permolit süper tavan / 10 kg.SÜPER TAVAN BOYASI PERMOLÄ°T : funduszeue.info: Yapı Market

Permolit Süper Tavan

permolit süper tavan

Permolit Süper Tavan Boyası 20 Kg Beyaz

Su bazlı bir boya çeşidi olan tavan boyası, içerisinde fazla kimyasal bulunmadığından dolayı diğer boya çeşitleri arasında sağlıklı olması yönüyle öne çıkar. Odalarınızda tercih edeceğiniz ürünün kalitesi kapatıcılığı ile belli olur. Ürün sürülen yüzeyi tamamen kapatır ve aynı zamanda beyazlığı ile kendini belli eder. Permolit süper tavan boyası su bazlı, mat ve düz görünümlü son kat tavan boyasıdır. Ürün, her yüzeye yapışabilir özellikte olup sonradan çatlama veya dökülme yapmaz. Örtücülük özelliğinin yüksek olması ürünün uygulanan yüzeyde yer alan çatlak veya lekeleri örtmesinde büyük rol oynar. Permolit tavan boyası ürününü banyoda, mutfakta, salonda, balkonda ya da yatak odalarınızda tavanları boyarken güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yüksek ölçüde örtücülük ve leke kamuflajı
  • Mat ve düz görünümlü doku
  • Her uygulamada sürüm kolaylığı

Süper Tavan Boyası 20 kg Beyaz Renk Ürün Özellikleri

Süper Tavan Boyası 20 kg Beyaz Renk Ürün Özellikleri

Ev dekorasyonu bir kompozisyon niteliği taşır ve sosyal yaşantının da bir bölümünü içeren alanlardır. Bir odanın döşemesinde tercih edilen malzeme ve duvarlarında tercih edilen renkler kadar da tavan boyasının biçimi de önem taşır. Permolit süper tavan boyası 20 kg beyaz renkli ürün; kokusuz, sararmayan, mat bir formüldür. 8,5 pH değerine sahip ürün, uygulanırken katlar arası bekleme süresi saat civarını bulurken bir kata uygulanan ürünün tamamen kuruması 24 saattir. Tavan boyasını istediğiniz yüzeye fırça, rulo ve pistole cetvel kullanarak uygulayabilirsiniz. Kolay sürülebilen ürün, sıçrama yapmaz. Sürüldüğü yüzeyi tamamen kapatarak alttaki lekeleri örter. Ürünün teneffüs etme özelliği uygulandığı tavanın yüzeyini boğmaz ve nefes almasını sağlar. Siz de tavan boyası ürününü her türlü iç cephe yapı elemanı üzerine kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Süper Tavan Boyası 20 kg Beyaz Yorumları ve Puanları

Süper Tavan Boyası 20 kg Beyaz Yorumları ve Puanları

Bir odanın ambiyansını oluşturan elemanlardan biri olan tavan boyası, seçilirken hassasiyet gösterilir. Ürünün kalitesi uygulandığı yüzeyde olan dayanıklılığı ve örtücülüğü ile belli olur. Tavan boyaları pürüzleri, çatlakları veya lekeleri gizleyebildiği için yüzeye düz, mat ve beyaz bir katman ekler. Bu katman da odanın estetiğini etkileyen faktörlerden biri olur. Permolit süper tavan boyası 20 kg ürün ile geniş bir alanı zahmetsiz şekilde kapatabilirsiniz. Ürün, kullanılmadan önce uygulanılması hedeflenen yüzeyin temizlenmesi önemlidir. Yüzeye yapışmış kum, toz ve yağ gibi maddeler varsa bu maddeleri temizleyerek sonuçtan alacağınız randımanı yükseltebilirsiniz. Gerekirse ürüne destek olarak macun ve astar gibi malzemeleri de kullanabilirsiniz. Ürünün en az iki kat sürülerek uygulanması tavsiye edilir. Her uygulamadan sonra minimum dört saat bekletilirse yeni katı sürmek için yeterlidir.

Süper Tavan Boyası 20 kg Beyaz Fiyatı ve Avantajları

Süper Tavan Boyası 20 kg Beyaz Fiyatı ve Avantajları

Permolit süper tavan boyası 20 kg beyaz fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu özellikler baz alınır. Sıçrama yapmadan kolay uygulanabilen ürünü profesyonel bir biçimde tavan boyama işlemi için tercih edebilirsiniz. Permolit’in özel formülü yüzeydeki lekeleri de gizleyen nitelikte üretilir. Ekstra beyaz olması ve kalitesiyle dikkat çeken tavan boyası, sararmaz veya dökülmez. Ürün, uygulandığı yüzeyde teneffüs özelliği sağladığı için yüzeyin boğulmasını engeller ve hava almasını sağlar. Boya, iç cephe elemanlarına ilk veya son kat olarak uygulanabilir. Permolit süper tavan boyası 20 kg beyaz yorumları sayesinde diğer müşterilerin ürün hakkında yazmış oldukları fikirleri inceleyebilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz. Siz de kendi deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz. Kirlenmeyi geciktiren ve uzun süre dayanan ürünü Trendyol ile güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Permolit Antibakteriyel Süper Tavan Boyası

Permolit Antibakteriyel Süper Tavan Boyası

 

  • Profesyonel
  • Antibakteriyel
  • Nefes alan yüzeyler
  • Kolay uygulama
  • Mükemmel örtücülük
  • Ekstra beyaz
  • Sıçrama yapmaz
  • Ekstra metraj

Permolit Antibakteriyel Süper Tavan Boyası ’e uygundur.

Permolit Antibakteriyel Süper Tavan Boyası, su bazlı, antibakteriyel, tam mat, dekoratif, son kat tavan boyasıdır. Boya öncesi hazırlıkları tamamlanmış her türlü iç cephe yapı elemanları üzerine uygulanabilir. Her yüzeye mükemmel yapışır, örtücülük gücü yüksektir, çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Teneffüs etme özelliği ile tavanların nefes almasını sağlar. Uygulandığı yüzeylere mat dekoratif bir görünüm kazandırır. Sürüm kolaylığı ve ekstra matlığı sayesinde uygulama kolaylığı sağlar ve yüzey hatalarını göstermez. Banyo, mutfak dahil her yüzeye ilk ve son kat olarak uygulanabilir. Kokusuz, sararmayan bir boyadır.

Boyama Öncesi Nasıl Hazırlık Yapılmalı?

Yeni sıvalı yüzeyler: Yüzeyler gözden geçirilerek kendini taşıyamayacak durumda olan tüm tabakalar temizlenerek
uzaklaştırılmalı, serbest kum, toz ve yağ gibi yapışma gücünü düşürecek faktörlerden arındırılmalıdır. Uygulama yapılacak yüzeyler tamamen kuru olmalıdır. Bu nedenle yeni sıvanmış yüzeyler en az 20 gün sıvanın prizlenmesi için beklenmelidir. Yüzeyler üzerinde varsa çatlak, çukur veya kırıklar Permolit Permomacun Su Bazlı Süper Akrilik İç Cephe Macunu ile düzeltilmelidir. Brüt betonlarda kullanılan kalıp ayırıcı yağlar kesinlikle temizlenmelidir.
Eski boyalı yüzeyler: Kendini taşıyamayacak durumda olan tüm tabakalar temizlenerek uzaklaştırılmalıdır. Oluşabilecek seviye farkları Permolit Permomacun Su Bazlı Süper Akrilik İç Cephe Macunu ile macunlanarak düzeltilmelidir. Uygulamaya geçilmeden önce yüzeyin temiz, sağlam, kuru ve tozsuz olduğu kontrol edilmelidir.
Astarlama: Yüzey hazırlığı tamamlanmış yüzeylerdeki serbest mikronize tozların yapışmasını sağlamak ve aderansı arttırmak için sıva yüzeylere Permolit Permolak Su Bazlı Akrilik Astar veya Permolit Permosar Silikonlu Astar, alçı ve macun gibi çok emici yüzeylere ise Permolit Permobinder veya Permoten Saten Alçı Astarının tek kat uygulanması tavsiye edilir. Eski boyalı sağlam yüzeylerde renk değişikliği yapılmak isteniyorsa Permolit Permokapar Örtücü Astarlar’dan biri ile tek kat astarlama yapılmalıdır. Son kat uygulamasına geçilmeden önce astarın kuruması için en az 6 saat beklenmesi gerekmektedir.
İnceltme: Su ile hacimce %15 oranında inceltilmelidir.

Permolit Antibakteriyel Süper Tavan Boyası Nasıl Uygulanır?

Son kat uygulama için hazır hale gelen yüzeye fırça, rulo veya pistole ile en az 2 kat olarak tatbik edilir. Katlar arasında saat beklenmelidir. Kullanılan tüm araçlar su ile temizlenebilir.

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası