avukat butik pasta / Yeni Mezun Avukat Butik Pastası | Pasta Sipariş Et

Avukat Butik Pasta

avukat butik pasta

Avukat pasta, bu mesleğe gönül veren sevdiklerinizi mutlu edebilmek adına sipariş verebileceğiniz ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Hukuk fakültesinde okuyan veya mezun olmuş sevdiklerinizi doğum günlerinde, bürolarını açtıkları günlerde veya özel günlerinde sevindirmek istiyorsanız bu pasta ile bunu gerçekleştirebilmeniz mümkündür. 

 

Bu ürünümüz özellikle Hukuk fakültesinde okuyan kişiler tarafından doğum günlerinde ve mezuniyet partilerinde tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Ürünün üzerinde yer almasını istediğiniz notu da ürüne özenle işleyerek pastaya hoş bir görünüm vermekteyiz. 

 

Avukat pasta taze pasta malzemeleri ile hazırlanan ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Teslim edilmesi gereken tarihten en az 2 gün önceden sipariş verdiğiniz takdirde İstanbul'un her noktasına ücretsiz bir şekilde kargo hizmeti sunulmaktadır. 

 

Pastanın içerisinde birbirinden farklı çikolata ürünleri kullanmaktayız. Bu ürünler arasından dilediğiniz itina ile pasta keki ile buluşturulmaktadır. Görselliğin yüksek lezzet ile buluştuğu bu ürünümüz sevdiğiniz insanların mutluluğuna mutluluk katacaktır. Siparişinizde bir değişiklik gerçekleştirmek isterseniz iletişim numaralarımızdan bize ulaşarak kısa süre içerisinde hızlı değişim gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Avukat Konseptli Doğum Günü pastamız, isteğe bağlı pasta modelinde değişiklik yapabilirsiniz. Avukat Konseptli Doğum Günü pastamız İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'na ücretsiz kargo imkanıyla beraber, dilediğiniz tarih ve saatte teslim ediyoruz.

 

Daha fazla bilgi almak isterseniz  68 90 iletişim hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Pastalarımız sipariş teslim günü sabahı tasarlanıp ve hazırlanıp teslim edilmek üzere yola çıkmaktadır.

 

Önemli Uyarı: Pasta içerik seçeneklerinde meyveli seçilmesi durumunda pasta modelini korumak adına ve kaplama yapılması için meyvelerimiz dondurularak hazırlanmaktadır. Bu nedenle meyveli pastamız teslim edildikten sonra 30 ile 45 dakika sonra tüketilmesini tavsiye ederiz.

Avukat Pasta siparişini avukatlık mesleğini yapan bir arkadaşınız, eşiniz ya da sevgiliniz için sipariş etmeniz o kişinin yüzünü güldürecek ve asla bu özel günü unutmayacaktır. Özellikle yetişkinler için hazırlanan butik pasta modellerimizden Avukat Pasta doğum günlerinde çok fazla tercih edilmektedir.

 

Avukat Pasta modelinde kullanılan renkleri ya da şekillerde değiştirmek, eklemek istediğiniz farklı şeyler var ise whatsapp kanalından bu isteklerinizi bize iletebilirsiniz. Aynı şekilde ürünün içeriğinde de değişiklik yapabilirsiniz. Bu sizin özel gününüz ve sizin istekleriniz bizim için önemlidir. İsteklerinizi dikkate alarak hazırladığımız ürününüz tam vaktinde ücretsiz kargo ile size teslim edilecektir.

 

Avukat Pasta modelini 2 gün öncesinden sipariş etmelisiniz. Bunun içinde online sipariş formunu doldurmalısınız. Pastanın teslim edileceği adres, teslim tarih ve saati, ürün içeriği alanlarına istenilen bilgileri yazmalısınız. Ayrıca iletmek istediğiniz mesajı ürün yazısı alanından bize iletebilirsiniz.

 

Uygun fiyatları, taze ve muhteşem lezzeti ile oldukça ilgi gören Avukat Pasta, ileride avukatlık mesleğini seçmek isteyenler için de güzel bir sürpriz olabilir.

 

Avukat Pasta ürünümüz, isteğe bağlı pasta modelinde değişiklik yapabilirsiniz. Avukat Pasta​ ürünümüz İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'na ücretsiz kargo imkanıyla beraber, dilediğiniz tarih ve saatte teslim ediyoruz.

Daha fazla bilgi almak isterseniz  68 90 iletişim hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Pastalarımız sipariş teslim günü sabahı tasarlanıp ve hazırlanıp teslim edilmek üzere yola çıkmaktadır.

Önemli Uyarı: Pasta içerik seçeneklerinde meyveli seçilmesi durumunda pasta modelini korumak adına ve kaplama yapılması için meyvelerimiz dondurularak hazırlanmaktadır. Bu nedenle meyveli pastamız teslim edildikten sonra 30 ile 45 dakika sonra tüketilmesini tavsiye ederiz.

 

 

 

Avukat Doğum Günü Pastası

Sipariş edilen ve ödemesi alınmış her ürün, funduszeue.info garantisi altındadır. 

Teslimat anında, ürün alıcı tarafından kontrol edilmelidir, hasar görmüş olduğu düşünülen ürün, teslimatı yapan kurye önünde kontrol edilmelidir. Teslimat anında ürün üzerinde zarar tespit edildiği takdirde, ilgiliye iade ediniz veya kargo şirketi ise tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslimatından itibaren, funduszeue.info "Sipariş veren ve alıcınıza karşı sorumluluklarını, tam olarak yerine getirdiğini, kabul etmiş olduğunuzu" unutmayınız.

İade Koşulları

1) Kaç gün içinde geri iade almak için başvurulabiliyor?

- Pasta ve çikolata ürünlerimizi satın aldıktan sonra teslimat esnasında kontrol edip, herhangi bir sorun var ise iade edebilirsiniz. Ürün teslim alındıktan sonra iade alınmamaktadır.

2) Geri iade için kargolama ücretini siz mi karşılıyorsunuz yoksa müşteri mi karşılıyor?

- Teslimat esnasında kendi kuryelerimiz tarafında teslim edilen ve zarar tespit ettiğiniz ürünleri anında herhangi bir ücret olmadan iade edebilirsiniz.

- Kargo ile gönderilen ürünleri ise, tutanak tutturarak teslim almamak koşulu ile hiçbir ücret ödemeden iade edebilirsiniz.

3) Almama kararı veririp, siparişi iptal edersem, geri iade alabiliyor muyum?

- Sipariş verdiğiniz ürünümüzü teslimat tarihinden 2 gün öncesinde tarafımıza iptal bilgisi verirseniz eğer, ürününüz iptal edilir ve ücretiniz iade edilir.

4) Ücret iadesi kaç gün sürer?

- Sipariş verdiğiniz ürünümüzü teslimat tarihinden 2 gün öncesinde tarafımıza iptal bilgisi verirseniz 3 - 7 iş günü içerisinde ücretiniz tarafınıza iade edilir.

- Bankalarca kredi kartı iade işlemi aynı gün hesabınıza yansımayabilir. Bu durumda bankaların kredi kartı müşteri ilişkileri servisini aramanız gerekmektedir.

almak için başvurulabiliyor?

Hatalı Ürünler

Teslimat sırasında fark edilemeyip uygulamada meydana çıkan hatalı ürünleri hatalarını belirterek fatura ve sipariş numaralarınızı içeren e-maili  [email protected] adresine gönderiniz. İade gerekçeniz uygun görülürse, faturayı iade edilen ürün ile birlikte mağazamıza gönderdikten sonra hatalı ürün yenisi ile değiştirilecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası