s3 telefon ekranı / Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran + Dokunmatik Fiyatı, Yorumları - Trendyol

S3 Telefon Ekranı

s3 telefon ekranı

Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran + Dokunmatik TYC00037952318

Samsung Galaxy S3 mini LCD ekran yedek parça ürünleri arasında yer alır. Samsung Galaxy S3 mini modelleri için tam uyumlu bir ekrandır. Akıllı cep telefonları uzun yıllar kullanılabilen teknolojik ürünlerdir. Ancak kullanım sırasında yaşanan kazalar veya uzun kullanım nedeniyle ortaya çıkan arızalar nedeniyle parça değişimine ihtiyaç duyulabilir. Cep telefonu ekranları telefonların en hassas parçası olarak bilinmektedir. Alınan darbeler nedeniyle çizilmeleri veya kırılmaları mümkündür. Bu zamanlarda da yedek telefon parçalarına ihtiyaç duyulur. Yeni bir cep telefonu edinmek yerine parça değişimi yapmak pek çok yönden avantaj ve tasarruf sağlar.

 

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Tam uyum
  • Gelişmiş ekran özellikleri

Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy S3 mini LCD ekran TYC00037952318 yapısal özellikleri ile uzun süreli bir kullanım sunar. Dayanıklı ve korumalı bir cama sahiptir. Kolaylıkla çizilmez ve darbe aldığı zaman hemen kırılan, çizilen bir yapıya sahip değildir. LCD ekran teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Ürün içeriğinde ekran ve dokunmatik yer almaktadır. Samsung Galaxy S3 mini telefon modelleri için uygun bir yedek parçadır. Bu cep telefonu modellerinin özellikleriyle aynı ekran özellikleri taşır. Yani 4.0 inç ekran boyutuna sahiptir. 480x800 piksel ekran çözünürlüğü sunulmaktadır. Dokunmatik türü olarak kapasitif ekran özelliğine sahip bir yedek ürünüdür. 45.54 cm² ekran alanı sunar. Multi Touch özelliğine sahip akıllı cep telefonu ekran çeşitleri arasında yer alır. 59.45 % ekran gövde oranı S3 mini orijinal ekran oranı ile aynıdır. Yedek parçalar cep telefonu modellerine uyumlu şekilde tasarlanmaktadır. Bu nedenle seçimleri sırasında dikkatli olmak önemlidir. Samsung Galaxy S3 mini için uyumlu olan bu ekran LCD teknolojisi kullanılarak tasarlanmıştır.

 

Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran Kullanımı

Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy S3 mini LCD ekran ve ön kapağının eski parça ile değiştirilmesi için teknik yardıma ihtiyaç duyulabilir. Gerekli değişim yapıldıktan sonra yeni ekranı hemen kullanılmaya devam edilir. Uzun ömürlü yedek parça arayanlar için bir seçenektir. Orijinal ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Değişiminden sonra Samsung cep telefonlarının kullanım süresi de artacaktır. Yedek parça değişimi sayesinde cep telefonlarının kullanım ömründe artış görülmektedir. Yenilenen cep telefonu ekranı sayesinde rahat bir kullanım elde etmenin yanı sıra bu avantaj da ortaya çıkar. Samsung Galaxy S3 mini telefon modeli 2014 yılında piyasaya sürülmüştür. Bu dönemden beri kullanılır. Buna bağlı olarak yedek parçalarına ihtiyaç duyulabilir. Yedek parça değişimi sonrası kullanımı sırasında görülen sorunların ortadan kalkmasını mümkün olur.

 

Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran Fiyatı

Samsung Galaxy S3 Mini Lcd Ekran Fiyatı

Samsung Galaxy S3 mini LCD ekran fiyatı ekran özellikleri ve sunduğu avantajlara göre belirlenir. Uzun yıllardır kullanılan telefonların ekranlarında çizilme, kırılma ve aşınma görmek oldukça normaldir. Aldığı darbeler ve uzun süreli kullanım buna neden olur. Hassas yapıya sahip olmaları da ekranları kolay şekilde eskimesine sebebiyet verebilir. Bu sorunların giderilmesi için de yapılması gereken telefona uyumlu olan yedek parçaların tercih edilmesidir. Samsung Galaxy S3 mini LCD ekran seçeneği de bu ürünlerden biridir. Beyaz renge sahip modellerle uyumludur. Hem dokunmatikte hem de ekranda görülen sorunlarda tercih edilebilecek bir üründür. Samsung Galaxy S3 mini LCD ekran yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında fikir alabilirsiniz. Karar sürecinizin yönetilmesini sağlayabilir ve sizin için doğru olan tercihe ulaşabilirsiniz. Trendyol’dan ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.

 

Samsung Galaxy S3 Ekran Değişimi

  • Bay Emirki - 2 sene önce

    GGT-I9300 cihazım yere sırtüstü düştü ve ekran önden kırıldı. Touchscreen çalışıyor ama ekran kırığı en büyük kabusum olabilir. Maliyeti ne kadar?

  • Erkan - 3 sene önce

    Selamun aleyküm, Samsung A7 2016 telefonumun üst ekran kırık eğisim fiyatı nekadar olur.
    Birde vodafone marka tablet var onu da ekrani değisir mi.

    • GSM İLETİŞİM - 3 sene önce

      Erkan Bey merhaba;
      Aleyküm selam. Samsung Galaxy A7 2016 ekran değişimi fiyatı 600 TL’dir. Vodafone tabletlere maalesef hizmet veremiyoruz.
      Selamlar.

  • Mustafa - 6 sene önce

    S3 Telefonun tuşlarına tıkladığımda kendi kendine uygulamalara giriyor ne kadara düzeltebilirsiniz ?

  • emir - 7 sene önce

    merhaba telefonun gorüntüsü gitti..s3 neo ekran kartı degismesi ne kadar? tsk.

    • GSM İLETİŞİM - 7 sene önce

      Emir Bey merhaba;
      Teknik servisimizde ekran kartı değişimi yapılmamaktadır. Ancak sorununuz ekrandan ise ekran değişimi yapılır.
      Selamlar.

  • Neşe B. - 7 sene önce

    Merhaba s3 telefonum 50 cm yükseklikten düştü ve ekranı karardı. Sebebinin ne olduğunu bilemiyorum. Ekranı kırılmadı sadece ufak çatlamalar var. Ekran siyahlaştı ve arada yeşil çizgiler görünüyor. Neden olmuş olabilir? Ve tamiri ne kadara malolur?

    • GSM İLETİŞİM - 7 sene önce

      Neşe Hanım merhaba;
      İç ekranda da kırılma ya da çatlama yaşandığı için bu sorun ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Full tek parça yani iç ekran + ön cam + dokunmatik alan + dış panelden oluşan orjinal ekran değişimi yapılması gerekmektedir ve ücreti 250 TL’dir.
      Selamlar.

  • Ali - 7 sene önce

    Telefon dün ekranın üstüne düştü ve telefon her işlevi görüyor ancak ekranı tamamen siyah,ekranın değişmesimi gerek yoksa anakartta mı sorun vardır ?

    • GSM İLETİŞİM - 7 sene önce

      Ali Bey merhaba;
      Büyük olasılık ile iç ekranda yaşanan kırılma/çatlamalar sonucu cihazınıza görüntü gelmiyor olabilir. Full tek parça dokunmatik alan + iç ekran + ön cam + dış panelden oluşan ekran değişimi yapıldığında sorununuz çözülecektir. Ufak da olsa anakartta da sorun yaşanma ihtimali vardır. Böyle bir ihtimal mevcut ise ücretsiz arıza tespiti hizmetimizden sonra SAMSUNG teknisyenlerimiz sizlere tam olarak sorunun ne olduğunu net bir şekilde paylaşacaklardır.
      Selamlar.

    • GSM İLETİŞİM - 7 sene önce

      Ali Bey merhaba;
      Beylikdüzü’nde şubemiz bulunmamaktadır ancak Kadıköy’e gelemeyecek durumda iseniz sizlerde iki taraflı teknik servisimiz tarafından karşılanan kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
      Selamlar.

  • İlker Kazım - 7 sene önce

    Telefonumun camı çatladı. Şu an sıkıntız bir şekilde kullanıyorum ama ileride sorun oluşturacak gibi. Ne yapmam gerekir.

    • GSM İLETİŞİM - 7 sene önce

      İlker Bey merhaba;
      Telefonunuzun ön camı kırılmasına rağmen dokunmatik sorunsuz bir şekilde çalışıyor, iç ekranda kırılma yok ve cihazınıza görüntü geliyor ise sadece ön cam değişimi yapılması yeterli olur. Söylemiş olduğunuz gibi ön camın çatlamasının ardından zamanla cihazın içerisinde biriken kir/toz ve ani sıcaklık değişimleri sonrasında iç ekrana da zarar gelebilmekte ve telefonunuzun ekranı tamamen kullanılamaz hale gelebilmektedir.
      Selamlar.

  • erdi sosyal - 7 sene önce

    s3 telefonumun içerisinde bilgilerim var ekran değişimi sırasında silinir mi bilgilerimi kurtarmanın bi yolu var mıdır

    • GSM İLETİŞİM - 7 sene önce

      Erdi Bey merhaba;
      SAMSUNG Galaxy S3 ekran değişimi de dahil olmak üzere teknik servisimizde yapılan ekran değişimleri sonrası kesinlikle bilgileriniz silinmez. Ekranınız kırılmadan önce cihazınızda hangi bilgileriniz (dosyalarını, telefon rehberi, fotoğraflarınız, videolarınız vb…) var ise olduğu gibi kalır.
      Selamlar.

  • Osman calkın - 8 sene önce

    Benim Kirik Olan Samsung galaxy S3 ön Cami Servise Sordum Full Ekran değişmesi gerek dediler 400 TL ücret istediler. Bende internette arastirirken Gsm iletişim buldum Ve Metrobus ile gittim. Yaklasik 40 dakika içinde Telefonumu 100 Tl Karşılıgında Yaptılar Tertemiz Ve Pırıl Pırıl bir Şekilde Teslim Ettiler Jelatinde Hediye Ettiler Kendilerine Teşekkur ederim.

    • GSM İLETİŞİM - 8 sene önce

      Merhaba Osman Bey;
      Değerli yorumunuzu ve yaşadıklarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz.
      Selamlar.

  • Kamil Arıcı - 8 sene önce

    Arkadaş referansı ile geldiğim bu yerde Galaxy S3 ekranım değiştirilmiştir. Öncelikle ilgi ve alakaları ve ekran değişimi sırasında göstermiş oldukları titizlik ve ince işçilik için çok teşekkür ederim. Dedikleri gibi ilk günkü halini almıştır telefonum. Gayet memnunum.

    Samsung Kdr Galaxy S3 Neo I9308 Lcd Ekran Dokunmatik Revize Siyah

    KARGO BEDAVA

    Kurumsal Fatura

    Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

    • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
    • Bu ürün KADRİOĞLU BİLİŞİM ve TEKNOLOJİLERİ tarafından gönderilecektir.
    • Satın Aldığım Ürün Garantili Mi? Satın aldığınız ürünlerin jelatinlerini çıkarmamaya ve ürüne zarar vermemeye lütfen dikkat ediniz. Samsung servis ekranlar ve tüm marka modellere ait kasa kapak ürünleri ile entegre çip tüm çeşitlerinde iade yada değişim söz konusu değildir. Bataryalarda Garanti 6 ay ithalatçı firma garantilidir , Soketli Bataryalarda Takma işlemi yapılırken LÜTFEN SOKET kısmına zarar vermeyiniz soketine zarar verilen ürünlerin iade yada değişimi yoktur Stoklarımızda Bulunan Tüm Ürünler Tarafınıza Gönderilmeden Önce Denenip Gönderilmektedir . Elinize Ulaştığında Lütfen Soketinden Deneyip Ona Göre Montajını Yapınız . Yapmış olduğumuz Uyarılar Sizin zarar görmemeniz açısından Önem Arz etmektedir . Lütfen Dikkate Alınız Çalışmayan yada hatalı çalışan ürünleri SÜRAT KARGO ile bize gönderiniz. Satın alınan ürünler, Cep Telefonu Onarım Yeterlilik Belgesi yada Cep Telefonu Onarım Ustalık Belgesi olan profesyonel kişiler tarafından montaj yapılmalıdır. Aksi halde montaj esnasında doğabilecek sorunlar ve arızalarda tüm sorumluluk montajı yapan kişiye aittir. Bu durumdan oluşabilecek mağduriyetlerde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir. Satın Aldığım Ürünler Ne Zaman Kargoya Verilir? Satın aldığınız ürün hafta içi saat 16:30, Cumartesi günleri ise saat 11:30'ye kadar kargoya verilmektedir. Pazar günü ve tatil günlerinde verilen siparişler ise takip eden ilk iş gününde kargoya verilir. Siparişimin Kargoya Verildiğini Nasıl Anlarım? Üye olurken girilmiş olan e-posta adresine ve cep telefonunuza sipariş bilgileriniz gönderilecektir. Ayrıca Hesabım bölümünde yer alan Siparişlerim sayfasından siparişlerinizin takibini yapabilirsiniz.
    • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
    • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
    • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

    ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

    Ürün Değerlendirmeleri

    Henüz Yorum Yazılmamış.

    Ürün Bilgileri

    Samsung Kdr Galaxy S3 Neo I9308 Lcd Ekran Dokunmatik Revize Siyah

    • Satın Aldığım Ürün Garantili Mi? Satın aldığınız ürünlerin jelatinlerini çıkarmamaya ve ürüne zarar vermemeye lütfen dikkat ediniz. Samsung servis ekranlar ve tüm marka modellere ait kasa kapak ürünleri ile entegre çip tüm çeşitlerinde iade yada değişim söz konusu değildir. Bataryalarda Garanti 6 ay ithalatçı firma garantilidir , Soketli Bataryalarda Takma işlemi yapılırken LÜTFEN SOKET kısmına zarar vermeyiniz soketine zarar verilen ürünlerin iade yada değişimi yoktur Stoklarımızda Bulunan Tüm Ürünler Tarafınıza Gönderilmeden Önce Denenip Gönderilmektedir . Elinize Ulaştığında Lütfen Soketinden Deneyip Ona Göre Montajını Yapınız . Yapmış olduğumuz Uyarılar Sizin zarar görmemeniz açısından Önem Arz etmektedir . Lütfen Dikkate Alınız Çalışmayan yada hatalı çalışan ürünleri SÜRAT KARGO ile bize gönderiniz. Satın alınan ürünler, Cep Telefonu Onarım Yeterlilik Belgesi yada Cep Telefonu Onarım Ustalık Belgesi olan profesyonel kişiler tarafından montaj yapılmalıdır. Aksi halde montaj esnasında doğabilecek sorunlar ve arızalarda tüm sorumluluk montajı yapan kişiye aittir. Bu durumdan oluşabilecek mağduriyetlerde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir. Satın Aldığım Ürünler Ne Zaman Kargoya Verilir? Satın aldığınız ürün hafta içi saat 16:30, Cumartesi günleri ise saat 11:30'ye kadar kargoya verilmektedir. Pazar günü ve tatil günlerinde verilen siparişler ise takip eden ilk iş gününde kargoya verilir. Siparişimin Kargoya Verildiğini Nasıl Anlarım? Üye olurken girilmiş olan e-posta adresine ve cep telefonunuza sipariş bilgileriniz gönderilecektir. Ayrıca Hesabım bölümünde yer alan Siparişlerim sayfasından siparişlerinizin takibini yapabilirsiniz.
    • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
    • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
    • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

    Ürün Özellikleri

    • Garanti Tipiİthalatçı Garantili

    Samsung Galaxy S3 i9300 Ekran Değişimi

    Samsung Galaxy S3 GT-i9300 akıllı telefonda, ekran modülü, üstteki dokunmatik ekranın özel, güçlü bir koruyucu camla korunduğu şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, düşme veya diğer mekanik etkiler durumunda, çoğu zaman sensör acı çekmez ve sadece koruyucu cam kırılır veya kırılır. Camı değiştirirken, ekran modülünün ayrılması ve daha sonra yeni camın özel bir optik yapıştırıcıya inmesi gerekir. Prosedür zaman alıcı ve maliyetlidir, ancak maksimum bağlantı kalitesi ve yarı saydamlık sağlar. Onarım maliyeti, onarımda kullanılan tüm malzemeleri, yeni orijinal camı ve iş maliyetini içerir. Samsung Galaxy S3 GT-i9300 akıllı telefonun onarımı, gerekli tüm yedek parçalar tedarikçinin deposunda mevcutsa, mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirilir. Gerçekleştirilen onarımlar için garanti verilir.

    Önemli! Koruyucu camın değiştirilmesi sadece dokunmatik ekranın ve LCD’nin tam ve kusursuz çalışmasıyla mümkündür!

    Bu yordamı gerçekleştirmek için iki seçenek vardır:

    1. Modülü taşıyıcı çerçeveden çıkarmadan. Camı değiştirmenin daha hızlı bir yolu .

    Akıllı telefon sökülür, tüm elemanlar taşıyıcı çerçeveden çıkarılır, daha sonra ön ısıtma yardımıyla kırık koruyucu cam çıkarılır, daha sonra ekran yüzeyi özel bir kimyasal bileşim ile yapıştırıcıdan temizlenir. Bu durumda, ekran çerçevede kalmaya devam eder! Daha sonra hazırlanan görüntüleme yüzeyine optik bir kompozisyon uygulanır, üzerine yeni bir cam monte edilir, düzleştirilir ve daha sonra ultraviyole radyasyon altında sabitlenir. Bununla birlikte, prensip olarak, ekran ve çerçeve arasında sızan (sadece sertleşmez) fazla tutkal ve çözücünün bir şekilde çıkarılması gerekir. Bu yöntemde en büyük sorun budur. Çerçevede birçok farklı vuruş ve oluk var, oraya giden tutkal sertleşmiyor, çünkü UV radyasyonu nüfuz etmez. Sonuç – bir süre çalıştıktan sonra, akıllı telefonun çeşitli yerlerinden çözücü veya yapıştırıcı sızabilir, bu “kulak” hoparlörü, “Ev” düğmesi ve pil bölmesidir. Bundan kaçınmak neredeyse imkansızdır veya çok zordur ve büyük ölçüde, camın ekildiği sırada optik bileşimin dozajına ve yöntemine, diğer bir deyişle işlem sırasında ustanın “durumuna” bağlı olarak değişir.

    2. Ekran modülünün tamamen sökülmesi ile. En uzun, en çok zaman alan ve en kaliteli yöntem .

    Akıllı telefon sökülür, tüm öğeler taşıyıcı çerçeveden çıkarılır. Kırık güvenlik camı ısıtılarak çıkarılır. O zaman en önemli şey! – ekran taşıyıcı çerçeveden çıkarılmışsa. Bu belki de tüm onarımın en önemli anıdır. Gerçek şu ki ekran çok kırılgan ve “sıkıca” yapıştırılmış. En önemli şey ona zarar vermemek. Çoğu zaman ekranı çerçeveden çıkarmak gerekir. Başarılı bir sonuçtan sonra, onarımla ilgili tüm yüzeyler tutkal kalıntısından temizlenir. Montaj işlemi modülün montajıyla başlar. Bunun için camı ve ekranı yüksek doğrulukla birleştirmeye izin veren özel bir iletken kullanılır. Modül ayrıca optik kompozisyon için monte edilir, daha sonra UV radyasyonu altında sabitlenir. Sızan tüm fazla tutkal ve çözücü cam yüzeylerden kolayca çıkarılabilir. Hazırlanan modül yine çerçevedeki özel bir yapışkan banda yapıştırılır. Böylece, monte edilmiş modülü fabrika koşullarına benzer şekilde tutkal ve çözücü lekeleri olmayan bir çerçeveye alırız. Sonra sadece bir akıllı telefon monte etmek kalır.

    iPhone batarya Değişimi

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir