sergen yalçın imza / Sergen Yalçın imza için Bakü’de! - Beşiktaş (BJK) Haberleri - Spor

Sergen Yalçın Imza

sergen yalçın imza

HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve binlerce taraftarımızın katılımıyla Vodafone Park’ta, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın için imza töreni düzenlendi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yönetimiyle, hocasıyla ve büyük taraftarıyla Beşiktaş işte burada! Camiamıza hayırlı olsun. Sergen Yalçın’a başarılar diliyorum.”

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, imza töreninde yaptığı konuşmada, çok heyecanlı olduğunu dile getirdi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Bana bu şansı verdikleri için Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza minnettarım.”

İmza töreni, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’ın tribünleri gezerek taraftarlarımızı selamlamasıyla sona erdi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Pandemiden sonra çok zorlu bir sürece girdiklerini dile getiren Sergen Yalçın, şöyle konuştu:

Hem ekonomik anlamda hem de kadro kurma anlamında zor bir süreç. Geçen sezon bittikten sonra takımımızın yüzde 70'i ayrıldı. İki oyuncumuz kontratını feshetti, boşa çıkan oyuncular ayrıldı. Burak Yılmaz hariç ayrılıkların hiçbiri bizim kontrolümüzde değildi.

Harcama Limitleri ve takımın ekonomik durumu nedeniyle takımda bütçe kısıtlamasına gidildiğini belirten Yalçın, "Üç, beş sene önce 90 milyon euro olan bütçe bugün 30 milyon euro civarında. Bunun zorluğunu yaşıyoruz. İstediğimiz transferleri yapamıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Bütçemizi 30 milyon euro sınırına indirmemiz gerekiyor"

Bazı oyuncuların takımdan ayrılması ve yerlerine de yeni oyuncuların alınması gerektiğini aktaran Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

Bütçemizi 30 milyon euro sınırına indirmemiz gerekiyor. transfer lafımın arkasındayım. 4 oyuncu kreatif olmalı, camiayı havaya sokmalı. Ağır kaldığımız söyleniyor, biz transferde biraz sabretmeliyiz. Bunu yapmak zorundayız, zor bir dönemden geçiyoruz. Pandemiden dolayı herkes sıkıntıya girdi, ekstra bir durum oluştu. Buna ayak uydurmak zorundayız. Görüştüğümüz isimler var, gidecek oyuncular var. Evet biraz gerideyiz ama daha transfer döneminin bitmesine daha çok var.

Süper Lig'de sezonunu 3. sırada bitirdiklerini söyleyen Yalçın, PAOK maçıyla ilgili yapılan eleştirilere şu yanıtı verdi:

Pandemi döneminden dolayı Şampiyonlar Ligi ön elemesini erken oynadık. Normal tabi eleştiriler almamız. Hazırlık yapamadık o maça kadar. Aylardır maç oynamayan oyuncularımız vardı. Hazırlık döneminin gününde Şampiyonlar Ligi maçı oynadık. Bu bizi hazırlıksız yakaladı. PAOK maçıyla ilgili eleştiri aldık, normal tabii eleştiri almak. Saha içi organizasyonumuz zayıftı, tabii bu bir bahane değil. Kısa sürede takımı böyle bir maça hazırlamak zordu. Daha iyi hazırlanabilir miydik? Hazırlanabilirdik. Turu da geçebilirdik. Son oynadığımız iki hazırlık maçı olumluydu. Genç oyuncuları görme imkanı bulduk. 

"Beşiktaş, PAF takımla oynamaz"

Medyada yer alan "basına mesaj verdi" haberleriyle ilgili de açıklamada bulunan Yalçın, şunları kaydetti:

Basına mesaj falan vermiyorum. Yönetimle planlama yapıyoruz. Sezon bitmeden 2 ay önce, biz başkanla planlama yapmaya çalıştık. Benim onay vermediğim tek transfer Balotelli transferiydi. Kafamda soru işaretleri olduğu için istemedim. Bu sorumluluğu alamayacağımı söyledim.

Transfer ettikleri oyunculara çok para vermediklerini, Anadolu'da ne kadara oynuyorlarsa, o paraları verdiklerini dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü, genç oyuncuları oynatmadığı yönünde yapılan eleştirileri ise şöyle cevapladı:

Sanırım bunları yazanlar, bu ülkede yaşamıyor. Kimleri oynattığımı bilmiyorlar. Ayrıca Beşiktaş, PAF takımla oynayamaz. Burası paf takımı değil, burası Beşiktaş. Genç oyuncularımız da olacak, tecrübeli oyuncularımız da olacak. Geniş bir kadroya sahibiz diyebilir miyim? Diyemem Umarım kısa zaman zarfında üç kulvarda oynayacak geniş bir kadro kurabiliriz.

" maçı çıkarabilecek kadromuz yok"

Gelecek sezon daha fazla maç oynanacağını ve şu an için bu tempoyu kaldırabilecek kadroları olmadığını anlatan Yalçın, şu değerlendirmeyi yaptı:

Geniş bir kadromuz yok. maçı çıkarabilecek kapasitede oyunculara sahip değilim. Dediğim gibi, transfer sezonu devam ediyor. Gerekli transferlerle bu açığı kapatabiliriz. Rakamlara takılmayalım. 6 dedik 5 transfer yapabiliriz. Olması gereken net olan birşey var. Bizi hedefe götürebilecek, taraftarlarımızı heyecanlandıracak transferlere ihtiyacımız var. Yönetim de bunun için çalışıyor.

"Camiamızı zora sokup geleceğimizi kapatmak istemiyoruz"

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından boş kalan santrafor bölgesinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

O bölgede hata yapamayız. Alacağımız santrforun maliyeti maalesef yüksek olacak. Beşiktaş'ın santrforu bellidir, gidip alırsın, getirirsin. Bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var. Balotelli transferine ben nasıl onay verebilirim? Net değilim, kimse net değil. Beşiktaş'ın forveti geldiği zaman skor yapacak, takıma katkı sağlayacak. 

Sergen Yalçın, transfer beklentisi içerisindeki siyah-beyazlı taraftarlara ise şöyle seslendi:

Biraz sabır istiyoruz. Daha lig yeni başlıyor. Avrupa'da bile yeni yeni transferler başladı. Kimse yüksek bütçeli transferler yapmıyor. Bazı transferleri, çok düşünerek yapmak istiyoruz. Bu süreç zorlu geçecek ama önümüz aydınlık. Camiamızı zora sokup geleceğimizi kapatmak istemiyoruz. Bu süreç bizi biraz sıkıntıya sokacak ama önümüz aydınlık.

"Fatih Aksoy için Sivasspor'un bize teklifi olmadı"

Geçen sezonu Sivasspor'da kiralık olarak tamamlayan ve yeni sezonda Beşiktaş'ta düşünülmediği için eleştirilen Fatih Aksoy ile ilgili de konuşan Yalçın, şu yorumu yaptı:

Fatih Aksoy için Sivasspor'un bize teklifi olmadı. Madem bu kadar iyi futbolcuydu, Rıza Çalımbay'dan bir teklif gelmedi. Biz kadroda düşünmedik, böyle karar verdik. Saygı duymak lazım. 

YalÇın, geçen sezon Arsenal'den kiralanan ve ligin bitmesinin ardından eski takımına geri dönen Muhammed Elneny ile ilgili şunları kaydetti:

Keşke gitmesin dediğim tek futbolcu Elneny’dir. Muhammed Elneny'nin rakamı çok yüksek, zaten Arsenal'in oyuncusu. Oradan bir oyuncuyu buraya geri getirmek kolay değil.

"Kalede Ersin ve Utku ile devam edeceğiz" 

"Kaleci transferi yapmayı düşünmüyoruz" diyen Sergen Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ersin ve Utku ile devam edeceğiz. Genç oynatmadığımı söylüyorlar, bu da cevap olur. 'Yabancı kaleci alın, yabancı kaleci alın' diyorlar, almıyoruz. Şu anda en güvenli olduğumuz yer kale.

"Aboubakar, Kalinic, Ze Luis, Cisse listemizde var"

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Nikola Kalinic, Ze Luis Papiss Cisse'nin transfer listesinde yer aldığını söyleyen Yalçın, şunları kaydetti:

adayımız daha var. Aboubakar iyi bir oyuncu. Ciddi bir sakatlık problemi var. Net bilgi sahibi değilim ama böyle bir problemi var. Saydığım isimlerden biri olur mu olmaz mı bilmiyorum, farklı bir isim de alabiliriz. Ama mutlaka bir tanesi olmak zorunda.

Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu ve PAF Ligi'ne hazırlanmadığını belirten Yalçın, genç oyuncularla ilgili yapılan eleştirilere şöyle karşılık verdi:

Yeterince genç oyuncu takımda var. Transferlerden de genç oyuncular var. Daha nasıl bir genç oyuncu almamız gerekiyor, anlamış değilim. Bir tane takas yaptık, Fatih Aksoy. Onda da büyük eleştiri aldık. Altyapıyla ile ilgili eleştirilmem enteresan. Şu an kadromuzda Hasic, Atakan, Ersin, Utku, Kartal, Rıdvan, Erdoğan var. Yeterince genç oyuncumuz olduğunu düşünüyorum. Alpay, Montero ve Güven Yalçın 21 yaşında. Daha nasıl genç oyuncu almamız gerekiyor.

Beşiktaşlı taraftarların büyük sevgisini kazanan Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma'nın tekrar kadroya katılma gibi bir ihtimalinin olmadığını ve Badou Ndiaye ile de ilgilenmediklerini açıklayan Yalçın, takımda görmek istediği oyuncularla ilgili şunları söyledi:

Gökhan Töre ile ilgileniyoruz. Yeni Malatyaspor ile problemini çözerse kadroda görmek istiyorum. Josef de Souza konusunda net değiliz ama olabilir. Sıcak baktığım bir oyuncu. Bizim kalitemize de uygun. Şartlar uygun olursa düşünebiliriz.

"İmza törenine 25 bin kişi gelmiş bir hocanın Beşiktaş'ta kontrata ihtiyacı olmaz"

Siyah-beyazlı takımda Necip Uysal'dan başka hiç kimsenin maaşında indirim yapmadığını dile getiren Yalçın, takımdaki geleceğiyle ilgili ise şöyle konuştu:

Benim Beşiktaş'ta kontrat yapmaya falan ihtiyacım yok. Benim kontratımda tazminat yok, hiçbir şey yok. Beşiktaş istediği sürece buradayım. Zaten ben buranın adamıyım. İmza törenine 25 bin kişi gelmiş bir hocanın kontrata ihtiyacı olmaz.

Independent Türkçe

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası