pubg mobile uğurlu tavşan kodları / PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları Süpriz Ödüller | UpTopico

Pubg Mobile Uğurlu Tavşan Kodları

pubg mobile uğurlu tavşan kodları

PUBG Mobile oyuncuların hediye kazanabilmesi için yaptığı etkinliklere tam gaz devam ediyor. PUBG Mobil bir önceki etkinliği Çılgın Ritimler&#;in ardından Uğurlu Tavşan etkinliği ile siz de ücretsiz ödüllere sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken şey Uğurlu Tavşan Kodlarını aktifleştirmek.

PUBG Mobile Uğurlu tavşan etkinliği

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Etkinliği Etkinleştirme Kodları

  • PUBGM LOVES U
  • HAPPYEASTER
  • BUNNY GACHA

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Etkinliği Ödülleri

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları Ödülleri PUBG Mobile&#;ın Paskalya&#;ya özel yaptığı etkinlik olan Uğurlu Tavşan Etkinliği&#;nde kullanacağınız kodlarla şu ödüllere sahip olabilirsiniz:

  • Tavşan Şapkası
  • Tavşan Kostümü
  • Toros Kostümü
  • AK Kostümü
  • 20 AG Parçacığı

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları Ödülleri Nasıl Alınır?

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları Ödülleri Nasıl Alınır?Oyuna giriş yaptığınız her gün sizlere değerli hediyeler veren PUBG Mobile&#;da Uğurlu Tavşan Etkinliği özel etkinleştirme kodlarını da kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler:

  • PUBG Mobile&#;a girin.
  • Etkinlik sayfasındaki bölüme gelin.
  • Bu bölüme etkinleştirme kodunu yazın.

PUBG Mobile güncel redeem kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.

PUBG Mobile sesini duyduk etkinlik koduna buradan ulaşabilirsiniz.

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Sürprizi Kodları ile yılında düzenlenen etkinliğe katılarak hediyelerin sahibi olabilirsiniz. En güncel kodları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, tüm hediyelerin sahibi olabilmek için her gün bu sayfayı ziyaret ederek yeni kodu kullanmayı unutmayın. PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları şuanda oyuncuların en çok aradıkları şeylerin başında geliyor. Oyuna yeni getirilen sürpriz etkinlik sayesinde bedava olarak hediyelerin sahibi olabilirsiniz. Bilindiği gibi yapılan etkinliklerde genellikle ödülleri ve hediyeleri kazanabilmek için kodlara ihtiyaç duyuluyor. PUBG Mobile her ne kadar ücretsiz olarak hediyeleri dağıtsa da bu hediyeleri alabilmeniz için gereken kodların hepsini bir anda paylaşmamaktadır. Bizde sizler için hem Türkiye hem de yurt dışında paylaşılan ve kullanılan tüm Uğurlu Tavşan Sürprizi Etkinliği Kodlarını bir araya getiriyoruz.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan, mobil platformun en popüler oyunlarından bir tanesi PUBG Mobile, oyuncularını sevindirmeye devam ediyor. Hayatta kalma kategorisinde olmasına rağmen oyuncularını oyun içi öğelerle sevindirebilen bir yapıya sahip oyunda düzenlenene etkinlikler tüm oyuncuları zinde tutmayı başarıyor. yılında şuanda gelen en güncel etkinlik olan PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Sürprizi Etkinliği hakkındaki detayları sizlerle paylaşacağız. Bu etkinlikteki ödüllerden yararlanmanızı sağlayacak kodları bu sayfada bulacaksınız.

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları olarak açıklanan ve bulunan tüm kodları bir araya getiriyoruz. Hepsini güncel olarak aşağıda bulabileceksiniz. Bu sayede sürpriz etkinlik ile dağıtılacak olan tüm hediyelerin sahibi olacaksınız. Konuyla ilgili merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz.

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları

PUBG Mobile oyununa giriş yaptığınız zaman sağ tarafta bulunan &#;Uğurlu Tavşan Sürprizi&#; yazısı ve eli belinde tavşan resmi bulunan etkinliğe tıklayın. Karşınıza etkinlikle ilgili detaylar ve ödülleri kazanmanız için yapmanız gereken görevler le karşılaşacaksınız. Sol alt tarafta bulunan alanda ise &#;Gir &#; Ödülleri Al&#; alanı bulunmaktadır. Aşağıda verdiğimiz kodları buraya girmeniz gerekiyor.

  • PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodu 1: BUNNY GACHA
  • PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodu 2: HAPPYEASTER
  • PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodu 3: PUBGM LOVES U

Girilen kodlardaki hediye ödülleri şansa çıkmaktadır. Herkese aynı ödül gelmez. Birden fazla hesaplarınızda deneyerek bir birinden farklı hediyelerin sahibi olabilirsiniz. PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Sürprizi Kodları olarak yenilerini eklemeye devam edeceğiz.

EtiketlerPUBG Mobile Uğurlu Tavşan KodlarıPUBG Mobile Uğurlu Tavşan Sürprizi Kodları

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları Süpriz Ödüller

PUBG her zaman ki gibi etkinliklerine devam seafoodplus.info etkinliği ise PUBG Mobile uğurlu tavşan kodları süprizi oldu, sizlere bu yazımızda elimize geçen kodları ücretsiz vereceğiz.

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Kodları

Paskalya etkinliklerini andıran bu yeni uğurlu tavşan kodlarında birbirinden güzel tatlı ödüller seafoodplus.info etkinlikte diğerlerinde de olduğu gibi görevleri yaparakta ödül kazanmaya devam edebilirsiniz. PUBG Mobile Uğurlu tavşan süprizi kodları şu şekildedir :

  • Happyeaster
  • PUBGM Love U
  • Bunny Gacha

Bugünden itibaren 13 günü daha bulunan etkinlikte başka kodlar elimize geçtiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız. 

PUBG Uğurlu Tavşan Kodları Nasıl Kullanılır?

pubg mobile uğurlu tavşan etkinlik kodları

PUBG girdikten sonra sağ üstte bulunan etkinlik kısmına tıklayın, açılan etkinlik sayfasında sol alt kısımda ödülleri al ve gir yazıyor, bu kısma kodu girmeniz yeterli sonrasında ödülü alacaksınız.

PUBG Mobile Uğurlu Tavşan Etkinliği Ne Zaman Bitiyor?

PUBG uğurlu tavşan süprizi bugün başladı ve Nisan 11'e kadar devam seafoodplus.info süreçte yeni kodlar elimizde geçseafoodplus.info etkinliği sıkıca takip etmenizi öneririm, çıkan ödüllerin süresiz olma ihtimalleri de vardır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir