eskişehir fosforlu cevriye / Eskişehir Meyhaneleri Yılbaşı - Fosforlu Cevriye Meyhanesi Yılbaşı

Eskişehir Fosforlu Cevriye

eskişehir fosforlu cevriye

Eskişehir&#;in klas mekanlarından Fosforlu Cevriye&#;de leziz gala menüsü eşliğinde harika bir yılbaşı eğlencesine davetlisiniz!

Yeni yıla nasıl girerseniz tüm yılınız öyle devam eder! Fosforlu Cevriye size eğlenerek girmenizi öneriyor ve muhteşem yılbaşı gecesine davet ediyor.

Fosforlu Cevriye yılbaşı gecesine özel showlarla sizlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi hazırladı.

Fosforlu Cevriye Eskişehir Yılbaşı Menüsü

  • Başlangıç: Yöresel peynir tabağı, enginar çanağında deniz mahsulleri, tekmilli fava, isli pancar, vişneli yaprak sarma, patlıcan tarator, yeşil elmalı kereviz
  • Salata: Mevsim Salata
  • Ara Sıcak: Avcı böreği, kadayıf sarma karides
  • Ana Yemek: Dana madalyon, kekikli piliç ızgara, levrek fileto
  • Tatlı: Çıtır kabak tatlısı, mevsim meyveleri
  • Gece Sonu: İşkembe çorbası, sucuk ekmek
  • Limitsiz Yerli Alkol ve Soft İçecek

Eskişehir Fosforlu Cevriye&#;de leziz gala menüsü eşliğindeki müthiş eğlencede yerinizi hemen ayırın.

Fosforlu Cevriye İletişim Bilgileri

  • +90() 02 26
  • E-Mail Adresi Bulunamadı
  • @fosforlucevriyeeskisehir
  • &#;
  • Hoşnudiye Mah. İsmet İnönü-1 Blv. Tepebaşı/Eskişehir


Eskişehir Yılbaşı Eskişehir Yılbaşı Programları

Paylaş:FacebookTwitterWhatsAppPinterestTelegramLinkedInRedditE-posta

ÖncekiRamada by Wyndham Şile, İstanbul Yılbaşı Otelleri

Sonraki Tripolis Hotel Pamukkale, Denizli Yılbaşı Programları

İlginizi Çekebilir

Fosforlu Cevriye, Merkez, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Merkez şehrinde Fosforlu Cevriye konumuna Toplu Taşıma

Merkez, Türkiye'deki Fosforlu Cevriye adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Fosforlu Cevriye adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Fosforlu Cevriye adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Fosforlu Cevriye için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Üniversite Bulvarı; İsmet İnönü-1 Bulvarı; Ulus Meydanı (Gar); Eti Caddesi; M. Kemal Atatürk Caddesi ; Şahin Caddesi.

OtobüsS

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Fosforlu Cevriye için yol tarifi alın.

Fosforlu Cevriye adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Merkez konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Fosforlu Cevriye için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Fosforlu Cevriye adres: Merkez TREN Eskişehir Sokağı

Fosforlu Cevriye Meyhane

Fosforlu Cevriye Meyhane, Eskişehir
Fosforlu Cevriye Meyhane, Eskişehirİsmet İnönü-1 Cad. No - Eskişehir

Akdeniz

• Türk

• Yunan

• Şarküteri

• Şarap Barı

Recommended by 58 people

Unclamed activity

ASK A QUESTION TO STAFF AND PAST VISITORS

Thanks for the suggestion

Ratings and reviews

77

/Based on ratings and reviews

Updated

Ratings of Fosforlu Cevriye Meyhane

Trip

Last update on 27/02/

Google

Google

Last update on 29/10/

Foursquare

Foursquare

Last update on 30/12/

Facebook

Facebook

Last update on 30/12/

Sluurpy

Last update on 12/09/

Read the reviews on

Google
Foursquare
Facebook

Compare the best restaurants near Fosforlu Cevriye Meyhane

Our aggregate rating, “Sluurpometro”, is 77 based on parameters and reviews

If you need to contact by phone, call the number +90 02 26

Yorumlar

Çok Samimi ve bir o kadar Güler yüzle karşılandık. Söğüş, midye ve kokoreç SÜPERRRR Ellerinize emeğinize SAĞLIK.

Rakı denilince akla gelen ilk mekan. Konsepti ve çalışanları müthiş.. özellikle de vedat bey inanılmaz profesyonel kesinlikle dışarıya çıkıyorsanız başka bir yer düşünülemez

karides kalamar cok tazeydi mezeler de aynı sekilde garsonlar ilgili müzik sesi bi tık kısık olsa iyi olur ama yeni nesil meyhane olarak eskisehirde bir numara

Güler yüzlü personeller muhteşem sunumlar ve mükemmel eğlence Eskişehire gidip buraya uğramadan donmeyiin

Vedat isimli bir garson bizimle ilgilendi ilgi alaka güzel mutfağı iyi on numara mekan

Mezeleri çok lezzetli müzikleri zaten muhteşem çalışanlar güler yüzlü ve ilgili özellikle anıl beye teşekkür ederiz her gittiğimizde çok eğlendiğimiz çok mutlu çıktığımız bir mekan herkese tavsiye ederim eskişehirin en iyisi

Çok güzel bir mekan eğlencenin tek adresi hizmet ve lezzet çok iyi.. İlgi ve alakasından dolayı Anıl beye çok teşekkür ederim..

randevu oldugu halde yok denildi mekandan bi kovulmadigimiz kaldi tek kelimeyle rezalet gidexek olan baska yere gitsin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası