aşkın görgülü / Prof. Dr. Aşkın Görgülü - Yorumları incele ve randevu al | funduszeue.info

Aşkın Görgülü

aşkın görgülü

Prof. Dr. Aşkın Görgülü

Konum: Özel Lara Anadolu Hastanesi • Bel Fıtığı Ameliyatı

Yaklaşık 1,5 ay önce yapmış olduğum ters hareketten kaynaklı bel ağrısından sonra (20gün sürdü) sol bacağımın diz altında yanmalı uyuşukluk başladı. Doktor arayışına başladıfunduszeue.infoı 2 doktorun çektirdiği MR sonucuna göre fıtığım patlamıştı ve acil ameliyat olmam funduszeue.info tanıdığım vesilesiyle Aşkın hocamla tanıştım içimi o kadar rahatlattı ki. Fıtık patladıysa 48 saat içinde acil ameliyat olmam gerektiğini, (ki 12 gündür düşük ayak vardı çok geç kalmıştım) sinirlere baskı yapmaya başladığını ve bacakta felç başladığını hepsini tüm ameliyat sürecini ve sonrasını anlattı. İçim o kadar rahattı ki 3 Mart’ta ameliyat oldum. Ameliyat sonrası fizik tedaviyle ancak kurtarabilirdik. Hiçbirine gerek kalmadı,ameliyatım başarılı geçmişti. Uyuşma ve yanma kalmadı.Ameliyat olduğum gece yürüyüş bile yaptım. Bu süreçte ilgilerini esirgemeyen Özel Lara Anadolu Hastanesi ekibine ve özellikle her gün gelip,pansumanımı yapıp, kontrol eden Aşkın Hocam’a sonsuz teşekkürler..

Aşkın GÖRGÜLÜ1 , Sabahattin ÇOBANOĞLU1 , Osman ŞIMŞEK1 , Hakan ÖZSÜER1 , M. Kemal HAMAMCIOĞLU1

1Trakya University Faculty of Medicine, Department of Neurosurgery

Dusunen Adam The Journal of Psychiatry and Neurological Sciences ; 15(4):

Abstract

Eighty-one aneurysm cases which wee operated in the last 5 years in our clinic with the beginning of microsurgical interventions, were evaluated retrospectively. The female-maleratio was the patients age ranged from 26 to 72 years (mean= years). Aneurysms were most frequently located on the anterior communicating artery. Multiple aneurysms were present in 9 cases (%) and were giant in 3 (%).

Microsurgical clipping was possible in 79 (%) and wrapping was done in 2 (%) cases. Mortality and morbidity of the whole series was % and % respectively. Cases were discussed according to their presenting symptoms and clinical signs, radiological findings, surgical therapy and outcome and were compared to the medical literature.

Keywords: Aneurysm, clipping, subarachnoidal hemorrhage

İntrakranyal Anevrizmalar

Aşkın GÖRGÜLÜ1 , Sabahattin ÇOBANOĞLU1 , Osman ŞIMŞEK1 , Hakan ÖZSÜER1 , M. Kemal HAMAMCIOĞLU1

1Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı

Dusunen Adam The Journal of Psychiatry and Neurological Sciences ; 4(15):

Kliniğimizde mikroşirürji uygulamalarının başlamasıyla birlikte son 5 yıl içinde cerrahi girişim yapılan 81 anevrizma olgusu retrospektif olarak değerlendirildi. Kadın erkek oranı idi. Yaş dağılımı 26 ile 72 arasında olup ortalama yaş olarak bulundu. En sık anevrizma lokalizasyonu anterior kommunikan arterdeydi. Olguların 9' unda (% ) multipl, 3' ünde (%) ise dev anevrizma mevcuttu. Olguların 9' unda (%) anevrizma kliplendi, 2 olguda (%) ise kas ile sarıldı. Serinin mortalite oranı % , morbidite oranı ise %'dü. Olgular semptomlar, klinik ve nöroradyolojik bulgular, tedavi ve sonuç açılarından incelendi ve literatürle karşılaştırılarak tartışıldı.

Anahtar Kelimeler: Anevrizma, klipleme, subaraknoid kanama

Aşkın Görgülü

Aşkın Görgülü

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Bay, Meslekte 37 yıl

Aşkın Görgülü Hakkında

Aşkın Görgülü, Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı olarak Antalya Muratpaşa ilçesinde Özel Lara Anadolu Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

Tıp Fakültesi: Ege Üniversitesi,

Uzmanlık: Beyin ve Sinir Cerrahisi, İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi,

Randevu Bilgileri

Özel Lara Anadolu Hastanesi Özel bir sağlık kuruluşudur. Aşkın Görgülü için () 40 40 nolu telefondan veya Özel Lara Anadolu Hastanesi internet sitesi üzerinden randevu bilgilerini alabilirsiniz.

Yakındaki Diğer Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Hekimler

Antalya'da görev yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Hekimler

Antalya'da görev yapan 68 Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı bulundu. Görmek için tıklayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası