modern pardesü modelleri / Kadın Pardesü Modellerinde %70 İndirim | Studio Nish

Modern Pardesü Modelleri

modern pardesü modelleri

Yeni Sezon Tesettür Kap Ve Pardesüler

Göz alıcı şıklığa sahip olmak isteyen yüzlerce kadın özel tasarımlar ile modern görüntü elde edebileceği tesettür dış giyim ürünlerini araştırmaktadır. Dış giyimde tercih edilebilecek ve tesettürlü kadınların rahatlıkla kombin oluşturacağı yeni sezon tesettür kap ve tesettür pardesüler güçlü ve modern şekilde yer almaktadır. Kaşe ve kapitoneli ürünler arasında seçim yapan pek çok kadın sonbahar ve kış sezonuna ait tesettür kap ve pardesü modellerini de incelenmektedir. Pardesü tasarımları olduğunuzdan çok daha kusursuz bir görünüm sergilemenizi sağlar. Bu sezon dikkat çeken dış giyim tasarımları arasında tesettür pardesü modelleri önü düğmeli, fermuarlı, kuşaklı, kemerli, robadan, klasik kesim ve spor formda ürünler oluşturulmuştur. Her kadın kendine uygun tarzda tasarımı tercih ederek satın alabilir. Onlarca alternatifi değerlendirirken bütçenize uygun tasarımlar da sizleri etkileyecektir. Bu nedenle güvenli ve uygun fiyata alışveriş imkanı sağlayan online adresimizden yararlanabilirsiniz.

En Şık Tesettür Kap Ve Tesettür Pardesüler

Yeni sezon ürünleri büyük ilgi ile takip edildi ve ilkbahar mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kışlık ürünlerde sezon sonu indirimleri ortaya çıktı. Çoğu firma uygun fiyata kaliteli ürünler ve yüzlerce alternatif arasından seçim yapma imkanı sağladı. Sezonun trend parçaları görücüye çıktı ve yoğun ilgi gördü. Sezon sonu indirimlerinden yararlanarak bir yerine birkaç ürün satın alabilmek pek çok kadının tercihi olacaktır. En şık tesettür kap ve tesettür pardesüler satın alınarak kullanıldığında girdiğiniz her ortamda özel bir görüntü sergileyebilmeniz mümkün hale geldi. Şıklığı ve zarafeti yansıtan yüzlerce tasarımdan tercihinizi yaparak kombinlerinizin en önemli parçası ve dış giyim de kullanılan tesettür kap ve pardesülerden yararlanabilirsiniz. Tesettür kap modelleri kadınların tercih ettiği ürünlerdir. Rahat kullanımları ve renk alternatifleri ile kombinlemekten zevk duyacağınız bu tasarımlar özel bir görünüm elde edebilmeniz sağlamaktadır. Şık bir görünümün yanı sıra rahatlığı getiren tesettür kap alternatiflerini değerlendirmeniz zengin kombinler oluşturmanızı da etkilidir. Tesettür pardesü modellerinde ise yine klasik modeller ağırlıklı olsa da günlük ve rahat modeller de ortaya çıkıyor. Büyük bir rahatlığı elde edebileceğiniz tesettür pardesü modelleri sezonda yerini aldı. Genellikle kaşe tasarımları göreceğimiz bu ürünler sezonda ferace modelleri ile birlikte sizlere en şık görünümü ulaştıracaktır. En şık tesettür kap ve tesettür pardesüler arasından tercihinizi yaparak modaya uygun görünüm oluşturabilirsiniz.

En Ucuz Tesettür Kap Ve Tesettür Pardesü Modelleri

Kadınları yansıtan pek çok tasarım bulunuyor. Bu tasarımlar satın alınırken en dikkat edilen konu ürün fiyatları olacaktır. Pek çok kadın ürünlerin fiyatlarını inceleyerek alışverişini tamamlamaktadır. Sezonun en trend tesettür kap modelleri arasından seçim yaparken uygun fiyata bu ürünleri satın alabileceğiniz adresimizden araştırma yapabilirsiniz. En ucuz tesettür kap ve tesettür pardesü modelleri hangileri? Sezon sonu indirimi uygulayan adresimiz üzerinden indirimli ürünleri araştırarak sezonun en trend ürünleri ile en şık görünümü elde edebilmeniz mümkün olacaktır. Sezon sonu indirimi ile tesettür pardesü modellerinden seçim yapabileceğiniz adresimiz üzerinde diğer tesettür giyim ürünlerini de indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz. Tesettür pardesü modelleri tüm kadınların görünümünü kusursuz hale getirebilecek alternatiflerle oluşturulmuştur. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz online adresimizden sezona özgü tasarımları mevcut bedenlerden yararlanarak satın alma imkanı elde edebilirsiniz. Böylece sezonun en şifre dikkat çeken kadını siz olabilirsiniz. En ucuz tesettür kap ve tesettür pardesü modelleri arasından seçim yaparak sezonun trend ürünlerine sahip olabirsiniz.

Daha FazlaShow less

Pardesü ile Sımsıcak Bir Kış Geçirin

Her kadının dolabında olması gereken parçalar arasında pardesü yer alır. Bu kıyafetler, hem tesettürlü hem de açık kadınların vazgeçilmezlerindendir. Genel olarak kış aylarında tercih edilen pardesü modelleri soğuk havalardan korunmayı sağlar. Özellikle kaşe ve yünlü kalın pardesü seçenekleri kadınların dolabının olmazsa olmaz tercihlerindedir. Yazlık pardesü seçenekleri ise daha çok tesettürlü kadınların tarzına hitap eder. Farklı şekillerde kombinlenebilen yazlık pardesü modelleri vücut ısısına uyum sağlar. Bu sayede terlemeden şıklık ortaya koymaya imkanı tanır. Bu tarz kıyafetlerin ön kısmında düğme ya da fermuar detayı bulunur. Modele dinamik görünüm kazandıran seçenekler, hem sportiflik hem de şıklık ortaya koyar. Sayfamız, pardesü modelleri ile adından söz ettirir. Model çeşitliliğinin fazla olduğu sayfamız üzerinden indirimli alışveriş yaparak bütçenize uygun olan ürünleri kolaylıkla ve güvenle satın alabilirsiniz.

Kışlık Pardesü ile Modern Kombin Nasıl Yapılır?

Kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan pardesü çeşitleri, kolayca kombin yapmanızı sağlar. Genel olarak günlük ve iş hayatına uyum sağlamayı başaran modeller, sıradan kombinleri bile şık hale gelmesine yardımcı olur. Kışlık pardesü modelleri ile kombin yaparken pantolon ya da etek giyinebilirsiniz. Pantolonun dar yapıda olması ve uzun çizmenin içine verilerek giyilmesi, kombinin hareketli hale gelmesini sağlar. Etek kombini yaparken ise kalın ve triko bir model tercih edebilirsiniz. Opak bir çorap ile tercih edeceğiniz etek, şık ve modern görünüm ortaya koyar. Kışlık kadın pardesü kombini yaparken renk uyumuna dikkat etmeniz gerekir. Özellikle pardesü ile ayakkabı ve çantanın uyumlu olması sokak stiline uyum sağlamanıza yardımcı olur. Bu tarz bir kombine hareket kazandırmak için şapka ve atkı kullanabilirsiniz. Tesettürlü kadınların ise kombin yaparken eşarp ya da şal uyumuna dikkat etmesi gerekir. Bu tarz kıyafetlerin renkleri ile uyumlu şekilde başı kapatmak, kombinin hoş görünmesi açısından oldukça önemlidir. Son yıllarda kışlık kombin oluştururken süveter ve hırka da sıklıkla kullanılır. Gömlek ve süveter uyumunu yakalamanız, şık ve sportif görünüm ortaya koyar. Hırka seçiminde ise renk ve deseni tarzınızı yansıtacak şekilde seçmeniz, kombininizi farklı hale getirir. Sayfamızda uygun fiyatlar, indirim ve kampanyalar ile şık ve kaliteli modellere ulaşabilirsiniz. Tarzınızı güvenle yansıtacak pardesüleri satın alarak şıklığınızı pekiştirebilirsiniz.

Kadın Pardesü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pardesü alırken bazı noktalara dikkat ederek seçim yapmak gerekir. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta mevsimine uygun olmasıdır. Kışlık pardesü seçeneklerinde kalınlık oldukça önemlidir. BU tarz kıyafetlerin mevsim şartlarına uygun olması, olumsuz hava koşulları ile mücadelenizi kolaylaştırır. Kışlık pardesünün yünlü kumaştan oluşması, sımsıcak tercih yapmanız açısından gereklidir. Mevsimlik pardesü seçiminde ise daha ince yapıdan oluşan modeller tercih edilmelidir. Ayrıca pardesüde kapşon detayı bulunmalıdır. Kapşonlu modelleri yağışlı havalarda da işlevsellik ortaya koyar. En az mevsimlik pardesüler kadar yazlık modeller de sıklıkla tercih edilir. Tesettürlü kadınların vazgeçilmezi olan yazlık modellerde kumaş yapısı oldukça önemlidir. Pamuklu, viskon ve viskoz gibi kumaş türleri yaz aylarında kullanım için uygundur. Tesettür pardesü seçimi yaparken renklere de dikkat edilmelidir. Eğer her türlü ortama giyebileceğiniz renkte pardesü satın alacaksanız siyah, kahverengi, lacivert, vizon, ekru ve kahverengi gibi uyumlu renkler arasından tercih yapmanız önerilir. Ancak farklı renklerle kombin oluşturmaktan hoşlanıyorsanız, zengin renk seçeneklerine göz atabilir; kriterleriniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Bu kıyafetlerde cep detayı oldukça önemlidir. Modelde cep sayısının fazla olması işlevsel kullanım imkanı ortaya koyar. Siz de markamızın satışa sunduğu farklı tiplerle pardesü modellerine göz atabilirsiniz. Uygun fiyatlarla satışa sunulan pardesü modelleri sayesinde her mevsime seçimde bulunabilirsiniz.

Zühre Pardesü

Zühre markası 2004 yılında İstanbul’da kadın dış giyim malzemeleri üretmeye başlayan ve satışlarına başlayarak kısa sürede yükselen bir markadır. Bayan pardesü, kap ve manto üretimi ile satışlarına başlayan Zühre günümüzde bayan dış giyim ürünlerinin tamamını üretmektedir. Her yıl tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken ve modelleri ile milyonlarca kadına hitap eden Zühre markası giyim malzemeleri ile büyük beğeni toplamaktadır. Zühre pardesü şıklığı ve zarafeti ile büyük ilgi görürken aynı zamanda üretimi ile yurtdışına ürün göndermektedir. Türkiye başta olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu’da toplam 19 ülkeye ihracat yapan marka iş gücü ile birlikte ülke ekonomisine katkı sağladığı gibi piyasada söz sahibi olan bir markadır. Her yıl tasarlanan giyim ürünlerinde modaya yön vermeyi başaran Zühre pardesü modelleri ile büyük başarı elde etmiştir. Ürünlerinde çıtçıtlı tasarımlara yer verdiği kadar aynı zamanda düğmeli modellerini de kullanan marka her tarzdan her kadının isteklerini yerine getirmektedir. Ürünlerini mevsimlere göre de yapan marka yazlık, kışlık ve mevsimlik pardesü modelleri ile kadınlara hitap etmektedir. Geniş bir renk skalası olan markanın her bütçeye uygun ürünleri ile geniş bir kullanıcısı vardır. Klasik tasarımlarına ek olarak daha modern tasarımlar ile de giyim ürünleri imal eden Zühre, modern tasarımlarına ek olarak daha spor tarz sahibi kadınlar için spor pardesü modelleri ile de çok sayıda kadına ulaşabiliyor. Ürünlerinde kumaş kalitesini ön planda tutan marka birinci sınıf kumaşları ile uzun yıllar kullanım ömrü sunan giyim malzemeleri sunuyor. Tasarımlarını özel olarak işin ustalarına yaptıran marka, tasarımcıları ile de kadınların isteklerini doğru okuyarak her yıl modaya yön veriyor. Zühre pardesü fiyatları her bütçeye uygun olduğu gibi aynı zamanda geniş bir fiyatlandırmaya sahiptir. Fiyatlandırmada kumaş kalitesi, ürün tarzı, üretim yılı ve modeline göre değişiklik gösterse de spor, modern, şık ve klasik modellerin fiyatları geniş bir yelpazede satışa sunularak daha fazla kadına ulaşmak amaçlanmaktadır. Yazlık modeller kendi aralarında fiyatlandırılırken kışlık modeller kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda mevsimlik ve spor modelleri tasarımlarına göre farklı fiyatları ile kullanıcılara sunulmaktadır. Her yıl binlerce pardesü ve diğer giyim malzemelerinin satışına ulaşan marka Türkiye’nin en sevilen kadın dış giyim markalarından birisi olmaktadır. Ocak ayında yeni yıl modellerini duyuran Zühre, bahar başlangıcı ile yeni koleksiyonlarını tanıtırken yaz ayları ve kış ayları için yeni tasarımlar ile koleksiyonlarını duyurarak sürekli yenilik gösteren bir markadır.

Şık veya Sportif Görünüm için Pardesü Kullanımı Alanları

Şık veya Sportif Görünüm için Pardesü Kullanımı Alanları

Pardesü kullanımı günlük kullanımlar için uygun olduğu kadar aynı zamanda gece kıyafeti olan abiyelerde de kullanılabilmektedir. Tasarımlarına göre farklılıklar gösteren pardesüler Zühre giyim pardesü modellerinde değişiklik göstermektedir. Spor ve kot pardesü tasarımları kadınlar için sıklıkla kullanıldığı gibi abiyeler üzerine tül kumaştan nakışlı veya incili pardesü modelleri de kullanılabilir. Modern görünümler için salaş görünümlü veya birkaç beden büyük pardesüler tercih edilebilir. Kumaşlarına göre kullanım alanları da çeşitlenen pardesüler için Zühre spor pardesi modelleri kategorisinde çok sayıda farklı tarza sahip giyim ürünü bulunabilir. Spor olduğu kadar şık bir tasarım isteyen kadınlar ise giyimlerine uygun olarak araştırma yaparak özel tasarımlı pardesülere yönelebilir. Zühre pardesüleri yazlık ve kışlık olarak farklı koleksiyonlar ve tasarımlar ile kadınların kendilerine uygun şıklığı ve spor görüntüyü sağlamalarına olanak sağlamaktadır. Günlük kullanım dışında abiye üzerine veya daha şık olunmak istenilen ortamlar için de farklı tasarımlara yönelebilirler. Son yıllarda büyük ilgi gören abiye pardesüleri kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmekte ve şıklığa şıklık katmaktadır. Düğün, kına gecesi ve söz gibi özel geceler için Zühre tarafından üretilen tasarımlar ilgi çekici olduğu kadar zarafeti de yansıtmaktadır. Pardesülerin kullanım amaçlarına bakıldığında kumaşlar da büyük önem arz etmektedir. Pamuklu, ipek, keten gibi ince kumaşlar daha çok yaz ve bahar aylarında tercih edilirken yünlü ve kaşmir kumaşlar ağırlıklı olarak kışlık pardesülerde tercih edilmektedir. Aynı zamanda licra ve polyester kumaşlarında son zamanlar kullanılmaya başlaması ile daha geniş bir model yelpazesine ulaşan marka Zühre şişme pardesü ürünleri ile de büyük beğeni topluyor. Geniş kullanım alanları ile kadınların sürekli tercih ettiği pardesüler yazlık modellerinde daha ince kumaşları tercih ederken mevsimlik kumaşlar sonbahar için ayrı ilkbahar için ayrı olarak kullanılmaktadır. Yazın terlemenin önüne geçmek için daha ince kumaşların kullanımı ön planda olurken kışlık pardesülerde kullanıcılarının soğuktan etkilenmemeleri ön planda olacaktır. Kot pardesü modelleri özellikle son zamanlarda gençler ve daha spor giyinmek isteyen kadınlar için kullanılırken her yaşa hitap eden modelleri ile Zühre kadınların isteklerini karşılamaktadır. Giyim sektörünün her alanında son yıllarda salaş ürünlerin kullanımlarının artması pardesüler için de salaş modellerin üretilmesine neden olmuştur. Rahatlık isteyen kadınların ilk tercihi olan salaş pardesüler modelleri ile dikkat çekmektedir. Detaylarına göre de kullanım alanları değişen Zühre pardesülerde çıtçıtlı tasarımlar kullanılabildiği gibi aynı zamanda düğmeli ve kemerli pardesü modelleri de tercih edilmektedir. Çıtçıtlı modeller kadınlar için daha modern olarak adlandırılırken kemerli modeller şık olarak isimlendiriliyor. Ayrıca; Zühre ara boy pardesü modelleri ve zühre neva pardesü seçeneklerine Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz.

Farklı Tasarımları ile Zühre Pardesü Modelleri

Farklı Tasarımları ile Zühre Pardesü Modelleri

Zühre pardesü modelleri farklı tarzlar ve tasarımları ile tüm kadınlara hitap edebiliyor. Zühre yazlık pardesü modelleri kumaş kullanımları ve tasarımları ile yazı ifade etmektedir. Açık renkli ve daha canlı tasarımlar ile sunulan yazlık pardesüler Zühre’nin koleksiyonlarına göre farklılıklar göstermektedir. Yazlık tasarımlarda çiçekli desenler, düz çizgiler ve açık renkler sıklıkla tercih edilmektedir. Yazlık pardesü modellerinde ağırlıklı olarak açık renkler ve canlı desenlerin yer alması koleksiyonlara göre değişiklik gösterebildiği gibi aynı zamanda yılın modasına göre de şekillenebilir. Modellerinde kumaş olarak pamuklu, ipek ve keten kullanılmaktadır. İnce yapıda olan bu kumaşlar hava alan yapısı ile vücudun sıcaklığını çok yükseltmemekte ve terlemenin önüne geçmektedir. Yazlık modellerde tül ve ince kumaşların kullanıldığı görülürken Zühre mevsimlik pardesü modellerinde farklılıklar bulunur. Sonbahar koleksiyonlarında polyester ve licralı kumaşların kullanıldığı görüldüğü gibi aynı zamanda yünlü ve kaşmir kumaşlarda kullanılabilmektedir. Bazı bölgelerde sonbaharın daha soğuk geçmesi nedeniyle yünlü kumaşlar kullanılırken daha baharın sıcak geçtiği bölgelerde polyester tercih edilmektedir. Zühre kışlık pardesü modelleri ile vücut sıcaklığının düşmemesi için yünlü ve kaşmir kumaşlarda üretilmektedir. Ayrıca model tasarımlarında kot modellerin olması daha spor giyinmek isteyen kadınlar için tercih edilebilen bir seçenek sunarken salaş yapıda üretilen pardesüler rahatlığı ön planda tutan kadınların tercihi olmaktadır. Günlük kullanımlarda sıklıkla kullanılan kot ve salaş pardesüler başta gençler olmak üzere kadınların ilgisini çekmektedir. Modellerde bir diğer etken düğme ve çıtçıt tasarımları olurken çıtçıtlı modeller düğmeler ile uğraşmak istemeyen kadınların favorisidir. Ancak düğmeli modeller klasik tasarım olarak görülmesi nedeniyle en fazla tercih edilen modeller arasında yer alır. Bunlara ek olarak fermuarlı modellerinde olduğu modeller bulunabilir. Kemerli modellerde klasikler arasında yer aldığı için daha şık ve zarif olarak adlandırılmaktadır. Zühre tesettür pardesü modelleri geniş model yelpazesi ile tüm tesettürlü kadınlara hitap edebilir. Şıklığı ve zarafeti ön planda tutan kadınlar düz ve klasik çizgili modellere yönelebilirken rahatlığı ön planda tutan kadınlar model seçimlerinde kot ve salaş yapıdaki pardesüleri kullanabilirler. Modeller arasında kısa pardesüler olduğu gibi aynı zamanda uzun pardesülerde tercih edilmektedir. Tüm modeller kısa ve uzun olarak üretildiği gibi aynı zamanda farklı modelleri ile satışa sunulmaktadır. Düz kesim modellerin olduğu kadar aynı zamanda yırtmaçlı modeller de sıklıkla kullanılabilir.

Pardesüler özellikle kadınlara hitap etmeleri nedeniyle son derece farklı ve özel tasarımlar ile satışa sunulmaktadır. Her kadının farklı zevk ve tarzı olması nedeniyle belirli bir tasarımı olmayan pardesüler geniş bir tasarım skalasına sahiptir. Zühre deri pardesü modelleri son yıllarda kadınlar tarafından büyük beğeni toplarken bu modeller bahar ve bol yağmurlu bölgelerde yağmurluk olarak kullanılabilmektedir. Pardesü tasarımları genel olarak bağlama şekilleri, kesimleri, desenleri ve yapıları ile değişiklik göstermektedir. Bağlama biçimi olarak çıtçıtlı, düğmeli, fermuarlı, kapamasız ve kapamasız kemerli tasarımlar yer alabilir. Modeller kullanıcı kadınların zevkleri ve hoşuna giden yapılarına göre değişiklik göstermektedir. Düğmeli, kapamasız ve kapamasız kemerli modeller genel olarak klasik tasarımlar olarak adlandırılırken bu modeller tasarımları ile daha geniş bir yelpazeye sahiptir. Bağlama şekilleri kadınlar için farklı tarzları ifade ettiği gibi kesimlerde bağlama yapılarına destek sağlayan bir durumdur. Öyle ki pardesülerin kesimleri tasarımların asıl belirleyicisi olmaktadır. Kesimleri gündelik kullanımlar için değişiklik gösterirken gece kıyafetlerinde değişiklik göstermektedir. Kollardan lastikli olan modeller kadınların günlük ve hareketli yaşamları için tercih edilirken rahatlığı ile dikkat çekmektedir. Kaşe tasarımlara sahip olan modellerde genel olarak düğme ve kemer kullanılırken kaşe tasarımlı pardesüler kadınlar tarafından şıklığı ve zarafeti işaret etmektedir. İş için kullanılabilen bir yapısı olurken aynı zamanda şıklığı ön planda tutan kadınlar için sıklıkla tercih edilmektedir. Modeller arasında son yıllarda büyük ilgi gören kapüşonlu ve eşofman üstü stili sıklıkla tercih ediliyor. Kadınların tercihleri arasında Zühre Kısa pardesü modelleri kullanım alanlarına göre ilgi görürken aynı zamanda Zühre uzun pardesü modelleri ilginin merkezinde yer alıyor. Kısa pardesü modelleri daha sportif olmak isteyen kadınlar için tercih edilen giyim malzemelerinden birisi olurken uzun pardesüler tarzları ile daha şık görünümlerin elde edilmesine yardımcı oluyor. Pardesü tasarımlarında günlük kullanım için kapamasız tasarıma sahip modeller rahatlığı ile dikkat çekmektedir. Tasarımlar arasında sıklıkla düz renkler tercih edilse de çiçek desenli ve baskılı pardesü modelleri de ilgi görebiliyor. Çiçek desenli tasarımlar genel olarak yaz tasarımlarında kadınlara sunulurken nakışlı ve işlemeli tasarımlar gece kıyafetlerinde tercih edilen modeller olarak kadınların zevklerine hitap ediyor. Geniş bir yelpazeye sahip olan pardesüler tesettürlü kadınların tarzlarına uygun olarak her yeni sezonda farklı tasarım ve desenler ile sunulmaktadır.

Renk Skalaları ve Kombinleri ile Zühre Pardesüleri

Renk Skalaları ve Kombinleri ile Zühre Pardesüleri

Zühre markasına ait pardesüler geniş bir renk skalası ile kadınlara sunulmaktadır. Zühre lacivert pardesü modelleri klasik renklerden birisidir. Gerek günlük kullanım için gerekse özel geceler için kullanılan bir renk olan lacivert her alanda kullanılabilmektedir. Ayrıca lacivert renge ek olarak Zühre siyah pardesü renk seçeneği de kadınlar tarafından son derece fazla tercih edilmektedir. Pardesü renkleri arasında kırmızı, bordo, yeşil, beyaz ve krem renkleri de sıklıkla tercih edilirken aynı zamanda yazlık ürünlerde açık renkler kullanılmaktadır. Buz mavisi ve beyaz renklerin yaz aylarında sıklıkla tercih ediliyor. Kışlık ürünlerde renk konusunda bir sorun olmazken bordo, siyah ve kırmızı renklerin tercihinin daha fazla olduğu dikkat çekiyor. Zühre pardesü kombinlerinde pek çok farklı tarz bulunuyor. Baş örtüsü, ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarlara göre kombinleme yapılabildiği biliniyor. Beyaz veya açık renkli bir eşarp tercih edildiğinde mavi, lacivert veya buz mavisi renkli pardesünün tercih edilmesi durumlarında daha sportif bir görünüm elde edilebildiği açıklanırken siyah eşarp veya çanta tercihlerinde daha koyu renklerin tercihlerinin daha şık bir görünüm elde edilmesine yardımcı olabileceği görünüyor. Dijital baskılı olan pardesü modelleri ağırlıklı olarak günlük kullanımda yer alırken kot pardesüler sportif görüntü elde etmek isteyen kadınların tercihi olmaktadır. Siyah veya açık renkli eşarplar ile giyilen kot pardesüler sportif ve rahat bir görünüm elde etmeye yardımcı olacaktır. Krem rengi, kirli beyaz veya toz pembe Zühre pardesü çeşitleri yazlık ürünler olurken açık renkli kombinler daha samimi anlamlar yükleyecektir. Kamuflaj ve koyu renkli pardesü modelleri kışın şıklığa şıklık katacaktır. Zühre anne pardesü modelleri de sıklıkla tercih edilirken anne pardesü modellerinde siyah eşarp ile güzel kombinler elde edilebilmektedir. Klasik bir görünüm için pardesünün lacivert veya beyaz gibi klasik renklerde olması anne pardesü kombinlerini destekleyecektir. Vücut hatlarını belli etmek istemeden kombinler yapmak isteyen kadınlar ise Zühre pardesü büyük beden modellerini tercih edebilirler. Vücut hatlarını belli etmeyen büyük beden pardesüler son derece kullanışlı oldukları kadar salaş yapıları ile de tarz sahibi kadınların tarzlarını kanıtlama konusunda önemli bir yer tutacaktır. Özel geceler için pardesü tercihinde bulunacak kadınlar ise kaşe kesim pardesülere yönelebileceği gibi klasik renkler olan siyah, lacivert veya bordo seçeneklerini tercih ederek şıklıklarına zarafeti de ekleyerek tarzlarını yansıtabilirler.

Pardesüler geniş fiyatlandırma politikaları ile her kadına hitap edebilmektedir. Fiyatlandırmaları yeni sezon koleksiyonları, kumaş kaliteleri, tasarımlar, modeller ve işlemelerine göre değişiklik gösteren pardesüler yazlık, kışlık ve mevsimlik kategorilerinde de kendi aralarında farklı fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Zühre kışlık pardesü modelleri ve fiyatları geniş bir fiyat yelpazesine sahip olurken kadınlar kendi tarzlarına hitap eden ürünleri bütçelerine uygun olarak bulabilirler. Fiyatlar mağazalarda farklı şekillenirken online alışverişlerde daha uygun olmaktadır. Zühre pardesü outlet mağazalarda veya online alışveriş sitelerinde de geniş fiyatlandırmalar ile satışa sunulmaktadır. Modeller yeni çıkacak sezonda belirlenen fiyatlarla satışa sunulurken bir önceki sezon ürünleri indirimli olarak satılabilir. Mağazalarda indirimli dönemler yeni yıl, bahar dönemleri ve kış başlangıcı olarak yeniden değerlendirilirken yeni koleksiyonlardan istemeyen tarz sahibi kadınlar geçmiş sezon ürünlerini de satın alabilir. Kumaş kalitesine göre de fiyatların farklılıklar gösterdiği bilinmektedir. Kaşmir kışlık ürünler arasında fiyatlandırma olarak farklı fiyatlar ile bulunabildiği gibi yazlık ürünler olan pamuklu pardesüler farklı fiyatlandırılmaktadır. Son yıllarda sıklıkla tercih edilen polyester ise modeline ve yapısına göre farklı fiyatlandırmalara sahiptir. Zühre indirimli pardesü modelleri yeni koleksiyonların çıkışları sonrasında ve sezon sonlarında uygulanabilir. Fiyatlar markalara göre de değişiklik göstermektedir. Her marka farklı fiyatlandırma politikaları ile pardesü ve diğer ürünlerini satışa koyarken çok sayıda bulunan mağaza, model ve tasarımları ile çok geniş bir fiyatlandırma bulunmaktadır. Ürünlerin fiyatları her kadının tarzına ve bütçesine uygun olarak şekillenirken pardesü satın almak isteyenlerin araştırmalarını doğru yapmaları gerektiği tavsiye edilmektedir. Farklı markalar farklı fiyatlar ile satış yapabildiği gibi ürünün modeli de fiyatlarda değişiklik yaşanmasına neden olabilmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir