yalçın kaya facebook / Prof. Dr. Yalçın KAYA | Personel WEB Havuzu | T.C. Trakya Üniversitesi

Yalçın Kaya Facebook

yalçın kaya facebook

Zırva Kaynağı ndan, Eksper Yalçın Kaya ya mektup

gununkulisiSigorta eksperleri sigorta sektöründe vazgeçilmez bir konumdadır. Sigorta şirketleri ile sigorta eksperleri arasında yıllardır süre gelen sorunlar olabilir. Bunların çözümlenmesinin de karşılıklı görüşmelerle olacağına inancım sonsuz. Sigortamedia yayınlarında eksper sorunlarına oldukça fazla yer verdik bugüne kadar. Hatta sigorta şirketlerince de ‘fazlaca eksper yanlısı’ olarak yorumlandık. Biz Sigortamedia olarak eksperlerin sigorta sektörü için bir vazgeçilmez unsur olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda eksperlik mesleğinin sorunlarını en yalın ve tarafsız şekilde yansıttığını düşündüğümüz Sayın Mustafa Nazlıer ve Sayın Engin Özaydın’ın yazılarına dergilerimizde ve yayınlarımızda uzun süredir yer vermekteyiz. Bu yazıların gerek yazarlarımızın eksper meslektaşları gerekse sigorta şirketlerinin yöneticileri tarafından ilgi ile takip edildiğinin birçok örneğine rastladık. Hatta genç eksperlerin bu yazılardan çok faydalandıkları da bize gelen maillerden anlaşılmakta. Elektronik gazete platformumuz da her görüşe yer vererek tarafsız yayın politikasıyla eksperlerin sesi olmuştur.

Eksperlerin sorunları her geçen gün artıyor. Bu sorunlara çözüm üretebilmesi için kurulan Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) aynı Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nde (SAİK) olduğu gibi bir dört yılı boşa geçirmiştir. Buna rağmen Sayın Yalçın Kaya tekrar başkan seçilebilmiştir. Demokratik bir seçim sonucuna herkesin olduğu gibi bizim de saygı duymamız gerekir ki, bizler bu konuyu haberleştirerek kendisine başarılar diledik.

Sayın Yalçın Kaya’nın seçimi kazanmasında en büyük yardımcısının ‘asgari ücret tarifesini yayınlatmak’ olduğu konusunda tüm meslektaşları hemfikir. Her geçen gün gelirleri azalan eksperler ‘asgari ücret tarifesi’ can simidi gibi sarıldılar ve Yalçın Kaya tekrar başkan seçildi. Sayın Kaya bu seçim vaadini sadece yerine getirmiş olmak için acele ile meslektaşlarına ve sigorta şirketlerine ‘asgari ücret tarifesi’ duyurusunu yapmıştır. Sayın Kaya bu girişimini, tepki duyulacağını hatta uygulanmayacağını bilerek meslektaşlarını kandırmak pahasına yapmıştır. Sadece seçim vaadini yerine getirmiş olmak için yaptığını tahmin etmemek saflık olur. Ayrıca bu duyurunun uygulanabilir bir tarafının olmadığını anlamak için ‘Bu asgari ücret tarifesi altında ücreti kabul eden eksperlere 2 bin ile 6 bin TL ceza verilir’ maddesini okumak bile yeterli değil mi? Sigorta şirketleri tarafında bir yaptırım olamayacağı için, arada eksperleri ateşe atmak, meslektaşlarına yapacağı en büyük kötülük değil midir? Bunu hazırlamadan önce Türkiye Sigorta Birliği (TSB) ile bir araya gelerek konuyu tartışmak daha samimi bir yaklaşım değil midir? ‘Biz çıkaralım vaadimizi yerine getirmiş olalım, gerisi ne olursa olsun’ yaklaşımı ile uygulanamayacağını bilerek bu girişimde bulunmak meslektaşlarını kandırmak değil midir?

Sonuç olarak TSB, bu girişimin uygulanamaz olduğunu belirtti ve girişim rekabete aykırı olduğu için, Rekabet Kurulu’na başvurma eğiliminde olduğu görülsün diye, SEIK aceleyle ‘resti gördük’ söylemi ile Rekabet Kurulu’na başvurdu. Bunun üzerine SEİK Yönetimi’nin aklına TSB yetkilileri ile görüşmek gelmiş. Bunun için Hazine’den aracı olunması istenmiş. Özetle, SEİK topu taca atmış oldu ve içinden de “İnşallah top toplayıcı topu geri getirmez” diye dua ediyor diye düşünüyoruz. Sigorta şirketlerinin “Eksperlerin oldu bittilerine pabuç bırakmayız” diyerek olaya yaklaştığını duyuyoruz. Ve yetkililer eksperlerin sürekli şirketler ile kavga ortamı yaratılmasından rahatsızlar. Şirket yetkililerin “Bu konu, öncesinde TSB ile görüşülerek masaya yatırılsaydı sonuç farklı olurdu” dedikleri söylentiler arasında.

Biz Sigortamedia olarak her türlü emeğe saygılıyız. SigortaHaber e-gazete sayıdır yayınlanıyor. Tüm sektör sorunları bugüne kadar bu platformda tartışıldı. Öncelikle SEİK Başkanı Yalçın Kaya’yı bizim bu emeğimize ‘zırva’ (saçma sapan) tabirini kullandığı için kınıyoruz. Kendisine “Sayın” diye hitap etmemiz, bulunduğu makam ve temsil ettiği saygın meslektaşları içindir. Sanırız zafer sarhoşluğu ile Facebook’ta bu yazıyı kaleme almıştır. Ne yazık ki, bu saygın meslek, sorumsuzca davranan bu gibi yöneticileri hak etmiyor. Kendisini saygıya davet ediyor ve o ‘Zırva Kaynağı’nda kendisinin de -zırva diyerek kendisi ile aynı hatayı yapmayalım- ‘görüşlerine’ yer verdiğimizi hatırlatmak istiyoruz. Bu arada eksperlik mesleği ile ilgili yazılar yazan köşe yazarlarımız Engin Özaydın ve Mustafa Nazlıer de Sayın Yalçın Kaya’nın bu yazıları sonrası cevap haklarını da kullanacaklardır.

Sayın Yalçın Kaya’nın kaleme aldığı önemli, saçma sapan olmayan, zırvalamadan yazdığı yazı aşağıdadır.

Takdir okurların. Sigortamedia

Yalçin Kaya SİGORTA EKSPERLERİ

Cumartesi Yazıları – 15

Değerli meslektaşlarım, Hepinize iyi haftalar dilerim, geçen hafta Cuma SEİK toplantısı ve Cumartesi İzmir buluşması gerçekleşti. Benim için güzel bir hafta sonu oldu.

Öncelikle tarihinde yapılan SEİK toplantısı; tek gündem olan Asgari Ücret Tarifesi uygulamasının Rekabet Hukuku açısından değerlendirimesi konusunun işlendiği ve nihayetinde Rekabet kurumuna “MENFİ TESBİT VE MUAFİYET BAŞVURUSU” yapma kararı alınan güzel bir toplantı oldu.

Toplantıya SEİK in eksper üyeleri . SEİK daimi üyesi Sn. Ender YORGANCILAR ve TOBB Hukuk müşavirliği, SEİK danışmanı Av. Sn. Neyir MUSAL ve Sigortacılık Müdürümüz ve memurları da katıldı.

Konunun özeti yapıldıktan sonra , meslektaşlarımızın büyük bir bölümünün asgari ücret uygulamasında kendilerini yalnız hissetikleri ve uygulamada hukuki bir temel olursa kendileri için güvence olacağı talepleri karşısında TOBB nin de sorumluluğunun gereğini yaparak oybirliği ile Rekabet Kurumuna başvurma karaı aldık. Diğer bir deyişle TSB nin restini gördük.

Önümüzdeki hafta hukukçularımız çalışmasını bitirdikten sonra SEİK olarak Rekabet kurumuna “MENFİ TESBİT VE MUAFİYET” başvurusunu yapacağız bu karar gün arasında sonuçlanacak , bizde bu karar çıkıncaya kadar Asgari Ücret uygulamasını erteledik. Bu kararla ilgili yazılar hepinize gelecek.

Bu arada Hazine de TSB yönetimi ile toplantımız ! günü Ankara’da yapılacak sektör gazetesi adı altında yazılan zırvalara inanmayın. Sektör gazetesi adlı zırva kaynağında ne yazık ki günü Eksper Engin ÖZAYDIN eksperlerinin genelinin hizmet kalitesinin düşük olduğunu söyleyen bir yazı kaleme almış daha acısı bu yazı SED web sayfasına da konmuş, meslektaşlarına ve mesleğe saygısı olmayan bir kişinin yazdıklarına hepinizin okuyup gerekli cevabı vereceğinizden funduszeue.info haftalık bu kadar yazı aceleye geldi hatalar için kusuruma bakmayın. Kalın Sağlıcakla.

Görüntülenme

Derya Yalçınkaya TikTok-Facebook-Instagram hesabı nedir? (Sosyal medya adresleri)

Derya Yalçınkaya TikTok-Facebook-Instagram hesabı nedir? (Sosyal medya adresleri)

Derya Yalçınkaya TikTok-Facebook ve Instagram hesabı nedir? (Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaptığı açıklamalar ile adından söz ettiren Derya Yalçınkaya sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Öldürülen eski eşini aldattığını söyleyen Derya Yalçınkaya ilerleyen günlerde programa katılmama kararı almıştı. Derya Yalçınkaya Instagram hesabı, Facebookadresi ve TikTok hesabı da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılarak oğlulları Selim Yalçınkaya&#;nın katillerinin bulunması isteyen yakınları eski gelinleri Derya Yalçınkaya&#;dan süphelendiklerini belirtti. Programa katılan Derya Yalçınkaya ilerleyen günlerde gündeme gelen itiraflarla herkesi şaşırttı. Eşini aldattığını açıklayan Derya Yalçınkaya pek çok kişi tarafından tepki gördü. İlerleyen günlerde programa katılmama kararı alan Derya Yalçınkaya sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Derya Yalçınkaya TikTok hesabı nedir?

Çoklu ilişki itirafı ile herkesi şoke eden Derya Yalçınkaya son olarak TikTok hesabından bir video paylaştı. Sosyal medyayı halen kullanmaya devam eden Derya Yalçınkaya son olarak profil fotoğrafını oğlunun fotoğrafıyla değiştirdi. Fotoğraflarından oluşturduğu kolajı video halinde paylaşan Derya Yalçınkaya &#;Dağ olsa bu kadar ihanete yıkılırdı ama ben yıkılmadım&#; dedi. Derya Yalçınkaya TikTok hesabı için arama kısmına &#;Derya Yalçınkaya&#; yazarak aratma yapabilirsiniz.

TikTok paylaşımları devam ediyor

Derya Yalçınkaya&#;nın TikTok paylaşımları çok konuşulmaya devam ediyor. Eski eşini defalarca aldattığını itiraf eden Derya Yalçınkaya eşinin öldüğü gün &#;Ölüler de güler&#; etketiyle paylaşım yaptığı iddia edildi. Derya Yalçınkaya Tik Tok paylaşımını eski eşi İsmail Yalçınkaya&#;nın öldüğü gün yapmadığını açıkladı. Derya Yalçınkaya&#;nın paylaşımına &#;Bir insan eğer çok gülüyorsa emin olun ruhunda depremler vardır. Acıyan kalbinse kimse bilsin istemezsin&#; notunu düşmesi dikkat çekti.

Derya Yalçınkaya Facebook hesabı hangisi?

Bir anda Türkiye&#;nin en çok konuşulan ismi olan Derya Yalçınkaya&#;nın Facebook hesabı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Derya Yalçınkaya&#;nın Facebook hesabı bulunmuyor.

Derya Yalçınkaya Instagram hesabı nedir?

Müge Anlı&#;nın programda yaptığı itiraflar ile herkesi şaşırtan Derya Yalçınkaya sosyal medayaı aktif olarak kullanıyor. TikTok üzerinden hesabı olan ve paylaşımlarına devam eden Derya Yalçınkaya&#;nın Instagram hesabı yoktur. .

Bunlarda İlginizi Çekebilir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası