metro suit koltuk / Metro Turizm, Online Metro Turizm Otobüs Bileti - funduszeue.info

Metro Suit Koltuk

metro suit koltuk

Metro Turizm Otobüs Bileti Satın Al

Busbud ile çevrimiçi olarak en ucuz Metro Turizm otobüs biletlerini bulun ve satın alın. Büyük envanterimiz ve sıralama ile filtreleme özelliklerimiz sayesinde, kolayca en iyi Metro Turizm fiyatlara erişim sağlayabileceksiniz.

Sizin için en uygun Metro Turizm Otobüs Seferleri ve Metro Turizm Otobüs Bileti fiyatlarını bulabilir ve dilediğinizi seçebilirsiniz.

Metro Turizm biletini satın aldığınızda Metro Turizm otobüsünün her kalkış için WiFi, klima, elektrik prizi vs gibi hangi imkanlara sahip olduğunu öğrenin.

Metro Turizm otobüs rezervasyonlarınızı kolaylaştırmak için size mevcut tüm Metro Turizm otobüs güzergahlarına erişim sağlıyoruz.

İndirimli Metro Turizm fiyatlarına sahip olabilmek için mevcut Metro Turizm otobüs kuponlarından faydalanın.

Metro Turizm telefon numarası veya en yakın Metro Turizm otobüs terminali telefon numarası gibi bilgilerle, Busbud, tüm önemli bilgilere kolay erişim sağladığınızdan emin olur.

Busbud, Metro Turizm ile partnerlik kurmaktan ve dünyanın her yerindeki yolculara Metro Turizm hizmetleri sunmaktan gurur duyar.

Metro Suit Nedir?

Yolcularımıza Uçak, Hızlı Tiren ve Benzeri yolcu taşımacılığında kullanılan araçlardan daha konforlu ve daha rahat hizmet verebilmek amacı ile koltuk mesafeleri daha geniş teknolojik alt yapısı dünyada ve Türkiye&#; de en gelişmiş sistemler ile donatılmış.

Araç içi eğlence sistemleri de düşünülen Metro Suit araçlarda, Atlas Yazılımın Türkiye distribütörü olduğu İnfotek Markasının Seat TV Delüx  Koltuk arkası Multimedya eğlence sistemleri ile donatılmıştır.

Yolcular bu eğence platformu sayesinde, yolculuk esnasında 12 ulusal Tv kanalı, 3 adet kapalı devre Video kanalı, 1 adet yol kamerası ve tüm bu özelliklere artı Video on Demand  olarak onlarca film seyretme  ve binlerce müzik dinleme imkanına sahip olmuştur.

Yanı sıra Yolcular yanlarında getirdikleri USB beleklerinden kendi film ve müziklerini izleme ve dinleme imkanına sahip olmaktadır. Ayrıca USB destekli Cep telefonlarını yine bu sistem sayesinde sarj etme ve yine cep telefonlarının hafızalarındaki resim müzik ve görüntüleri izleme şansına sahiptirler.

Kullanılan kapalı devre Video sistemi kesintisiz olup araç molalarından sonra filmler kaldığı yerden devan etme özelliğine sahiptir.

Tüm sistem arttırılabilir modülere sahip olduğundan ileride yolcu taleplerine uygun geliştirilmesi nedeni ile Metro Suit araçlarında tercih edilmiştir.

Oluşturulan Koltuk arkası Multimedya platformu ile yolcularımız, seyahat süresinde kendilerini evlerindeki rahat koltuklarında dinlenir gibi eğlenceli ve gündemden haberdar bir biçimde yolcuk etmeleri planlanmıştır.

Araçlarda kurulan Dijital anons sistemleri sayesinde Yolculara kalkış, mola ve varış noktaların dijital platformda bilgilendirmektedir bu sayede uluslar arası standartlarda duyurular ulaştırılmaktadır. Bunun için teknik alt yapısı özel olan sistem kurulmuştur.

Araç içi 3G internet Erişimi düşünülen araçları tamamında yolcularımıza yolculukları boyunca internet erişimi sağlanmaktadır.

Uydu Takip sistemleri tamamlanan, yazılımı Metro Turizm&#; e özel geliştirilen sistem sayesinde araçlar uydudan anlık olarak takip edilmekte ve denetim sağlanmaktadır. Ayrıca Yolcu yakınları yolcularının bulundukları araçların konumu hakkında anlık bilgiye sahip olacaklardır.
METRO CLASS  2+2 KOLTUK SİSTEMİ İLE SÜİT  otobüslerine göre daha ucuz yolculuk imkanı sağlamaktadır
METRO ECO  yolculara için ekonomik yolculuk imkanı sunan bir uygulama
METRO MİNİ adını ufak midibüs araçlardan almaktadır

METRO TURİZM SUİT,METRO TURİZM SUİT RESİMLERİ,METRO TURİZM SUİT NEDİR SUİT ÖZELLİKLERİ SUİT METRO,METRO TURİZM SUİT SEFERLERİ,MERTO TURİZM SUİT RESİMLERİ BİLGİLERİ OTOBÜSLERİ KOLTUKLARI HABERLERİ METRO CLASS METRO ECO METRO EURO

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası