redbull car park drift 2019 / Red Bull Car Park Drift Dünya Finali biletleri.

Redbull Car Park Drift 2019

redbull car park drift 2019

Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali'ni Canlı Takip Et!

Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali'ni 30 Haziran'da saat ’ten itibaren yukarıdaki player'dan canlı izleyebilirsin!

Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali için artık nefesler tutuldu. 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek eleme turunun ardından 30 Haziran Pazar günü TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde final heyecanı yaşanacak. Saat itibariyle start alacak yarışta 20 drift yıldızı güçlü otomobilleriyle şampiyonluk için yarışacak. Organizasyonda ayrıca dünyaca ünlü drift yıldızı Abdo Feghali de özel bir gösteri yapacak.

Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali'nde geçtiğimiz yıl, yarışa Kıbrıs'tan katılan ve en yüksek puanı elde eden () İbrahim Yücebaş birinci olmuştu.

Red Bull Car Park Drift Türkiye Finali'nden galip ayrılan isim, 1 Eylül'de İstanbul’da gerçekleşecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde yarışmaya hak kazanacak.

Drift'e meraklıysan Anadolu'nun en fantastik ekstrem sporlarını Kıvanç Talu eşliğinde keşfe çıktığımız Ekstrem Anadolu video serisinin Ankaralı driftçileri merkezine alan yeni bölümünü izlemeni öneririz. Hemen aşağıda!

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

Kuveyt’te 1 Şubat’ta elemelerle başlayan Red Bull Car Park Drift ’un kazananı İstanbul’da belli olacak. Ülke finalleri sonunda belirlenen 12 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 8 pilot, 1 Eylül tarihinde İBB Maltepe Şehir Parkı’nda gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde driftin en iyisi olmak için mücadele edecek.

Kuveyt, Mısır, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Cezayir, Mauritus, Tunus, Fas, Gürcistan, Türkiye ve Ürdün’de yapılan ülke finalleri sonunda belirlenen aralarında yavru vatan Kuzey Kıbrıs’tan da olan 17 farklı milletten, birbirinden yetenekli 20 yarışçının büyük bir rekabet içerisinde geçecek zirve mücadelesi büyük heyecana sahne olacak.

Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi drift pilotlarının hünerlerini sergileyeceği yarışta, Türkiye’yi, ülke elemesini ilk üç sırada bitiren Fahimreza Keykhosravi, Ali İnal ve İbrahim Yücebaş temsil edecek. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden İbrahim Yücebaş ve Enver Haskasap da bu mücadele yer alacak. Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde drift sporunun usta ismi dünyaca ünlü Red Bull sporcusu Abdo Feghali de drift tutkunlarına unutulmaz bir gösteri yapacak. Finalde drift dünyasının efsaneleri, Red Bull sporcuları Michael Whiddett nam-ı diğer Mad Mike ve Aleksandr Grinchuk jüri koltuğunda oturacak.

Efsanevi isimler, nefes kesen performanslar, birbirinden heyecanlı gösteriler, güçlü otomobiller ve bol dumanlı zirve mücadelesine sahne olacak Red Bull Car Park Drift Dünya Finali, motorsporları severlere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Falken sponsorluğunda, 1 Eylül Pazar günü saat ’te İBB Maltepe Şehir Parkı’nda büyük heyecana sahne olacak yarışın sonunda kazanan yılının “En İyi Drift Pilotu” olarak tarihe geçecek.

’Sporcularımıza başarılar diliyorum’
Driftin, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilgi gördüğün dile getiren TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı “Drift branşına ayrı bir renk ve heyecan getiren Red Bull Car Park Drift Ülke Finali’nde hem katılımcılara hem de izleyenlere adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatmıştı. Ülkemizde başta drift olmak üzere motor sporlarının gelişimine büyük katkı sağlayan Red Bull&#;a çok teşekkür ediyoruz. 1 Eylül’de İstanbul’da ev sahipliği yapacağımız Red Bull Car Park Drift Dünya Finali organizasyonuna ve sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘Herkesi İstanbul’a bekliyoruz’
Olağanüstü bir Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nin motorsporları severleri beklediğini belirten Red Bull sporcusu ve yarış direktörü Abdo Feghali “Elemelerde büyük bir kalabalık bizle birlikteydi. Red Bull Car Park Drift Türkiye’de çok sevilen bir organizasyon haline geldi Bu sebeple Dünya Finali’nin bu ivmeyi biraz daha arttıracağını düşünüyoruz. Daha önce de söylediğim gibi Red Bull Car Park Dirft ile tutku ve yeteneği olan herkesten şampiyonlar çıkarmaya yardım ediyor. Eylül’de İstanbul’da gerçekleştireceğimiz Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’ne herkesi bekliyoruz” dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası