gelinim mutfakta 12 kasım 2021 puan durumu / GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU BUGÜN | 8 Aralık Perşembe günü çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 12 Kasım 2021 Puan Durumu

gelinim mutfakta 12 kasım 2021 puan durumu

Gelinim Mutfakta 19 Kasım Cuma günü hız kesmeden devam ediyor. Gelinler arasında oluşan rekabet ise günden güne büyüyor. Peki, 19 Kasım Cuma günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını hangi gelin aldı? Haftanın birinci kim oldu? Bilezikleri kim aldı? Hangi gelin elendi? 19 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu

19 KASIM CUMA GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM?

19 Kasım Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksel puanı alarak çeyrek altını kazanan isim Yeşim oldu.

19 KASIM CUMA GÜNÜ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? BİLEZİKLERİ KİM ALDI?


 Bu hafta boyunca en çok puanı toplayıp 85 puanla en yakın rakibine 12 puan fark atan isim Yeşim oldu.

19 KASIM CUMA GÜNÜ KİM ELENDİ?

Bu hafta boyunca en düşük puanı alıp eleme potasına Aslıhan ve Yaren girdi. Fakat bu hafta yarışma da diskalifiye olan bir yarışmacı olduğu için eleme olmadı.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTALIK PUAN DURUMUGelinim Mutfakta'da Haftanın Birincisi Kim Oldu, Bilezikleri kim aldı? - Resim: 1

Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? 30 Kasım - 1 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta Çeyrek altın dağıtmaya devam ediyor. Hafta içi her gün bir çeyrek altının sahibi olan yarışmacılar, kayınvalidelerden yüksek puanlar almaya çalışıyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta bugün günün birincisi kim oldu, çeyreği kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 30 Kasım Çarşmaba 

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM KAZANDI?

Haftanın başında eski yarışmacılarla haftaya start veren sevilen yarışma programında, ilk bölümde çeyrek altını Merve kazandı. İkinci bölümde Hatice kura sonucu çeyrek altını aldı. Haftanın üçüncü bölümünde ise Zerrin çeyrek altını kazanan isim oldu. Birazdan Nursel Ergin’in vereceği, 1 Aralık Perşembe Gelinim Mutfakta puanları ile haftanın dördüncü puanlaması başlayacak. Kaynanaları ve sucunun vereceği puanlama sonucunda, Gelinim Mutfakta 1 Aralık Perşembe puan durumu belli olacak.

Gelinim Mutfakta PUAN DURUMU 30 KASIM  

Yeşim: 13

Hatice: 13

Zerrin: 17

Merve: 13

GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜN NE OLDU?

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin bugün yarışmayı başlattığında Yeşim'in olmadığını fark etti. Nursel Ergin Yeşim'in nerede olduğunu bulmaya çalışırken Yeşim sütüdyoya girdi. Yeşim kayınvalidesi Beyhan'a kendini benzeterek herkesin gülme krizine girmesine sebep oldu.

Annesiz büyüyen Zerrin bugün stüdyoda zor dakikalar geçirdi. Nursel Ergin ile annesi hakkında dertleşen Zerrin'e Nursel Ergin'den büyük jest geldi. Zerrin'i doğuran annesi telefon ile yarışmaya bağlandı.

Zerrin'in annesi Tülay Zerrin'i terk etme nedenini anlattı. Zerrin ise içinde kalanları Tülay'a sorarak hesaplaşma yaşandı. Tülay çocuklarını terk etme nedeni olarak cahillini ve babalarının karakterini öne sürdü. Zerrin ise yeterince çocuklarını sevseydin bunların hiçbiri olmazdı dedi.

NURSEL ERGİN KAÇ PUAN VERDİ? 

Nursel Ergin bugün en çok Zerrin'in tabağını beğendi ve Zerrin'e 5, Yeşim ve Merve'ye 3, Hatice'ye 1 puan verdi.

KAYINVALİDE PUANLARI

Günün ilk puanlamasını yapan Beyhan bugün gelini Yeşim'i buldu ve 5 puan verdi.

Salime bugün gelini Zerrin'i buldu ve 5 puan verdi.

Türkan bugün gelini Merve'ye 3, rakibi Hatice'ye 5 puan verdi.

Hüsniye bugün gelini Hatice'ye 3, rakibi Merve'ye 5 puan verdi.

ÇEYREK ALTINI KİM ALDI? 

Gün boyunca en yüksek puanı alıp çeyrek altını kazana gelin Zerrin oldu.

 

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, kazandı? 29 Kasım Gelinim Mutfakta toplam puan durumu!

Kanal D'nin en sevilen yarışmalarından birisi olan Gelinim Mutfakta programı Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün ekranlara geliyor. Yarışmayı takip eden seyirciler ise günün sonunda çeyrek altını alan gelini ve günlük puanları merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kin kazandı? 18 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri ve çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA’DA BUGÜN KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta yarışmasında puanlama sürüyor. Günün en yüksek puanı belli olduğunda çeyrek altın kazanan gelini habere ekleyeceğiz. Aynı zamanda 18 Kasım Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kazanan belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz. 

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU 28 KASIM

Merve: 18

Yeşim: 17

Hatice: 9

Zerrin: 9

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI? 

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün en yüksek puanı Merve gelin topladı. Günün birincisi Merve, çeyrek altını kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN’A NE OLDU?

Gelinim Mutfakta Aysun’un sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama yarışmanın sunucusu Nursel Erdin’den geldi. Ergin açıklamasında

“Aysun gayet iyi, ancak maalesef Aysun'un hamileliği sonlandı. Çok üzgünüm ama

1 hafta çekimlere ara verdik, iyi olsun diye bekledik. Aysun 1 hafta arada operasyon geçirdi, tedavisi bitti ve evine istirahate geçti. Doktorlar yarışmaya devam etmesine izin verdi. Ancak Aysun'un psikolojik olarak hazır olmasını beklediklerini söyledi. Aysun Kuşatan gebeliğinin sonlanmasının ardından yarışmaya geri döndü.” İfadelerini kullandı.

Bebeğini 5 haftalık iken ultrason fotoğrafını getirdiğini söyleyen Aysun, göz yaşları içerisinde kesenin aslında oluşmadığını, boş gebelik yaşadığını anlattı. Kasık ağrıları sık sık devam eden ancak bunun normal olduğunu düşündüğünü söyledi. Aysun, " Bir yavrum var, ona tutunuyorum" diyerek stüdyoda duygusal anlar yaşattı.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir