ramo neden final oldu / Ramo final mi yapıyor? Ramo dizisi neden bitiyor, final tarihi ne zaman?

Ramo Neden Final Oldu

ramo neden final oldu

Ramo bitiyor mu? 16 Nisan 2021 Ramo neden final yaptı? Ramo 40. bölüm final bölüm izle!

SHOW TV'nin sevilen dizisi Ramo final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Ramo'nun son bölümünde heyecan dorukta olacak. 14 Ocak 2020 tarihinden beri yayınlanan Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle final yapacak. Birçok izleyici Ramo neden bitti, final yaptı? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Ramo'nun final bölümü hakkında bilgiler...

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyorHaberin devamı

Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle ekrana geliyor. Birçok izleyici Ramo'nun final kararını duyunca şaşırdı. Peki ama Ramo dizisi neden final yaptı?

Ramo neden final bitti?

Ramo'nun neden final yaptığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ramo, BKM film imzalı, ilk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosu Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üçlüsü tarafından kaleme alınan aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir. Ramo'nun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "“Kıyamet kopacak!” #RAMO final bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de @showtv'de." ifadelerine yer verildi ancak final nedeni açıklanmadı.

Sıradaki haberSıradaki haber
Sıradaki haberSıradaki haber

Ramo Dizisinin Neden Final Yaptığı Ortaya Çıktı! Meğer Perde Arkasındaki Sır Korkunç Bir Gerçekmiş! Hayranları Yıkılacak...

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı başarılı dizi ekranlara birkaç hafta önce veda etti. Reytinglerinin ve sosyal medya etkileşimin çok iyi olduğu dizinin aniden final yapması ise hayranlarını büyük bir şoka sokmuştu. Önce bayramdan sonra denilen final kararı için ramazan ayı içerisinde apar topar finali dizi dünyasına damgasını vurmuştu. 

Show TV ise elindeki başarılı tüm dizileri tek tek elden çıkarmıştı. Arıza, Çukur, Alev Alev ve Kuzey Yıldızı gibi dizilerin final yapmasına sadece ramak kalmışken ilk final yapacak dizi ise Arıza dizisi olmuştu. Reytingleri ne iyi ne kötü olan dizinin final yapmasına sevenleri çok üzülmüştü ki bir final kararı da Ramo'dan gelmişti.

Devamı İçin Diğer Sayfaya Geçiniz>>>>

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

#ramo, ramo transfer, ramo yeni bölüm, Show TV dizileri, ramo son bölüm, ramo fragman, Ramo oyuncu kadrosu, ramo show tv, ramo show tv canlı, ramo hangi gün, ramo son dakika, ramo ne zaman, ramo yeni bölüm fragmanı, ramo hangi kanalda, ramo tek parça izle, ramo ne zaman başlayacak, ramo yeni bölüm fragman, show tv, show tv yayın akışı, ramo yutube fragman, ramo show tv canlı izle





Ramo final mi yapacak? Ramo ne zaman ve neden final yapıyor?

Show TV’de her Cuma izleyici ile buluşan Ramo dizisinin iki yıllık sözleşmesi yakın zamanda sona eriyor. Sözleşmenin sona ermesi ve yenilenmemesi ile dizi ekranlara veda ediyor. Dizinin bayram öncesine kadar 5 bölüm daha devam edeceği tahmin ediliyor. Ramo dizisi 5 hafta daha her Cuma yeni bölümü ile ekranlara geldikten sonra izleyiciye veda ediyor.

RAMO FİNAL Mİ YAPIYOR?

Adana’da başlayan Ramo dizisi, İstanbul’da son buluyor. İki sezondur devam eden diziye kanal ve yapım tarafından üçüncü sezon onayı verilmedi. Bu sebeple dizi 5 haftalık bölümün ardından sevenlerine veda edecek.

ramo

Ramo dizisi 30 Nisan 2021 tarihinde final bölümü ile son kez izleyici karşısına çıkacak.

2020 yılında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Ramo, bu sezon Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek’in vedası ile büyük bir kayıp yaşamıştı. Diziden ayrılan oyuncuların yerine yenisinin gelmemesi diziyi olumsuz yönde etkiledi. Son olarak ise diziye Emre Kınay dahil olmuştu.

ramo2

Ancak dizinin üçüncü sezon onayını alamaması, final kararına sebep oldu. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisine hem kanal hem de yapım tarafından üçüncü sezon onayı çıkmadı. Buna göre dizi 5 bölüm sonra 30 Nisan 2021 tarihinde veda etme kararı aldı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo final mi yapıyor, ne zaman ve neden bitecek? Show Tv ile Ramo dizisi hakkında flaş iddia!

Show Tv ekranlarına Cuma günleri gelen Ramo dizisi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Dizinin final yapacağı iddia edilirken bu durum kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Başrollerinde Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı dizinin final sebebi olarak ise kanal ile 2 yıllık anlaşmasının bitmesi ve sözleşmesinin yenilenmemesi öne sürüldü. İddialara göre; Ramo final mi yapacak? Ramo final mi yapıyor, ne zaman bitecek? İşte diziye dair bilgiler!

Sosyal medyada dolaşan iddialar arasında Ramo final mi yapıyor sorusu gündeme geldi. Show Tv ekranlarına Cuma günleri gelen ve başrollerinde Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı dizi Adana'da başlamış olup İstanbul'da son bulacağı biliniyor. İki sezondur ekranlarda olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ramo final mi yapacak? Ramo final mi yapacak, ne zaman ve neden? İşte diziye dair iddialar!

RAMO FİNAL Mİ YAPIYOR?

Show Tv ekranlarına Cuma akşamları gelen Ramo dizisinin final yapacağı iddia edildi. Reytinglerinin iyi gitmesine rağmen dizinin iki yıllık anlaşmasının dolması nedeniyle final yapacağı iddia edildi. Ramo final mi yapıyor sorusunun yanıtı iddia niteliği taşırken resmi bir açıklama ise henüz gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizin içerisinde olacaktır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır