athena o ses türkiye bektaşi / O Ses Türkiye Athena Gökhan & Hakan Özoğuz'un Takımı, Tüm Yarışmacıları

Athena O Ses Türkiye Bektaşi

athena o ses türkiye bektaşi

Dün “O Ses Türkiye” programinda Athena grubundan Gökhan, Alevi-Bektasi deyisi okudu. Zahit bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete (funduszeue.info) varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalimiz. Erenlerin çoktur yolu, Cümlesine dedik beli. Gören bizi sanır deli, Usludan yeğdir delimiz. Muhy-i sana ola himmet, Aşık ise cana minnet. Cümle alemlere rahmet, Saçar şu yoksul elimiz.

94 B görüntüleme
Dün “O Ses Türkiye” programinda Athena grubundan Gökhan, Alevi-Bektasi deyisi okudu.
Hazrete (funduszeue.info) varır yolumuz.

Yorumlar

Bedir Haber

O Ses Türkiye izleyicileri 14 Aralık akşamı yayınlanan bölümünde sürprizle karşılaştılar. Hakan-Gökhan Özoğuz kardeşlerin O Ses Türkiye&#;de &#;Zahid Bizi Tan Eyleme&#; performansı hem seyirciden hemde ekran başında programı izleyenlerden tam not aldı ve gecenin en çok konuşulan haberi oldu. İşte Hakan-Gökhan Özoğuz&#;un muhteşem düetiyle &#;Zahid Bizi Ta&#;n Eyleme&#; deyişi&#;

O Ses Türkiye yarışmasında Acun ve Gökhan arasında bir inatlaşma yaşandıktan sonra Acun bir anda Gökhan ve Hakan&#;ın sahnede şarkı söylemesini istedi.

Bu isteğini kırmayan ikili sahneye çıkıp &#;Zahid Bizi Ta&#;n Eyleme&#; adlı deyişi seslendirdi. Gökhan ve Hakan &#;Zahid Bizi Tan Eyleme&#; deyişini sahnede canlı performansla söyleyince seyirciden büyük alkış aldı.

O Ses Türkiye’de jürilerden Hakan ve Gökhan Özoğuz ikilisi sahneye çıkarak ilahi söyledi. O Ses Türkiye’nin ikiz jürisi Hakan ve Gökhan Özoğuz sahnede &#;Zahid Bizi Ta&#;n Eyleme&#; düet yaparak söyledi.

Gökhan ve Hakan kardeşler &#;Zahid Bizi Ta&#;n Eyleme&#; isimli parçayı seslendirdi. İkilinin kendi tarzları dışında olan şarkıyı oldukça iyi söylemesi başta diğer jüri üyeleri Ebru Gündeş, Hadise ve Murat Boz olmak üzere tüm seyircileri şaşırttı. Büyük alkış alan Gökhan ve Hakan&#;ı şarkı söylemeye ikna eden ise Acun Ilıcalı oldu.

Son bölümde yarışmanın başından sonuna kadar birbirlerine takılan Acun ve Gökhan kapışmasında kazanan taraf Acun Ilıcalı oldu. Acun&#;a şarkı söyletmeye çalışan Gökhan bir anda kendisini sahnede buldu. Gökhan ve ikiz kardeşi Hakan alkışlarla sahnede &#;Zahid Bizi Ta&#;n Eyleme&#; deyişini okudu ve ikilinin performansı büyük beğeni topladı.

Bu performans sosyal medyada da yankı uyandırmayı başardı. İkilinin performansı kısa sürede paylaşılmaya başladı.

gökhan özoğuz'un kendi takımı ile muhteşem bir cover performansa,sahne gösterisine aynı zamanda görselliğe imza attığı muazzam dinletidir.

bir televizyon izleme özürlüsü olarak henüz görebildiğim performans bu. alevi-bektaşi kültürü ürünü olan güzelim deyişleri böylesine inanılmaz bir düzenleme ile bizlere sunmak..

(bkz: deyiş)

çok güzel bir adam bu adam. kendisini çocukluk yaşlarımdan bu yana dinlerim. canlı performanslarını da çok kez yerinde dinlemişimdir. fakat böylesine bir performansa inanın rastgelmedim.

işini ciddiye alan,şarkıcı değil sanatçı olduğunu gösteren bu performans jüri içerisindeki vasıfsızlara da ders olarak okutulsun.

ulan gurur duydum,harika bir şey bu.

emeğine sağlık dost.

funduszeue.info?v=KdLe7GDI7N4

bütün o sesi takip etmeme rağmen kaçırdığım performansmış.

paylaşan arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim.

Oha, ilk kez dinledim, izledim Tuylerim diken diken olmustur, muthis

funduszeue.info
Mükemmel yorum olmuş hele alpaslanin yanik sesi ve ali'nin dertli sesli
Ayrıca gökhan ve hakan'in hep iyi yarışmacıları almasınin nedeni kendilerini on plana koymayip yarışmacılara vokal yapmalaridır ve kendi şarkılarını soyletmezler.

vaaaaaaaaaaaauuvv!! mükemmel olmuş bu be.. ayrıca gezinirken şunu da gördüm..

funduszeue.info&feature=funduszeue.info

athena, hakikaten büyüksün.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası