asyafarm / ASYAFARM MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. | Konya Agriculture Fair

Asyafarm

asyafarm

Asyafarm Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

  1. Anasayfa
  2. Asyafarm Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Asyafarm Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
great place to work
Asyafarm Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

takipçi

Bilişim Makine ve Ekipmanları
Erenler OSB seafoodplus.info Altınsoy bulv. no:2/1 Merkez Aksaray
Bursa Nilüfer Organize Sanayii bölgesi

Girişimcilik desteğiyle yılında Aksaray’da kurulan Asyafarm Makine, Intermilk markasıyla çiftçilik ve hayvancılığa yönelik hızlı süt sağım ve makine ekipmanları üretiyor

Hem Türkiye’de hem de dünyada sürdürülebilir gıda üretimini mümkün kılan, aynı zamanda süt kalitesini ve hayvan sağlığını garanti eden Asyafarm; Intermilk markasıyla süt çiftçilerine her bütçeye uygun hızlı süt sağım sistemi ve ekipmanlar üretiyor.

Çiftçilere Makine Ä°malatı

Başta Asyafarm adıyla şahıs firması olarak kurulan, daha sonra tüzel yapıya geçerek Asyafarm Makine adını alan işletmede, süt sağım makineleri, süt soğutma tankı, yem karma, dağıtma ve kırma makinesi, yem kilidi, durak demiri, hayvan yemliği ve suluğu, katı gübre dağıtma römorku, sıvı gübre dağıtma tankeri, gübre pompası ve karıştırma makinesi, römork, kaşıma fırçası, hayvan serinletme fanı ve hayvan kantarı gibi çeşitli ürünler imal ediliyor.

Aksaray’dan Dünyaya Ä°hracat

10 bin metrekarelik fabrikada güçlü üretim makine parkuru, deneyimli ve yenilikçi ekibiyle Türk ve dünya çiftçisi için çalışıp üretmeye devam eden Asyafarm Makine, 45 kişiye de istihdam sağlıyor. Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işletme, bin metrekarelik alanda her geçen yıl üretim kapasitesini arttırarak dünyanın birçok ülkesine yaptığı ihracatla ülke ekonomisine katkı sağlıyor. İşletmede üretilen makineler; Kazakistan, Özbekistan, Rusya, Irak, Pakistan, Hindistan, Fas, Cezayir ve Kenya’ya ihraç ediliyor.

Misyonu Katma Değer Sağlamak

Temel misyonu çiftçilere sunduğu proje, çözüm, makine ve ekipmanlarla üretimi arttırarak ürünlere katma değer sağlamak olan Asyafarm Makine’de, gerek kendi bünyesinde yürüttüğü Ar-Ge çalışmalarıyla gerekse dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyip dünya markalarının yeniliklerini bünyesine katarak çiftçilere sürdürülebilir, kazançlı projeler ve çözümler üretiyor.

Teknolojik Gelişmeleri Takip Ediyor

Çiftçilere hayvancılık alanında doğru ve uygulanabilir bilgiyi en güncel teknolojiyle sunmayı amaçlayan firma, hâlihazırda işletilen süt ve besi çiftliklerini modernize ederek daha rekabetçi ve sürdürülebilir olmalarını sağlıyor. Yeni yatırımları karlı, sürdürülebilir ve büyüme hedeflerine uygun projelendiren Asyafarm Makine, ekonomik üretim sağlayan teknolojileri kullanıyor. Çiftçilere yatırım aşamasında, kapasite büyütme ve çiftlik modernizasyonu gibi finansman gerektiren girişimlerinde tarımsal hibe, destek ve kredi kaynaklarına ulaşmalarında rehberlik ediyor.

KOSGEB Destekliyor

KOSGEB’in vermiş olduğu Yeni Girişimci Destek Programı’ndan yararlanarak kuruluşunu gerçekleştiren Asyafarm Makine, daha sonra Genel Destek Programı, İşletme Geliştirme Destek Programı ve KOBÄ°GEL-KOBÄ° Gelişim Destek Programları kapsamında Nitelikli Eleman Ä°stihdam Desteği, Yurt Ä°çi Uluslararası Ä°htisas Fuarı Desteği, Ürün Kataloğu Desteği ve Yurt Ä°çi Fuar Desteği’ni de alarak KOSGEB destekleriyle büyümeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir