atakan adem kavga / Survivor Atakan Adem’e tekme attı! Adem Kılıçcı ile Avatar Atakan kavgası - Sinema & TV

Atakan Adem Kavga

atakan adem kavga

Survivor&#;da Atakan&#;ın Adem&#;e hareketi şoke etti! Atakan-Adem kavgasını gören Semih Öztürk patladı

Survivor All Star 'de yarışma anında yaşananlar sonrası kavga çıktı. Yarışma sırasında Atakan Adem'i arkasından tekmeledi. Oyun sonrası bench'te Survivor Atakan'ın bu davranışına tepki gösteren Adem sinirlerine hakim olamadı. O anlar sosyal medyada da tepki çekti.

Survivor Adem'in skandal hareketi herkesi kızdırdı. Adem, "Ben sana vurursam görürsün" diyerek çıkışınca Atakan ile kavga çıktı. Yarışmacılar iki yarışmacıyı ayırsa da ortaya çıkan görüntüler hoş değildi.

ADEM-ATAKAN KAVGASI

Adem, "Ben sana vurursam görürsün" diyerek çıkışınca Atakan hiddetlenerek ayağa kalktı.

 

ATAKAN, ADEM'İN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Survivor Atakan, başarılı boksör Adem'in üzerine yürüdü.

 

Survivor yarışmacıları araya girerek Atakan ve Adem'in birbirlerine hamle yapmalarını engelledi.

 

SURVIVOR'DA İKİ BOKSÖR BİRBİRİNE GİRDİ
Survivor yorumcusu olan ve sezon ortasında eşi Kurretülayn Matur'un, Acun Ilıcalı'nın vefat eden yakın arkadaşı hakkında tweet atması sonrası işinden olan Semih Öztürk görüntüleri görünce kendini tutamadı.

Semih Öztürk paylaşımında "Alenen aşağılama içeren görüntüler maalesef. Olayın başını sonunu bilmiyorum fakat Atakan bu hareketiyle Adem ile kapışacağı bir final hikayesi yarattı. Son bir ay herkes Adem vs. Atakan’ı izleyecek. Atakan bir hareketiyle bütün yarışmacıları oyun dışı bıraktı" dedi.

Survivor Atakan Adem’e tekme attı! Adem Kılıçcı ile Avatar Atakan kavgası

Survivor All Star ’de rekabetin giderek kızıştığı günlerde daha önce şampiyonluk tatmış iki yarışmacı arasında herkesi şaşkına çeviren bir kavga yaşandı. Avatar Atakan ve Adem Kılıçcı arasındaki kavga gündeme bomba gibi düştü. Survivor All Star ’nin büyük finaline doğru hızla yaklaşılırken artık yarışmacıların sinirleri de bir hayli gerildiği. Hem final heyecanı hem de açlıkla mücadele eden yarışmacılar parkurların da giderek zor bir hal almasıyla birbirlerine karşı öfke kontrolünde zorluk yaşamaya başladı. Survivor’ın yeni bölüm fragmanına Atakan ve Adem arasında yaşanan kavga damga vurdu. İşte detaylar…

Atakan’dan Adem’e Şok Hareket

Avatar Atakan lakabıyla bilinen ve bir dönem Survivor’da şampiyonluk yaşayan isimlerden biri olan Çağan Atakan Arslan, yine kendisi gibi bir dönem Survivor’da şampiyon olan Adem Kılıçcı’ya yaptığı şok hareketle gündeme bomba gibi düştü. Survivor’ın 6 Haziran tarihli yeni bölümüne ait fragmanda rakibi Adem ile parkurda yarıştığı sırada Adem’in arkasından 3 kez tekme hareketi yapan Atakan’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Bu hareketin ardından Adem ve Atakan arasında sinirlerin gerildiği ve büyük bir kavga yaşandığı görülürken kavgaya takım arkadaşları müdahale etti. Olayın detayları henüz bilinmezken gözler bu akşam yayınlanacak yeni bölüme çevrildi.

Survivor Haberleri

Atakan ve Adem Birbirine Girdi

Survivor All Star’ın en güçlü şampiyonluk adayları arasında olan Atakan ve Adem’in kavgası gündeme bomba gibi düştü. Yeni bölüm fragmanında birbirlerine girdiği görülen Adem ve Atakan’ı arkadaşları güçlükle tutuyor. Henüz kavganın detayları bilinmiyor. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Adem ve Atakan kavgasının detayları da ekrana gelecek.

#Survivor All star, , Adem Kılıççı, atakan, kavga, tekme, fragman

Survivor&#;da böyle kavga görülmedi! Atakan ve Adem kavgası olaylı bitti, "Gelir vururum"

Survivor All Star tüm h&#;z&#;yla devam ediyor. Survivor'a bu y&#;l ortak engeller getirildi ve bu engeller, yar&#;&#;mac&#;lar&#; epey zorlamaya ba&#;lad&#;. Ortak engellerde geçi&#; alan&#;n&#;n küçük olmas&#; nedeniyle yaln&#;zca önde gelen yar&#;&#;mac&#;n&#;n geçmesi, parkurda rakibine fark atmas&#;na neden oluyor. Ancak 6 Haziran ak&#;am&#;nda yay&#;nlanan yeni bölümde ortak engel Adem, Atakan ve Hikmet üçlüsünü birbirine dü&#;ürdü.

SURV&#;VOR'DA BÜYÜK KAVGA!

Adem K&#;l&#;çç&#; ile Hikmet Tu&#;suz her zamanki gibi parkurda yerini ald&#;. Hikmet ortak engele Adem'den önce girip engelde bir müddet bekleyince Adem, Hikmet'e arkadan baca&#;&#;yla tekme att&#; ve geçmesini söyledi.

Survivor Atakan ve Adem kavgas&#; olayl&#; bitti! Tak&#;mlar birbirine girdi

S&#;ra Adem ile Atakan yar&#;&#;&#;na gelince Adem, ayn&#; tavr&#; Atakan'dan gördü. Adem ortak engele Atakan'dan önce girince Atakan, Adem'e arkadan üç defa temas etti. Bunun üzerine oyun bitiminde iki tak&#;m birbirine girdi.

Adem kendisine yap&#;lan muamele kar&#;&#;s&#;nda Atakan'a uyar&#;da bulunurken Atakan da Adem'in, ayn&#; muameleyi Hikmet'e gösterdi&#;ini söyledi. &#;kilinin konu&#;mas&#; s&#;ras&#;nda nab&#;zlar yükselince olay&#;n içerisine di&#;er yar&#;&#;mac&#;lar da dahil oldu.

"GEL&#;R VURURUM"

Atakan'&#;n kendisine gösterdi&#;i tavra kar&#;&#;l&#;k Adem, "Ben sana vurursam görürsün", "Gelir vururum" deyince ikili aras&#;nda ipler gerildi.

Survivor Atakan ve Adem kavgas&#; olayl&#; bitti! Tak&#;mlar birbirine girdi

&#;kiliyi di&#;er tak&#;m arkada&#;lar&#; tutmaya çal&#;&#;&#;rken Atakan, "Gelip vursana" diye ba&#;&#;r&#;nca Adem, "Ben bir adama vuracak olsam vururum demem, vururum." dedi.

Survivor Atakan ve Adem kavgas&#; olayl&#; bitti! Tak&#;mlar birbirine girdi

&#;kiliyi prodüksiyon ve tak&#;m arkada&#;lar&#; zorlukla sakinle&#;tirdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası