kadınların hoşuna giden konular / Erkeklerin hoşuna giden kadınsı davranışlar | Erkeklerin hoşuna giden şeyler neler?

Kadınların Hoşuna Giden Konular

kadınların hoşuna giden konular

Bazen bir erkeğin yaptığı bir davranış ya da söylediği bir söz, karşısındakini düşündüğünden bile fazla etkileyebilir. Kadınların en çok hoşuna giden erkek davranışları aslında çok zor ya da karmaşık değildir. Aksine, günlük hayatın zaten bir parçası olan basit hareketlerle bir kadını şaşırtabilirsiniz. İster birini etkilemek için yöntemler arıyor olun ister merakınıza yenik düşmüş, bu liste sayesinde merak ettiğiniz her şeyi öğreneceksiniz.

1. İyi Bir Dinleyici Olmak

Kadınların En Çok Hoşuna Giden Erkek Davranışları

İletişim hem arkadaşlık hem romantik ilişkilerin en temel parçasıdır. Fakat bazen iletişim halindeyken aktif olarak dinlemek yerine uzaklara dalabilirsiniz. Belki de karşı tarafın konuşması bittiği anda kendi söyleyeceğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Karşınızdaki insanın ne istediğini bilmek istiyorsanız, onu dinlemelisiniz. Bu yüzden sadece konuşma sırası size gelene kadar beklemek yerine bir konuşma esnasında ayrıntıları kavrayan ve konuyu takip eden bir dinleyici olmak önemlidir. Düşünceli bir dinleyici olmak, bazen konuşmayı karşı tarafın yapmasına izin verip konuşmayı yapan kişiye uyum sağlamak demektir. Yani ne zaman konuşup ne zaman dinlemeniz gerektiğini iyi bilmelisiniz.

2. Planlama Yapabilmek

Bir planı sıfırdan kurabilmek ve uygulamaya koyabilmek yapabileceğiniz en güzel jestlerden biri olabilir. Ortaklaşa planlar yapmak ve her zaman için karşı tarafın da onayını alarak program çizmek tabii ki genellikle olması gerekendir. Fakat ara sıra planları tamamen kendiniz yaparak karşı tarafı şaşırtmalısınız. Belki de karşı taraf uzun zamandır bir yere gitmek istediğini söylüyordur ya da sizin aklınızda onu götürebileceğiniz yeni bir rota oluşmuştur. Bu seçeneklerden hangisi olursa olsun, planlı bir buluşma ayarlamayı denemelisiniz. ‘Bilemiyorum’ ya da ‘sen seç’ gibi cümleler yerine kendinizden emin bir şekilde yol haritası çizmeniz, çok daha etkileyici bir hareket olacaktır.

3. Sorumluluk Alabilmek

Kadınların En Çok Hoşuna Giden Erkek Davranışları

Her şeyden kaçarak ya da tüm yüklerinizi başkalarının sırtına yükleyerek etkileyici olmayı bekleyemezsiniz. Bir kadını gerçekten etkilemek istiyorsanız gerektiğinde sorumluluk alabileceğinizi ona göstermelisiniz. Bunu ister bir şeyi elinize yüzünüze bulaştırdığınızda kabullenmek olarak algılayın ister karşı tarafla bir yükü paylaşmak olarak; her iki şekilde de payınıza düşeni yapmalısınız. Sorumluluk alabilmek yüksek düzeyde olgunluk gerektiren bir davranıştır. Bu yüzden, bazen kendinizi sorumluluklardan kaçarken bulabilirsiniz. Eğer bir şeyler kötü gittiğinde sürekli karşı tarafı suçluyorsanız ya da parmakları hep bir başkasına çevirttiriyorsanız, henüz sorumluluk almayı tam olarak başaramıyorsunuz demektir.

4. Destekleyici Olmak

Bir kadını gerçekten etkilemek istiyorsanız her şeyden önce destekleyici olmalısınız. Karşınızdaki kişinin hedeflerini, hayallerini ve planlarını destekleyerek onun yanında olduğunuzu her aşamada göstermelisiniz. Böylelikle karşı taraf, kendini güvenli bir alanda hissederek size tamamen açılabilir. Karşı tarafın başarılarına ve kendisiyle gurur duyarak anlattığı adımlara karşı kayıtsız kalmayın. Eğer ifadesiz bir yüzde onu tebrik ederseniz, çok da destekleyici sayılmazsınız. Onunla sevinmeli ve heyecanlanabilmelisiniz. Onun başarılarını, kendi başarınız gibi kutlayabilmesiniz. Kısacası etkilemek istediğiniz kişinin bir numaralı hayranı olmaya kendinizi hazırlayın.

5. Yanlışlarını Kabullenebilmek

Kadınların En Çok Hoşuna Giden Erkek Davranışları

Kendinizi savunmak, son derece insani bir tepkidir. Konu her ne olursa olsun herkesin ilk tepkisi genellikle kendini korumak üzerinedir. Fakat her zaman için tetikte olmak ya da laf dalaşı için kenarda beklemek çok mantıklı bir davranış değildir. Hatta, bu sizin için epey zararlı olabilir. Bir yanlış yaptığınız zaman, ne olursa olsun yanlış yaptığınızı bilirsiniz. Buna rağmen kendinizi ve egonuzu savunmak, sizi empati yapmaktan ve yanlış yaptığınızı kabul etmekten alıkoyacaktır. Kimse mükemmel değildir ve her an herkes bir yanlış yapabilir. Bunu anlayarak farkındalığınızı arttırmalı ve karşı tarafa duygularınızı söyleyerek yanlış yaptığınızı kabul etmelisiniz.

6. Duyguları Saklamamak

Duygudan yoksun olmak, insani bir özellik olmadığı gibi hiç çekici değildir. Hayatınızda bir şeyler ters gittiğinde ya da konuşacak birine ihtiyacınız olduğunda aklınızdakileri anlatmak, karşı tarafı çok etkileyen bir davranış olabilir. Sadece duygularınızla iletişim halinde olduğunuz için değil, hayatınızda olan özel bilgileri onunla paylaşabilmeniz de bir kadını etkileyen faktörlerden biridir. Tabii ki, kimseye terapistinizmiş gibi davranmamalısınız ve kimseyi kaldırabileceğinden fazla duygusal yüklerle boğmamalısınız. Fakat bir kadına açılarak ona yaşadıklarınızdan ya da o an hissettiklerinizden bahsetmeniz size büyük bir artı puan kazandıracağı gibi, sizi de büyük bir rahatlama hissiyle bırakacaktır.

7. Yeni Alışkanlıklar Edinebilmek

Kadınların En Çok Hoşuna Giden Erkek Davranışları

Kaç kere yapmak istemediğiniz bir şeyi karşı taraf yapmak istiyor diye yaptınız? Normalde yapmayacağınız şeyleri bir kadın için yapmanız, yapabileceğiniz en harika davranışlardan biridir. Bu hem düşünceli olduğunuzu hem de karşı tarafa ilginiz olduğunu gösterir. Çok ilgili olmadığınız bale resitaline ya da çizim kursuna gittiğinizde, karşı taraf bunu asla unutmaz. Kadın ya da erkek fark etmeksizin herkes kendini bir şekilde özel hissetmek ister. Sizde bu davranışınızla karşı tarafı özel hissettirirsiniz. Bu yüzden, kadınların en çok hoşuna giden erkek davranışları arasında, o birkaç saatliğine bile mutlu olsun yine yeni alışkanlıklar elde edebilmek epey önemli bir yer tutuyor.

8. Dürüst Olmak

Dürüst olmak, kadınların yalan söylemeyen her erkeği çekici bulması anlamına gelmez. İyi bir insan olarak zaten yalan söylememeyi bilmeniz gerekir. Fakat hayatınızdaki her durumu bir gizem gibi çözmek başkalarının sorumluluğu olmamalı. Bunun için bilinçli iletişim kurmayı öğrenmeniz gerekir. Açık ve dürüstçe iletişim kurmayı öğrenirseniz, karşınızdaki insanın samimiyetle size geri dönüş yaptığını fark edeceksiniz. Sizin iç dünyanızı ve söylemediğiniz gizemleri, karşı taraftan sihirli bir şekilde anlamasını bekleyemezsiniz. Bu yüzden doğru ve dürüst bir iletişimle kendiniz hakkında konuşmayı öğrenmelisiniz. Bunu yaptığınız anda sadece karşı tarafın ilgisini çekmekle kalmayacaksınız, onu fazlasıyla etkilemişte olacaksınız.

9. Soru Sorabilmek

Karşı taraf size sürekli sorular soruyorsa ve özel hayatınıza ilgili görünüyorsa bu iyiye işaret. Sizden çoktan etkilenmiş olabilir. Şimdi onu daha da fazla etkilemek için tek yapmanız gereken şey, sizin de sorular sormanız. Etkilemek istediğiniz insana, onunla ilgilendiğinizi hissettirmeniz önemlidir. Yargılamadan, merakla soracağınız sorular hem güzel bir sohbet başlatır hem de iki tarafın da birbirini daha yakından tanımasına olanak sağlar. Ona, değerli ve önemli biri olduğunu hissettirin ve hakkında daha da fazlasını öğrenmek istediğinizi söyleyin. Neden belirli bir davranışı sürekli yaptığını, eskiden kalma bir alışkanlığını ya da merak ettiğiniz sonsuz konuda soruyu ona yöneltin.

Cömert Olmak

Kadınların En Çok Hoşuna Giden Erkek Davranışları

Hayatınızı kolaylaştıracak en önemli özelliklerden biri olan cömertlik, aynı zamanda bir kadını etkilemek için de yararlı olabilir. Karşı tarafa daimî olarak sevgi aşılayabilmek ve karşılığında kabul etmek, karşı taraf sizden istemeden sadece kalbinizden geçtiği için onun işini kolaylaştırabilecek bir şeyler yapmak ve yeri geldiğinde bazı konuları irdelemeyerek karşı tarafı güvende hissettirmek çok önemli bir özelliktir. Kadınların en çok hoşuna giden erkek davranışları arasında, yılında yapılan geniş bir anket evlilikte bile en önemli niteliğin “cömertlik” olduğunu gösteriyor. Yani birinin gerçekten ilgisini çekmek ve hayatında kalıcı bir yer elde etmek istiyorsanız cömert olduğunuzdan emin olmalısınız.

Erkeklerin hoşuna giden şeyler

İnsanların karakterli farklı farklıdır ve bu da beraberinde farklı istekleri beraberinde getirir. Bazı erkekler çok feminen kadınları tercih ederken, bazıları da daha sert kadınlardan etkilenir. Her erkeğin birleştiği tek bir nokta vardır ki oda şüphesiz cinselliktir. Peki erkeklerin hoşuna giden kadınsı davranışlar nelerdir? İşte erkeklerin hoşuna giden şeyler ve erkeğin hoşuna giden hareketler

ERKEKLERİN HOŞUNA GİDEN KADINSI DAVRANIŞLAR

Birçok kadın şu soruyu sormuştur; erkekler neden aniden terk eder? Aynı şekilde, erkekler neden başka kadınlara gider sorusu da ilki kadar sorulmuştur. “Burada suçlu kadınlar” demek düpedüz kötü bir yaklaşım olur ama tüm sorumluluğu erkeğe yüklememek gerekiyor.

Erkeklerin hoşuna giden şeyler hakkında bilgi sahibi olmayıp yalnızca erkekten bir şeyler yapması beklenirse, sonuç hüsran olabilir.

Erkeklerin hoşuna giden kadınsı davranışlar oldukça önemli bir konu. Çünkü hem kadın erkeği mutlu etmek ister hem de erkek kadını. Bu noktada erkekler kadınlar kadar fazla istekte bulunmaz, isteklerini belli etmez. Ama çoğu zaman istedikleri şeyler bellidir.

Erkeklerin hoşuna giden kadınsı davranışlar </p>
            <span class=nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir