yürüyerek para kazanma / 19 ADET: Yürüyerek Para Kazanma - Kazandıran Uygulamalar

Yürüyerek Para Kazanma

yürüyerek para kazanma

Yürüyerek Para Kazanma &#; ADIM ATARAK KAZANIN!

İnternetten kazanç sağlama yolları arasında en merak edilen konulardan birisi de şüphesiz yürüyerek para kazanmak! Son zamanlarda yürüyüş yaparak para kazanma fırsatını değerlendiren birçok insan var. Bu kadar basit bir şekilde günde TL kazanmak mümkün!

Siz de ek kazanç yolları arayanlardansınız değil mi? O zaman yürüyerek para kazanma tam size göre! Sağlığınızı koruyarak para kazanmak çok keyifli olacak.

Adım atarak para kazanma uygulamaları yılında da en çok indirilen mobil programlar arasında yer alıyor. Siz de yürüyüş yaparak para kazanmak için sıraladığım programlara mutlaka göz atın! İşte yürüdükçe para kazandıran uygulamalar&#;

Yürüyerek Para Kazanma Nedir?

Yürüyerek Para Kazanma

Yürüyerek para kazandıran uygulamalar kullanıcılarıyla reklam gelirlerini paylaşarak yaygınlığını arttırmaktadır. Kullanıcılarından hiçbir kayıt ücreti talep etmeyen bu uygulamalar yalnızca konumunuz açıkken adım atarak size kazanç sağlamaktadır.

App Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz şekilde indirdikten sonra siz de yürüyüş yaparak para kazanabilirsiniz.

Yürüyerek Para Kazanma Uygulaması Nasıl Kullanılır?

yürüyerek para kazanma programı

Hem yürüyüş yapmak hem de para kazanmak isteyen birçok kişi bu uygulamaların kullanımıyla ilgili merak içindedir. Bu programlar ücretli mi veya kazandığım parayı nasıl çekerim diye soran kullanıcılar için yürüyerek para kazanma uygulamasınasıl kullanılır maddeler halinde sıraladım;

  1. Programlar genellikle coinler ile ödeme yaptığı için kripto para cüzdanınız olmalıdır,
  2. Programlarda günlük üst limitler yer almaktadır (ort. 10 bin adım),
  3. Coin veya nakit ödemesi olmayan programlarda hediye çekleri ve indirim kuponları yer alır,
  4. Uygulamaları kullanmanız için telefonunuzun konum servisi (GPS) açık olmalıdır,
  5. Sıraladığım programlar ücretsiz olup App Store veya Google Play üzerinden indirilir,
  6. Birden fazla programı aynı anda kullanıp daha çok para kazanabilirsiniz.

Yürüyüş yaparken müzik dinlemeyi de seviyor musunuz? O halde hem yürüyerek hem de Müzik Dinleyerek Para Kazanmak için bıraktığım linke mutlaka göz atın!

Yürüyerek Para Kazanma Uygulamaları

adım atarak para kazanma

Yürüyerek para kazanma programları genellikle size tokenlar ile ödeme yapmaktadır. Attığınız adım karşılığında gün sonunda bakiyenizde biriken kripto paraları da mobil cüzdanınız ile nakite çevirebilirsiniz.

Sıralayacağım uygulamaların yalnızca bir tanesini kullanmanız çok yüksek gelir elde etmenizi sağlamayabilir. Fakat bahsedeceğim uygulamaların hepsini aynı anda indirip kayıt olduğunuz takdirde size günlük ortalama TLkazanç getirmektedir. Sizler için sıraladığım yürüyerek para kazanma uygulamaları şu şekildedir;

1. SweatCoin Yürüyerek Para Kazanma

Yürüyerek para kazanmak için en yaygın kullanıma sahip uygulamaların arasında olan SweatCoin uygulaması hem App Store hem de Google Play mağazalarında yer almaktadır.

  • Programı indirdikten sonra yalnızca kayıt ol formu doldurarak dakikalar içerisinde programda kullanıcı paneliniz açılmaktadır.
  • Programı kullanmak için yapmanız gereken tek şey telefonunuzun konumunun açık olmasıdır.
  • Gün boyunca attığınız adımlar birikince gün sonunda her adıma karşılık 1 Sweatcoin hesabınıza yatmaktadır.
  • Ortalama 10 bin adım (8 km) atan birisi günde 8 SWC yani 0,50 cent kazanmaktadır.

SweatCoin programının kazanç yolları bununla sınırlı değildir. Programa sizin referansınız ile kayıt olan her kişi başına bonus verilmektedir. Ayrıca günde 3 kez reklam izleyerek para kazanma seçeneği sunan uygulama ile ekstra coin hakkı elde edersiniz. Bunlarla birlikte gün sonunda toplam 1 Dolar zahmetsiz şekilde kazanabilirsiniz.

Bir de uygulamanın içerisinde yer alan mağaza özelliği ile indirimli alışveriş imkanın sunan program alanında bu özellikleriyle öne çıkmaktadır. Yukarıda SweatCoin ile adım atarak ve arkadaş davet ederek para kazanan bir kullanıcıya ait video bıraktım, yazıyı bitirdikten sonra izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik: Reklam İzleyerek Para Kazanma

2. Evidation

Singapur İş İlanları

Gezerek para kazandıran uygulamalardan bir diğeri de Evidation. Uygulamanın yalnızca yürüyüş yaparak para kazanma seçeneği yerine spor yaparak, yemek yiyerek hatta uyuyarak bile para kazandırması son dönemde popülerleşmesine katkı sunmuştur.

Tam anlamıyla bir sağlıklı yaşam programı olan bu uygulama reklam gelirleri ve anketlerden topladığı kazançları kullanıcılar ile paylaşmaktadır.

Evidation sağlık uygulaması her seviyede kullanım için ayrı bir ödeme algoritması kullandığı için kazanç hesaplaması değişkenlik gösterir. Aktif kullanan kişilerin yorumlar neticesinde günde puan rahatlıkla elde edilebileceğini, bunun da 1 Dolar değerine geldiği hesaplanmıştır. Program ücretsiz şekilde İOS ve Android marketlerden indirilebilir.

3. Runtopia

yürüdükçe para kazandıran uygulama

Yürüyerek para kazanma programları arasında popülerliği günden güne artan Runtopia programı, ücretsiz bir şekilde İOS ve Android mağazalarından indirilebilir. Sports Coin adındaki kendi kripto para birimiyle ödeme yapan uygulama yalnızca adım atarak değil çeşitli spor faaliyetleriyle de kazanç sağlamaktadır.

Coin ile ödeme almak yerine uygulamanın mağaza bölümünden yaptığınız alışverişler ile biriken bakiyelerinizi de harcayabilirsiniz.

4. Yürüyerek Para Kazanma Programı: Adım Para

PUANLAMA

★★★★★

yürüyerek para kazanma uygulaması

Yerli girişimciler tarafından yapılan AdımPara uygulaması hem yürüyüş yaparak para kazanmanızı hem de video izleyerek ek bonuslar toplamanıza imkan veren bir programdır. Adım Para adıyla hesabınızda biriken bonuslar ile uygulama mağazasından onlarca hediyeyi seçebilir veya hediye çeklerini kullanabilirsiniz.

Cihazınızın konumu kapalı dahi olsa günlük adımlarınızı ölçen uygulamada puanları biriktirmek için gece yarısından önce Bonus Al butonuyla puanlarınızı toplamalısınız. Şuan için nakit ödemesi olmayan programda hediyelerin beğenilmesi nedeniyle yüksek bir kullanıcı sayısına sahiptir.

Singapur İş İlanları

Editörün Önerisi:Evde İmalat Fikirleri

5. Optimity

collector para kazanma

En çok para kazandıran uygulamalar arasında yer alan Optimity uygulaması adım atarak, arkadaşlarınıza referans olarak ve çeşitli ödül görevleri gibi alternatifler ile kazanç sağlamaktadır. Programın kullanıcı sayısı arttıkça ödül sistemi de bu oranda genişlediği için önümüzdeki süreçte kazançların artması hedeflenmektedir.

Uygulamayı aktif olarak bir hafta kullanan kişilerin toplamda 10 Dolar&#;a ulaştığı bilinmektedir. Bu durumda yaklaşık olarak günlük 1,4 Dolar getiri sağlayarak rakiplerinden yüksek gelir dağıtımı yapmaktadır. Program ücretsiz şekilde tüm marka telefonlara indirilmekte olup program dili İngilizce olmaktadır.

Eğer siz de 1 saatte para kazanma yollarını merak ediyorsanız sitemizde yer alan Hızlı Para Kazanma yazısına mutlaka göz atın!

6. Adım Atarak Para Kazanma Uygulaması: Charity Miles

PUANLAMA

★★★★★

yürüdükçe para kazandıran uygulama

Charity Miles yürüyerek para kazanma uygulamasında ayrıca fitness gibi çeşitli sporlar yaparak ve koşarak para kazanmak mümkün. Spor alanlarında yaptığınız etkinlikler dahilinde PayPal hesabınıza para yatmaktadır. Ülkemizde ve bazı ülkelerde PayPal kullanımı yasaklanmasının ardından uygulama yeni ödeme seçeneklerini aramaktadır.

Ancak bu durum sizin uygulamayı kullanmanızda bir sorun içermiyor. Uygulamada adım attıkça ve spor yaptıkça kazandığınız puanları Amazon alışverişlerinizde indirim kuponu olarak kullanabiliyorsunuz. Uygulamanın mağaza kısmı ve diğer üyelerle iletişim sağlama özelliği nedeniyle yaygınlığı artmaktadır.

7. MapMyFitness

Singapur İş İlanları

Spor hedefleriniz için motivasyon ve disipline etmeyi sağlayan uygulamada şuan nakit (veya coin) ödemesi yoktur. Uygulamada spor hedeflerinizi yakaladıkça ve düzenli bir şekilde sürdürdükçe hesap cüzdanınızda puanlar birikir.

MapMyFitness uygulamasındaki mağaza içerisinden biriktirdiğiniz puanlar ile alışveriş yapabilir aldığınız ürünleri dilerseniz nakit paraya çevirebilirsiniz.

Ayrıca ilginizi çekeceğini düşündüğüm Kwai Para Kazanma yazımı okumanız için buraya ekliyorum..

8. Yürüyerek Para Kazandıran Uygulama &#; Winwalk

PUANLAMA

★★★★★

yürüyerek para kazanma uygulaması

Yürüyerek para kazandıran uygulamalar arasında yer alan Winwalk uygulaması rakiplerinden bir konuda öne çıkıyor. Konum servisinin açık olmasını zorunlu kılmayan uygulama telefonunuzdaki adım sayar uygulamasına optimize edilerek yüklendiği için verileri telefonunuzdan direkt olarak alabiliyor.

GPS özelliğinin kapalı olması nedeniyle hem şarj hem de internet tasarrufu sağlayan uygulama ücretsiz olarak İOS ve Android marketlerden indirilmektedir. Programda günlük 10 bin adım üst sınır yer almakta olup her adım 1,2 Dolar yaklaşık değeri içerir.

Ayrıca adım atmak dışında yorum yaparak para kazanma, anket doldurarak ve video izleyerek para kazanma imkanları da yer almaktadır. Bu alternatifler ile günlük 1,5 Dolar seviyelerinde para kazanmak kolayca sağlanmaktadır.

9. Higi

Şuan için yalnızca Amerika&#;da kullanılan program yakında dünyanın farklı yerlerinde de hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Türkiye&#;de de kullanıma açılması muhtemel olan program yalnzıca yürüyüş yaparak değil vücut kitle endeksine de bağlı olarak para kazandırmaktadır. Günlük 1 Dolar&#;dan fazla kazanç sağlayan program Türkiye&#;ye geldiği takdirde yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Pk Rewards

adım atarak para kazanma

Pk Reward adım atarak para kazandırmanın yanı sıra koşmak ve fitness gibi spor dallarında da size puanlar kazandıran bir uygulamadır. Nakit ödemesi veya koin ödemesi henüz yapılmayan programda dünyaca ünlü sitelerde geçerli hediye çekleri ve indirim kuponları kazanabilirsiniz.

Siz de bu uygulama ile kazandığınız kupon ve çekleri nakit ile takas yaparak kendinize kolayca ek gelir sağlayabilirsiniz.

Singapur İş İlanları

Yürüdükçe Para Kazandıran Uygulama &#; Bitwalking

adım sayan program

İnsanların sağlıklı yaşaması için başlatılan eko-dijital proje olan Bitwalking uygulaması günde 10 bin adıma karşılık 1 Dolar kullanıcılarına ödeme sağlamaktadır. Programın kullanıcı sayısı her geçen gün artarken ücretsiz şekilde kaydolma imkanı sunan uygulamada sizden istenilen tek şart gün içinde 10 bin adım ( km) kotasını doldurmak.

Arhievement Fitness Uygulaması İle Para Kazanmak

yürüdükçe para kazan

Arhievement uygulaması yalnızca yürüyerek değil tüm spor aktiviteleriniz ve günlük faaliyetleriniz ile para kazandıran bir uygulamadır. Böylece yalnızca yürüyüş yaparak değil, yüzerek, fitnees yaparak, bisiklet sürerek de para kazanabilirsiniz.

Günlük puana kadar düzenli spor ile biriktirebildiğiniz uygulamada puan karşılığı 10 Dolar olarak belirlenmiştir.

Kilo değişimi, uyku düzeni ve düzenli spor aktivitelerinizi kaydererek daha çok puan biriktirebileceğiniz uygulamada biriken paralarınızı dilediğiniz zaman banka hesabınıza aktarıp çekebilirsiniz.

Kolay para kazanma yöntemlerinden Yorum Yaparak Para Kazanmak ilginizi çekebilir!

Fit Potato

adım attıkça para kazan

Egzersiz programınıza bağlı kaldığınız için size ödeme yapan bir uygulama var desem? Evet, yanlış okumadınız. Egzersiz yapmak için motive olarak para kazanabileceksiniz. İster yürüyün, koşun, köpeğinizi gezdirin ya da yoga yapın. Hiç fark etmez.

Ancak şu an için sadece iPhone kullanıcıları bu uygulamayı indirebiliyorlar. Yürüyerek para kazanma uygulaması için iPhone kullanıcıları Fit Patato uygulamasını kesinlikle indirmeliler.

Yukarıda sıraladığım uygulamalar haricinde alternatif adım atarak para kazanma uygulamaları da vardır. Fakat bu uygulamaların ülkemizde çok yaygın bir kullanımı yer almamaktadır.

LYMPO

yürüyerek para kazanma uygulaması gerçek mi

Lympo, yürüyerek para kazandıran uygulamaların arasında en farklı olanı. Daha çok egzersiz yaparak para kazanmayı teşvik eden bir programdır. Aynı zamanda her gün size farklı görevler veren bir uygulamadır. Bu program aracılığıyla LYM kripto para birimi ile para kazanabilirsiniz. Peki bu para birimini nerelerde kullanabilirsiniz?

  • Spor ürünleri satan yerlerde hediye çeki olarak kullanılabilir. Ya da indirim sağlamak istediğiniz spor ürünlerinde bu para birimine başvurabilirsiniz.

HelpSteps

helpsteps

Şimdi sizlere adımlarınızı desteğe dönüştürecek bir uygulamadan bahsedeceğim! Son zamanlarda sosyal yardım projeleriyle ön plana çıkan, oldukça güvenilir bir uygulama olan HelpStreps, sizlerinde dikkatini çekecek.

HelpSteps uygulaması hergün otomatik olarak attığınız adımları hesaplıyor. Sizin yapmanız gereken ise gün sonunda attığınız adımları HS&#;ye dönüştürmek. Dönüştürdüğünüz HS&#;leri ise istediğiniz kampanyada, sivil yardım kuruluşunda kullanabiliyorsunuz.

Dilerseniz Haçiko, TEMA, AHBAP, Akut gibi vakıflara ya da büyük spor kulüplerine HS&#;leri bağışlayabiliyorsunuz. Bağışladığınız HS&#;ler mali desteğe dönüşüyor. Şahsi olarak yürüyerek para kazanma şansınız olmuyor ama birçok hayata dokunmuş oluyorsunuz. Diğer yürüdükçe para kazandıran uygulamaların yanında bunu da ekstra kullanabilirsiniz!

PK Coin

yürüyerek para kazanma nasıl oluyor

PK Coin, egzersiz ve spor temelli bir para kazanma uygulamasıdır. Size yaptığınız egzersiz ve spora göre sanal para kazandırır. Üstelik kazanacağınız sanal paranın limiti yok! Kazandığınız para ise Coin kazanma sistemine dayalı. Bu yüzden kazandığınız Coinleri dolara çevirebiliyorsunuz.

Ayrıca Apple watch ve benzeri akıllı saat kullanıyorsanız PK Coin onlarla da uyumlu çalışabiliyor. Sadece kazandığınız Coinleri belli bir süre içerisinde normal paraya dönüştürmek için işlem limitiniz bulunmaktadır. Dikkatli olun!

Diğer yürüyerek para kazanma uygulamaları seçenekleri de şunlardır;

  • StepBet,
  • People Walker,
  • Lucky Step,
  • Pedometer,
  • Lmypo,
  • Fitcoin.

Yürüyerek Para Kazanma Yorumları

Singapur İş İlanları

Günlük hayatımızda işe, okula giderken veya alışveriş ihtiyaçlarımız için de olsa mutlaka belirli bir mesafe yol yürürüz. Türkiye&#;de insanların ortalama her gün4 bin &#; 8 bin aralığında adım attığı yapılan anketler sonucunda belirlenmiştir.

Bu adım sayıları kulağa çok gibi gelse de 8 bin adım yaklaşık olarak 7 km bir mesafe etmektedir. Siz de yukarıda bahsettiğim uygulamaları cep telefonunuza indirerek ek gelir elde edebilir hiçbir maddi kaynak harcamadan, sıfırdan para kazanabilirsiniz.

Yürüyerek para kazanma yorumları içerisinde genellikle uygulamaların düşük gelir verdiği söylenmektedir. Elbette tek program dahilinde bakılırsa günlük 1 Dolar (yaklaşık 15 TL) kazanmak size az gelebilir. Ancak birden fazla programı yüklediğiniz zaman günde Dolar arasına bir kazanç elde edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Gerçek Para Kazandıran Oyunlar &#; 35 OYUNLA OYNA KAZAN! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Stepn: Yürüyerek Para Kazan!

Stepn: Yürüyerek Para Kazan!

GameFi sektöründe yeni bir oyna kazan oyunu olan, ayn&#; zamanda sa&#;l&#;k ve fitness uygulamas&#; olarak bilinen Stepn GMT, k&#;sa sürede birçok kullan&#;c&#;n&#;n tercih etti&#;i bir blok zinciri uygulamas&#; oldu. GameFi sektörüne yeni bir soluk getiren Stepn’nin piyasa de&#;eri 2 milyardolar&#; geçti.

×90 muhabbit - Stepn: Yürüyerek Para Kazan!x muhabbit - Stepn: Yürüyerek Para Kazan!

Stepn Nedir?

y&#;l&#;nda Jerry Huang ve Yawn Rong, Stepn’in ana &#;irketi olan Find Satoshi Lab’&#; kurdu. &#;kili, de&#;eri sürekli artan Axie Infinity gibi oyna kazan konseptine sahip olan oyunlar&#; ele&#;tirmi&#;ti.

Avustralyal&#; ikili, y&#;l&#;nda ülkelerinde ç&#;kan orman yang&#;nlar&#;ndan b&#;km&#;&#;t&#;. Dünyan&#;n ve insanlar&#;n daha sa&#;l&#;kl&#; ya&#;am biçimleri benimsenmesi gerekti&#;ini dü&#;ünen ikili, sa&#;l&#;kl&#; ya&#;am tarz&#; ve karbon nötrlü&#;ünü te&#;vik etmek için “hareketle kazan” terimini GameFi sektörüne getirdi.

Eylül ’deki bir i&#;e al&#;m sürecinin ard&#;ndan Stepn ekibi, Solana Ignition Hackathon etkinli&#;inde dördüncü s&#;rada yer ald&#;. Yat&#;r&#;mc&#;lar&#;n ilgisini çeken Stepn, Aral&#;k ’de halka aç&#;k bir beta testi yay&#;mlad&#;.

Günden güne büyümeye devam eden Stepn, ’nin ilk çeyre&#;inde önemli kazan&#;mlar elde etti. Stepn’in spor ayakkab&#; NFT’lerinin sat&#;&#;lar&#; ilk çeyrekte 26,8 milyon dolardan fazla gelir sa&#;lad&#;. Bununla birlikte birçok ki&#;i, Stepn uygulamas&#;n&#; indirerek, oyunu oynamaya ba&#;lad&#;.

Screenshot 04 06 at x - Stepn: Yürüyerek Para Kazan!

Stepn uygulamas&#; Google Play Store’da ’den fazla kez indirildi ve uygulama 5 üzerinden 4 puan ald&#;&#;&#;n&#; gözlemleyebiliyoruz. App Store’a bakt&#;&#;&#;m&#;zda ise Stepn, sa&#;l&#;k ve fitness tablosunda s&#;rada yer al&#;yor.

Hareket Ederek Para Kazanmak!

Bizi evden ç&#;karan ilk uygulaman&#;n Stepn olmad&#;&#;&#;n&#; söyleyebiliriz. y&#;l&#;nda Pokemon GO, dünya çap&#;ndan herkesin oynad&#;&#;&#; bir oyuna dönü&#;mü&#;tü. Farkl&#; pokemonlara sahip olmak isteyen kullan&#;c&#;lar, d&#;&#;ar&#; ç&#;k&#;p sokaklarda pokemon arad&#;. &#;nsanlar&#;n konum tabanl&#; oynad&#;&#;&#; ilk oyun Pokemon GO olabilir.

Stepn, profesyonel bir web ve mobil uygulama geli&#;tirici ekibine sahiptir. Stepn’in, sahip oldu&#;u geli&#;tirici ekip ve projeyi destekleyen birçok önemli isim sayesinde hareketle kazan konseptini ba&#;ka bir noktaya ta&#;&#;d&#;&#;&#;n&#; söyleyebiliriz.

Amerikan &#;irketi Sequoia ve Folius Ventures of Hong Kong’un deste&#;inden Adidas Ba&#;kan Yard&#;mc&#;s&#; Scott Dunlap’&#;n da dahil oldu&#;u birçok ki&#;i ve kurum destek verenler aras&#;nda bulunuyor.

Spor ve fitness sektörü hayat&#;m&#;za pandemi süreçlerinin girmesiyle birlikte daha büyük bir önem kazand&#;. Ço&#;u insan, evlerinde sa&#;l&#;ks&#;z diyebilece&#;imiz zamanlar geçirdi. Bunu düzeltmek isteyen ço&#;u ki&#;i, k&#;s&#;tlamalar&#;n kalkmas&#;yla birlikte spor salonlar&#;na yöneldi.

NFT ve kripto paralar da pandemi sürecinde çok fazla ilgi ve de&#;er gören sektörler aras&#;ndayd&#;. &#;ki büyüyen sektörü birle&#;tiren Stepn, insanlar&#;n hareket ederek para kazanmas&#;n&#; sa&#;l&#;yor.

Ancak bu durum kula&#;a cazip gelse de, NFT’leri ve kripto para cüzdanlar&#;n&#; yönetmek herkesin an&#;nda yapabilece&#;i bir i&#; de&#;il. Hareket ederek token kazanmak isteyen kullan&#;c&#;lar&#;n, en az&#;ndan NFT’lerin, kripto paralar&#;n ve cüzdanlar&#;n ne oldu&#;unu, nas&#;l i&#;lemler yap&#;ld&#;&#;&#;n&#; bilmesi gerekiyor.

Bu sorunlar&#;n fark&#;nda oldu&#;unu söyleyen funduszeue.info yetkilisi Shiti Manghani, konu hakk&#;nda &#;unlar&#; söyledi:

“Gece gündüz dü&#;ünüyoruz. Günlük bir milyon aktif kullan&#;c&#;ya ula&#;mak istiyoruz. Bugün geldi&#;imiz noktaya bak&#;l&#;rsa bunu ba&#;arman&#;n zor olaca&#;&#;n&#; dü&#;ünmüyorum. Kullan&#;c&#; arayüzlerimizin, kullan&#;c&#; dostu oldu&#;una inan&#;yorum. &#;&#;lem yapan kullan&#;c&#;lar, rahatl&#;kla al&#;&#;abiliyor.”

Hareketle Kazan Felsefesi

Web3 ve blok zinciri teknolojisini kullanan, oyun platformu olan LEAP’&#;n CEO’su Omri Lachman, konu hakk&#;nda görü&#;lerini payla&#;t&#;:

“Nefes almak veya su içmek için te&#;vik edilmiyoruz. Bu yüzden temel faaliyetleri gerçekle&#;tiren insanlar&#;n ödüllendirilmesi gerekti&#;ini dü&#;ünmüyorum. Ancak insanlar&#; daha iyi ya&#;amaya veya daha sa&#;l&#;kl&#; olmaya te&#;vik etmenin iyi bir &#;ey oldu&#;unu söyleyebilirim.

Ancak daha zor i&#;lere daha büyük motivasyonlar gerekmez mi? Bu durum biraz kar&#;&#;&#;k. Mükemmel olmasa da kazanmak için harekete geçilmesinin ve spora olan ilginin artmas&#;n&#;n, gerçekten iyi bir &#;ey oldu&#;unu söyleyebilirim.

Stepn Uygulamas&#;nda Ayakkab&#; Fiyatlar&#;

29 Nisan tarihine göre bir Sneaker NFT’nin en dü&#;ük (floor) fiyat&#; SOL. Sneaker NFT’si almak isteyen kullan&#;c&#;lar&#;n yakla&#;&#;k $ harcamas&#; gerekiyor.

Ekran Resmi 04 29 x - Stepn: Yürüyerek Para Kazan!

Bu ayakkab&#;lar kullan&#;c&#;lara çok pahal&#; gelebilir. Hem de gerçek hayatta giyilemeyecek bir ayakkab&#; için yüksek bir fiyat oldu&#;unu söyleyebiliriz. Ancak Prada ayakkab&#;lar size pasif getiri sa&#;lamazken NFT ayakkab&#;lar bunu sa&#;layabiliyor.

Stepn Nas&#;l Çal&#;&#;&#;r?

Stepn’den en iyi &#;ekilde yararlanman&#;n ilk yolu, uygulama içi cüzdan arac&#;l&#;&#;&#;yla sneakers NFT mint etmektir. Ayakkab&#; üzerinden ayakkab&#; üretmek mümkün ancak bir NFT sneaker üzerinden ne kadar çok ayakkab&#; üretilirse üretme maliyeti art&#;yor. Bu yüzden bir sneaker üzerinden ayakkab&#; üretmek bir noktadan sonra çok maliyetli hale geliyor.

&#;kinci bir seçenek olarak kullan&#;c&#;lar, bir sneakers NFT kiralayabilir ve ödülleri NFT sahibiyle payla&#;abilir.

Ayakkab&#;lar; verimlilik, konfor ve dayan&#;kl&#;l&#;k dahil olmak üzere çe&#;itli özelliklere sahiptir. Bu özelliklere göre ayakkab&#;n&#;n getirisi veya kat edece&#;iniz mesafe de&#;i&#;ebiliyor. Kullan&#;c&#;lar&#;n genelde en dikkat etti&#;i özellik verimliliktir. Verimlili&#;i yüksek olan ayakkab&#;lar daha çok getiri imkan&#; sa&#;l&#;yor.

Bununla birlikte birçok kullan&#;c&#;, “çok ko&#;ar&#;m, çok kazan&#;r&#;m” mant&#;&#;&#;yla oyuna h&#;zl&#; bir giri&#; yapmak isteyebilir. Ancak NFT sneaker’lar&#;n sahip oldu&#;u enerji, gün içinde yap&#;lan k&#;sa bir yürüyü&#;te bitebiliyor. Yeni bir yürüyü&#; yapmak isteyen kullan&#;c&#;lar, ertesi günü beklemek zorunda kal&#;yor.

Seçimini ko&#;maktan yana kullanan kullan&#;c&#;lar, “sneakers runner” model seçerek daha fazla kazanç sa&#;layabiliyor. Yürümeyi tercih eden kullan&#;c&#;lar ise “sneakers walker” modelini seçiyor. Sneakerslar&#;n seviyeleri de kullan&#;ld&#;kça art&#;yor. Bu &#;ekilde seviye artt&#;kça ayakkab&#;n&#;z farkl&#; özellikler kazanabiliyor ve getirinizi art&#;rabiliyorsunuz. Oyunun kendi içinde büyük ve biraz kar&#;&#;&#;k bir ekonomiye sahip oldu&#;unu söyleyebiliriz.

Screenshot 04 06 at x - Stepn: Yürüyerek Para Kazan!

Stepn Tokenomik

Stepn kripto para ekonomik modeli iki tokena dayan&#;yor. Green Satoshi Token (GST), uygulama içi özellikler sat&#;n almak ve kullan&#;c&#;lar&#;n ödül olarak kazand&#;&#;&#; token olarak biliniyor. GST’nin s&#;n&#;rs&#;z arz&#; vard&#;r, ancak bir ayakkab&#; mint edildi&#;inde, onar&#;ld&#;&#;&#;nda veya yükseltildi&#;inde GST tokenlar yak&#;l&#;r.

GSTUSDT 04 29 12 20 58 x - Stepn: Yürüyerek Para Kazan!

Alt&#; milyar adet arza sahip olan Green Metaverse Token GMT, Stepn yat&#;r&#;mc&#;lar&#; için birincil varl&#;k olmaktad&#;r. 29 Nisan tarihine göre Solana üzerinde olan GMT token&#;n de&#;eri 3,55 $’d&#;r.

GMTUSDT 04 29 11 36 48 x - Stepn: Yürüyerek Para Kazan!
  • Uygulama içi ödüllere %30
  • Hazineye ayr&#;lan %30
  • Özel sat&#;&#;lar için ayr&#;lan %16,3
  • Tak&#;m için ayr&#;lan %14,2
  • Binance launchpad için %7
  • Dan&#;&#;manlara verilen %2,5

GMT Token Ne &#;çin Kullan&#;l&#;r?

GMT token Stepn’nin yöneti&#;im token&#;d&#;r. Token sahipleri, oylama turlar&#;na kat&#;lmak için GMT tokenlar&#;n&#; stake edebilirler. Geçti&#;imiz günlerde token sahipleri, nötr karbon program&#;na fayda sa&#;lamak için tokenlar&#;n bir k&#;sm&#;n&#; ba&#;&#;&#;lad&#;. Bu karar da token sahiplerinin oy kullanmas&#;yla birlikte al&#;nd&#;.

Stepn, ödül olarak kullan&#;c&#;lara GST token veriyor. Ancak seviyede olan NFT sneakerlar, kullan&#;c&#;lara GMT ödülü kazand&#;rabiliyor.

Popüler NFT projelerinde oldu&#;u gibi GMT token&#;n da &#;u s&#;ralar oldukça yüksek bir i&#;lem hacmine sahip oldu&#;unu söyleyebiliriz. Stepn’in popülerli&#;i devam ettikçe hacmi de sürekli olarak artabilir. Axie Infinity’de de olaylar benzer bir &#;ekilde geli&#;mi&#;ti.

Uygulamaya olan yo&#;un ilgiden dolay&#; emisyonun çok artmamas&#; için Stepn, yeni kullan&#;c&#; say&#;s&#;n&#; kontrol alt&#;nda tutmak istiyor. Bu yüzden Stepn, her gün adet aktivasyon kodu da&#;&#;t&#;yor. Bu &#;ekilde büyüme h&#;z&#;n&#; kontrol alt&#;nda tutabiliyor. Aktivasyon kodlar&#;, Stepn’nin Telegram ve Discord kanallar&#;nda payla&#;&#;l&#;yor.

Daha fazla Nedir içeri&#;i için: Nedir

Geli&#;melerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyas&#;nda aktif bir yer edinmek istiyorsan&#;z Telegram kanal&#;m&#;za bekliyoruz

Hem yürüyüp hem para kazanmak isteyenler buraya! İşte adımlarınızı paraya dönüştürecek uygulamalar

Att&#;&#;&#;n&#;z ad&#;mlar&#; nakit paraya veya hediye kuponuna çevirece&#;iniz birçok uygulama bulunuyor. Ad&#;mlar&#;n&#;z&#; gün sonunda birkaç reklam izleyerek para veya kupona çeviriyorsunuz. &#;&#;te yürüyerek para kazanman&#;z&#; sa&#;layacak uygulamalar

1. SweatCoin

Ad&#;mlar&#; paraya dönü&#;türen uygulamalar aras&#;nda önde gelenlerden biri SweatCoin. Uygulama üzerinden günlük giri&#; yaparak ad&#;mlar&#;n&#;z&#; SweatCoin'e dönü&#;türüyorsunuz. Biriktirdi&#;iniz coinleri uygulaman&#;n ma&#;azas&#;nda kullanabiliyorsunuz. Apple ürünlerinin yan&#; s&#;ra yoga dersleri de alabilece&#;iniz ad&#;mlar&#;n&#;z&#;, dilerseniz hay&#;r kurumuna ba&#;&#;&#;lamak için de kullanabilirsiniz.

Android ve iOS cihazlar taraf&#;ndan rahatça indirilen uygulama, % veri gizlili&#;i ilkesine ba&#;l&#; kal&#;r. Uygulama 60'tan fazla ülkede kullan&#;l&#;yor ve kategorisinde en çok tercih edilenler aras&#;nda yer al&#;yor.

2. Ad&#;mPara

Yine yürüyerek para kazanabilece&#;iniz, ki&#;isel verilerin güvenli&#;ini temin eden uygulamalardan bir di&#;eri de Ad&#;mPara. Uygulama, ad&#;mlar&#;n&#;z&#; saymak için internete ihtiyaç duymaz. Günün belirli zamanlar&#;nda ya da gece 12 olmadan önce uygulamaya girerek ad&#;mlar&#;n&#;z&#; “Ad&#;mPara"ya dönü&#;türmeniz yeterli.

Bonus ödül hizmeti sunan uygulama, belirli say&#;da ad&#;m s&#;n&#;rlar&#;n&#; geçtikçe sizlere ekstra Ad&#;mPara'lar kazand&#;r&#;r. Kazand&#;&#;&#;n&#;z Ad&#;mPara'lar&#; direkt olarak uygulaman&#;n içindeki ma&#;azada kullanabilirsiniz. Elektrikli ev aletlerinden diyetisyenlik hizmetine kadar geni&#; yelpazede ürün içeri&#;i bulunan ma&#;azada sahip oldu&#;unuz Ad&#;mPara'ya göre al&#;&#;veri&#; yapabilirsiniz. Kazand&#;&#;&#;n&#;z Ad&#;mPara'lar&#;n geçerlili&#;inin 1 y&#;l oldu&#;unu da unutmay&#;n.

3. Stepbet

Google Play ve App Store üzerinden indirilebilen uygulama, sizleri yaln&#;zca yürüyü&#; de&#;il; egzersiz yapmaya da te&#;vik ediyor. Ad&#;m ve fitness hedefleri olu&#;turup hedeflerinizi gerçekle&#;tirerek para kazanabilirsiniz. Hedeflerinizi günlük olabildi&#;i gibi haftal&#;k, ayl&#;k olarak da olu&#;turabilirsiniz.

Hedefleriniz üzerinden kendinizle bahse girebilece&#;iniz uygulamada, gerçekle&#;tirme ya da gerçekle&#;tirememe durumunuza göre de para kaybetmiyorsunuz. Google Fit, Garmin, Apple Health, Apple Watch ve Fitbit ile ortakla&#;a çal&#;&#;an uygulama, sizleri bir önceki güne göre daha aktif ve daha motive etmeyi hedefliyor.

4. Runtopia

Runtopia, yürümenin yan&#; s&#;ra sizi ko&#;u ve bisiklete binme aktiviteleri için de te&#;vik eder. Bu uygulama ile ki&#;isel ko&#;u hedeflerinizi belirleyebilir, GPS özelli&#;iyle antrenman&#;n&#;zdaki mesafe/e&#;im gibi analizleri yapabilirsiniz.

Yap&#;lan aktiviteleri kendi para birimine çeviren aplikasyon, siz görevleri tamamlad&#;kça ve spor topluluklar&#;na kat&#;ld&#;kça Spor Coin kazan&#;rs&#;n&#;z. Coinleri kupon, ücretsiz üyelikler veya uygulamadaki birçok ürünü almak için kullanabilirsiniz.

5. Walking Money

Walking Money ile ad&#;mlar&#;n&#;z&#; çok kolay bir &#;ekilde hediye kuponlara ve nakit paraya çevirebilirsiniz. Bu uygulamada her ad&#;m&#;n&#;z 1 FunWalk puan&#;na denk gelir. Ad&#;mlar&#;n&#;z&#;n puana dönü&#;ümünü günlük olarak yapmal&#;s&#;n&#;z, aksi takdirde o günkü ad&#;mlar&#;n&#;z silinir. Uygulama üzerinden kazand&#;&#;&#;n&#;z puanlarla Amazon, Starbucks, Google Play üzerinden rahatça al&#;&#;veri&#; yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası