mng günaydın kargo / Gönderi Teslimat Sürelerimiz | Yurtiçi Kargo

Mng Günaydın Kargo

mng günaydın kargo

ARAS KARGO

Aras Kargo'nun Türkiye genelinde sunduğu hizmetlere dair bilgileri bu sayfada bulacaksınız. Hızlı teslimattan ucuz kargo gönderimine kadar farklı ihtiyaçlar için çeşitlendirilmiş seçkin Aras Kargo hizmetleri aşağıdaki gibidir.

Aras Kargo standart kargo hizmetlerinin yanı sıra oldukça geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Kargonuzun 3 gün içinde teslim edilmesi işinizi görmüyorsa ekspress servislerden faydalanabileceğiniz gibi, ertesi sabah teslimat yapılsın ya da yurt dışına kargo göndermek ve bunu Aras Kargo üstünden gerçekleştirmek isterseniz bunlara özel çözümler mevcut.

Aras Kargo takip süreçleri ile ilgili zaten detaylı bilgi alabileceğiniz bir sayfamız mevcut. İhtiyacınız kargo takibi yapmaksa sizi şuraya alalım.

Aras Kargo Takip

Aras Kargo'nun sekiz ana hizmet kalemi mevcut. Bunlar Aras Günaydın, Aras Uçak, Aras Yurt Dışı, Aras Tahsilatlı, Aras Standart, Aras Randevulu, Aras Gün İçi ve Aras Geri Dönüşlü hizmetleri olup detayları aşağıda açıklanmıştır.

Aras'ın bu hizmetlerinin her yerleşim yerine uygun olmayabileceğini ve hizmet değiştikçe fiyatın da değişebileceğini aklınızda tutmanızda fayda var. Kargo göndermeden önce aşağıdaki açıklamalara kısaca bir göz atın.

Kargonuzun ertesi günün ilk saatlerinde teslim edilmesini istiyorsanız Aras Günaydın hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmeti kullandığınızda kargonuz ertesi sabah saat 'a kadar teslim edilmekte, paketin alıcıya ulaşmasının ardından ücretsiz olarak "teslim edildi" bilgisi de SMS olarak gönderilmektedir.

Aras Günaydın hizmetini kullanabilmek için önemli bir detay var: Kargonuzun 20 kg/ds'yi aşmaması gerekmektedir. Daha büyük veya ağır kargolarınız için diğer hizmet seçeneklerine göz atın ya da Aras Kargo Müşteri Hizmetleri'ni arayın.

Kargonuzun çok hızlı teslim edilmesini istediğiniz durumlarda Aras Uçak hizmetini de kullanabilirsiniz. Eğer gönderilecek ilde hava alanı varsa normalde 48 saatte ulaşan paketleriniz bu hizmetle 24 saatte alıcısına teslim edilmektedir. Aras Uçak adresten alım ve adrese teslim için ekstra bir ücret gerektirmiyor. Ayrıca teslimat bilgisi SMS olarak müşteriye gönderiliyor.

Bu hizmetle ilgili dikkat edilmesi gereken şey, her ilde uçak taşımacılığı olmadığı için Aras Uçak tercihini bazı illerde kullanabiliyorsunuz. Hangi illerde geçerli olduğunu öğrenmek için en yakın Aras Kargo Şubesi'ni arayabilirsiniz.

Adresinize en yakın Aras şubesini ve diğer kargo firmalarının size en yakın şubelerinin telefon, adres ve çalışma saati bilgilerine aşağıdaki butona tıklayarak ulaşmanız mümkün. En yakın şube çoğu zaman müşteri hizmetlerini aramaktan daha hızlı sonuç vermektedir.

Aras Kargo En Yakın Şube

Aras Kargo kendisi yurt dışına kargo götürmüyor, ancak yurt dışı gönderileri için anlaşmalı olduğu çözüm ortakları ile müşterilerine yurt dışı kargo hizmeti de sunuyor. Bu hizmetin de kendi içinde farklı türleri var. Eğer aceleniz yoksa kargonuzu standart yurt dışı Aras Kargo hizmetini kullanarak gönderebilirsiniz.

Zamanında göndermeniz gereken acil bir paketiniz varsa Aras Ekspres Yurt Dışı kargo hizmetini tercih edebilirsiniz.

Hava yolu ile küçük paketlerden komple uçak yüklemesine kadar ihtiyacınıza uygun hizmet alabilirsiniz. Bununla birlikte kara yolu ve deniz yolu ile de paketlerinizi alıcısına teslim ettirebilirsiniz. Konu tamamen ne kadar bütçe olduğuna ve aciliyet hassasiyetine bağlı. Aras Kargo tüm iş modelleri için çözümler sunuyor.

Özellikle yurt dışı gönderileri için gümrük mevzuatından ötürü paketinizi teslim etmeden önce müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi almakta fayda var. Aras Kargo'nun müşteri hizmetlerine 25 52 numaralı telefondan ulaşabileceğiniz gibi alternatif olarak veya numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Özellikle online alışveriş siteleri için oldukça güzel bir özellik bu. Aras Tahsilatlı kargo aslında karşıdan ödemeli kargo anlamına gelmektedir. Bu özelliği kullanmak için ticari unvana sahip olmanız gerekiyor.

Sadece internet üzerinden satış yapan firmalar değil, telefon veya televizyon kanalı sayesinde ürün pazarlayan kişiler için de tercih edilebilecek bir hizmet. Bu hizmetten faydalanmak için Aras tahsilatlı formunu doldurmanız gerekiyor. Gerisiniz Aras Kargo'nun satış temsilcileri sizi arayarak hallediyor.

Aras Tahsilatlı Başvuru Formu aşağıdaki butona tıkladığınızda karşınıza gelecektir.

Aras Kargo Tahsilatlı Başvuru Formu

Adı üstünde, Aras Kargo'nun standart paket ve dosya dağıtım hizmeti budur. Gönderileriniz normal koşullarda ertesi gün yerine ulaştırılır, ancak gönderici ve alıcının birbirine kilometreden uzak olması durumunda bu süre 48 saat civarındadır.

Ayrıca yerleşim yerlerine çok uzak olan ve haftanın belli günlerinde ulaşım sağlanan yerlere de teslimat yapılmaktadır ancak bunların süresi biraz daha uzun olabilmektedir. Bu gibi yerler için size en yakın Aras Kargo Şubesi'ni arayarak bilgi alabilirsiniz.

Kargo Teslimat Süreleri ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Aras Kargo Teslim Süresi

Hediye göndererek sürpriz yapmak isteyenler için en uygun seçenek bu olsa gerek. Aras Randevulu hizmeti sayesinde kargonuzun teslimat gününü siz seçebilirsiniz. Tabii ki kargonun şubede aylarca depolanmasını beklemeyin. Paketiniz karşı şubeye vardıktan sonraki beş gün içinde teslimat yapılması gerekmektedir.

Aras Randevulu kullanmak isteyenler için dikkat edilmesi gereken hususlar: Bu hizmette en fazla 3 parça ve toplamda 50 kg/desi gönderi yapılabilmesidir. Ayrıca standart hizmet alanları dışında kalan uzak yerleşim yerleri için Aras Randevulu hizmeti verilememektedir.

Kargonuzu en geç 'a kadar teslim edebilecekseniz ve aynı gün içinde teslimat yapılmasını istiyorsanız Aras Gün İçi hizmeti size göre. Bu hizmette maksimum kargo ağırlığı 30 kilogramdır.

Kargonuz karşıya teslim edildiğinde SMS ile bilgilendiriliyorsunuz.

Bununla birlikte Aras Gün İçi hizmeti her ilde geçerli değil. Detaylı bilgili Aras Kargo müşteri hizmetlerinden ya da size en yakın Aras Kargo şubesinden öğrenebilirsiniz.

Teslimat sonrası sözleşme, alındı belgesi ya da tutanak alınması gereken hallerde kullanılabilecek bir hizmet olan Aras Geri Dönüşlü çift yönlü bir hizmet olarak tanımlanabilir. Kargonuz karşıya teslim edildikten sonra istediğiniz bir teslim belgesi imzalatıldıktan sonra size geri getiriliyor.

Özellikle iş yerlerinin tercih edebileceği başarılı bir uygulama.


Aras Kargo Çağrı Merkezi

25 52

Aras Kargo Çalışma Saatleri

Hafta İçi: -

Cumartesi: -

Aras Kargo, Aras Kargo Takip, Aras Kargo Fiyatı, Aras Gönderi Takip



ÜYE GİRİŞİ / ÜYE OLUN

BİREYSELKURUMSAL

G&#;nderi Teslimat S&#;relerimiz

Ürün ve HizmetlerKapsamTeslimat Hizmet Günleri
(gün x saat)
Hedeflenen Teslim Süresi*
MinimumMaksimum
Şubeden Şubeye km altıPazartesi - Cuma // –
Cumartesi // –
1 İş Günü2 İş Günü
- km arası2 İş Günü3 İş Günü
km üstü3 iş günü4 İş Günü
Kapıdan Şubeye km altıPazartesi - Cuma // -
Cumartesi // -
1 İş Günü3 İş Günü
- km arası2 İş Günü4 İş Günü
km üstü3 İş Günü5 İş Günü
Şubeden Kapıya km altıPazartesi - Cuma // - 1 İş Günü3 İş Günü
- km arası2 İş Günü4 İş Günü
km üstü3 İş Günü5 İş Günü
Kapıdan Kapıya km altıPazartesi - Cuma // - 1 İş Günü4 İş Günü
- km arası2 İş Günü5 İş Günü
km üstü3 İş Günü6 İş Günü
Yurtdışı**Pazartesi - Cuma // -


 

* Hedeflenen teslim süreleri istisnai durumlar ve özel sürelerin bulunmadığı hallerde geçerlidir.  Gönderinin kabul edildiği gün, hedeflenen teslim süresi hesaplamasına dâhil edilmemektedir. Hedeflenen teslim süreleri yukarıda belirtilen iş günleri bazında hesaplanmaktadır.
*** Yurtdışı gönderiler için detaylı bilgiye internet sitemizin funduszeue.info bölümünden ulaşabilirsiniz. KKTC işleyişi ile ilgili detaylı bilgiye internet sitemizin K.K.T.C. Hizmetleri bölümünden ulaşabilirsiniz.
**** Kilometre hesabı iller arası mesafeye göre değil Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.'nin operasyonel kurgusuna göre gönderinin çıkış birimi-ara aktarma merkezleri-varış birimi arasında kat ettiği toplam mesafe (km) üzerinden yapılmaktadır.

 

TESLİM SÜRELERİ VE GÖNDERİ EMNİYETİ

Gönderi Teslim Süreleri:

Şubeden Şubeye Teslim Gönderiler:

  • km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 2 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 3 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 4 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Kapıdan Şubeye Teslim Gönderiler:

  • km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 3 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 4 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 5 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Şubeden Kapıya Teslim Gönderiler:

  • km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 3 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Kapıdan Kapıya Teslim Gönderiler:

  • km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.
  • km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 3, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Gönderi Emniyeti

Hizmet birimlerimize teslim ettiğiniz gönderileriniz "Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş." güvencesiyle emniyetli şekilde taşınarak alıcılarına teslim edilir. Gönderinizin hangi aşamada olduğunu ve teslimat durumunu internet sitemizin Gönderi Sorgula bölümünden takip edebilirsiniz.

TESLİMAT ŞEKLİ:

Tek Parça Gönderiler

Taşıma belgesi tek parça için düzenlenen gönderileri ifade eder.

  • Kata Teslim: kg/desi arası ücrete esas ağırlığı olan tek parça gönderilerin kata teslimatı yapılır.
  • Bina Kapısından Teslim: Tek parçada ağırlığı 31 Kg – Kg arasında veya (Ağırlığı kg altında olmak kaydıyla) hacmi 31 desi– desi olan ve en uzun kenarı cm’ye kadar olan gönderiler bina kapısından teslimli olarak kabul edilebilecek ve bina kapısından teslim edilecek, kata teslimi yapılmayacaktır.
  • Aktarma Merkezinden Teslim: Tek parçada ağırlığı kg – kg arasında veya (ağırlığı kg altında olmak kaydıyla) hacmi desi – desi ve en uzun kenarı cm’ye kadar olan gönderiler aktarma merkezinden teslimli olarak kabul edilebilecek ve aktarma merkezlerinden teslim edilecektir.
  • Kabul Edilmeyecek Gönderiler: Tek parçada ağırlığı kg veya hacmi desi’den büyük ve en uzun kenarı cm’den fazla olan gönderiler ile buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, çamaşır kurutma makinası, derin dondurucu ve sanayi tip klimalar kabul edilmeyecek gönderiler grubuna girer.

Çok Parçalı Gönderiler

Taşıma belgesi birden çok parça için düzenlenen gönderileri ifade eder.

  • Kata Teslim: Çoklu gönderilerin tüm parçalarının 30 kg/desi altında olması durumunda kata teslimatı gerçekleştirilir.
  • Bina Kapısından Teslim: Herhangi bir parçası 31 Kg – Kg arasında veya (Ağırlığı kg altında olmak kaydıyla) hacmi 31 desi– desi olan ve en uzun kenarı cm’ye kadar olan çoklu gönderiler bina kapısından teslimli olarak kabul edilebilecek ve bina kapısından teslim edilecek kata teslimi yapılmayacaktır.
  • Aktarma Merkezinden Teslim: Herhangi bir parçasının ağırlığı kg – kg arasında veya (ağırlığı kg altında olmak kaydıyla) hacmi desi – desi ve en uzun kenarı cm’ye kadar olan çoklu gönderiler aktarma merkezinden teslimli olarak kabul edilebilecek ve aktarma merkezlerinden teslim edilecektir.
  • Kabul Edilmeyecek Gönderiler: Herhangi bir parçasının ağırlığı kg veya hacmi desi’den büyük ve en uzun kenarı cm’den fazla olan gönderiler ile buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, çamaşır kurutma makinası, derin dondurucu ve sanayi tip klimalar kabul edilmeyecek gönderiler grubuna girer.

İSTİSNAİ DURUMLAR:

  • Mücbir sebepler, trafik kazaları, uçak rötarları, uçak seferi iptalleri,  yol ve hava koşulları, araç arızası, şoförün yola devam etmesini engelleyecek sair sebepler, dönemsel olarak şube dağıtım kapasitesinin üzerindeki gönderi artışları, adli/idari makamların karar ve işlemleri, müşteriden kaynaklanan sebepler vb. haklı nedenler müstesnadır.
  • Şirketimizin kusurundan kaynaklanmayan haller ile sayılı Türk Ticaret Kanunu ve ilgili mevzuatta belirtilen sorumsuzluk nedenlerinin varlığı halinde şirketimiz mesul değildir.
  • Adres Teslim Dışı Alanda kalan bölgelere adrese teslimat hizmeti verilmemektedir. Gönderiler adrese en yakın şubeye ulaştırılır, gönderinin şubeden teslim alınması gerekmektedir.("Adres Teslim Dışı Alanlar" Listesine internet sitemizin Teslimat Süreleri bölümünden ulaşabilirsiniz.)     
  • Haftanın sadece belirli günleri adres teslime gidilen yerler için yukarıdaki teslim süreleri geçerli değildir. Gönderiniz varış şubesine/acentesine ulaşmasını takip eden ilk teslimat günü teslim edilir. (Haftanın belirli günleri adres teslime gidilen yerler listesine internet sitemizin Teslimat Süreleri bölümünden ulaşabilirsiniz.)

ŞİKÂYET VE BAŞVURULAR:

  • Hizmetlerin sağlanamaması (hasar, zayi, gecikme) halinde müşterilerimizin başvurabileceği tazminat prosedürüne internet sitemizin Tazmin Prosedürü  bölümünden ulaşabilir, hizmetlerimizle ilgili şikâyetlerinizi 99 99 nolu çağrı merkezimizden veya internet sitemizin Öneri ve Şikayet bölümünden iletebilirsiniz.
  • Hizmet şartlarımız gerek görülmesi halinde değiştirilebilecektir. Yapılan değişiklikler internet sitemizde yayınlanarak, yayım tarihi itibariyle yürürlüğe girecektir.​​​​​​​​​​​​​


Not: Birimlerin özel alanları kapsamında (Ör: Adres Alım-Adres Teslim durumları, kg/ds bilgileri gibi) değişiklik hakkını Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. kendisinde saklı tutar.

​​​​

Günaydın Kargo



Mevcut şartlar altında göndericinin teslim ettiği belge ve paketlerin mümkün olabilecek en kısa sürede alıcılara iletilmesini sağlayan KargoTurk, bunun yanı sıra sabahın erken saatlerinde ulaşması mühim olan gönderiler için de Günaydın Kargo hizmetini sunmaktadır. Şehir içi ya da dışı olması fark etmeksizin gönderilerde bu hizmetten faydalanıldığında, paketin gönderinin yapıldığı günün ertesinde saat ’a kadar alıcıya teslim edilmesi sağlanmaktadır. Ağırlık ve boyut oranı 20 kg/ds’yi aşmayan paketlerde kullanılabilinecek bu hizmet genellikle firmaların müşteri ya da çalışma ortaklarına gönderdikleri paketler için tercih edilirken, kişisel aciliyet durumlarında da büyük sorunları ortadan kaldırmak mümkün olabilmektedir.

Standart gönderilerin tesliminde yoğunluktan dolayı öğlen ya da akşam saatlerine sarkabilen teslimler Günaydın Kargo hizmeti kapsamında ise mutlak suretle sabah ’dan önce ulaştırılmaktadır. Profesyonel iş hayatı içerisinde kimi zaman saniyelerin dahi önemli olduğu göz önünde bulundurulduğunda, söz konusu imkandan faydalanmanın önemi de gözler önüne serilebilinmektedir.

Kargonuzun geç kalma ihtimalini ortadan kaldırın

Standart kargo hizmetlerinde özellikle mesai saatleri içerisinde ulaşması gereken belgeler kimi zaman işyerinin kapanmasından sonra ulaşarak küçük çaplı da olsa mağduriyet ve gecikmeler yaşatabilmektedir. Günaydın Kargo hizmetinden faydalanarak bu ihtimali ortadan kaldırıp kargonuzun uygun saatler içerisinde ulaşacağına gönül rahatlığı ile emin olabilirsiniz. Bu ve benzeri hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için vakit kaybetmeden yetkililerimize direkt ulasşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası