morpa kampüs materyal / Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır?

Morpa Kampüs Materyal

morpa kampüs materyal

Morpa Kampüs Nasıl Kullanılmaktadır? Morpa Kampüs, tüm seviye öğrencilerine ve her seviyede görev yapan öğretmenlere destek olabilmek için kurulmuş olan oluşumlardan biridir. Morpa Kampüs, tüm seviye öğrencilerine ve her seviyede görev yapan öğretmenlere destek olabilmek için kurulmuş olan oluşumlardan biridir. Çıktığı ilk yıldan beri tüm öğrenciler ve öğretmenler tarafından oldukça sevilmiş ve aktif kullanıcı sayısını da her geçen gün arttırmayı başarabilmiştir. MEB müfredatına uygun olarak eklenmiş binlerce materyal ve ders anlatımı, resmi site bünyesine eklenmiştir. Her kesimden öğrencinin ve eğitimcinin ulaşabilmesi için arayüz çok basit tutulmuş ve ulaşılabilirlik yükseltilmiştir. Çeşitli testler, belgeseller ve videolar, platformun sisteminde mevcuttur ve isteyen birey bu bilgileri kullanabilme hakkına sahiptir. Ayrıca ödev yaprakları ve derslerle alakalı detaylı raporların yer aldığı dosyalarda kullanıcılara sunulan imkanlar arasındadır. İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar üzerinden resmi site bünyesine erişim sağlanarak Morpa Kampüs uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. Siteye ulaştıktan sonra gerçekleştirmeniz gereken adımlardan ilki, site bünyesine üyelik hesabı oluşturmaktır. Hesap oluşturma aşamasında kullanıcılardan cüzi miktarda ücret talep ediliyor. Her kullanıcının bu ödemeyi yapması zorunlu kılınmıştır. Hesap oluşturan üyeler öncelikle kullanım amacına göre hangi konumda olduğunu sisteme belirtmelidir. Örneğin öğretmenlerin kullanması gereken bölüm farklı bir alanda sunulurken öğrencilerin materyallerinin bulunduğu bölümde farklı olarak karşımıza çıkıyor. Daha sonra ilgili bölümden kendinize en uygun materyalleri indirerek platformu kullanmaya başlayabilirsiniz. Morpa Kampüse Nasıl Üye Olunur? Morpa Kampüs uygulamasına üye olabilmek için öncelikle internet erişimine sahip bir bilgisayar üzerinden platformun resmi sitesine ulaşılması gerekiyor. Daha sonra sitenin sağ üst bölümünde bulunan Üye Ol butonuna tıklayarak üyelik işlemleriniz için gerçekleştirmeniz gereken ilk adımı başlatabilirsiniz. Bu eylemin ardından karşınıza eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gereken bir bilgi işlem formu çıkacaktır. Bu bilgilerin hatalı doldurulup, sistem tarafından bu durumun anlaşılmasıyla üyelerin hesap açma işlemleri iptal olmakta ve talep edilen işlemlerin baştan alınması beklenmektedir. Formun doldurulmasının ardından sayfanın en altında bulunan Kullanıcı Sözleşmesinin de okunarak kabul edilmesi gerekiyor. Daha sonra İşlemleri Tamamla butonuna tıklayarak hesap talebinizi gerçekleştirebilirsiniz. Son olarak üyelik bilgilerinizde sisteme sunduğunuz e-posta adresinize gelen aktivasyon kodunu tıklayarak hesabınızı aktif etmeyi unutmamanız gerekiyor.

How is Morpa Campus Used? Morpa Campus is one of the organizations established to support all level students and teachers working at all levels. Morpa Campus is one of the organizations established to support all level students and teachers working at all levels. It has been loved by all students and teachers since its first year of release and has managed to increase the number of active users day by day. Thousands of materials and lectures added in accordance with the MEB curriculum have been added to the official site. The interface has been kept very simple and accessibility has been increased so that students and educators from all walks of life can reach it. Various tests, documentaries and videos are available in the platform's system and the individual who wishes has the right to use this information. In addition, it is among the possibilities offered to users in the files containing homework sheets and detailed reports about the funduszeue.info can start using Morpa Campus application by accessing the official site via a computer with internet connection. The first step you need to take after reaching the site is to create a membership account for the site. During the account creation phase, users are charged a small fee. Each user is required to make this payment. Members who create an account must first indicate to the system in what position they are according to their intended use. For example, while the section that teachers should use is presented in a different field, it appears different in the section where students' materials are located. Then you can start using the platform by downloading the most suitable materials for you from the relevant section. How to become a member of Morpa Campus? In order to become a member of the Morpa Campus application, it is necessary to access the official site of the platform via a computer with internet funduszeue.info, you can click the Sign Up button on the top right of the site to start the first step you need to perform for your membership process. After this action, you will be presented with an information processing form that must be filled in completely and correctly. When this information is filled in incorrectly and this situation is understood by the system, the account opening transactions of the members are canceled and the requested transactions are expected to be taken from the beginning. After completing the form, the User Agreement at the bottom of the page must be read and accepted. Then, you can click the Complete Transactions button to complete your account request. Finally, you should not forget to activate your account by clicking the activation code sent to your e-mail address that you provided to the system in your membership information.

Çevirmek istediğiniz Cümleyi yazınız. (Maksimum karakter: )

funduszeue.info

Morpa Kampüs 6. Sınıf

Morpa Kampüs Nedir?

Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır.

Morpa Kampüs’ü Kimler Kullanır?

İlköğretim birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrenciler, bu yaş grubunda çocukları olan veliler ve ilköğretimde görevli öğretmenler ile eğitim yöneticileri kullanır.

Morpa Kampüs Nasıl Kullanılır?

İnternet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi girilerek kullanılır. Morpa Kampüs’ten yararlanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Morpa Kampüs herhangi bir bilgisayar kurulumu veya Cd gerektirmez. Yapılması gereken tek şey, funduszeue.info adresine girerek üye olmaktır.

Morpa Kampüs Neleri Kapsar?

Morpa Kampüs MEB müfredatına uygun şekilde hazırlanmış, ilköğretim bir, iki ve üçüncü sınıflar için Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri, dört, beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini kapsar.

Morpa Kampüs bir CD midir?

Morpa Kampüs CD değildir. İnternet bağlantısı olan her bilgisayardan erişim imkânı olan bir eğitim yazılımıdır. CD versiyonu yoktur.

Morpa Kampüs’ü Kimler Hazırladı?

Morpa Kampüs’ün içeriği, yılından beri eğitim yayıncılığı yapan, ilköğretimle ilgili ’ün üzerinde (Temel Dersler, Soru Bankaları, Yaprak Testler, Türkçe, Matematik vb.) kitabı bulunan, öğretmenler, anne-babalar ve öğrenciler tarafından yakından tanınan, ciddi ve güvenilir yayınevi Morpa Kültür Yayınları tarafından hazırlandı. Sınıf ve branş öğretmenleri, eğitim uzmanları, editörler, grafik tasarımcıları ve pedagoglardan oluşan 45 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan Morpa Kampüs’ün içeriği, yıllardır uzaktan eğitimin içinde yer alan programcılar tarafından interaktif hâle getirildi.

Morpa Kampüs’te Neler Var? (İçeriğimiz)

Morpa Kampüs’te; 3 boyutlu, tam ekran, görsel canlandırmalı ve sesli konu anlatımları, tiyatro sanatçıları tarafından seslendirilmiş okuma ve dinleme metinleri, eğitsel oyunlar ve etkinlikler, etkileşimli ve eğlenceli çalışmalar, videolu deneyler ve alıŞtırmalar, çözümlü testler, binlerce sorudan oluşan tarama testleri, tema-ünite testleri, deneme sınavları, seviye belirleme sınavları, ara değerlendirme, genel değerlendirme sınavları, online deneme sınavları başta olmak üzere yedi farklı türde sınav, Ayrıntılı ölçme-değerlendirme ve raporlama, soru bankaları, Morpa Kampüs üyeleri için özel olarak hazırlanmış elektronik kitaplar, öykü kitapları, sözlükler, ansiklopediler, ödevler, belirli Gün ve Haftalar, projeler yer almaktadır..

Morpa Kampüs’te Deneme Sınavları ve Soru Bankası Var mı?

Morpa Kampüs’te yeni SBS sistemine göre planlanmış gerçek anlamda görselli ölçme değerlendirmeye yönelik; tarama sınavları, tema-ünite testleri, ara değerlendirme sınavları, genel değerlendirme sınavları, SBS deneme sınavları, online sınavlar, ödüllü sınavlar olmak üzere tam 7 çeşit sınav ve bunlarla ilgili ölçme değerlendirme uygulaması vardır. Morpa Kampüs’te yer alan ölçme değerlendirme sistemi ile öğrencinin süreç içerisindeki gelişimini izlemek, ölçmek, eksik olduğu noktaları görmek, karşılaştırma yapmak mümkündür. Bu da öğrencinin eksiklerini görmesini sağlar. Renkli grafikli, doğru-yanlış ve netleri gösteren sınav sonuç belgeleri, konu başarı, ders başarı analizini içeren raporlar, öğretmene, anne-babaya öğrenciyi tanıtır, rehberlik eder. Öğrencinin geleceği ile ilgili planlar yapılmasına yardımcı olur. Morpa Kampüs’te her ders için ayrı bir soru havuzu yer almaktadır. Bu havuzda yer alan sorular, tema-ünitelere göre, kazanımlara göre ve zorluk derecelerine göre gruplandırılmış olup ’den fazladır ve tümü yeni müfredata uygun görselli sorulardır.

Morpa Kampüs’ün İçeriği 1 Yıl Boyunca Aynı mı Kalır?

Kesinlikle hayır. Morpa Kampüs’ün içerikleri 45 uzmandan oluşan özel yayın ekibimizce yıl boyunca sürekli yenilenir. Yeni konu anlatımları, eğitsel oyunlar, üç boyutlu canlandırmalar, etkinlikler ve testler eklenir.

Morpa Kampüs’ün Fiziki Okullardan Farkı Nedir?

Morpa Kampüs’ün fiziki okulardan farkı; zaman ve mekân sınırlaması olmayışıdır. Morpa Kampüs’e internet bağlantısı bulunan her yerden bilgisayar ile istediğiniz zaman girebilir ve istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Dilediğiniz konuyu, defalarca tekrar edebilir, dilediğiniz çalışmayı, etkinliği ve testi tekrar tekrar çözebilirsiniz. Morpa Kampüs, eğitsel oyunlar, animasyonlar, sesli konu anlatımları, farklı örnek ve yüzlerce sorudan oluşan testleri ile okul derslerine en büyük yardımcıdır.

Morpa Kampüs’ün Ders Kitaplarından Farkları Nelerdir?

Morpa Kampüs’te tüm içerikler, MEB müfredatına tamamen uyumlu bilgisayar destekli eğitim etkinliklerini kapsar. Bu eğitim etkinlikleri kitapların aksine üç boyutlu ve sesli konu anlatımları, canlandırmalar, etkileşimli, öğretici ve eğlenceli alıştırmalar, yüzlerce alt konu, tema-ünite testi, çözümlü testler ve konuları kavratmaya yönelik oyunlarla fen deneylerini ve alıştırmaları içerir. Tüm etkinlikler öğrencilere geri bildirim verir, eksiklerini gösterir. Bu da öğrenmeyi kolaylaştırır. Bu kadar geniş ve bol eğitim materyalinin bir kitapta yer alması imkansızdır.

Morpa Kampüs’ün Piyasadaki Bilgisayar Destekli Eğitim Programlarından Farkları Nelerdir?

1. Sadece sınıflar için değil, 1’den 8. sınıfa kadar tüm sınıflar için, üstelik İNGİLİZCE dâhil tüm temel dersleri içerir.
2. Ders içerikleri çok geniştir. Sesli konu anlatımları ve canladırmalar üç boyutlu olup, en son teknolojik olanaklardan yararlanılarak son bir yıl içerisinde hazırlanmıştır.
3. Konu anlatımlarını desteklemek ve pekiştirmek için hazırlanan etkinlikler etkileşimlidir. Bu eğlenceli ve etkileşimli eğitimler çocuğun konuyu kavramasını kolaylaştırır.
4. Her alt konu anlatımını ve pekiştirme etkinliğini destekleyen tarama testleri vardır. Bu testler öğrenciye ve öğretmene geri bildirim verir.
5. Fen ve Teknoloji dersleri için her sınıfa özel olarak hazırlanan yeni müfredata uygun deneyler öğrencinin konuyu daha iyi anlamasına yardım eder.
6. Yedi çeşit ölçme değerlendirme sınavı ile ölçme-değerlendirme yapar. Öğrenciye, öğretmene, anne babaya yol gösterir.
7. Morpa Kampüs içeriği 45 uzmandan oluşan özel bir ekip tarafından hazırlanmıştır. Hiç bir kitabın, soru bankasının ya da testin bilgisayar ortamına uyarlanması değildir.
8. Öğretim içeriği e-öğrenmede deneyimli yazılım ve görsel ekibimiz tarafından en son eğitim teknolojileri kullanılarak son bir yıl içinde interaktif hâle getirilmiştir.
9. Morpa Kampüs 30 yıllık bir eğitim birikimi ve 10 yıllık bilgi teknolojisi deneyimine sahip bir tecrübenin ürünüdür.

Morpa Kampüs’ün Öğrenciye Katkısı Nedir?

• Tüm Morpa Kampüs içeriğini, istediği zaman, istediği kadar, dinleyebilir, okuyabilir, çalışabilir ya da çözebilir.
• Sesli konu anlatımları sayesinde temayı-konuyu daha iyi anlar.
• Görsel kalitesi yüksek eğitsel oyun ve etkinlikler bilgileri pekiştirir, öğrenmenin kalıcı olmasını sağlar.
• Yeni sınav sistemine uygun sorularla sınavlara tam olarak hazırlanır.
• Modern ölçme değerlendirme raporlarıyla çabuk, doğru ve güvenilir geri bildirim alır. (Girmiş olduğu sınavların listesi, sınava giriş tarihi, aldığı puan, doğru-yanlış sayısı, sınav sonuç belgeleri vb.)
• Öğrencinin iletişim kurma, araştırma yapma, bilgiye ulaşma ve paylaşma becerisini geliştirir.
• Kendi kendine öğrenme yeteneğini, yaratıcılığını ve öz güvenini artırır.
• Öğretmeninin verdiği ödevleri görür.

Morpa Kampüs’ün Öğretmenlere Katkısı Nedir?

• Çok değerli bir eğitim materyali olan sesli konu anlatımları ve görsel kalitesi yüksek eğitsel oyunlarla dersi daha rahat anlatır ve pekiştirilmesini sağlar.
• Yeni sınav sistemine uygun binlerce soru ve testler sayesinde öğrenciyi ölçme şansını elde eder.
• Değerlendirme tabloları ile öğrencileri hakkında tam ve doğru bilgi sahibi olur.
• Eğitimler, sınıflar genel raporu başta olmak üzere tek bir tıklamayla onlarca farklı rapora ulaşır.
• Öğrencinin yaptığı her çalışmayı takip eder.
• Öğrenciye çeşitli ödevler verir.

Morpa Kampüs’ün Ailelere Katkısı Nedir?

• Çocuğun neyi, ne kadar yaptığını, ne kadar çalıştığını görür.
• Test sonuçlarını takip eder, çocuğun gelişimini izler.
• Morpa Kampüs sayesinde, çocuğun eğitsel oyunlarla, etkileşimli etkinliklerle derslerden kopmadan eğlenerek öğrendiğini gözlemler.
• Çocuğun istediği yerden, istediği konuyu, istediği zaman, istediği kadar tekrar etme ve pekiştirme olanağı, velileri ekstra masraflardan (dershane, özel öğretmen vb.) kurtarır. 
• Kısacası çocuğu daha ucuz, daha kaliteli ve daha etkili öğretim imkânına kavuşur.

Morpa Kampüs’ün Üyelik Süresi ve Ücreti Ne Kadardır?

Morpa Kampüs’e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 (Bir) yıldır.
Tavsiye edilen üyelik dönemi eğitim yılı olan 1 Eylül- 30 Ağustos arasıdır. Sistem üyelik süresi dolmadan 1 ay önce üyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır.
Morpa Kampüs’e yılın veya eğitim döneminin herhangi bir tarihinde de üye olunabilir. Böyle bir durumda üyelik süresi üyeliğin başladığı tarihten itibaren 1 yıldır.
Morpa Kampüs üyesi öğrenciler her yıl Ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler.
Morpa Kampüs’ün 1 yıl için geçerli olan yıllık ücreti KDV dahil sadece TL'dir.

Morpa Kampüs’e Öğrenci Üye Olduktan Sonra Nelere Ulaşabilir?

Öğrenci üye olduktan sonra okuduğu sınıfın tüm derslerine, etkinliklerine, oyunlarına ve testlerine ulaşabilir. Ayrıca sözlük, ansiklopedi gibi yine sadece üyelere açık olan ve kütüphanede yer alan kaynaklardan yararlanabilir.

Morpa Kampüs Sadece 1 Bilgisayarda mı Kullanılır?

Morpa Kampüs’e tanımlanmış olan kullanıcı adı ve şifre ile değişik bilgisayarlardan girilebilir. Ancak kullanıcı adı ve şifre, aynı anda sadece 1 bilgisayarda kullanılabilir.

Morpa Kampüs’ü Okulda Kullanabilmek İçin Neler Gerekli?

Morpa Kampüs’ü okulda/sınıfta kullanabilmek için; 1 bilgisayar, 1 projeksiyon makinesi ve internet bağlantısı yeterlidir.

Morpa Kampüs’ü Evde Kullanabilmek İçin Neler Gerekli?

Morpa Kampüs’ü evde kullanabilmek için; bilgisayar ve internet bağlantısı yeterlidir.

Morpa Kampüs İçin Kullanılacak Bilgisayar Nasıl Olmalı?

• Intel®Pentium GHz (ya da muadili işlemci)
• MB RAM
• x ekran çözünlüğü
• 16 MB ekran kartı
• MB boş hard-disk alanı
• Ses kartı
• Hoparlör veya kulaklık
• İnternet Explorer + veya Firefox tarayıcı
• Windows Vista veya Windows XP işletim sistemi
• Adobe Flash Player veya üstü
• İnternet bağlantısı

Öğretmenler Morpa Kampüs’e Nasıl Üye Olur?

• Öğretmenler Morpa Kampüs’e internet sitesinden üye olarak giriş hakkı elde ederler.
• Öğretmenler üyelik ücreti ödemezler.
• Üyelikleri 1 Eylül - 30 Haziran arasında geçerlidir.
• Öğretmenler sadece kendi sınıflarını (branşlarını) görebilirler.

Öğretmen Morpa Kampüs’e Üye Olduktan Sonra Nelere Ulaşabilir?

Okuttuğu sınıfın tüm derslerine, etkinliklerine, oyunlarına ve testlerine ulaşabilir. Ayrıca sözlük, ansiklopedi gibi tüm üyelere açık olan ve açık kütüphanede yer alan kaynaklardan yararlanabilir.

Öğretmenlere Morpa Kampüs’ün Kullanımı ile İlgili Eğitim Veriliyor mu?

Evet veriliyor. Sisteme üye olan tüm öğretmenlere; isterlerse okulda yüzyüze, dilerlerse siteye bağlandıklarında eğitim uzmanlarından online veya önceden hazırlanmış eğitim videoları ile eğitim verilir.

Morpa Kampüs 6.Sınıf Dersler

Morpa Kampüs 6.Sınıf Matematik

Morpa Kampüs 6.Sınıf Türkçe

Morpa Kampüs 6.Sınıf Fen ve Teknoloji

Morpa Kampüs 6.Sınıf Sosyal Bilgiler

Morpa Kampüs 6.Sınıf İngilizce

Morpa Kampüs 6.Sınıf Oyunlar

Morpa Kampüs 6.Sınıf E-Kütüphane

Morpa Kampüs 6.Sınıf Sınavlar

Morpa Kampüs 6.Sınıf Konu Anlatımları

Morpa Kampüs 6.Sınıf Deneyler

Morpa Kampüs 6.Sınıf Belgeseller

Morpa Kampüs 6.Sınıf Çalışmalar

Morpa Kampüs 6.Sınıf Eğitici oyunlar

Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır?

MEB formatlı hizmet veren eğitici uygulama Morpa Kampüs tüm detayları ile yazımızda. Yayınevimizin ürün portföyünde, büyük bir bölümü alan uzmanları tarafından hazırlanan yayın bulunmaktadır. Morpa Çocuk ve Morpa Kampüs gibi iki dev eğitim portalını öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin beğenisine sunmuştur. Morpa, FATİH Projesi’nin içerik üreticisi olan firmalardan biridir. Proje kapsamında tabletlerde kullanılmak üzere Z-kitaplar, eğitim uygulamaları ve yazılımlar hazırlamıştır. Peki Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır? Morpa Kampüs ücretsiz üyelik nasıl yapılır? İşte konu hakkında merak ettiğiniz detaylar ve bazı ayrıntılar

Morpa; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Samsun, Malatya, Gaziantep ve Mersin başta olmak üzere 45 ana bayi ve toplam kişilik satış ekibiyle Türkiye çapında hizmet vermektedir.

MORPA NEDİR?

Morpa, yılında ansiklopedi, Türk ve dünya klasiklerinin yayımlanması ve pazarlanmasıyla sektöre adım attı. yılında okul öncesi eğitime yönelik nitelikli yayınlar ve materyallerin üretimiyle "eğitim yayıncılığı" alanına girdi. 'de ilköğretim öğrencilerine yönelik yardımcı kitap yayıncılığına da başlayarak bu alandaki gücünü perçinledi. Yayınlarını daha yüksek kalite ve hızda basabilmek için 'te Morpa Ofset baskı tesislerini kurdu. yılında eğitim alanında teknolojiyi kullanmaya başladı. Okul Öncesi için Morpa Çocuk, İlköğretim için Morpa Kampüs eğitim yazılımlarını tamamlayarak eğitim sektörüne yepyeni bir ufuk getirdi.

MORPA KAMPÜS ÜCRETİ VE ÜYELİK SÜRESİ

Öğretmen, yönetici ve veli (Velisi olduğu öğrencinin Morpa Kampüs’e kayıtlı olması gerekir.) üyelikleri ücretsizdir.

Morpa Kampüs’e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 (Bir) yıldır.

Sistem üyelik süresi dolmadan 1 ay önce üyeliğin yenilenmesi konusunda kullanıcıyı uyarır.

Morpa Kampüs’e yılın veya eğitim döneminin herhangi bir tarihinde de üye olunabilir.

Morpa Kampüs üyesi öğrenciler her yıl Ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler.

Morpa Kampüs’ün 1 yıl için geçerli olan yıllık ücreti KDV dahil sadece 98 TL'dir.

MORPA KAMPÜS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Morpa Kampüs giriş sayfasından deneme üyeliği dört farklı şekilde yapılabiliyor. Deneme üyeliği ücretsiz olup kayıt olunan tarihten itibaren bir yıl ücresiz olarak kullanabilirsiniz. Giriş işlemi tamamlandıktan sonra internet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifre girilerek kullanabilirsiniz Yapılması gereken tek şey, funduszeue.info adresine girerek üye olmaktır. Öğretmen, yönetici ve veli (Velisi olduğu öğrencinin Morpa Kampüs’e kayıtlı olması gerekir.) üyelikleri ücretsizdir. Bir ufak hatırlatma "deneme üyeliğinden her öğrenci sadece 2 kez yararlanabilir."

MORPA KAMPÜS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MORPA KAMPÜS YENİ ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarda verdiğimiz linkten yararlanarak Morpa Kampüs Giriş ekranına koalylıkla ulaşabilirsiniz.

/30/screenshot_jpg

SIK SORULAN SORULAR

Öğrencilerin başlıca merak ettiği konuları aşağıdan kolaylıkla takip edebilirler. İşte Morpa Kampüs giriş, üyelik ve verilen hizmetler hakkında sık sorulan sorular

Morpa Kampüs’ü Kimler Kullanır?

Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

Morpa Kampüs’te Deneme Sınavları ve Soru Bankası Var mı?

Morpa Kampüs’te her alt konu için hazırlanmış Konu Tarama Testleri, her tema-ünite için hazırlanmış Tema-Ünite Sınavları, dönem sonu değerlendirme için hazırlanmış Ara Değerlendirme Sınavları, yıl sonu değerlendirme için hazırlanmış Genel Değerlendirme Sınavları yer almaktadır. Morpa Kampüs’te her sınıf seviyesinde ortalama soru bulunmaktadır. Öğrenciler bu soruları çözerek kendilerini ölçebilir, yanlış yanıtladığı soruların çözümlerini inceleyebilir ve bu konularla ilgili sistem tarafından yapılan yönlendirmeler sayesinde tam öğrenmeyi gerçekleştirebilir.

Morpa Kampüs’ün Öğrenciye Katkısı Nedir?

- Derste öğrendiklerini evde istedikleri kadar tekrar edebilirler.

- Sesli ve animasyonlu konu anlatımları, çalışmalar, çözümlü sorular, deneyler, belgeseller ve ödevler sayesinde konuyu daha iyi anlarlar.

- Binlerce soruluk testleri çözerek başarılarını artırabilir ve sınavlara hazırlanabilirler.

- Çalışmalarındaki başarı durumunu ayrıntılı şekilde raporlayabilirler.

- Öğretmenlerinin gönderdiği ödevlere, sınavlara ve dokümanlara ulaşabilirler.

- Türkiye genelinde yapılan ödüllü bilgi yarışmalarına katılabilirler.

- Derslerle ilgili en kapsamlı içeriğe en uygun fiyata sahip olabilirler.

Morpa Kampüs’ün Öğretmenlere Katkısı Nedir?

- Öğrencinin ilgisini çeken animasyonlu konu anlatımlarıyla dersi daha rahat anlatıp konunun pekiştirilmesini sağlayabilirler.

- Sınıf içi motivasyonu artıran eğlenceli ve interaktif etkinliklerden faydalanabilirler.

- Müfredata uygun binlerce soru ve test sayesinde öğrencilerinizi daha iyi ölçebilirler.

- Detaylı raporlama sayesinde öğrencilerinizin gelişimi hakkında tam ve doğru bilgi sahibi olabilirler.

- Hazırladığınız sınavları, ödevleri ve dokümanları öğrencilerinizle ve zümredeki diğer öğretmenlerle paylaşabilirler.

- Dersleri daha eğlenceli hâle getirmek için eğitsel oyunlar ve bilgi yarışmalarından faydalanabilirler.

- Yüzlerce kitaptan oluşan zengin bir içeriğe sahip e-kütüphaneden yararlanabilirler.

MORPA KAMPÜS HİZMETLERİ NELERDİR?

Morpa Kampüs’te ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf dersleri için hazırlanmış ve MEB müfredatına uygun hizmet vermektedir. Peki öğrenciler Morpa Kampüs'ün hangi imkanlarından yararlanabiliyor?

- Binlerce Soruluk Testler

- Video Konu Anlatımları

- Etkileşimli Çalışmalar

- Üç Boyutlu Belgeseller

- BBC Worldwide Learning Belgeselleri

- Britannica School

- Deneme Sınavları

- Animasyonlu Konu Anlatımları

- Ödevler

- Deneyler

- Belgeseller

- E-kitaplar

NASIL ÜYE OLUNUR?

İnternet üzerinden kredi kartıyla,- Kargoyla kapıda ödeme seçeneğiyle,Banka veya Posta Çeki havalesi ile,- Yetkili eğitim danışmanları, bayiler ve üye eğitim kurumlarından edinilecek şifreli üyelik kartı ile,- Eğitim kurumları aracılığıyla üye olunabilir. Sözleşmenin kurulabilmesi için; “Hemen Üye Ol” butonuna tıklayınız.- Ödeme türünüzü seçiniz.- Üyelik formunu doldurunuz. Sözleşmeleri okuyup onaylayınız. Ödemenizi yapıp üyelik işlemlerinizi tamamlayınız.

Haberimizden Morpa Kampüs giriş ekranına ulaşabilir merak ettiğiniz tüm detayları bulabilirsiniz. Öğrencilerin merak ettiği tüm işlemler ve dersler Morpa Kampüs uygulamasında yer almaktadır. Sizde kolay giriş yaparak tüm merak ettiğiniz detayları bulabilir MEB duyurularını takip edebilirsiniz. 

Güncelleme: 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.