turex halka arz ne zaman işlem görecek / Turex halka arz ne zaman? Turex halka arz ne zaman işlem görecek? - Haberler

Turex Halka Arz Ne Zaman Işlem Görecek

turex halka arz ne zaman işlem görecek

Turex halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi, hisse kodu ve fiyatı nedir? Turex Turizm halka arz sonuçları ile borsada ne zaman işlem görecek?

Turex Turizm'de 'e&#;it da&#;&#;t&#;m yöntemi' ile halka arz edilece&#;ini duyururken bugün ise gözler sonuçlara çevrildi. Talep toplama sürecinde pay ba&#;&#;na 12 TL fiyat belirlendi. Öte yandan yat&#;r&#;mc&#;lar ise "Turex halka arz sonuçlar&#; ne zaman aç&#;klanacak, hisse kodu ve fiyat&#; nedir?" gibi sorularla gün içerisinde konuyla ilgili geli&#;meleri yak&#;ndan takip ediyor. &#;irketin halka aç&#;kl&#;k oran&#; yüzde 20,83 olarak duyurulmu&#;tu.

TUREX HALKA ARZ NE ZAMAN?

Turex Turizm'in yüzde 20 hissesi Nisan tarihlerinde toplanacak talep sonras&#; halka aç&#;l&#;yor. Tureks Turizm, halka arz gelirinden &#;irketin pay&#;na dü&#;ecek nakdin yüzde 'inin planlanan yat&#;r&#;mlar&#;n finansman&#;nda yüzde 'luk k&#;sm&#;n&#; da k&#;sa vadeli banka kredilerinin kapat&#;lmas&#;nda kullanacak.

TUREX HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK, KODU NE?

Turex turizmin halka arz&#; Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Borsada Sat&#;&#; &#;eklinde e&#;it da&#;&#;t&#;m &#;eklinde gerçekle&#;ti. Yani halka arza kat&#;l&#;m sa&#;lamak isteyen yat&#;r&#;mc&#;lar Nisan saat aras&#;nda al&#;m emirlerini iletti.

  • Halka arz fiyat&#; 12 TL olacak. 1 lot=12TL

TUREX HALKA ARZA KAÇ K&#;&#;&#; KATILDI?

Analistlere göre da&#;&#;t&#;m tutar&#;na göre hesapland&#;&#;&#;nda halka arza yakla&#;&#;k Bin ki&#;i kat&#;lm&#;&#; gibi görünüyor. Bu kat&#;l&#;m ile tüm zamanlar&#;n halka arz rekorlar&#; k&#;r&#;lmaya devam etti. Son e&#;it da&#;&#;t&#;m halka arz olan I&#;&#;k Plastik halka arz&#;nda bin kat&#;l&#;m olmu&#;tu. Halka arz sonras&#; MKK verilerine göre Borsa &#;stanbulun yat&#;r&#;mc&#; say&#;s&#; ani art&#;&#; göstermi&#;ti.

TUREX NED&#;R?

Turex Turizm A.&#;. kuruldu&#;u y&#;l&#;ndan bugüne turizm, personel ve ö&#;renci ta&#;&#;mac&#;l&#;&#;&#; alanlar&#;nda; profesyonel yönetimi, uzman &#;oför kadrosu ve güçlü teknoloji altyap&#;s&#; ile sürekli geli&#;imi prensip edinerek, Türkiye’nin önemli kamu ve özel kurulu&#;lar&#;na servis hizmetleri sunmaktad&#;r. Turex ayn&#; zamanda, toplu ta&#;&#;mac&#;l&#;k (Özel Halk Otobüsü) alan&#;nda da, Türkiye’de belediyelerin ihtiyaçlar&#;na cevap vermek amac&#;yla, hizmet a&#;&#;na yeni alanlar katmaktad&#;r.

Turex, operasyonel filo kiralama alan&#;nda, araç tedarik ve kullan&#;m&#;nda ya&#;ayabilece&#;iniz sorunlara, stratejik çözümler sunabilmek amac&#;yla; dan&#;&#;manl&#;k ve finansal hizmetler sunmaktad&#;r. Turex kendi imkânlar&#;, altyap&#;s&#; ve say&#;s&#; binlere varan son model araç filosuyla “Kalite” prensibinden ödün vermemektedir. Turex Tur Seyahat Organizasyon A.&#;. y&#;l&#; içinde Myturex’i kurarak, turizm alan&#;na yat&#;r&#;m yapan &#;irket, turizmin tüm ürünleriyle alan&#;nda lider bir marka yaratma hedefindedir.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

  ,49Açılış:  Önceki Kapanış:   En Düşük
En Yüksek
imkb grafik
,

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.

Değişim:  1,43%
Taahhütler

Şirket, payların Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamasından itibaren bir yıl boyunca bedelli sermaye artırımı yapılmayacağını ve dolaşımdaki pay miktarının artmasına sebep olmayacağını taahhüt etmiştir. Halka Arz Eden Pay Sahipleri Kiler Holding, Nazif Ersan, Engin Ersan ve Celal Kalkan Gün süreyle dolaşımdaki pay miktarının artmasına yol açacak şekilde Borsa'da veya Borsa dışında halka arza konu edilmeyeceğini; bu doğrultuda bir karar alınmayacağını; Halka Arz Eden Pay Sahipleri Kiler Holding, Nazif Ersan, Engin Ersan ve Celal Kalkan Şirket paylarının Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladığı tarihten itibaren bir yıl boyunca maliki oldukları Şirket paylarını halka arz fiyatının altındaki bir fiyattan borsada satmayacağını, bu payların halka arz fiyatının altında borsada satılması sonucunu doğuracak şekilde herhangi bir işleme tabi tutmayacağını taahhüt etmiştir.