video eskitme efekti / Adobe Paper Texture Pro panelini ile eskitme fotoğraf oluşturmak - Vidobu

Video Eskitme Efekti

video eskitme efekti

Illustrator&#;da VHS Glitch Efekti Nasıl Oluşturulur

VHS geldi ve gitti, ancak şaşırtıcı bir şekilde damgasını vurdu: Token Creepy Video veya eski VHS kasetleriyle eşanlamlı olan analog bozuk ekran efekti. Belki bunun için daha iyi bir isim vardır, ancak genellikle ev videosundaki biri kaybolduğu için filmlerde ve TV şovlarında görünen eski ev filmlerindeki arızalı ekrandan bahsediyoruz.

İster nostalji ister bir araştırma olsun, bu etki genellikle uğursuz bir şeyin habercisidir. Ekranda çizgiler ve videoda bazı aksaklıklar göreceksiniz &#; dramatik bir ton oluşturan istenmeyen kesintiler. Sonuç olarak, Token Creepy Video&#;nun tüyleri diken diken etmesi ve izleyicileri ileride daha fazla belaya hazırlaması amaçlanıyor.

Ancak bu etkinin etkisi, filmlerin ve TV&#;nin çok ötesine uzanır. 80&#;ler ve 90&#;lar için nostalji tüm zamanların zirvesinde, bu da bu simüle edilmiş eski okul görsel efektinin potansiyel pazarlama altını olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle, gizemli, önsezili bir hareketsiz görüntü oluşturmak veya biraz eskitme nostaljisi kanalize etmek istiyorsanız, Adobe Illustrator tasarımınızdaki VHS hatasını taklit etmeniz yeterlidir. Bu taktik, reklamcılık, sanat ve hatta logolar alanlarına kadar uzanır ve onu hazır görüntülerle eşleştirmek için mükemmel hale getirir. Ayrıca, bu çarpık efekt, yarattığınız sanat eserine görüntüyü aşırı zorlamadan anında eski bir his katar.

1. Adım. Arka Plan Resmini Illustrator&#;da Açın

Arka plan fotoğrafınızı seçin ve Illustrator&#;da açın. Bir ormanın bu stok fotoğrafını kullandık.

Adım 2. Metin Ekle

Metin simgesini seçin ve çalışma yüzeyinde herhangi bir yere yazın. şuraya git Tip yazı tipini ve boyutunu düzenlemek için menü.

Adım 3. Arka Planı ve Metni Gruplandırın

Hem metin katmanını hem de arka plan katmanını seçin (Komut/Ctrl + tıklama) sonra şuraya git Nesne > Grup (veya vur Komut/Ctrl + G klavyenizde).

Adım 4. Gradient Mesh Oluşturun

Arka plan görüntüsünün boyutunda bir dikdörtgen çizin.

Yalnızca dikdörtgen seçiliyken, şuraya gidin: Nesne > Degrade Mesh Oluştur. İstediğiniz sütun ve satır sayısını girmenizi isteyen bir menü açılır.

Bu eğitim için, görüntünün daha küçük bölümleriyle bozulmalar yapmamıza izin vermek için 20 satır ve 1 sütun seçtik. Tüm görüntünün genişliği boyunca bozulmalara ihtiyaç duyduğumuz için yalnızca 1 sütun kullandık.

Yaratıcı Topluluğumuza Katılın

En iyi video ipuçlarına, tasarım tüyolarına ve fırsatlara doğrudan gelen kutunuza erişin.

Adım 5. Zarf Deformasyonu

Arka plan ve metinden dikdörtgen katmanını ve oluşturduğunuz grubu seçin. git Nesne > Zarf Deforme Etme > Üst Nesneyle Oluştur.

Adım 6. Deney!

Resmi deforme etmek için ağın kutularını tıklayın ve sürükleyin. Daha fazla kontrol kazanmak için bir Çapa sonra görüntünün bir tarafında Üst karakter + tıklama diğer taraftaki ilgili çapa üzerinde. Deforme etmek için sol ve sağ ok tuşlarını kullanın. Ayrıca tıklayıp sürükleyebilirsiniz. kulplar farklı bir bozulma türü oluşturmak için sola ve sağa.

Adım 7. Bir Dikdörtgen Çizin ve Kırpma Maskesi Yapın

Yaptığınız ayarlardan memnun kaldığınızda, kırpma maskesi kullanarak ek bir tür bozulma yapabilirsiniz.

Resmin bir kısmı üzerine bir dikdörtgen çizin (dikdörtgenin rengi önemli değil). Dikdörtgen, arka plan kadar geniş ve istediğiniz kadar kısa olmalıdır; bozulmanın görüneceği yer dikdörtgenin alt kısmıdır.

Tüm katmanları seçin ve ardından Nesne > Kırpma Maskesi > Yap.

Adım 8. Çoğalt ve Taşı

Resmin üst kısmını (beyaz olmayan kısmı) kopyalayın ve çalışma yüzeyine yapıştırın.

Bozuk bir aksaklık efekti oluşturmak için kopyalanan kısmı sola veya sağa hareket ettirin. Bunu yaparken, beyaz kutuyu içeren katmanı gizleyebilirsiniz, böylece nihai görüntünüzün nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

Bir katmanı gizlemek için göz katman adının solundaki simge.

Adım 9. Çizgi Çiz

Resmin üst kısmına düz bir çizgi çizmek için kalem aracını kullanın. Dolgu renginin beyaz veya gri olduğundan ve anahat renginin saydam olarak ayarlandığından emin olun. Bu satırı kopyalayın ve görüntünün altına yapıştırın.

Adım Karıştırın

Her iki satırı da seçin (Shift + her satıra tıklayın) Ve git Nesne > Karışım > Karışım Seçenekleri.

Bir menü açılacaktır. Seçme &#;Belirtilen Adımlar” açılır menüden ardından kutuya yazın ve Tamam&#;ı tıklayın.

İki satır hala seçiliyken, şuraya gidin: Nesne > Karıştır > Yap. Son olarak, git Nesne > Karıştır > Genişlet. Çizgiler çok belirginse, opaklığı azaltın.

Adım Resmi &#;Kırp&#;

Bozulma işlemi tamamlandı, bu yüzden arkanıza yaslanın!

Şimdi sadece kenarlardaki beyaz kısımlardan kurtulmak için görüntüyü biraz kırpmak istiyoruz. Ne yazık ki, Illustrator&#;da bir kırpma aracı yoktur, ancak bir kırpma maskesi hile yapacaktır.

Resmin saklamak istediğiniz alanı üzerine bir dikdörtgen çizin.

Tüm katmanları seçin ve Nesne > Kırpma Maskesi > Yap.

Şimdi resminiz &#;kırpıldı&#;. Beyaz kenarlıklardan kurtulmak için çalışma yüzeyinin boyutunu da ayarlayabilirsiniz.

İşte aldın! Artık Token Creepy Video efektinin ustasısınız (bu ismin tutunacağından emin değiliz). Bu glitchy VHS görünümü, tüm gizemli, eski tasarımlarınızda size iyi hizmet edecek. Şimdi öne çıkın ve tüylerinizi diken diken edin!

Daha Fazla Nostaljik Görüntü Keşfedin

Videoda Eski Film Efekti Nasıl Oluşturulur?

Hemen hemen her video düzenleyicide bir Retro filtre bulunur, ancak daha otantik bir etki elde etmek istiyorsanız, klasik tarzda videolar oluşturmanıza yardımcı olacak diğer araçlar hakkında da biraz bilgi sahibi olmalısınız.

Bu eğitimde eski film efektini elde etmek için kullanılan renk düzeltme efektlerini, kare hızı ayarlarını, katmanları ve en boy oranı ipuçlarını göstereceğiz. Aynı videoda sadece bir efekt seçebilir veya birden fazla numara kullanabilirsiniz. Başlamadan önce bu eğitimde kullanacağımız ücretsiz video düzenleyici VSDC’yi indirmenizi öneririz.

VSDC’de eski film efekti oluşturmak için 5 basit püf noktası

VSDC’yi başlatın ve İçeriği içe aktar seçeneğini kullanarak videonuzu ekleyin. Bu seçenek kare hızı, çözünürlük ve en boy oranının orijinal değerlerini korurken videonuzun parametreleriyle otomatik olarak bir proje oluşturmanıza olanak tanır.

1. Önceden tasarlanmış Eski Film stillerini deneyin

Hızlı bir çözüm için buradaysanız doğru yerdesiniz, önceden tasarlanmış stiller tam da size göre. VSDC’de önceden tasarlanmış 3 Eski Film stili vardır. Bunları uygulamak için yüklediğiniz videoya tıklayın, ardından üst kısımdaki Hızlı stil menüsünü açın ve Eski Film seçeneklerinden birini seçin.

Bir stilin seçimini kaldırmak için menüdeki simgesine bir kez daha tıklayın. Menüde daha fazla klasik görünümlü stiller ve Instagram filtreleri olduğunu ve aynı videoya aynı anda birden çok stil uygulayabileceğinizi unutmayın.

2. Eski bir film katmanı kullanın

Eski film efektini elde etmenin nispeten kolay ikinci yolu, ücretsiz stok video marketlerinin birinden hazır bir katman indirip kullanmaktır.

Katmanlar videoda belirli bir atmosfer oluşturmak için tasarlanmış tek renkli, genellikle siyah bir arka plan ve görsel öğelerden oluşan videolardır. Parçacıklar, parlamalar, duman şeritleri veya su damlacıkları, genellikle bu tür öğeler olarak kullanılır. Daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, katmanlarla çalışma kılavuzumuzu okuyun.

Klasik film görünümü katmanları farklı değildir. Film tozu, çizikler, ışık sızıntıları, posta kutuları ve eski bir filmin diğer niteliklerini içerebilirler. İşte eski bir film katmanının örneği.

Bu tekniği videonuzda denemek isterseniz Videezy, Pexels veya Pixabay gibi ücretsiz stok video marketlerinden birine gidin ve “eski film görünümlü katman” veya “klasik film katmanı”nı arayın. Kişisel zevkinize uygun bir video bulduktan sonra indirin ve ana çekiminizin olduğu sahneye sürükleyin. Katmanı ana görüntünün üzerine yerleştirin, ardından hızlı erişim menüsüne gidin ve katmanın Opaklık seviyesini azaltın.

Sonuç olarak katman ayırt edici renk tonunu ve parçacıkları korurken yarı saydam hale gelecektir.

3. Kumlu görünüm ekle

Bazı eski filmlerin kumlu göründüğünü hiç fark ettiniz mi? Bunun nedeni videoyu işlemek için kullanılan teknolojidir, ancak bu efekt yapay olarak oluşturulabilir. Çekimizini sahneye ekledikten sonra Video efektleri menüsünü açın, Filtreler’e ilerleyin ve ardından Gürültü’yü seçin.

Videonun daha az kumlu görünmesini isterseniz filtre katmanına sağ tıklayın ve Özellikler’i seçin. Ardından gürültü ve şeffaflık seviyelerini azaltmak için sağ taraftaki Özellikler penceresini kullanın.

4. Gri tonlama efektini uygulayın

Bir videoyu siyah beyaz yapmak, eski bir film efekti yaratmanın en belirgin yollarından biridir. Bu filtreyi uygulamak için Video efektleri menüsünü açın, Ayarlamalar’a gidin ve Gri tonlamayı seçin.

Eski tarz videolar daha parlak ve daha az kontrastlı bir görünüme sahip olma eğiliminde olduğu için çekiminizde hangi özelliklerin işe yaradığını görmek için sağ taraftaki Temel efektler penceresindeki kontrolleri de değiştirmenizi öneririz. Ama en önemlisi (bu az bilinen bir ipucudur) eski filmlerin daha düşük kare hızı ve en boy oranı vardır. Bu ayarı bir kez uyguladığınızda videonuzun dün mü yoksa ’lerde mi kaydedildiğini anlamak zor olacaktır. Bunu nasıl yapacağınızı aşağıdaki bölümde göstereceğiz.

5. Çekiminizin kare hızını ve çözünürlüğünü değiştirin

İstenilen kare hızı ve çözünürlüğü ayarlamanın en hızlı yolu, bahsedilen özelliklerle yeni bir proje oluşturmaktır. Bu, videonuzu orijinal özelliklerle içe aktarmak yerine birlikte çalışacağınız videoya uygulanacak özellikleri ayarlamanız gerektiği anlamına gelir.

VSDC’yi açtığınızda, Boş projeye tıklayın. Ardından Çözünürlük menüsünde en boy oranını ve aşağıdaki ilgili menüden istediğiniz kare hızını seçin.

Eski tarz bir kamerayla kaydedilmiş bir filmi taklit etmek için saniyede 10 ila 15 kare arasında bir değer seçmenizi öneririz. Kare hızı ne kadar düşükse kareler arasındaki geçiş o kadar belirgin olacaktır.

en boy oranına sahip bir proje oluşturup çekimlerinizi içe aktardığınızda video sahneye tam olarak sığmayabilir. Bunun nedeni günümüzdeki videoların büyük çoğunluğunun en boy oranına sahip olmasıdır. İdeal çözüm, çekimlerinizi kırpmak ve projesine uygun hale getirmek olacaktır. Çekimlerin bir kısmı kırpılacağından bu en şık çözüm değildir, ancak gerçek eski film efektini elde etmenin tek yolu budur.

Videoyu kırpmak için üst kısımdaki Kırp simgesine tıklayın ve Otomatik kırpma seçeneğine ilerleyin. Görüntüler sahneye uyacak şekilde kırpılacaktır.

Bitmiş videoyu dışa aktarmak için “Projeyi dışa aktar” sekmesine gidin, bir dosya biçimi seçin ve “Dışa aktar”a tıklayın.

Daha sinematik bir eski film görünümü elde etmek ister misiniz? VHS efektini düşünün

Eski film efektini elde etmenin birçok yolu vardır. Daha gelişmiş bir post prodüksiyon tekniğine hazırsanız aşağıda şık bir VHS efekti oluşturmak için detaylı bir video hazırladık.

Herhangi bir sorunuz var mı? Facebook’tan bize mesaj atın veya YouTube kanalımıza yorum bırakın.

Bu Çerez Politikası, funduszeue.info adresindeki web sitemizi ("Site") ziyaretiniz sırasında çerezler ve diğer izleme teknolojileri (gifler, pikseller vb. internet teknolojileri) aracılığıyla sizden bilgilerin toplanması ile ilgili uygulamalarımızı sizlere anlatmak üzere hazırlanmıştır.


Çerezler Nelerdir?

Çerezler, kullanıcıların web sitelerini veya mobil platformları ziyaretleri esnasında bu ziyaretlerin sağlandığı cihazlara (bilgisayar, cep telefonu, tablet vb. gibi sabit ve mobil cihazlar) web sitesi veya platformlar tarafından yüklenen küçük metin dosyaları ya da bilgiler olarak tanımlanmaktadır. Çerezler, internet sitesinin kullanımının kolay ve verimli bir hale getirilmesi, kullanıcının tercihlerine ve ilgisine yönelik olarak özelleştirilmesi ve bu doğrultuda web sitesindeki faaliyetlerin kullanıcı açısından pratikleştirilmesi gibi çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır.

Bu işlem için kullanıcı web sitesine girdiği esnada, kullanıcının tarayıcısı ile web sitesinin bilgi transferi ile oluşturulmaktadır. Basitçe, kullanıcı aynı tarayıcı üzerinden web sitesine girdiğinde, tarayıcı ilgili bilgileri hatırlar, web sitesinin sunucusuna aktarır ve web sitesi kullanıcının tercihlerine yönelik deneyimler sunar.

Çerezleri aşağıdaki gibi ayırmak mümkündür:

  1. Saklanma Sürelerine Göre:
    1. Oturum çerezleri; tarayıcı oturumunuz sonlandığında sona eren ve söz konusu tarayıcı oturumunuz esnasındaki işlemlerinizi takip etmemize imkân tanıyan çerezlerdir. Bu çerezler tarayıcınızı kapattığınızda otomatik olarak silinirler.
    2. Kalıcı çerezler; tarayıcı oturumları arasında cihazınızda saklanan ve bize tercihlerinizi hatırlama imkânı tanıyan çerezlerdir. Bu çerezler siz silene kadar ya da çerezler için belirlenen kullanım süresi tamamlanana kadar cihazınızda kalırlar.
  2. Çerez Yerleştiren Taraflara Göre:
    1. Birinci taraf çerezleri; ziyaret ettiğiniz site tarafından tanımlanan çerezlerdir.
    2. Üçüncü taraf çerezleri; ziyaret ettiğiniz site dışındaki üçüncü kişi site tarafından tanımlanan çerezlerdir.

Çerezler çoğu tarayıcıda bulunan araçlar ile devre dışı bırakılabilir veya kaldırılabilir. Tercihlerinizin, kullandığınız her bir tarayıcı için ayrı olarak tanımlanması gerekmekte olup farklı tarayıcılar, farklı işlevler ve opsiyonlar sunmaktadır. Çerezleri nasıl yönetebileceğinizle ilgili olarak lütfen bu politikanın devamında yer alan "Çerez Tercihlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?" bölümünü inceleyiniz.


Çerez Benzeri Diğer Teknolojiler

Site’de genellikle çerezler ile birlikte çalışan ve kullanıcı davranışlarını tespit etmeye yarayan ve "piksel etiketleri" veya "clear GIFler" olarak da bilinen ufak kısa grafik imgeleri kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra, yerel paylaşımlı nesne veya yerel depolama kullanarak tarayıcı veya cihazınızda bilgi saklayan flash çerezler, HTML 5 çerezler ve diğer internet uygulamaları, yazılım yöntemleri gibi teknolojilerden de faydalanmaktayız. Bu teknolojiler, tüm tarayıcılarınız üzerinden çalışabilir. Bazı hallerde, bunları tümüyle tarayıcınız aracılığıyla kontrol edemeyebilir ve bu tür durumlarda doğrudan doğruya yüklenen uygulamalarınız veya cihazınız aracılığıyla kontrol sağlamanız gerekebilir. Bu teknolojileri, Site’de veya Site dışında size yönelik reklamcılık faaliyetlerini yürütmek amacıyla bilgi toplamak için kullanmadığımızı belirtmek isteriz.


Çerez Teknolojilerinden Hangi Konularda Faydalanırız?

Vidobu olarak çerezleri temelde, Site gezinti tercihleriniz esas alınarak, daha önce izlediğiniz videolara benzer videoların önerilmesi amacıyla kullanmaktayız.

Çerezler ve benzeri teknolojileri Site’de, gezinti tercihlerinize uygun diğer Vidobu içeriklerini önermek için kullanabiliriz. Herhangi bir içeriğe tıklayıp tıklamadığınızdan hareketle, sunulan içeriğin size hitap edip etmediğini anlamamızı sağlayan teknolojiler bu kapsamda yer almaktadır.


Site’de Yer Alan Çerezler

Çerez AdıÇerez SağlayıcıÇerez Kullanım AmacıÇerez TipiÇerez Süresi
userCookieId, vidobulogin, vidobu_cookievidobuufunduszeue.infoÜye GirişiUygulama1 yıl
_fb, _fbq, _fbpFacebook Kullanıcıların site içerisindeki hareketlerine istinaden anonim segmentlerin Facebook ve Instagram reklamlarında hedef grup olarak kullanabilmesine olanak tanır. Üçüncü Taraf Çerez1 yıl
__utma, __utmb, __utmc, __utmz, _ga, _gid, _gat, NIDGoogle Kullanıcıların site içerisindeki hareketlerini anonim bir şekilde analiz ederek, sitenin genel performansını incelemeye olanak tanır. Üçüncü Taraf Çerez2 yıl

Çerez Tercihlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?

Çerezlerin işlenmesine ilişkin verdiğiniz açık rızanızı her zaman geri çekebilirsiniz; ancak, açık rızanızı sağlamasanız dahi, her zaman faydalanmayı uygun gördüğünüz çerezleri kabul etme ve istemediğiniz teknolojileri geri çevirme imkanına sahipsiniz. Çerez tercihlerinizi tarayıcı ayarlarınızdan yönetebilirsiniz, ancak çerezleri tarayıcınızdan kaldırdığınız takdirde, Site’nin bazı fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatmak isteriz. Bazı tarayıcılar, çerezleri kabul ettiğiniz siteleri güvenilir adresler listesine eklemenize olanak tanır. Çerezleri kabul etmeme ve bilgisayarınızdan silmeye ilişkin tarayıcı yönlendirmelerine aşağıda yer alan tablodan ulaşabilirsiniz:

Internet Explorer funduszeue.info
Google Chromefunduszeue.info?hl=tr
Mozilla Firefox funduszeue.info
Safarifunduszeue.info

Çerezlerin işlevleri, kullanımları ve çerez tercihlerinin yönetimiyle ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklardan faydalanabilirsiniz:

İnternet Sitesi Çerezleri: funduszeue.info

Mobil Çerezler: funduszeue.info

İnternet Reklamcılığı Bürosu (IAB): funduszeue.info

Network Reklamcılığı Girişimi (NAI): funduszeue.info?c=1#!/

Dijital Reklamcılık Birliği (DAA):funduszeue.info


Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Bu site diğer web sitelerine bağlantılar veya referanslar içerebilir. Sizlere, diğer web sitelerinin çerezlerini/izleme teknolojilerini kontrol etmediğimizi ve işbu Çerez Politikası'nın bahsi geçen web siteleri için geçerli olmadığını hatırlatmak isteriz.


Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz?

İşbu Çerez Politikası veya Sitenin bilgi uygulamaları hakkında sorularınız, yorumlarınız veya endişeleriniz varsa, lütfen Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgilendirme metninde yer alan iletişim bilgilerini kullanınız. Çerezler vasıtasıyla verilerinizin işlenmesine yönelik açık rıza vermeniz halinde, bu açık rızayı her zaman bizimle bu iletişim adresleri üzerinden iletişime geçerek geri çekebileceğinizi hatırlatmak isteriz.


Bu Çerez Politikasında Yapılacak Değişiklikler

İşbu Çerez Politikası değişirse, gözden geçirilmiş güncel politika bu sitede yayınlanacaktır. Bu Çerez Politikasının son güncelleme tarihi 1 Ağustos ’dir.

Ekran Görüntüleri

Açıklama

App Store'da ""Günün Uygulaması"" olarak sahip olan - Retro Filtreler ve Efektler, eski okul analog kameralarından elde edeceğiniz tüm tonları, tahıl ve ışık sızıntılarını geri getirir. Uygulamanın minimalist arayüzü ve 'den fazla filtreyle, fotoğraflarınızı sallanan '60'ları uyandırmak için düzenlemek sadece birkaç musluk alır.

'yi geliştirdik: Retro Filtreler ve Etkileri, güzel ve doğru vintage efektleri oluşturmak için 64 çeşit gerçek filmi okuyarak. Tüm filtreler, farklı renk emülasyonları ve bokeh ve çizikler gibi etkileri bulabileceğiniz koleksiyonlara ayrılır.

Bir filtre seçtikten sonra, gözünüzün hemen önünde etkinin altını görünmesini görmek için tekrar dokunun. Her varyasyon, ışık sızıntısını, çizikleri ve dokuları değiştirir. Her filtre, dokunarak geçiş yapmak için 30'dan fazla varyasyona sahiptir. Görüntü sadece doğru olana kadar opaklığı ve toz kaydırıcılarını ayarlayın.

""Fotoğraflarınızı, 'Geçmişten gelen muamele"" tedavisini verin. "" - Appadvice

, + varyasyonlu 10 filtre içerir ve ayrıca premium fotoğraf editörleri için birçok daha özel filtre paketi, efekt ve doku sunar.

Özellikler ve İşlevsellik:
- 'den fazla retro filtre
- Her filtre paketinde 50'den fazla etki
- Işık Kaçak Efektleri, Toz, Tahıl ve Grunge Yardım Fotoğraflar için Vintage Bir Hissediyor
- Basit renk ön ayarları retro fotoğrafları paylaşmayı kolaylaştırır
Premium Koleksiyonlar:

- Burn film koleksiyonu
Bu aşınmış yanık efektleri ile Grindhouse'ınızı açın. Koleksiyon şunları içerir: farklı yanan film efekti, 12 grenli doku ve 55 toz etkisi.

- Renk Işıkları Koleksiyonu
Çekimlerinize bu ışık büküm efektleriyle sansasyonel bir bükülme yapın. Koleksiyon şunları içerir: farklı renk sızıntısı efektleri, 12 grenli doku ve 55 toz etkisi.

- Bokeh Koleksiyonu
Fotoğraflarınızı bir sonraki seviyeye çıkarmak için 'den fazla bokeh etkisi varyasyonunu uygulayarak şaşırtıcı Bokeh fotoğrafları oluşturun. Koleksiyon şunları içerir: farklı bokeh efekti, 12 grenli doku ve 55 toz etkisi.

- Gökkuşağı Koleksiyonu
Koleksiyon şunları içerir: farklı gökkuşağı efekti, 15 grenli doku ve 45 toz etkisi.

- Güneş Kaçakları Koleksiyonu
Fotoğraflarınızı bu puslu güneş parlaması efektleri ile klasik Hollywood atmosferi ekleyerek gerçekleştirin. Koleksiyon şunları içerir: farklı güneş parlaması efekti, 10 grenli doku ve 45 toz etkisi.

- Duotone Koleksiyonu
Bu canlı çift ton filtresi kümesiyle etkiye gidin. Koleksiyon şunları içerir: 16 farklı çift ton stilinin 'den fazla varyasyonu.

- Orijinal Koleksiyon
70'lerin, 80'lerin ve 90'ların tarzını hissetmek için bu koleksiyonun kilidini açın. Koleksiyon şunları içerir: 64 eski tarz film ve 50 toz efekti.

- Plus Smog Collection, Black & White Koleksiyonu, Nesneler Koleksiyonu, Eski Filmler Koleksiyonu dahil olmak üzere ek koleksiyonlar

Bu retro fotoğraf editörü, App Store'daki en popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir ve başlangıç ​​düzenleyicileri için hızlı ve kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Vintage, 'ların kişisel galerinizden ilham alan fotoğrafları oluşturan güçlü fotoğraf düzenleme araçlarını içerir.

Lütfen tüm aboneliklerle:
- Ödeme, satın alma onayında iTunes hesabınıza tahsil edilecektir.
- Aboneliğiniz, mevcut abonelik süresinin bitiminden en az 24 saat önce otomatik olarak kapatılmadıkça, orijinal aboneliğinizle aynı miktarda otomatik olarak yeniliyor.

Hizmet Şartları: funduszeue.info
Destek: [email protected]

Retro Filtres & Effects'in en son sürümünü güncellediğiniz için teşekkür ederiz.

Bu güncelleme şunları içerir:

◊ En iyi fotoğraf düzenleme deneyimine sahip olduğunuzdan emin olmak için performans iyileştirmeleri ve optimizasyonlar.

Retro Filtreler ve Efektlerle Düzenlediğiniz İçin Teşekkür Ederiz, Desteğinizi takdir ediyoruz!

Oylar ve Yorumlar

Zaman kaybı.

Reklam sevenler için mükemmel bir uygulama. Reklamlar en beklemediğiniz anda çıkı veriyor ve sizi heyecanlandırıyor. Ayrıca fotoğraflarınıza filtre uygulama şansınız bile var. Daha ne olsun?

Reklam

Merhabalar, ben reklam izlemek için indirmiştim. Arada bir Retro Filters & Effects diye bir uygulama açılıyor o ne tam olarak anlayamadım..

Allah belanızı versin

ALLAH BELANIZI VERSİN

Uygulama İçi Satın Alımlar

16 farklı stillerin varyasyonları

₺69,99

yanma hissi + 12 grenli dokular

₺69,99

bokeh etkisi varyasyonları

₺69,99

Siyah ve beyaz renk filtreleri

₺69,99

80 ve 90'lı 70'li yılların tarzını hisset

₺69,99

Maple Media, LLC adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Satın Alınanlar
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Maple Media, LLC

Boyut
,9 MB

Kategori
Fotoğraf ve Video

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
17+

Telif Hakkı
© Maple Media LLC

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Unlock All Films₺,99
  2. 7-day Free Trial for All Films₺,99
  3. film efekti Yanık₺69,99
  4. Vintage collection₺69,99
  5. bağbozumu filtreler₺69,99
  6. Multicolor set₺69,99
  7. Bokeh seti₺69,99
  8. Siyah Beyaz seti₺69,99
  9. Rainbow effects set₺69,99
  10. Light leak set₺69,99

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası