green card ne zaman açıklanıyor 2022 / Green Card Sonuçları açıklandı

Green Card Ne Zaman Açıklanıyor 2022

green card ne zaman açıklanıyor 2022

Green Card için başvuruda bulunan vatandaşlar, sonuçlar için nefeslerini tuttu. 5 Nisan - 8 Kasım tarihleri arasında yapılan başvuruların ardından, ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından diğer ülke vatandaşlarına verilen ve ABD'de yaşama imkanı sunan Yeşil Kart için arama motorlarında 'Green Card çekiliş sonuç ekranı , Green Card sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Green Card sonuçlarına nasıl bakılır?' sorgulamaları yapılıyor. İşte detaylar

GREEN CARD SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

ABD Freetown Büyükelçiliği, başvuru sonuçlarının 6 Mayıs tarihinde açıklanacağını duyurdu. Green Card kura çekiliş sonuçlarının Türkiye saati ile 'da açıklanması bekleniyor.

GREEN CARD ÇEKİLİŞ SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

GREEN CARD SONUÇLARINA NASIL BAKILIR?

Green Card başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyen kişiler, yukarıdaki bağlantıya tıklamalarının ardından yönlendirildikleri funduszeue.info adresinde kendilerinden istenen bilgileri girmelidir. İşte bağlantıya tıkladıktan sonra adım adım Green Card başvuru sonucu sorgulama:

1. ADIM

Check Status (durum kontrolü) butonuna tıklayın

2. ADIM

Continue (Devam) butonuna tıklayın

3. ADIM

Başvuruda bulunan kişiye iat Onay Numarası, Soyad, ve Doğum Yılı bilgilerini sırayla girdikten sonra resimdeki karakterleri kutucuğa yazın ve Submit (Gönder) butonuna tıklayın.

GREEN CARD MÃœLAKATLARI NE ZAMAN?

Green Card çekiliş sonuçları kazananlarının mülakatları 1 Ekim - 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Green Card çekilişini kazanıp bu tarihler arasında vize almayanlar haklarını kaybedecek.

GREEN CARD NEDÄ°R?

Green Card olarak bilinen Yeşil Kart, Amerika Birleşik Devletleri Kongresi tarafından yapılması zorunlu Çeşitlilik Göçmenlik Programı olarak bilinir. Her yıl Amerika'ya az göçmen gönderen ülkelerin vatandaşlarına rastgele seçim yöntemiyle 55, göçmen vizesi alma fırsatı sağlamaktadır. Çekilişi kazanan kişilerin vize alabilmeleri için gerekli eğitim ve/veya iş koşullarını sağlamaları ve diğer gereklilikleri yerine getirmeleri gerekmektedir. DV Green Card 'de bazı kurallar vardır. Yapılan çekiliş rastgele bilgisayar tarafından seçilmektedir ve vizeler altı coğrafi bölge arasında paylaştırılmaktadır.



Green Card Çekiliş Sonuçları Açıklandı
(DV)


DV Çekiliş Sonuçları Açıklandı

NOT: Güncel çekiliş sonuçları (DV) için bu linki ziyaret ediniz.

DS Green Card çekiliş sonuçları funduszeue.infoıs günü açıklandı. Kazananları tebrik ederiz. Sonuçları aşağıdaki web sayfasından kontrol edebilirsiniz:

funduszeue.info

Bu sene green card size çıkmışsa, sizi tebrik ederiz. DS formu ve çekilişi kazananlara yönelik bütün süreç boyunca danışmanlık hizmetinden yararlanmanızı öneririz. Çekilişi kazananlar için DS formunun doldurulması, vize dosyası hazırlanması, Amerika'da yerleşilecek eyalet ve şehir seçimi, adres gösterilmesi, evrakların ABD'deki vize merkezine email ile gönderilmesi, konsolosluk mülakatı öncesi ve sonrası destek, vb. gibi tüm süreçte danışmanlık almak için bizimle temasa geçebilirsiniz. Bu sayfanın en altında telefon numaramız bulunmaktadır.

Eğer bu sene de size çıkmadıysa, şansınızı bir dez daha denemeniz ve doğru başvuru yapmanız için bir sonraki başvuru döneminde green card başvuru danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.

ABD vizesine (turist vizesi, iş ziyareti vizesi, öğrenci vizesi, değişim programı vizesi, geçici çalışma vizesi, şirket içi transfer vizesi, yatırımcı vizeleri) başvuru hizmetlerimize ilaveten; Amerika göçmenlik başvurusu, ABD'nin göçmen vizelerine başvuru hizmeti, ABD green card çekilişine başvuru; green card kazananlara yönelik DS formunun doldurulması; anne-baba ve çocuk gibi birinci derece akrabalar için aile bazlı göçmen vizeleri, ABD vatandaşının eşi için green card ve göçmen vizesi başvuruları; Amerika nişanlı vizesi ve evlilikle green card alınması, Amerika göçmenlik sistemi ve vatandaşlık hakkında destek ve danışmanlık hizmetlerimizle sizlerin yanınızdayız. Bizimle iletişime geçin, size en iyi şekilde yardımcı olalım.

Green Card ile ilgileniyorsanız aşağıdaki yeşil butona basınız


ABD Göçmenlik Hizmetleri

Green Card &#;ekiliş sonu&#;ları ne zaman a&#;ıklanacak ? Green Card (ABD Yeşil Kart) başvuru sonu&#; tarihi belli oldu! (funduszeue.info sonu&#; sorgulama ekranı)

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 26,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Green Card sonuçları için geri sayım başladı. Amerikan Hükümeti tarafından ABD vatandaşı olmayan kişilere ikamet hakkı tanınan Amerika Green Card ( (Yeşil Kart) başvuruları bu sene 5 Ekim-8 Kasım tarihlerinde alındı. Green Card çekiliş sonuçları DV Lottery resmi internet sitesi funduszeue.info üzerinden, yapılan değerlendirmelerin ardından açıklanacak. Peki, Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, Green Card sonucu sorgulama ekranı

1/4Green Card çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak Green Card (ABD Yeşil Kart) başvuru sonuç tarihi belli oldu (funduszeue.info sonuç sorgulama ekranı)
2/4GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK
3/4GREEN CARD BAŞVURU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR
4/4GREEN CARD NASIL ALINIR

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası