el, bana bakan en güzel gözsün canım kızım.


Bu karanlık dünyamda tek ışığımdın, seni çok özledim, canım kızım.

Bir insanın kızı olması, hayattaki en büyük şansıdır. Oğlu ise en büyük gururudur.

Bir babanın, benim biricik kızım, demesi, tüm aşk sözlerini ezer geçer.

Bilir misiniz, babalar kızlarına ellerini uzatırsa, kızlar onu cehenneme kadar takip eder.

Canım kızım, o gülen yüzün hep gülsün. Bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.

Benim oturup kendimi düşünecek halim yokken, beni her zaman düşünen canım kızım var.

Ne gül, ne menekşe, ne lale, ne sümbül hiçbir çiçek benim kızım kadar güzel kokamaz.

Kızımın ayağı takılsa yere düşse benim canım acır, kızımın bir derdi olsa benim yüreğim kanar.

Gönlümün en nadide çiçeği, evimizin mutluluk kelebeği canım kızım seni çok seviyorum.

Bulaşıktan, cam silmeden, ev süpürmeden uzak bir seyahatin olsun. Sen tatil yap bütün işleri annen yapsın.

Senin ne kadar iyi biri olduğunu herkes bilemez. Böyle dünyalar tatlısı evlat herkese nasip olmaz.

Dünyalar güzeli canım kızım o gülen gözlerin hep gülsün, eğer bir gün ağlarsan o da çok mutlu olmaktan olsun.

İyi ki varsın güzel kızım. Seni bana veren Rabbime binlerce kez şükürler olsun. İyi ki senin gibi bir kızım olmuş.

Sen benim bu hayatta sahip olduğum en değerli varlığımsın, sen benim dünyalardan daha çok sevdiğim canım kızımsın.

Melekler görünmez derler ama benim meleğim görünüyor. Benim canım kızım sen bir meleksin seni çok özledim.

Dünyanın en güzel kokan çiçeği, dünyanın en güzel kızı, canım kızım seni o kadar çok özledim ki, sensiz hayatım bomboş gibi oldu.

Sen benim bu hayatta sahip olduğum en değerli varlığımsın, sen benim dünyalardan daha çok sevdiğim canım kızımsın.

Evdeki neşemiz sendin, baban ile aramızdaki huzursuzluğun barış güverciniydin, sen iyi kalpli meleğimdin. Seni çok özledim canım kızım.

Hangi parfüm, hangi çiçek, hangi koku benim kadar güzel kokabilir ki? Hiçbir koku benim kızımın kokusunda daha güzel olamaz.

Canım kızım seni çok özledim, senden sonra uyku uyuyamaz oldum, her gün yolunu gözledim, her an her nefes alışımda ben hep seni özledim.

Rabbim ömrünü güzel ve hayırlı eylesin, emeklerinin karşılığını versin, yolun ve bahtın açık olsun canım kızım. Seni çok seviyorum kızım.

Oralarda dikkat et kendine, soğuklarda kalıp hasta olma, sen orada hasta olursa ben burada iyi olamam, sen orada üzülürsen ben burada kahrolurum.

Hayata tutunduğum umudum, düşlerim, yarınımsın, yüzümdeki tebessümün tek sahibisin, sen benim her zaman mini minnacık meleğimsin.

Hani melekler görünmüyordu hep öyle diyorlardı bak benim meleğim görünüyor, her gün gülerek beni karşılıyor. Melek kızım seni çok özledim.

Kızımsız hayat çok zor, kızım olmadan yaşamak nefes almadan yaşamak gibi, ruhsuz, umutsuz sadece bedende duran bir can gibi.

Ben her türlü zorluklara hiç korkmadan, düşünmeden göğüs gererim çünkü benim dünyalar kadar güzel bir kızım var onun için her şeyi göze alırım.

Evdeki neşemiz sendin, baban ile aramızdaki huzursuzluğun barış güverciniydin, sen iyi kalpli meleğimdin. Seni çok özledim canım kızım.

Hiç aklıma gelmezdi bir gün kızımın bu yuvadan uçup gideceği kaderin bizi birbirimizden ayıracağı, yüreklerimize kor ateş koyacağı hiç aklıma gelmezdi canım kızım.

Allah’ım her zaman yar ve yardımcın olsun. Zorda kaldığın zaman senin için yaptığım dualarım yardımına gelsin. Canım kızım yolun açık olsun.

Canım kızım sen benim yüzümdeki gülümsemem, dilimdeki tek hecelik sözümsün, sen benim canım, yüreğim, elim, ayağım iki gözümsün, sen benim dağlar kadar büyük özlemimsin.

Sen bizim göz bebeğimizsin, sen bizim en değerlimizsin, sen uzaklarda özlemle beklediğimiz her an yüreğimizde büyüyen özlemimizsin, sen canımız, canımızın içisin.

Geçen kadınlar kendi kızlarını monash.pw övüyorlardı benim kızım çok iyi, benim kızım çok becerikli diye. Uzaklara baktım ve güldüm. Sonra içimden siz benim kızımı görmemişsiniz ki dedim.

Sen benim hayatımın en güzel ezgileriydin, sen hayata tutunuşum, yaşama sebebimdin, neden büyüdün ki kızım hep küçük kalsaydın, dizimin dibinde dursaydın.

Sen benim hiç bir zaman sıkılmadan okuyacak olduğum hayat hikâyemsin, ömrümün sonuna kadar kalbimin en özel yerindesin, hayatıma aydınlık veren güneşimsin, Sen Rabbimin bana verdiği en değerli hediyemsin.

Düzyazıdaki düğün için babadan kızına tebrikler. Kızın annesinden düğün için nesir şeklinde güzel sözler

Bir kızının düğün günü, bir ebeveynin hayatındaki en heyecan verici anlardan biridir.

Duygular, deneyimler, sevinç ve üzüntü gözyaşları - tüm bunlar gelinin annesi ve babası için düğün gününü doldurur.

Ve çocuğunuza ayrılık sözleri söylemeniz gerektiğinde, söyleyin önemli kelimeler, heyecan ebeveynlerin düşüncelerini karıştırabilir.

Bu vesileyle, düğün gününde kızı için bazı dokunaklı tebrikler-ayrılık sözleri sunuyoruz.

Kızlarının düğününde ebeveynlerden nesir olarak kendi sözleriyle tebrikler

Sevgili kızımız! Bütün masallarda her şey bir düğünle biter. Ama bilin ki evlilik sadece başlangıçtır. Uzun ve mutlu bir aile hayatının başlangıcı. Bu sadece tutkulu aşk değil, aşkın başlangıcıdır. Bu, çocuklarınızın hayatlarının başlangıcıdır. Ve ailenizin yaşamının sürmesi ve ikinizi de memnun etmesi için, kızım, bilge, sabırlı ve sevgi dolu olmalısınız. Bir aile bir kadına dayanır ve ailenizin sonsuza dek mutlu yaşamasını dileriz!

***
canım kızım! Artık evlisiniz. Kendi ailen var. Kendi gelenekleri ve yasaları olacaktır. Önce sen öğret herbiri ve sonra çocuklarınıza aktarın. Örnek bir hostes olmanı gerçekten istiyorum. sadık Arkadaş, şefkatli anne ve çocukları için güvenilir destek. Akıllı ve uyumlu olmaya çalışın. Bu en çok kazanan seçenek aile içinde. Göreceksin, bilge olmayı öğrendikten sonra her şeyde istenen sonucu alacaksın. Bil ki annen her zaman yanında ama ailen sana daha yakın olmalı. Seni her zaman bekleyeceğim!

***
Kız evlat! Bu heyecan verici büyülü an. Bir prensi nasıl küçük hayal ettiğini hatırla, oh balo elbisesi, bir peçe ve bir sürü hediye hakkında Bugün bu rüya gerçek oldu! Şimdi bu çocuk masalını bir yetişkin hikayesine dönüştürmeye çalışın ve aynı yumuşak, havadar ve büyülü olun. Bir ailede her şey mümkün! Sadece uzun üzüntü, kızgınlık, kavgalar, hayal kırıklıklarına izin vermeyin. Yalanlar ve ihanetler asla evinizin penceresinden bakmasın. Bir olduğunuzu bilin ve bir yarıya bir şey olursa, diğeri kesinlikle hissedecektir. Birbirinize iyi bakın, birbirinizi çok sevin. Evliliğinizde sağlıklı çocuklar doğsun. Kızım, kalbini koru!

Sevgili kızı ve sevgili damadı! ilk için tebrikler aile tatili! Bugünün tarihinin her yıl sizin tarafınızdan kutlanmasını ve sevginizin her yıl daha da güçlenmesini diliyoruz. Birbirinize olan hayranlığınız arttı. Böylece sen her şeysin daha güçlü arkadaş arkadaş saygı gördü. Ve böylece her yıl bu gün gözleriniz de mutlulukla parlıyor! Mutlu ol!

***
Bugün kızım bana bir oğul verdi. Evet! Evet! (Adına) aşık olduktan ve onunla evlendikten sonra, kocasının da benim için yerli olduğuna dair güvence verdi. Onu sevdim ve onu oğlum olarak kabul edeceğim. Sevgili çocuklarım! senden önce gerilmiş büyük yol hayat. Üzerinde farklı rölyefler olacak: ovalar, dağlar, kayalar, şelaleler ve belki de uçurumlar…. Her zaman birbirine tutunursanız tüm engelleri aşabilirsiniz. Bunu unutma. Kader seni bağladı, bu yüzden tek bir takım olmalısın! Size büyük, arkadaş canlısı bir aile, ilişkilerinizde güzellik, planlarınızda güvenilirlik monash.pw olun!

***
Güzel kız! Oldukça büyük oldun. Sen zaten bir eşsin! Bu pozisyonla kolayca başa çıkacağınızdan eminim. En güzel, nazik, özverili ve sevecen ev sahibesi, en sevecen anne, en bilge gelin ve en iyi kızım Her zaman. Tavsiyeme ihtiyacın olursa, sana her zaman vereceğim. Asla alma acele kararlar ve hemen sonuçlara varmayın, yanılıyor olabilirler. Kalbinin sesini dinle, seni hayal kırıklığına uğratmayacak. Kocanla tartışmayın, susmak daha iyidir. sen seçtin akıllı eş, karısının kızmasına ve homurdanmasına izin vermez. Birbirinizi her geçen gün daha çok sevin. Acı!

***
Canım kızım! Sen en çok güzel gelin. Ve inanıyoruz ki ile bugün sen o olacaksın Güzel eş. En sevilen eş. çoğu mutlu eş. Seçtiğiniz kişinin ne kadar şanslı olduğunu biliyoruz.
Ve kendimize bir sonrakinde diliyoruz yıllar Kocan kadar şanslı olduğuna giderek daha fazla ikna olduk. Gözlerinde mutluluğu görmek istiyoruz. Sonuçta, bir kadın mutluysa, ailesi güçlüdür. Yani erkeği mutludur. Çocukları mutlu. Mutlu ol kızım, çünkü bu yeni ailenin refahının anahtarı.

canım kızım! Seni sevgi ve özenle büyüttük.

seni yapmaya çalıştık güzel kadın, hassas ve terbiyeli bir insan, ilginç bir kişilik ve elbette mükemmel bir hostes.

seni biz yetiştirdik biliyoruz ideal eş seçtiğiniz kişi için (isim).

Şimdi doğurma ve büyütme sırası sende ideal insanlar ilişkilerini ve ailelerini onlar için kurtarmak için.

Mutlu olun, sevin ve birbirinize iyi bakın! Acı!

Ayette gelinin ebeveynlerinden düğün tebrikleri

***
Sevgili kızım, güzel gelin,
Bu günde delicesine mutlu ol.
Neşeli gözlerinin bu ışıltısı olsun
Bu bizim için bir ödül ve mutluluk olacak.

Bugün yeni hayat başlar,
Mutlulukta, ailen doğar,
Sevgi ve tavsiyenin içinde yaşamasına izin verin
Yıllarca.

Evinizde huzur ve neşe olsun,
Acı hakaretlere yer olmayacak,
Mutluluğun ve tatlılığın ilk ayları olsun
Üzerinde uzun yıllar sadakat sürecek.

***
Kayıt ofisine imza atmak sorun değil.
Romantizm kolay olduğunda sevmek.
Ne tür bir peçe alınmalı - hayır, ikilem değil,
Aşık olduğunuzda ve geniş göründüğünüzde.
Evde kavgalar olduğunda daha zor
Ve günlük sorunlar yükü zorlar.
Aşkta bazen tıkanıklıklar olur,
Ama sadece yararına olsun!
Sevgili kızım, sen gelinsin!
Anneden büyükanneye giden yol senin yolun.
Ama nazik ol, ilginç ol,
Kocan için güzel, tatlı ol.
Sevgili damat, sana güç diliyoruz
Ve azim ve cesaret her zaman.
Tanrı sevgiyi ve güzel evliliği korusun,
Anlaşmazlık - hayır! Ve neyse ki, dünya - evet!

***


Kızım, akıllı ol, sabırlı ol,
Her zaman kocana iyi bak, anla
Ve bugün olduğu gibi, her zaman güzel ol,
Elleriniz düşmesin.

Sevinçler olacak, kavgalar olacak,
Sonuçta, birliği güçlendirmenin tek yolu bu.
Çekişmenin çok kısa olduğunu unutmayın
Evlilik bağlarını koparmasınlar.

Mutlu ol! Sevilen!
Her anı birlikte besleyin!
Kalpleriniz ayrılmaz olacak
Biz buna inanıyoruz! Bunun için içiyoruz!

***
kızımı yürekten kutluyorum
Evlilik ve düğün günü ile.
Bugün ona hayat diliyorum
Ailede güzel bir kıvılcımla yan.

Aşkın, umudun ve başarıların ateşi,
Gözlerde bakım, hassasiyet ve neşe.
Böylece koca ve çocuklar her gün tekrar ederler:
“Annemiz sadece süper-ah!”

***
Kızımıza diliyoruz
Mutlu ol - dönem!
Piyangoyu al -
Sana damadı diliyorum!
Bir düğün dokunaklı bir kutlamadır
Ama ağlamamıza gerek yok
Şakacı bize cevap versin
En az bir: neden?
Çünkü kalplerin birleşmesini kutluyoruz.
Bu sonsuza kadar, yani
Düğün bir son değildir!
birbirinize tapıyorsunuz
Bize torun verin.
Siz zaten bir ailesiniz, ancak şunu bilin:
Babaları ve anneleri hatırlamalıyız!

***
Kızımız, buna inanamıyorum bile
Bugün bir eş olduğunu.
Daha mutlu ve daha güzel kimse yok,
Ve böylece genç kocanız parlıyor.

Kızımız, ama son zamanlarda sanki
Sen küçük, tatlı, komiktin,
Yüksek sesle ağladı, komik güldü,
İlkbaharda su birikintileri arasında yüksek sesle tokatladı.

Yaz aylarında dizlerimi kırdım,
Kışın Noel Baba bir mektup yazdı,
Evsiz kedileri eve sürükledin,
Yasaklasak da, yine de.

Peki, şimdi bu gelinlikle,
Cesurca yeni bir yola girin.
Sadece bugün mutluluk
Sen kurtar ve ruhunda unutma.

Aile hayatında rahat olmasına izin verin,
Birlikte her an sıcak olacak
Tüm sıkıntılar kesinlikle geçecek,
Gözlerinden evde ışık olacak!

Kızımız, aşk, sevil!
Şanslı bir yıldızın altında doğdun.
Birbirinize gerekli olun!
Kocan seninle olsun!

***
Mutlu düğün! Burada onurlu bir yer için duruyoruz.
Çok sıradışı - biz gelinin ebeveynleriyiz!
Ve bu insanlar zaten bize karşı nazikler
Hem çöpçatan hem çöpçatan - biz bir aileyiz!
Paylaşacak hiçbir şeyimiz yok - bir endişemiz var -
Gençlerin barış içinde yaşaması için
Çocuklar doğacak - işimiz olacak,
Çocuklar ve torunlar mutlu olsun diye..

***
Bugün herkes için her şey değişti
Bugün bir çift bir aileye dönüşüyor,
Ve ışık hissi büyük bir duyguya dönüştü,
"Tanrıya şükür!" yumuşak konuşurum
Çocukların keder olmadan mutlu olmasına izin verin,
Böylece sadece iyileri var
Torunlar bize "altın" versin,
Onlara kolaylık sağlamaya yardımcı olacağız.

***
Bugün güneş pencerelerden baktı,
Çocuklarımın hayatlarına giden yolu aydınlatan,
Ve şimdi sana bakıyorum
Allah genç ailelere sabır versin.
Seni kutsadık, evlatlarımız.
Size ebeveyn bakımı diliyoruz:
Temel sağlam, dolu bir kase,
Ama mutluluk çalışmadan gelmiyor.
Ustalaşmak daha kolay olsun,
Mali sorunuz daha kolay olsun,
Tüm memnuniyet ve barış,
Ve çocuklar leyleğin seni getirmesi için zamanında geldi.

***
Bu gün eklenmiş bir tarih,
Takvimde, parlak bir sayı gibi,
Birlikte yaşamayı diliyoruz
El ele yürüdük ve her şeyde şanslıydık!
İkiniz birlikte çok iyi görünüyorsunuz
Kulağına uğuldayan güvercinler gibi
Güzel dekorasyon - bir alyans,
Mutlu düğün! Ve birlikte ekleyin:
"Ah, üzücü! Tatlandırın gençler!
Yeni bir aile için dibe içiyoruz,
Kararları kolaylaştırın
Bir anne olarak sana yardım edeceğim!
Ağzına kadar dolu kalpler diliyoruz:
Birbirimize, güneşe, ışığa
Belirlenen günde çocukları doğurabilir misiniz,
Ve çifte sevinç hissedeceksiniz

***
iyi akrabalarım
Seni kalbimin derinliklerinden tebrik ediyorum!
Bugün bu harika tatilde
Sana siparişimi vermek istiyorum:
Yaşa, barış içinde birbirinizin yanındasınız
Ve her gün besle.
Nezaket ve hassasiyetten tasarruf edin
Başarı onun içinde dışarı çıkmasın.
Tüm engelleri birlikte aşın
Şakaları nasıl affedeceğinizi bilin
Sonra hayat boyunca, bir ödül olarak,
Aşkı bilmek zorundasın.
Aşk büyük, dünyevi
Birbiriniz olmadan yaşayamayacağınız yer
Ne zaman ve küçük karar
Yarım olmadan karar veremezsin.
Tüm insanlar bir mucize arıyor
Herkes bulamaz.
sana ailem diliyorum
Sevilen aşka yaklaşın!

***
Gözlerimi kapatmak istiyorum ve bir an için,
Yani seni küçük görmek için.
Ve gerçeklik bana bir rüya gibi geliyor
Kızım evleniyor.
Size mutluluk, kar fırtınası olmadan hayatın sevgili olmasına izin verin,
Çukurlar, tümsekler ve sivri uçlar olmadan.
Sizi hedefinize götürür.
Çalışmanın sonuçlarını ödüllendirmek.
Aşk gürültülü bir nehir olsun
Yıkama, köşeleri silme,
Böylece evde her zaman huzur olur,
Gardıropta - bir kıyafet, masanın üzerinde - turtalar

***
Bir tost için kendime biraz şarap koyacağım
Ve ikimizden diyeceğim:
Sizin için çok mutluyuz - içtenlikle, tam olarak!
Bu mutluluğu altıyla çarpacağım:
Çöpçatan, çöpçatan, kocam ve ben, genç -
Bu bütün bir aile
Bugün nasıl sevinmem
Aile çoğaldıysa.
Gençlerin sağlığına misafir içelim,
Ailemiz çoğalsın
Altın çocuklar doğursunlar,
"Acı!" diye bağırın, Sevgili insanlar!

***
Sihirli gün bardaklara döküldü
AT güzel akşam bırak aksın.
Ve gelinin bilmesini istiyoruz:
Ailesi ve kocasıyla - hayır, herkes şanslı değil.
Ona iyi bak çünkü o paha biçilemez,
Hazine milyonda birdir.
Harika bir koca, o değerli bir taş,
Ve bil ki sana hafızasız aşığım!
Sevgili damadımız, sen bizim sevgili oğlumuzsun,
Bugün sana bir kız veriyoruz,
O ihale, sevgili çiçeğimiz,
Onu sıcaklığınla sarıyorsun.
Ve barış ve sabır diliyoruz,
Seni seviyorum, bulutlar gibi ihale.
Günlük yaşamda, işte olduğu gibi, ilham,
Cesurca gidin - el ele!
Aşk gezegeni yürüdü
Ve kimse direnemezdi.
Ve onun ağına girdin,
Ve duygularınız kilit altında.
Aşk doğduğundan beri seni arıyor
Sonunda iki tane buldum.
Ve saygı ve sevgiyle
Kızım sen gelin, damat damat.
Uzun ve dikenli bir yol seni bekliyor,
Ama bülbüller sana şarkı söyleyecek.
Her şeye dayanılabilir ama temiz bir
Sevginin karşılıklı gücü adına!

***
Ah kızım, peçesini çoktan taktı.
Ama sanki dün gibi
Sen bir kız öğrencisin, beyaz tebeşir kareler
Ve asfaltta çizebilirdim.
Sevgili damadımız, dün çocukken
Soyguncuları bahçeye sürdün,
Ve kitaplarda okunan istismarlar,
Eylül ayında bir defterde açıklanmıştır.
Artık siz karı koca, aile, vakıfsınız.
Ve yakında çocukların olacak.
Aşk her zaman yeni bir ailede olsun,
Ama bizi unutma.
Karı koca, ama yine de bizim çocuklarımızsınız.
Evlilik için seni kutsamak istiyoruz.
Ve şu sözleri hatırla:
Ailede her zaman sevilen mutludur!
Aşkın iki kanadı vardır, bir şarkı gibi
Ve ruh tamamen açıktır.
Hayatta artık sadece birliktesiniz
Uzun bir yol var.
sen sevgili kızım
Evinize iyi bakın.
En iyi damadımız var, biliyoruz.
Bütün evi omuzlarında destekleyecek!
Gelecekte birçok karar olacak
Ve sorular, onlarsız nerede.
Aşkın, ilişkilerin garantisi olarak,
İkinizi kanatların altında ısıtacak!

tebrikler-meseller

***
Karı koca yarım yüzyıldan fazla yaşadı. Aşkları, gündelik sitemlerin, bunak mırıldanmaların ve yaşa bağlı hastalıkların arkasına gizlenmişti. Karısı buna dayanamadı ve kocasını yok etmek için büyücüye gitti, ancak her şey doğal olarak ortaya çıkacaktı. Büyücü kadın kadına bir şişe iksir verdi ve kocasına her akşam belirli bir doz çayı damlatmasını ve ardından masaj yapmasını, omuzlarını ve sırtını yoğurmasını emretti, böylece koca karısının kötü bir şeyden şüphelenmesin. Karısı içini çekti: omuzları hala sırtını kırışıyor ve ilaçlar, bak, iki ay için zaten yeterli! Daha ne kadar dayanacak! Her şeyi "talimatlara göre kesinlikle" yapmak için ödedim ve ayrıldım. İlk başta, koca şaşırdı: yaşlı karısının dikkatini çok sevdi ve sonra karısına dikkat etmeye başladı - ya onun için bir sandviç yapacaktı, sonra sevgilisinin kurabiyelerini alacaktı. çay, ardından sevgilisi diziye geçerdi. Bir ay sonra, karı ve koca tanınmaz haldeydi! Ancak bir gün kadın, zehir şişesinde neredeyse hiç ilaç kalmadığını fark etti, bu da kocasının yakında onu terk edeceği anlamına geliyor. Gözyaşlarına boğuldu, kalbini tuttu ve cadıya koştu. Ama bilge yaşlı kadın, yaşlı karısına güvence verdi: sade su. Büyücü ekledi: aşk her zaman kurtarılabilir sihirli aşk büyüleri ama sıradan bir özenle ve biraz özveriyle. Ancak büyücü parayı iade etmedi. Kadına bilim olsun! Canım kızım! Bazen aşkı unuturuz. Ama babamla olan sözlerimizi hatırla: üç balina aile refahı ailenizin dibe gitmesine asla izin vermeyin. Saygı, özen ve teslim olma yeteneğidir. Sevgili damat! Kadınlar duygusaldır ve duygularıyla yaşarlar. Bakımlı olmak ve sözünü dinlemek istiyorsan iki ayda bir karına kızıma bir yer ayarla. romantik akşam yemeği ya da sinemaya gitmek - ve sonra evli hayatınız asla rengini kaybetmeyecek!

***
Bir keresinde, Tanrı'nın elçisi olan bir melek, Kral Süleyman'a ne istediğini sordu. Cetvel şöyle düşündü: para - bu yüzden yine de bitecekler ve sizi sıkıntılardan kurtarmayacaklar; sağlık - bu yüzden yaşlılık, hastalığı hiç bilmeyenlere bile gelir; saygı ve güç - bunu kendiniz nasıl başarabilirsiniz. Kral bunu düşündü - ve gerçek bilgelik istemeye karar verdi. Melek, hükümdarın arzusunu yerine getirdi ve ayrıca ona Süleyman'ın asla peşinden koşmadığı bir şey verdi: hürmet, kadınların lütfu, bir servet, çünkü bilgelik en saygı duyulan insan niteliğidir. canım kızım ve damadı, her zaman akıllıca yaşamanı ve hareket etmeni diliyoruz! Ve zaten aşkınız var. Birbirinize dikkat edin!

***
güzel ve dokunaklı tebrikler gelinin ebeveynlerinin düğününde videoyu izleyebilirsiniz (Fazu Aliyeva'nın ayetleri, Alexander Zakharenko'nun müziği):

Canımız, canım, güzel bir çift- kızı ve damadı! Size tüm alfabeyi diliyoruz evli hayat.
Sırayla:
(A) - ağız sulandıran akşam yemekleri;
(B) - büyük ve küçük tatiller;
(B) - akşamları aile ile evde kalmak bir zevktir;
(D) - Hollanda gülleri;
(D) - samimiyet;
(E) - birbirleri için benzersiz ve benzersiz olmak;
(Yo) - geniş ifadeler kullanmayın;
(G) - sadece karşılama misafirleri;
(H) - harika aile dostları;
(I) - ev işlerinde titizlik;
(J) - taleplerde kısalık, sonsuzluk - uygulamalarında;
(K) - çapkın bir ilişki, ancak sadece kocasıyla;
(L) - elbette aşk;
(M) - hatalarını kabul etme cesareti;
(H) - hassasiyet;
(O) - hayranlık;
(P) - her gün samimiyet;
(P) - çocukların isimlerini seçmenin makul olması;
(C) - aile sıcaklığı;
(T) - akrabaların ve arkadaşların yararına olan sabır ve özen;
(U) - saygı;
(F) - harika tatiller;
(X) - kat hizmetleri;
(C) - yeni bir aile arabası için para biriktirme amacı;
(H) - birbirlerine dürüstlük;
(Ş) - bazen şaka yapmak, çünkü mizah duygusu herhangi bir durumu kurtarabilir;
(Sch) - iyi bir baharat gibi ilişkilerin tadını iyileştiren bir tutam kıskançlık;
(b) - birbirinin zayıf yönlerine karşı nazik ve hoşgörülü olun;
(S) - böylece çoğul olan her şeye sahip olursunuz: kürk mantolar, uçak biletleri, ödüller;
(b) - niyetlerinde kararlılık;
(E) - eller düştüğünde coşku;
(Yu) - yaşlılığa kadar ruhtaki gençlik;
(I) - evli yaşamda “Ben” inizi unutmanız gerekiyor, ancak yakında miras yoluyla düğünde bu alfabeyi okuyacağınız birçok küçük “Ben” e sahip olmanızı diliyoruz!

için fikir paylaşımı

Girdileri 1 - 17 itibaren 17

Kızım, bugün gelin sensin.
Sabahın şafağı kadar parlaksın.
İşte güneşin altındaki yerin
Ve dünyada daha mutlu değilsin.

Yaşa ve kalbini dinle.
Metres, anne, eş olun.
Dünyanın en iyi karısı ol
Sevilmek, sevilmek, canım.

mutlu olmanı rica ediyorum
Ve çocukların kahkahalarının evde çalmasına izin verin.
Çiftiniz - neşeli, güzel -
Hayat hem mutluluk hem de başarı vaat ediyor.

Bugün hazinemi veriyorum
güvenilir adamın elleri Damat.
Böylece kızım mutlu olur,
Düğün gününüzde rüyayı besliyorum.

Önemsiz şeyler üzerinde tartışmayın
Bir şeye boyun eğmeyi öğreniyorsun.
Evet, ovmak zor olabilir,
Ama birbirinize saygı duymalısınız.

Sevgini dikkatli bir şekilde taşı
uzun boyunca ve uzun yıllar,
Her gün daha güçlü sev.
Artık sonsuza kadar bir ailesiniz!

Sevgili kızımız, bugün dünyanın en güzel gelinisin! Parıldayan gözlerinizi, gülümsemenizi, kocanızın elini ne kadar dokunaklı tuttuğunuzu görmekten mutluyuz. Ailenizin güçlü ve arkadaş canlısı olmasını diliyoruz. Sevgi, saygı, birbirinize iyi bakın. Akıllı ol, sabırlı ol sevecen eş ve kocanızın güçlü, sevgi dolu, sadık bir eş olmasına izin verin. Size mutluluk!

Benim yerli kız,
Kızım, aşkım!
Bugün gelin sensin
Güzel, mutlu!

şimdi benden alıyorsun
İpuçları, talimatlar,
Ve aşk dilekleri
Mutlu düğün günü tebrikler!

Sonsuza kadar kalmayı başar
sen sevgi dolu ve hassassın
Aşkı yıllar boyunca taşı
Güzel ol, sakin ol!

keşke ev olsa
Sakin ve rahat
Banka hesabını yenilemek için
Ruble ve para birimi!

Işığın gözlerinde parlaması için
Böylece sadece gökyüzündeki güneş,
Böylece kocana tekrar aşık olursun,
Demek bu aşk hayatı yönetiyor!

ne zamandır babanın omuzlarındasın
Sürmek ve hararetle gülmek?
ne zamandır annenin kollarındasın
Oturdu ve ısındıktan sonra uykuya daldı mı?

Bizimle ne güzellikler büyüttün!
Düğün gününüzde sizin için çok mutluyuz.
Her zaman mutlu ol, şimdi olduğu gibi,
Ve bu bizim en iyi ödülümüz olacak.

Yıllar boyunca taşımanız dileğiyle
Tüm mutluluk, hassasiyet, şefkat ve özen,
Hayat boyunca el ele yürüyün.
Aile hem eğlence hem de iştir.

Şu andan itibaren sonsuza kadar birlikte ol
Akıllı ve sağlıklı çocuklar doğurun.
Herhangi bir taraf sorunu geçecek
Aile desteğe hazır olduğunda!

Kızı evliliğe veriyoruz,
Birlikte mutlu olun!
Gençleri tebrik ediyoruz
anlayış istiyoruz.

Uyum ve sevgi içinde yaşa
Yakında çocuk sahibi ol.
Böylece refah ailede hüküm sürer
Ve iş düzenliydi.

sevgili kızımız,
Sen bizim güzelliğimiz ve gururumuzsun.
Her şeyin senin için çalışmasına izin ver
Çocuklarımız, iyi eğlenceler!

Sevgili çocuklarımız!
Güneşin üzerinizde parlamasına izin verin!
Birliğiniz güçlü olsun
Ve evin çok mutlu,

Çocukların doğmasına izin ver -
Hem kızlar hem erkekler
Her zaman yeterli para olsun
Ve arkadaşlar ayrılmıyor.

Kızım, tatlı kal
Damadımızla tartışmayın!
Arkadaş canlısı bir aile olun
Biz sizin için varız!

kızımızla evleniyoruz
Ve bugün toplandık
Bu tatili kutlamak için
Mutlu bir hayat olsun.

Seni seviyoruz, akrabalarımız,
Ve kalbimizin derinliklerinden diliyoruz
Ailen senin olsun
Çocuğa acele et!

Sevgili gençler,
Bize karşı çok naziksin.
Kızı evliliğe veriyoruz,
Damadı arayalım.

mutlu ol aşk
Ve birbirinize iyi bakın.
Ve Tanrı bir çocuk verdi
Eşikte çok fazla mutluluk var.

Sevgili çocuklarımız!
dilemek isteriz
Böylece tüm geniş dünyada,
Seni bulamamak daha mutlu!

Duygularına dikkat et
Sorun sizi geçebilir.
Önemli olan birlikte yaşamak
Ve sana her zaman yardım edeceğiz!

Çocuklar, bugün bir aile oldunuz,
Birçok misafir tatil için toplandı!
Hepimiz size uyum diliyoruz, aşk,
Aile için her şeyi yapmaya çalışmak!

Oğlum, canım, karına iyi bak,
Destek ol ve sadece onu sev,
Size mutluluk, refah, şans diliyoruz,
Hayatınız boyunca birbirinizden ilham alın!

Evliliğinizle sevgili çocuklarımız,
Çok gençsin ve güzel giyinmişsin,
Gözlerde parlayan kıvılcım olsun
bir alev olarak kalacak saf kalpler.
Birbirinize Tanrı tarafından gönderildiniz, kader,
Takdir et, önemse, huzur ver,
Asla bela veya sıkıntıya izin vermeyin
Evinizdeki havayı yapmazlar.
Sevin, takdir edin, birbirinizi koruyun,
Şu andan itibaren size karı koca deniyor.

Çocuklarım, bugün siz bir ailesiniz,
Kalpten ve duyguların erimemesini diliyorum
Her zaman birlikte ol ve sev, şüphesiz,
Neyin önemli ve samimi olduğunu takdir edin.

Bir baba olarak dilek dilemek istiyorum
Böylece koca tüm endişeleri halledebilir,
Eşinin destek olması için,
Ve ailen büyüdü ve çiçek açtı!

bugün inanılmazsın
Beyaz renk Size uygun.
Ve biraz kayboldum
Kocan şimdi seni yönetiyor.

Benim için her zaman sensin kızım
genç olacaksın.
çok isterdim
Her zaman mutlu oldum.

Mutluluk ağacında olabilir
Sorunlar büyümez, kötü hava,
Ve her zaman bunun meyveleri
Görünüşe göre en lezzetliler.

Kızımı düğünü için tebrik ediyorum,
Bir dizi dilek söyleyeceğim.
Böylece kocamla her şey baldı,
Böylece hayattaki her şey mantıklı.

sana aile mutluluğu diliyorum
Üzerinde uzun yaşamçok yaşa!

Seni ben büyüttüm kızım, ben kibar ve kırılganım,
Umarım ailede bir bebekle olursun,
İyi, sevgili ve nazik anne,
Ve inatla herhangi bir hedefe ulaşacaksınız!

Bugün ölçülemeyecek kadarım
Sonu olmayan eğlence.
Bir çocuk düğününe katılmak
Baba için mutluluk!

Düğün gününüzde size diliyorum:
para çantası,
Bir kahkaha denizi, bir başarı arabası,
Mutluluk kilogramı.

Milyonlarca macera
Yüz uzun yıl
Bir kilo sağlık, bir kilo şans,
Binlerce zafer.

Bir peri masalını gerçeğe dönüştürmek için
Her zaman şanslı olmak
Birbirinizi sevebilmeniz için
Tüm rüzgarlara inat!

aşk ile genç
Düğün gününüz için tebrikler
birlikte mutlu yaşamak
Tüm hayatım boyunca sana diliyorum!

bana torunlara
Yakında ödüllendirdin
Ruh cana yaşamak,
Saygı, sevgi korunmuş!

Babanın kızına kulak ver:
Kohl genç bir adama aşık oldu -
Mutlu bir eş olmayı başar -
Sevmeyi, anlamayı, affetmeyi bilin!
Birlikte çok iyi yaşayın
Yarışı ve kanı uzatın -
Torunlar istiyor ve ihtiyaç duyuyor!
Peki, size tavsiye ve Sevgi! değerlendirme: 41 ↓

babandan tebrikler
Bu harika anlarda!
Düğün, Tanrı'nın bir armağanıdır
Sevgi ve mutluluk doludur.
Sizi tebrik ediyorum çocuklar,
herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle
Evinizi sıcak tutmak için
Böylece bu sevinç içinde yaşıyor! 39 ↓

kendi kızımız için
Güçlü bir aile istiyoruz!
bir eş olmaktan mutlu
Böylece bu kader uygun bir şekilde çarptı!
Cennetin sana rehberlik etmesine izin ver
Tüm sorunlardan korumak.
Mucizeler olsun
Oynar gibi mutluluk içinde yaşa! 40 ↓ - Babamdan düğün için tebrikler

Bugün mutlu çiftimizden,
Kalbim sevinçle ısındı.
Sana babamın selamlarını gönderiyorum -
Uzun yıllar uyum içinde yaşamanızı dilerim.
Birbirinize olan ilginizi kaybetmeyin
iyi çocuklar yetiştirin
Böylece her şey sizin için bol miktarda -
Sana güzel ve tatlı bir hayat diliyorum! 38 ↓

Gençler, hediyemiz ailenizin servetine, ilk ortak bütçenize, mutlu ve müreffeh bir geleceğe biletinize bir katkıdır. Seninle geçirdiğin her anın kıymetini bil. Kendinizi zevklerden mahrum etmeyin ve zaman varken - kendiniz için yaşayın, çünkü o zaman çocuklar ortaya çıkacak, endişelenecek ve bu tür fırsatlar daha az olacaktır. Mutluluk içinde yaşa, başkalarına pozitif ver ve ver. Düğün günün kutlu olsun, hayatında mutlu yeni aşama! 36 ↓

Oğlum, büyük bir mutluluk buldun - bugün senin karın olan sevgili kadın. Onu koru, problemlerden koru, sev, takdir et, öp, dikkat et, özen göster ve çiçekler - ve o zaman mutluluk her zaman seninle olacak. Sonsuza kadar aşık ve mutlu olmanızı diliyor, en kısa zamanda bize torunlar vermenizi diliyorum! 33 ↓

ile kızı düğününüz için tebrikler,
Evlilik batmaz olsun!
Yaşa ki hayat parıldasın
Işınlarla ısındım, herhangi bir sorun bilmiyordum,
Yaz olduğunu kalbimde
Ve her şeyin gerçekleşmesine izin verin! 39 ↓

tebrikler genç
Ve sana dilek dilemek istiyorum
Birbirinizi sevebilmeniz için
Ve anlamaya çalış!
Ve kızımı diliyorum
Kocasının ona yardım etmesi için
Keşke damadım
Karısını korumak için.
Her şey birlikte büyüyecek, biliyorum -
dünyada yalnız değilsin
Şans yakın olabilir
Ve günler aşkla geçer! 39 ↓

Sevgili yeni evliler! Hayatın uzun yolu önünüzde uzanıyor. Üzerinde farklı araziler olacak: ovalar, dağlar, kayalar, şelaleler ve belki uçurumlar Ama her zaman birbirinize tutunursanız, tüm engelleri kolayca aşabilirsiniz, unutmayın. Ailenin refahın üç temel direği üzerinde durduğunu unutmayın: saygı, özen ve teslim olma yeteneği. 41 ↓

Evlilikte mutlu ol oğlum
Güçlü ve güzel kalın.
Bu yaşam döngüsüne izin ver
Senin için mutlu olacak.
Sağlayıcı olmaya çalışın
Güçlü koruma ve sadece
Ve düzeltmek için
Birlikte söyleyeceğiz - Acı! 39 ↓

Annenle, sen, kızım, yalnızsın.
O zaman - sen zaten bir gelinsin, bir eşsin!
Güzelliğim bu kadar çabuk büyüdü,
Artık başka bir ailen olacak
Senin de her zaman gülümsemeni dilerim,
Ve mutluluğun asla bitmez! 39 ↓

kızımı yürekten kutluyorum
Evlilik ve düğün günü ile.
Bugün ona hayat diliyorum
Ateşli bir kıvılcımla neşeyle yaşayın.
Aşkın, umudun ve başarıların ateşi,
Gözlerde sevgi, bakım, hassasiyet.
Böylece koca ve çocuklar her gün tekrar ederler:
Annemiz sadece süper, sadece ah! 39 ↓

Sevgili varlıklarımız, Tanrı'nın elçisi bir meleğin Kral Süleyman'a ne istediğini sorduğu bir mesel vardır. Hükümdar şöyle düşündü: Para isteyeceğim - bu yüzden zaten bitecekler; Sağlık isteyeceğim - bu yüzden yaşlılık, hastalığı hiç bilmeyenlere bile geliyor; Saygı ve güç istiyorum - bunu kendin nasıl başarabilirsin. Kral bunu düşündü - ve gerçek bilgelik istemeye karar verdi. Melek, hükümdarın arzusunu yerine getirdi ve ayrıca ona her şeyi verdi: zenginlik, sağlık ve saygı, çünkü bilgelik en saygı duyulan insan kalitesidir. Sevgili kızım ve damat, zaten sevginiz var, bu yüzden akıllıca yaşamanızı ve akıllıca davranmanızı diliyorum. Ve gerisi - sadece mutlu olun ve birbirinize iyi bakın! 39 ↓

Kızımız, sev ve sev! Şanslı bir yıldızın altında doğdun, bu yüzden evlilik hayatının gayet iyi olacağını düşünüyorum. Birbirinize gerekli olun, duygularınızı koruyun, birbirinizi anlayın ve küçük hataları affedin! Evliliğiniz çok başarılı olsun! 39 ↓

Gelini oğlumuz seçti.
İyi bir eş olacak.
Yaşam için düğün sıçrama tahtası.
Onlar için bir tane içelim!
Hayata devam etsinler
Çocuklar çarçabuk büyürler
Ruhları incinmesin!
Mutluluk, sevgili, sana!

Sevgili çocuklar! Size bir bilgeliği hatırlatmak isterim: “Aşkın doruklarını hiç bilmeyen bir dev, aşık bir adamın dizlerine bile ulaşamaz. Ne de olsa, yücelten aşktır!” Kulağa ne kadar sık ​​gelirse gelsin, bu sözler ne kadar sıkıcı olursa olsun, aşk evliliğinizi, ilişkilerinizi, duygularınızı güçlendirmenize gerçekten yardımcı olacaktır. Öyleyken, mutluluğunuz avuçlarınızda. Saklayın ve bu düğün şarabı gibi her zaman neşeli ve biraz, sadece biraz sarhoş olsun. Acı!

Sevgili oğlumuz ve kızımız! Babam ve ben bu konuda sizi yürekten tebrik etmek istiyoruz. önemli tarih düğün gününüzde! Bu unutulmaz günde, aileniz doğdu! Kalbimi aynı anda hem çok mutlu ediyor hem de üzüyor. Ne de olsa bir daha küçülmeyeceğiniz gibi, oğlunuzun çocukluk yıllarına da dönmeyeceksiniz. Bu nedenle annem ve ben bir an önce ayağa kalkmanızı ve çocuk sahibi olmanızı diliyoruz. Ve biz dedeler olarak torunlarınıza bakıcılık yapacağız. Size sevgi, saygı ve anlayış, sevgili çocuklarımız! Refah ve refah. Sizi kutsuyor ve somunumuzu denemenizi rica ediyoruz. Her zaman dolu ve sağlıklı olun! Size mutluluk ve sevgi!

dün birinci sınıfa gittin
Ve bugün kayıt ofisinde.
Hayat ne kadar hızlı geçiyor
Bizi geçmek.
Yine de çocuklar, yapabilirsiniz
Mutluluğu bul
Aşk ateşinin ısınmasına izin ver
baştan sona sen.
hiçbir yerde acele etme
Günün keyfini çıkar
Ve herhangi bir sorun
Hiçbir şey olmayacak!

Kalpte sevinç, boğazda yumru,
Ve kelimeler kayboldu
Oldu oğlum, sen damatsın,
Hayallerin gerçek oluyor.
biz genç bir çiftiz
Düğününüz için tebrikler
Mutluluk ve aşk,
Çocuklar, size diliyoruz.
Birlikte yaşamak
Birbirine teslim oldu,
Böylece biz ebeveynler,
Unutmadın.
Mutluluk biz aile
Size yeni bir diliyoruz,
hayatım boyunca sevebilir
Eviniz sıcak.

Bir insan elbette yalnız yaşayabilir. Her gün küçük şeylerden zevk almak, ihtiyaç duyulmak, önemli olmak. Ama bir daha asla ailedeki kadar önemli değil. Çocuklar, işten eve koşmanızı diliyorum, çünkü sevgili küçük adamınız orada sizi bekliyor. Böylece düşünceyle uyanırsın - seni iyi istiyorum, seninle ilgilenmek istiyorum, mutlu ya da mutlu olmanı istiyorum. Birbirinize iyi bakın, tüm sıkıntılardan koruyun, her gün sarılın, öpün, birbirinize vurun. Sevildiğini hissettiğinde, hayattaki diğer her şey yoluna girecek. Ve üzüntü olmayacak, ama belki sadece iyi şarapüzerinde iyi neden. Acı!

Sevgili oğlumuz, çok yetişkin, sağlam, bağımsız oldunuz. Ve bugün kendi aileni yaratıyorsun. Sizinle gurur duyuyoruz ve genç ailenize esenlik, mutluluk ve uyum diliyoruz. Aile hayatınızın sakin bir yolculuk gibi olmasına izin verin, size birçok hoş deneyim ve duygular. Birbirinizi kınamayın, her zaman bir uzlaşma bulun, sadece karı koca değil, aynı zamanda en yakın arkadaşlar ve sonra sendikanız güçlü ve uzun olacak!

Sevgili (eşlerin isimleri)! Tüm kalbimle sana mutlu bir evlilik hayatı diliyorum! Aile yuvanızı rahat ve sıcak hale getirin. Bu yuvayı leylekler daha sık ziyaret etsin, ailenizin hızla büyümesine izin verin! İki kuğu gibi yaşa: kuğu aşkı, kuğu sadakati, yüz bin yıl sonra sana kuğu şarkısı.

Kalpler sonsuza kadar bağlı
oluşturuldu güçlü aile!
nişanlını sevdin
Kendi kanımız gibiyiz!
Yeni evliler için tebrikler!
Mutlu olmana izin var!
Hayal ettiğimiz şeyi diliyoruz -
Torunları bize vermek için acele edin!

Düğün Bu kelimede kaç tane
Beklentiler, umutlar, özlemler.
Ama bir tebrik denizinin ortasında
Temeli unutmayın:
İçin mutlu hayat bir arada
Sadece birlikte yaşamak yeterli değil -
Sadece herhangi bir kar fırtınasında aşk
Evliliğinizi onurlu tutun!
Öyleyse birbirinizi sevin
Tüm ölçülen yıllar
Ailenin hava almasına izin ver
Asla kış olmayacak.
Her zaman birbirimiz için mutlu olalım
Ve ruhlar açılacak
Birlik bozulmasın
Isı yok, dolu ile fırtına yok,
Her zaman tek bir ritim olsun
İki aşık kalpler atıyor,
Ve asla ayrılma
Nerede olursanız olun!

Evliliğinizle sevgili çocuklarımız,
Çok gençsin ve güzel giyinmişsin,
Gözlerde parlayan kıvılcım olsun
Saf kalplerde bir alev olarak kalacak.
Birbirinize Tanrı tarafından gönderildiniz, kader,
Takdir et, önemse, huzur ver,
Asla bela veya sıkıntıya izin vermeyin
Evinizdeki havayı yapmazlar.
Sevin, takdir edin, birbirinizi koruyun,
Şu andan itibaren size karı koca deniyor.

Hayatın dolup taşan bir nehir gibi akmasına izin ver
Ve asla sorunları bilmek zorunda kalmayacaksınız.
Artık yasal ve terbiyeli eşlersiniz,
Hayat boyunca yürümek, el ele tutuşmak.
Gelecekte bir düğün diliyoruz
Gümüş ve ardından altın.
Ve leylek tarafından getirilen çocuklara izin ver
Hayattaki talihsizlikler ve sıkıntılar geçer.
Aşk ve zenginlik, ev dolu bir kase,
Hayatın çabalarına yardım etmesine izin ver.
Size sıcaklık, anlayış, iyi şanslar diliyoruz
Ve önyükleme yapmak için bütün bir çocuk denizi.

Sevgili yeni evliler!
Bugün evliliğiniz için tebrikler
Ve sana ayrılıksız bir hayat diliyorum,
Keder ve mutlulukta, ruh hali ve öfkede,
Hep el ele tutuşmak.
Mutluluk sonsuz olabilir
Gözlerinde sevinç gözyaşları olsun,
Böylece sevginiz ve sadakatiniz,
Olgun bir yaşlılığa kurtarıldı!

Oğlum, seninle gurur duyuyorum boşuna değil
Artık bir ailen var
Karısı genç ve güzel bir kadındır.
Ve bugün sana diliyorum:
Hayatın boyunca onurla yürü
Ve kesinlikle birlikte
Hakaretleri kahkahalarla uzaklaştırın
Ve asla cesaretiniz kırılmasın.
ailen güçlü olsun
Arkadaşların seni asla terk etmesin
Güneşin üzerinizde daha parlak parlamasına izin verin
Çocuklarınız sağlıklı olsun
Ve gün batımından sabah şafağına izin ver
Sana tatlı olmasına izin ver, hiç de değil "ACI"!

oğlum sen artık gerçek bir adam,
Ve görünüşe göre daha dün doğmuş,
Fakat zaman çalışır ve zamanı geldi
Bırakmak ve bunun bir nedeni var.
gitmene izin verdim hafif ruh,
Şimdi oğlumdan başka bir kızım var!
Ailen mutlu olsun!
Bugün seninle seviniyorum.
Birlikte yaşa, torunlarımızı doğur,
Aşk kalbinizden çıkmasın!
Sadece bir anne vardı, ama kayınvalide oldu,
Kayınvalide olmak kolay bir bilim değil!
Birbirinize hakaretleri affedin,
tatil olsun aile günleri,
mutlu olun çocuklarım
Sana tavsiye ve sevgiler canım!

Sevgili çocuklarımız! Bugün yaşam yolunuza döndünüz, ancak bu, yollarımızın ayrıldığı anlamına gelmez. Her zaman yanınızda olacağız, yolunuzu her zaman aydınlatmaya ve zorluklardan korumaya çalışacağız. Yolun çok uzun olsun, yürümen senin için iyi olsun - yan yana, el ele, omuz omuza. Size mutluluk!

Sevgili çocuklarımız, sevgili yeni evliler! Bu neşeli günde, size uzun süre mutluluk, gülümseme ve neşe diliyoruz. aile hayatı! Onun gibi olmasına izin ver olağanüstü tatil, a Balayı asla bitmez! Evinizde gür çocuk sesleri ve neşeli kahkahalar duyulsun, ev dolu bir kase olacak! Birbirinize saygı duyun ve sahip çıkın! Yaşamanın, geçilecek bir alan olmadığını unutmayın! Ailenize refah ve mutluluk!

Canım sen bizimsin! bugün yoldasın sonsuz Aşk, mutluluk ve aile uyumu! Birbirinize inanın ve birbirinizi sevin! Hiçbir şeyin refahınızı gölgelemesine izin vermeyin ve sizi her konuda destekleyeceğiz! Sizin adınıza ve yaşam yolunuzda attığınız bu adım için çok mutluyuz! Yeni bir sayfaya başlayın, bu dünyadaki izinizi hatırlayın - verimli olun ve çoğalın! Bize torunlar ve torunlar verin, onları besleyeceğiz, seveceğiz ve şımartacağız! Allah ailede her şeyin yolunda gitmesini, evde para transferi olmamasını, gönlünüzün hep sıcak kalmasını nasip etsin! Ve "acı bir şekilde" sadece düğünde duymanıza izin verin! Size tavsiye ve sevgiler! Barış ve refah! Acı!

Tebrikler millet!
düğününüz - en güzel saat!
Çok gençsin!
Önünüzde tüm hayatınız var!
Gelini ve oğlu için
üzgün değiliz sıcak sözler!
Yolculuğunuz uzun olsun!
Ve sarsılmaz - aşk!

Düğününüzün şerefine - tebrikler ve tostlar,
Senin için - bir ziyafet ve yapraklar Güzel güller,
Arabaların konvoyları ve giyinmiş misafirler,
Ve gözlerde mutlu gözyaşlarının izleri parlıyor.
Hayatında neşe ve eğlence olsun,
Günlük hayatın endişeleri aşkı gölgede bırakmaz.
Şaşırtıcı, parlak anlar olabilir
Size hassasiyet verir ve kalbi tekrar heyecanlandırırlar.
Sıkıntıların öpücüklerde çözülmesine izin verin,
Sıcak ellerin kollarında soğuk yapraklar.
Duygularınızı yıllar boyunca taşımanız dileğiyle,
Ve asla ayrı kalmasın!

Hepinize iyi günler. Şarkı söyleyemiyorsan, yapma. "Şarkılar ne olacak? Ne hakkında konuşuyoruz? - mantıklı bir soru ortaya çıkıyor. E. Kusturica'nın filmini hatırlayın “Kara Kedi, Beyaz kedi". Gelin, babası yerine kendisi olan erkek kardeşi tarafından çok soğukkanlı bir şekilde tebrik edildi. Nasıl şarkı söyledi! "Nasıl olunmaz" ve nasıl yapılmaz hakkında güzel bir film. "Nasıl olacak" konusunu ciddiyetle ve dokunaklı bir şekilde tartışalım.

Oldukça hassas bir konu, babanın kızının düğününde yaptığı konuşmadır.

Papa'ya söz vermek ve onun ayrılık sözlerini dinlemek için en iyi zaman ne zaman?

Olayların gelişimi için üç seçeneğimiz var:

  1. Ziyafetin başında. Gelinin babası yeni evlileri tebrik edecek ve etkinliği açacak
  2. Bir tatilin ortasında. Ancak diğer tebrikler arasında konuşmanın kaybolma riski var.
  3. Ziyafetin sonunda, kapanış konuşması olarak.

Her durumda, bu noktayı ebeveynlerinizle çok ciddi bir şekilde tartışmanız ve isteklerini dinlemeniz gerekir. Ebeveynlerin kutsamasını duyurmak için en iyi zaman ne zaman? Tebrikler standart dışı olmalıdır. Nasıl bir şekil alması gerekiyor? Videoda ve fotoğraf albümünde nasıl görmek istersiniz? Düzyazıda ya da şiirde, şarkıda ya da kendi sözlerinle, tüm babanın yüreğinden. Ama lütfen, sadece doğaçlama yapmayın! Ve gözyaşı olmadan Bu arada, düğünde doğaçlama bir düğün yapan sevgili okuyucular bize söyleyin. Nasıl bittiğini merak mı ediyorsunuz? Durum kesinlikle neşeli, ama onsuz daha iyi.

Yılların tozuna bulanmış düğünlerde davetlilerin yeni evlileri nasıl tebrik ettiğini hatırlıyor musunuz? İstisnasız hepsi aynı berrak gökyüzünü ve beyaz ekmeği istedi. Dileği bitirdiler - “Sana tavsiye, evet aşkım. Acı bir şekilde!" Güzel sözler ağızdan ağza geçenler. İnternet yoktu ve her şey kitlesel bir şovmen olan Lucy Teyze tarafından icat edildi. Evet merak ediyorum ama neden "Acı!" bilen var mı? Bana ondan bahset. Çünkü argümanlar ve bilgiler farklıdır. Öyleyse devam edelim.

Konuşma şu şekilde çalınabilir:

Kızarmış ekmek

Babadan gelen güzel sözler farklı şekillerde ifade edilir. Hayatınızdan bir benzetme veya hikaye anlatın. sadece beğenmedim Garika Kharlamova, aksi takdirde kutlama İnternetin "en çok satanı" olacak. Metni tatilin ikinci bölümünde söylemek daha iyidir, yani. Ortada. Daha fazla etkinlik veya görev ekleyin. Bir baba-kız dansı veya konuklara, örneğin bir hatıra olarak bir masa örtüsü ve boyama dilekleri için işaretler sunar. Aynı ipucu ile bir dilek kitabı da verebilirsiniz. İlginç bir bükülme… Fikir ortaya çıktı. Bu aksesuarı bir sonraki makalede inceleyeceğiz. Ama tartışmaya devam edelim.

Şarkı

Ancak başta da belirtildiği gibi şarkıyla daha zor. Şarkı söyleyebilmek zorundasın. Önceden bir şarkı ve müzik seçiyoruz, aksi takdirde herkesin söylediği bir seçenek olan karaoke yapma riskiniz var.

Bu videoyu da beğendim:

Gözyaşlarına hareket, kendin gör! İşte düğünün son kısmı burada devreye giriyor. Garantili misafirler bir kültür şoku yaşayacaklar. Ve videoyu yıllar içinde izlerken, duygular sadece yoğunlaşacak.

Şaka varyantı

İki güçlü adres klasörü hazırlayın. aşağıdaki örnekler. Dilek defterleri veya sertifika kapakları ile karıştırılmamalıdır! "Neden böyleler?" - sen sor. Çünkü damat ve onun için bir uygunluk ve konfigürasyon belgesi olacaktır. müstakbel eş. tebrikler konuşma ve yeni bir toplum hücresinin törensel lansmanı; ziyafete başlamak için harika bir zaman.

Düşünmek, tebrik sözleri ve kesinlikle çok gerekli ve önemli olan bunlardır. Düğünündeki herhangi bir kız, babasının bakımını hissetmek ve bunu misafirlere göstermek ister. Kızlar ne de olsa babalarının kızları.

Umarım makalem şu soruya cevap olarak biraz açıklığa kavuşmuştur: Peki ya babanın düğünde konuşması? Tüm tavsiyeler, Düğün endüstrisindeki yaşam ve pratik deneyimlerle doğrulanır. Sorulara ilgi ve çok daha fazlası bloguma bak.

Makalenin sonundaki haberlere abone olun ve sosyal medyadaki butonlara tıklayarak arkadaşlarınızla paylaşın. ağlar. Arkadaşlarınızdan sadece biri şu anda bu tür bilgileri arıyor ve buna gerçekten ihtiyacı var. Çünkü nişan ateşi yeni başlıyor ve her şey planlanıp prova edilene kadar devam edecek. Harika olacak! Tereddüt bile etme. Sorular sor. Önerilerinizi yazın ve fotoğraflarınızı yorumlara gönderin. Hakkında konuş ilginç deneyim, başkalarıyla paylaşın. Yakında görüşürüz… Hoşçakalın!

Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

Dünya kız çocukları günü için ve özel günlerde babadan kızına güzel sözler aynı zamanda anneden kızına anlamlı sözler ile çocuklarınızı ne kadar sevdiğinizi söylemeyi unutmayın. Kız çocukları bizler için çok değerli bir nimettir. Hatta Peygamber Efendimiz'in  kız çocuğu rahmettir hadisinde buyurduğu gibi kız çocuklarımızı el üstünde tutalım. Yaşadığımız coğrafyada babalar ve baba figürleri hakkında ne düşünürsek düşünelim, kesin olan bir şey var: Onlar olmasaydı biz de olmazdık.

Hayat bana sadece kibar olmanın yeterli olmadığını, dünyayı aynı şekilde bırakmaktansa aktif olarak dünyayı bulduğunuzdan daha iyi bir şekilde terk etmeye çalışmanız gerektiğini ve kız çocuklarımıza gerçek anlamda güzel bir dünya bırakmaya çaba gösterilmesi gerektiğini öğretti.

Kız çocuklarına verilen değerin yaşlandığımızda önemini anlayacak ve bunun boşa gitmediğini gerçekten göreceksiniz. İşte bize verilen dünyanın en güzel nimetlerinden kız çocukları için güzel ve anlamlı sözler sizlerle

Babadan Kızına Çok Güzel Sözler

Kaç yaşında olursan ol, canım, her zaman babanın küçük kızı olarak kalacaksın!

Güzel küçük süperstarım! Yıllardır yaptığın gibi, umarım önümüzdeki yıllarda da bu dünyada parlamaya devam edersin.

Sen hep benim dizimin dibindeydin, şimdi oralarda tek başına dikkat et kızım. Allah&#;ım seni her türlü kazalardan, belalardan korusun.

Her zaman olduğu gibi, hayatında her şeyin en iyisi olmasını diliyorum canım! Ben çok şanslı, son derece gururlu bir ebeveynim!

Kızım dünyanın öbür ucunda olsa bile onun eline batan bir kıymık benim yüreğimi kanatır.

Çok özel ve benzersizsin her zaman çok güzelsin. Bunu her zaman hatırlamanı istiyorum canım kızım.

Allah&#;ım her zaman yar ve yardımcın olsun. Zorda kaldığın zaman senin için yaptığım dualarım yardımına gelsin. Canım kızım yolun açık olsun.

Günlerimi aydınlatan ışık ve kalbime dokunan güçsün. Sahip olduğum her şey senindir değerli küçük prensesim. Böyle güzel bir kızın babası olduğum için gerçekten çok mutluyum.

Sen doğunca gururlandırdın bizi, her zaman da gurur duyduk seninle canım kızım.

Sana neşe dolu bir gün ve bir ömür boyu mutluluk diliyorum meleğim! Seni mutlu görmek kadar hiçbir şey yaşlı babanı mutlu edemez canım!

Kızımın ayağı takılsa yere düşse benim canım acır, kızımın bir derdi olsa benim yüreğim kanar.

Kalbimi gururla doldurmaya devam ediyorsun ve baban olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Seni hep seviyorum küçük kızım!

Biliyorum kızım dizimin dibinde durmayacak hep, bir gün gelip ellere yar olacak, ama o günden sonra bu ev eskisi gibi olmayacak.

İLGİLİ İÇERİK: Güzel Anlamlı Sözler Kısa Yeni

Doğduğun gün hayatım sonsuza dek değişti. Hayatımın en büyük nimetini aldım ve her yıl senin doğum günün sadece bunun bir başka hatırlatıcısı.

Benim yüzümdeki gülümsemenin, kalbimdeki mutluluğumun tek sebebi sensin canım kızım. Seni çok özledim Bitanem.

Bir kadına dönüşüyor olabilirsin ama benim gözümde her zaman benim küçük kızım olarak kalacaksın!

Bu dünyaya iyi bir miras bırakamadım ama dünyalar tatlısı kızımı bıraktım.

Canım kızım Sen benim gururum ve sevincimsin Bana sonsuz Mutluluklar getiriyorsun . Babamdan  yürekten mutlu yıllar.

En güzel kokan parfümün kokusundan daha güzel, dünyanın en güzel kokan çiçeklerinden daha güzel kokan tek şey benim kızımın kokusudur. Kokunu özledim canım kızım.

Bir kız ile babası arasında çok özel ve benzersiz bir bağ vardır ve bu bağı seninle paylaştığım için her gün Allah'a dua ediyorum.

Kızım kızım, neden gittin, söyle neredesin; çaresiz kaldık, gülmez olduk, hangi yerdesin.

Güzel kızıma Sen benim için nadir, parlak bir inciden daha değerlisin! Seni seviyorum birtanem.

Sen benim hiçbir zaman büyümeyen, her zaman en tatlı bebeğim olarak kalacaksın. Sen canımdan öte can olacaksın.

Her kız babası için özeldir ama senin gibi yüreklere dokunan çok az kız olmalı. Sen benim mutluluğum, gururum ve bitmeyen sevincimsin.

Dünyadaki en değerli pırlantalardan biri benim kızımdır.

Çoğu baba ve kızı çok özel ve çok güçlü bir bağı paylaşıyor ama bizimki kırılmaz bir bağ. Seni her zaman koruyacağım canım, zamanın sonuna kadar. Sadece senin için en iyisini istiyorum, bu yüzden seni sonsuza kadar kollayacağım.

Bu hayatta her zaman yüzün gülsün, ömrün huzur, mutluluk dolsun, eğer bir gün gözlerinden yaşlar gelirse monash.pw o da kahkaha atmaktan olsun.

İlham veren küçük leydim Böyle sevimli bir genç hanımın babası olduğum için ne kadar şanslı olduğumu sana anlatamam.

Kızım demek bulaşıkçım, temizlikçim, aşçım demek değildir. Ebeveynler olarak yavrum, canım diye taltif etmeyi de bilmek lazım.

Babadan Kızına Anlamlı Sözler

Aklına koyduğun her şeyde çok iyi gidiyorsun ve gerçekten kendine güveniyorsun. Ne kadar akıllı, olgun bir kadın olmaya başladığını görmekten o kadar memnunum ki sana anlatamam!

Senin canın yansa benim yüreğim kanar, senin yüzün asılsa benim canım sıkılır. Sen her zaman mutlu ol güzel kızım.

Canım kızım bugün benim kızım olduğun için ve ben bir yaş daha gururlandım. Sen büyüdükçe sana olan sevgim de kalbimde büyüyor.

Doğduğundan beri beni bir an olsun üzmeyen canım kızım seni çok seviyorum.

Senin gibi çok tatlı ve özel bir kıza sahip olduğum için kendimi çok özel bir baba olarak görüyorum. Seni çok seviyorum.

O gözlerindeki gülümseme hiçbir zaman kaybolmasın, hayatında her zaman güzel insanlar, senin kadar mükemmel insanlar olsun. Güzel günlerin olsun biricik kızım.

Umarım hayat sana bu özel gününde hayalini kurduğun her şeyi getirir çünkü sen gerçekten dünyaları hak ediyorsun canım kızım.

Sen bizim gönül kuşumuzsun kızım, kanadın hiç kırılmasın.

Baban olarak, belli ki ön yargılıyım ama sen çok nazik ve ilgili bir çocuksun. Bir tanemsin.

Sen benim hayat ışığım, yaşama sebebim oldun. Sen benim cennet kokulu hiç büyümeyecek minicik kızımsın.

Yıllar geçtikçe kalbime dokunmaya devam ediyorsun. Senin baban olduğum için gerçekten çok mutluyum. Babandan sevgilerle.

Kızım yemeğini ye aç kalma, ayağını sıcak tut, sırtına bir şey giy&#; Bu nasihatleri özlediğinizde derin bir pişmanlık yaşamak istemiyorsanız anne babanızın kıymetini bilin.

Benim için kelimelere dökemeyeceğim kadar çok şey ifade ediyorsun ve böyle mükemmel bir kızım olduğu için inanılmaz derecede şanslıyım.

Prensesler nereye giderse gitsin her zaman etrafa ışık saçarlar. Uzaklarda da olsa annesi(babası) onu her zaman çok sever.

Yıldan yıla kalbim sana duyduğum tüm sevgiyle büyüyor tatlı prensesim. Senin kadar özel bir kızım olduğu için gurur duyuyorum. Seni seviyorum.

Kızımın gülüşü dünyalara bedeldir, kızım benim için, güzellerden güzeldir.

İnsanlar her zaman bana ne kadar benzediğin hakkında yorum yapıyor ve bu beni her zaman gülümsetiyor ve içten içe gurur duymamı sağlıyor! Babasının kızına sevgilerle.

Sen doğduğunda seni kucağıma verdiklerinde gözlerim doldu, şimdi sen benden çok uzaklara gittin gözlerim hep seni arar oldu.

Tatlı kızım, daha ilk doğduğun gününden önce bile seni tüm kalbimle sevdim. Babadan kucak dolusu sevgiler.

Hayatta birçok belirsizlik var prensesim ama bir şeyden her zaman emin olabilirsin: Seni sonsuza kadar seveceğim. Bu asla değişmeyecek. Babandan kocaman kucaklamalar ve öpücükler!

Sen ilk gün kucağıma aldığım günkü gibi mis gibi kokuyorsun, o gün duyduğum mutluluğun bugün daha fazlasını duyuyorum, seni çok seviyorum kızım.

Sana olan hayranlığım, diğerlerine duyduğum hayranlıktan daha büyük. Sen benim için her şeysin canım, sen benim tüm dünyamsın.

Sen küçükken daha güzeldin kızım, kötü arkadaşların yüzünü kararttı senin.

Bu gururlu baba, güzel kızına bugün mümkün olan en mutlu gününü diliyor! Umarım her zaman mükemmel olmaya devam edersin prensesim!

Öyle aşklar vardır ki hiçbir karşılık beklenilmeden sevilir. Tıpkı benim kızımı, kızımın beni sevdiği gibi.

Beni kesinlikle gururlu bir baba yapıyorsun ve umarım asla değişmezsin sevgi çiçeğim!

Kızım sen kurduğum, cümlelerde öznesin; bu evde baş tacı, bu evde gözdesin.

Sen ne kadar büyüsen de hep benim minik kızımsın.

Hiçbir parfümün kokusu benim kızımın kokusunu tutamaz.

Sen benim en sağlam dayanağım, mutluluk kaynağımsın kızım.

Etiketler :babadan kızına sözlerdünya kız çocukları sözleriGüzel Sözlerkızım için sözlerkızıma anlamlı sözlerkızıma sözler

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır